Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kiz bunun her sayfasi isaretlencek kaniyodu bi sayfa dolusu cikartma yok toplama yok nere ne gelcek ay burdaki sistem nasil bilmiyorum bekliyip gorcez bakalim 3 yil kres gibi heralde 66 da basliycak heralde SEMMOOO sen da iyi biliyondur egitim sistemini

Ya 29 aylik cocuk boylemi olur ya kanali deistircem diye kumandayi yok gitmis diye mutfaya biyere soktu kapiyida kapatti ya koymadim bilmiyom diyo ya haber bakim diyom yok gitmis uyumus diyo

Çocuk 2 saatten fazlasını yapamaz zaten o bile çok bazen ama mecbur işte.

desteğiniz için teşekkürler kızlar bugünüm çok güzel geçti diyetime full dikkat ettim.
İyi akşamlar arkadaşlaaar rejime son hız devam ediyorum

Sabah: 2 dilim ekmek peynir zeytin

Öğlen: 1 Kase Tarhana çorbası bol salata

Akşam:1 Kase tarhana çorbası bir kase yoğurt
ümran menüler harika canım eğer bu şekilde kilo vermen devam ediyosa devam et.ama durursa ara öğün ekleyebilirsin.

bugün bütün yazlık kışlık işerimi bitirdim kızlar uff çok yoruldum ama ya.
sabah: kruvasan
öğlen:1 küçük kase bol acılı kısır yanında şalgam suyu
akşam:nescafe 9 adet kayısı

Ayy canmmm nerelerdesiinn ya bende kayip oldum sendee:) ya ben zaten disarda yurumuyodm evde kosu bandinda yuruyodum da cok bunaldm hava almak icin ciktm ve icim gitti boyle bi yer varken hic gitmedgm icin(

Sen aslnda cok guzel kilo veriyodun birden biseyler oldu bi ara 82 ye ciktin yine duatun derken takildin kuzum 80 e. Ben bzen soyle yapiodum.brnm bu 80 rakamnini yenmem lazim o yuzden bu hafta hic kacamak yok haftaya yapicam deyip o hafta hep dikkat ettgmde guzel gidiodu kilolar smdi bende 72 73 e takldm kac haftadir sinir oldum artk annemin yanina gideym sporla belki gorurum 70 i.bu arada millet parki yabanci gelmio bana ya ogrenciyken bahcelievlerde oturmustum sanki orda vardi oyle bi parkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım merhaba uzun zamandır seni göremedim umarım iyisindir. Taşınma süreci çok zor oluyor umarım gittiğin yeri seversin

Ah canm ya ne guzel yarisioduk yarisimizda yarim kaldiii ( heyecanla bekliodm seni kilo bilgilerini ins ben tekrardan basladgm zaman sen hepsinden kurtulmus olursunda bana fikir verirsin:) gittigm yere alisamicagmi biliorm onyargiyla gdiyorum zaten konyayi da hic sevmedim sirf dogu olmasndan degil antepi hic gormedim ama cok severm ankarayoda cok gordm ama hic sevmem sehirlerle bi alip veremedgm var
İns guzel komsularim olurda burda goremedgm komsulugu orda gorururm sen nasilsn canm nasil gdiyor kilo verme hizi

Bir ayda 8 kilo verdim canım gidiyor ama yürüyüşte yaptım hızlı tempoda böyle devam ediyorum işte

Kahvalti:2 dilim ekmek,biraz krem peynir,salam

Öylen:3yk sebzeli bulgur pilavi

Aksam:1kase müsli,biraz cilek ve ev yogurdu
Hemen hemen 2 litrede su

Cnm misir püskülünü nasil hazirlayp kullanicam kisaca anlatirmisin?

Cnm onu annem icirdi bana ilk oglumdan sonra 6 ay adet olmadim sisti karnim onu yapti adet olmusum haberim yok cicekli donum vardi diyom bunun cicekleti pempeydi nasil kirmizi olmus sonra farkettim sabah uyku semesi dusun karin agrisinida kesiyo yazayim anneme cvb verince yazarim buraya

Onyargindan kurtul bence o zaman seviceniz düşünüyorum gittiğin yerleri . Şöyle düşün farklı iller insanlar kültürler görüyorsun bence güzel ve özel bir olay bu. Umarım çok mutlu bir hayata başlarsin oralarda.
Bu arada diyeti bırakmak yok biz rakibiz beni yalnız bırakma lütfen sayende motive oluyordum devam et lütfen bir kez birakirsan başlaması çok zor oluyor

Sütten kesmeye mi çalışıyorsun bebeğini? Kesmiyorsan olsun sütün ne güzel işte sağ buzluğa depola sütün kesilirse buzluktakileri kullanırsın olmaz mı?

Yok cnm daha kucuk biboron tutmuyoki bide pompam kayip sagamiyom cok sut birikiuo beze oluyo sonra ama bi iki gune normale doner yapip yerim aslinda sagip pirinc unu yapip versrm kasikla yer heralde

Canim bi yemek kasigi misir puskulu iki su bardagi suya demle kaynatmiycakmisin kaynar suya atip 5 dk demliyip suzzcekmissin sabah aksam iccekmiissin bak gebelik supen bisi varsa iyce emin ol he allah korusun dusurusun musurusun

Uhuuuuuuuuuhuhuhu kzılrrrrrrer naberrrrrrrrsiniz giremiyommm fazla yaaaaa ama yarınden itibaten in şaallah yiee sizle fullll gaz devammmm :))))) bakalım cımartesi sonuclar noaval öerak ediyoruöööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…