Eki Görüntüle 1126189 ablam kucuk sunnetteyken yolladiydi guldum cok ya
slm kızlarbugün oturmam var full+full dikkat edicem. bakalım yarın kilomda düşüş olcakmı çok mrak ediyorum.dün pazı sarması yapmıştım bi tabak yedim az önce. arkadaştada herşeyden azcık yiyip akşamda hiç bişey yemicem.
Hayirli cumaalaaaar
Diyet listelerinde oglen su aksam bu falan filan yaziyor ya uymak zor oluyor her gun et tavuk diyo mesela yada su sebze onlari herzaman bulamiyorsun ama evde ne varsa ne yemeye imkanin varsa kendine uyarlamak daha kolay yemek yoksa corba salata corba yogury ohh mis gibi yersinde kiloda verirsim kendime ayri esime ayri yemek yapamam ben
hadi dualarimiz seninle, rejim duasini okuda git emi anneemmmm
canim senin keyfin yokmu bugun?
evet aynen canim bide o var, diyetisyenin yazidigi seyleri yemekte zor. evde olur, evde olmaz. sevmedigin yemekleri falan yazar...
bencede sallayalim diyetisyeni biz :)
daynen canım ama çok kararlı ve azimliyim abartmayacağım söz.... 1 kaşık herşeydenhadi dualarimiz seninle, rejim duasini okuda git emi anneemmmm
canim senin keyfin yokmu bugun?
evet aynen canim bide o var, diyetisyenin yazidigi seyleri yemekte zor. evde olur, evde olmaz. sevmedigin yemekleri falan yazar...
bencede sallayalim diyetisyeni biz :)
Yatakdan kalkamadim .. Gecede gec uyudum 3 mu ne bilmiyom keyfim yik vallah .. Bu aralar öyleyim ..
daynen canım ama çok kararlı ve azimliyim abartmayacağım söz.... 1 kaşık herşeyden
dışarı çıkmıştım markete ugranıdım onumu bunu mu alsma derken aktiva aldım
çok şekerliymiş amaa güzeldii
Kizlar kahvaltimi faha yeni yaptim tost yedim ve bitane icli köfte canim cok cekmisti erkenden yim ddim :)
kiz o saate kadar nasil dayaniyon.
benim pireler ucusuyor o saatler :-D
oleyyyy zeyas azimli bugun, tutmayin zeyasiiimi
aktivia guzel bende aliyorum bazen :)))
incirli si falanda var, tavsiye ederim
ohhh afiyet olsun canim, menu guzel
Kizlar sabah ogle kepekli tost yedim akdsm ne yiyeyim yemegim salats cok mu az olur?
Bebişim nasıl bitirdin yaa, ben hala uğraşıyorum, hala yıkanacaklar var, ütülenecekler var..bugün bütün yazlık kışlık işerimi bitirdim kızlar uff çok yoruldum ama ya.
sabah: kruvasan
öğlen:1 küçük kase bol acılı kısır yanında şalgam suyu
akşam:nescafe 9 adet kayısı
1 ayda çok güzel vermişsin, tebrik ederim tatlım..Bir ayda 8 kilo verdim canım gidiyor ama yürüyüşte yaptım hızlı tempoda böyle devam ediyorum işte
Masumcum, sen önce arkadaşının listesine bi bak bakalım hayatım,kızlar bi arkadaşım diyetisyene giidyor ve çok güzle kilo verdi
bugün konuşlucam uygun fiyat verirse bende gidicemm
Betülcüm, tekrar dönmene çok sevindim, bu ara pek yazamıyorum, o yüzden sanada tekrar hoşgeldin diyememiştim.Herkese hayiorli cumalar, hayirli vakitler
Bugünkü menum:
Sabah:Greyfurt
Ara: cornflakes + 4 hurma yedim.
Öglene:Salata+ tavuk
aksama yogurt+ elma
Ben altunizadede oturuyorum, ordaki Millet Parkini kastettim. Oldukca buyuk, 8 turu 60 dk tutuyor, birde oraya gidis dönüs tam 1,5 saat.
