Aman kız okuyup işaretleyecek 2 sayfada 8 soru oluyor zaten :) ben biraz mükemmeliyetçi bi öğretmenim bundan önce Türkiye 1.si vardı sınıfımda üzülüyorum niye kötü olsun çocuklar çalışsınlar çalışmayana ekmek yok:)
Kiz bunun her sayfasi isaretlencek kaniyodu bi sayfa dolusu cikartma yok toplama yok nere ne gelcek ay burdaki sistem nasil bilmiyorum bekliyip gorcez bakalim 3 yil kres gibi heralde 66 da basliycak heralde SEMMOOO sen da iyi biliyondur egitim sistemini
Çocuk 2 saatten fazlasını yapamaz zaten o bile çok bazen ama mecbur işte.
Evt siz daha iyi bilirsiniz ama hafta sonu bence odev olmamali
evet cok iyi anliyorum seni canim, 2 hafta once bende o durumdaydim. aksam yatarken 70i görmek istemiyordum bende...
Sabir et biraz, valla tatlim ayni benim yasadiklarimi anlattin suan bana... bende 1ci ve 2. aylarda cok misafir agirladim evde, gelenim eksik olmadi hic.
ve senin dedigin gibi ev sahibi olarak yememek olmuyor...
misafir yogunlugunu atlatana kadar bende uzun sure 69 da takili kaldim. ve aksamlari 70i - 71i gormek benimde canimi SIKTI.
desteğiniz için teşekkürler kızlar bugünüm çok güzel geçti diyetime full dikkat ettim.Cnm aksam tartilma 2 kilo su icsen zaten iki kilo fazla cikarsin eminimki tokken 65 i bile gorucen bende senin gibiydim tokken 73 acken 70 sonra tokken 70 acken 68 derken acken 65 tokken 66 oldum zeyascim misafir varken elbette yemek olmzz ama benim taktimi dene onlara sunum yaparken fazla oturmamaya calis su koy bi bardak ic durmadan hep kalk eksiklere bak zaten misafirlerin senin hareketinden ne yedine bakamaz ben boyle buldum careyi dun sunnetten sonra biri geldi kek koydum kendimede su kave coxuga bak derken benim oglan kekime el koydu rahatladim hiccc uzulme yapicam de ben hergun boyle kalkiyorum yapicam ben diye ben aciz bozima sahip olamayan biri deilim ben azimliyim herzamanda boyle olucam ustum 36 altim 38 40 arasi suan sekilsiz ama altimda 38 olucak yapicammmmm basaricammm
ümran menüler harika canım eğer bu şekilde kilo vermen devam ediyosa devam et.ama durursa ara öğün ekleyebilirsin.İyi akşamlar arkadaşlaaar rejime son hız devam ediyorum
Sabah: 2 dilim ekmek peynir zeytin
Öğlen: 1 Kase Tarhana çorbası bol salata
Akşam:1 Kase tarhana çorbası bir kase yoğurt
Canim, öncelikle seni cok iyi anliyorum:
1- etrafimizda sahip olduklarimizin kiymetini bilmiyoruz, en azindan ben 3 yil boyunca burnumun ucundaki güzellim Millet Bahcesini farketmemistim :)
2- Beshaftadir isi bozdum, kendimi motive edemedim, ve tipki senin gibi "benm seruvenm bukadarmıs" deyip durdum, ama sonra olmayan kiyafetler yuzunden yine kahroldum.
Fakat bir kere basardik, insallah tekrardan basaririz. Yeni bir sehire gidiyormussun, oaraya adapte olmak icin hemen nerede yuruyebielcegine dair yer kesfi yapabilirsin, bu seni zihnen de oyalamis olur. Ve hepimiz Allah´a emanetiz, esin icin hic korkma! insallah zaman coookkk cabuk gececek ve sen diledigin yerde hayatini tekrardan kuracaksin sevdiklerinle
Canım merhaba uzun zamandır seni göremedim umarım iyisindir. Taşınma süreci çok zor oluyor umarım gittiğin yeri seversin
Ben öğretmenim canım:)
desteğiniz için teşekkürler kızlar bugünüm çok güzel geçti diyetime full dikkat ettim.
ümran menüler harika canım eğer bu şekilde kilo vermen devam ediyosa devam et.ama durursa ara öğün ekleyebilirsin.
Olanilir cnm limon suyu dene bebe dusunmuyosan misir puskulu felaket iniyon adet oluyon cok iyi bende 65.5 ciktim kiyafetim ve uykusuz yorgun sis bi sekilde
Cnm misir püskülünü nasil hazirlayp kullanicam kisaca anlatirmisin?
Kahvalti:2 dilim ekmek,biraz krem peynir,salam
Öylen:3yk sebzeli bulgur pilavi
Aksam:1kase müsli,biraz cilek ve ev yogurdu
Hemen hemen 2 litrede su
Offf bulgur cekti canim yaaa sutlerim cok fazla yersem dahada artip sanci vericek yiyemiyom offf
Ah canm ya ne guzel yarisioduk yarisimizda yarim kaldiii( heyecanla bekliodm seni kilo bilgilerini ins ben tekrardan basladgm zaman sen hepsinden kurtulmus olursunda bana fikir verirsin:) gittigm yere alisamicagmi biliorm onyargiyla gdiyorum zaten konyayi da hic sevmedim sirf dogu olmasndan degil antepi hic gormedim ama cok severm ankarayoda cok gordm ama hic sevmem sehirlerle bi alip veremedgm var
İns guzel komsularim olurda burda goremedgm komsulugu orda gorururmsen nasilsn canm nasil gdiyor kilo verme hizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sütten kesmeye mi çalışıyorsun bebeğini? Kesmiyorsan olsun sütün ne güzel işte sağ buzluğa depola sütün kesilirse buzluktakileri kullanırsın olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?