Tatlim benim bu kiloda takilip kalmam bir mucize, cunku tam gaz eskisi gibi yedim. Gunde iki uc cikolata, bal kaymak, borek corek pasta ne istersen tam gaz yedim. Yoksa dikkat ettigim halde takilmadimDikkat etseydim su alti hafta, simdi en az 4 kilo daha eksiktim
Insallah simdi önüme bakma zamani
Ben de bazen diyetisyene gitmek istiyorum, ama uygulama konusunda kendime guvenemiyorum
Efkarlandim hahah ]
Kizlar sabah ogle kepekli tost yedim akdsm ne yiyeyim yemegim salats cok mu az olur?
Selam tatlişkolar..
Ancak yazabiliyorum, sabah hastanedeydim..
Geçen ay beceremediğim spiral olayımı bu kez başarıyla tamamlamış bulunuyorum..
Biraz sancı ve kanamam var ama geçen seferkinden çok çok iyiyim neyseki..
Sabah güzel kahvaltımı yaptım, hala başka bişey yiyemedim. Birazdan döner yerim sanırım.
Ben bu hafta kesin + dayım, reglim bitmedi, hatta tekrar başladı, 2 gün filan daha sürer sanırım..
Kızlar benim biraz motivem düştü yaa, etrafımdaki herkes yeter bu kadar demeye başladı,
benim de kıçım kalktı galiba.. Annem kızıyo, yeter tahta gibi oldun dedi.. 62 az değil ama ben çok kemikliyim..
Haftasonu 2 doğumgünü var, son kez şımarıp, hemde metabolizmamı şaşırtmak niyetyle abartmadan yerim bişeyler,
ama kısmetse önümüzdeki hafta başı itibarıyle tekrar yoğun desteğinize ihtiyaç duyacağım sanırım..
Sizi çok sewiyom ben... :)
Bebişim nasıl bitirdin yaa, ben hala uğraşıyorum, hala yıkanacaklar var, ütülenecekler var..
Tebrik ederim seni walla.. :) Regl oldunmu kuşum sen?
1 ayda çok güzel vermişsin, tebrik ederim tatlım..
Masumcum, sen önce arkadaşının listesine bi bak bakalım hayatım,
fark edeceğini düşünüyorsan git tabi ama sen hep kendimi sıkınca olmuyo diyorsun,
listeye uyabilecekmisin?
Betülcüm, tekrar dönmene çok sevindim, bu ara pek yazamıyorum, o yüzden sanada tekrar hoşgeldin diyememiştim.
Sen motivasyonunun düştüğünü hissettiğin anda yaz, biz de sana moral destek verirken kendimizi de motive etmiş oluruz..
hosgeldin canim, foto paylas hele bi bakalim boyuna posuna endamina))
boydan olsun resim, dilersen cene altindan itibaren olsun resim
hoşbuldum baby..
bence hala var biraz fazlalık, bu kadarla kalmak istemiyorum,
salı akşam jr nin mezuniyet yemeği var, elbise giycem..
Birkaç foto çekinip eklerim bi ara.. :)
diyetisyen 200 tl istedi aylık kızla rya çok eldi banada
spor ve özgün çogaltarak deneme yanılmayla bulucamm bende bişiyler
bildikleirmi diyetisyenden dinleyip birde üstüne para vermeye hiç niyetim yok
evet haklisin canim 200 tl cokmus
hahaha bildiklerini diyetisyenden dinleyip para vermenin bir anlami yok dedigin gibi.
abime bana diyet yaz dedigimde, saglikli beslen ve hareket et gunde yarim saat - 1 saat diyor. baskada bir sey demiyo
evet haklisin canim 200 tl cokmus
hahaha bildiklerini diyetisyenden dinleyip para vermenin bir anlami yok dedigin gibi.
abime bana diyet yaz dedigimde, saglikli beslen ve hareket et gunde yarim saat - 1 saat diyor. baskada bir sey demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?