Ya az mı diyosun bilmiyorum ben doyuyorum canım ya ilk zamanlar ara öğün yapıyordum şimdi bu topiğe gelince ara öğün ihtiyacı kalmadı 17 de yemeği bıraktığım için öğlenle akşamın arası kısa oluyor
Uhuuuuuuuuuhuhuhu kzılrrrrrrer naberrrrrrrrsiniz giremiyommm fazla yaaaaa ama yarınden itibaten in şaallah yiee sizle fullll gaz devammmm :))))) bakalım cımartesi sonuclar noaval öerak ediyoruöööö
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Dün akşam biraz abarttığım için bugün haşlanmış yumurta ve haşlanmış tavuk düşünüyorum.
günaydınn kızlar mutlu günler
valla canim bana coooook az geldi.
boyle beslenerek metabolizmani yavaslatirsin... sonra kilo vermen durur
hello tatlim, cumartesi neler olacak bakalim :) ben fazla veremicem bu hafta :26:
hayirli cumalar seker kiz
gunaydin ozgecim, sagol canim sanada hayirli cumalar.
bende abarttim dun aksam
gunaydin tatlim sanada mutlu gunlerrrr
Semo nolcak böyle ya gündüz hiç problem olmuyor akşamları çok zorlanıyorum haftada 2 akşam illaki bozuyorum
kızlar bi arkadaşım diyetisyene giidyor ve çok güzle kilo verdi
bugün konuşlucam uygun fiyat verirse bende gidicemm
aynen canim, gunduz problem yok aksam problemli :)))
buuu bence gunduz az yedigimizden kaynaklaniyor, yeterince doymuyoruz demekki...
haha valla masum bende dusunmedim degil hani
günaydınn kızlar mutlu günler
aynen canim, gunduz problem yok aksam problemli :)))
buuu bence gunduz az yedigimizden kaynaklaniyor, yeterince doymuyoruz demekki...
haha valla masum bende dusunmedim degil hani
napayım semo ya ugraş ugraş olmuyor
Semocum burda hic tavsiye etmem ben gittim midelheimdeki diyetisyene kadin bayildi bana diyo senin kilon iyi o gun 65 kiloydum gittimde super diyo bi yilda5 kilo versen mukrmmel diyo yani bu kiloda bile kalsan saglikli diyo basenleri nabim dedim yuru bol bol dedi kadin okadar sevdiki 1 bucuk ay sonrasina randavu verip sohbete cagirdi yasli bi kadindi konusmalarim hosuna gitmis basenlerimde keske sibop olsa demistim neyimi sevdiyse sonra gitmedim unuttum randavumu uzuldum sonrasinda ama bosuna gittim hicbisi yapmadi ne yiyosan devam dedi
Sen aslnda cok guzel kilo veriyodun birden biseyler oldu bi ara 82 ye ciktin yine duatun derken takildin kuzum 80 e.
kızlar bi arkadaşım diyetisyene giidyor ve çok güzle kilo verdi
bugün konuşlucam uygun fiyat verirse bende gidicemm
ANLIYORUM seni canim, sen cok fazla takiyosun kafana yaa...
senin icin iyi olacaksa, iyi gelecekse git derim ben sana arkadasim. sonucta kendini hem rahatlatmis olursun hemde zayiflamis olursun.
arkadasinla konus bakalim, tavsiye edecekmi
hahaha :)))
canim ben 1 tane buldum, mail uzeri yardimci oluyor sana 1aylik 45 euro öduyorsun.
o sana menu falan yolluyor, yuz yuze gorusme yok. (eger istiyorsan her seans 55 euro tabi)
Herkese hayiorli cumalar, hayirli vakitler
Bugünkü menum:
Sabah:Greyfurt
Ara: cornflakes + 4 hurma yedim.
Öglene:Salata+ tavuk
aksama yogurt+ elma
Ben altunizadede oturuyorum, ordaki Millet Parkini kastettim. Oldukca buyuk, 8 turu 60 dk tutuyor, birde oraya gidis dönüs tam 1,5 saat.
Tatlim benim bu kiloda takilip kalmam bir mucize, cunku tam gaz eskisi gibi yedim. Gunde iki uc cikolata, bal kaymak, borek corek pasta ne istersen tam gaz yedim. Yoksa dikkat ettigim halde takilmadimDikkat etseydim su alti hafta, simdi en az 4 kilo daha eksiktim
Insallah simdi önüme bakma zamani
Ben de bazen diyetisyene gitmek istiyorum, ama uygulama konusunda kendime guvenemiyorum
Kiz gormeden nasil veriyo para tuzahi bunlar sen umitsiz vakkka deilsin ki ben sana bedava cikarayim liste veriyon her hafta sakinnnnn yapma o hatayi
Herkese hayiorli cumalar, hayirli vakitler
Bugünkü menum:
Sabah:Greyfurt
Ara: cornflakes + 4 hurma yedim.
Öglene:Salata+ tavuk
aksama yogurt+ elma
Ben altunizadede oturuyorum, ordaki Millet Parkini kastettim. Oldukca buyuk, 8 turu 60 dk tutuyor, birde oraya gidis dönüs tam 1,5 saat.
Tatlim benim bu kiloda takilip kalmam bir mucize, cunku tam gaz eskisi gibi yedim. Gunde iki uc cikolata, bal kaymak, borek corek pasta ne istersen tam gaz yedim. Yoksa dikkat ettigim halde takilmadimDikkat etseydim su alti hafta, simdi en az 4 kilo daha eksiktim
Insallah simdi önüme bakma zamani
Ben de bazen diyetisyene gitmek istiyorum, ama uygulama konusunda kendime guvenemiyorum
valla canim bana coooook az geldi.
boyle beslenerek metabolizmani yavaslatirsin... sonra kilo vermen durur
hello tatlim, cumartesi neler olacak bakalim :) ben fazla veremicem bu hafta :26:
hayirli cumalar seker kiz
gunaydin ozgecim, sagol canim sanada hayirli cumalar.
bende abarttim dun aksam
gunaydin tatlim sanada mutlu gunlerrrr
Diyet listelerinde oglen su aksam bu falan filan yaziyor ya uymak zor oluyor her gun et tavuk diyo mesela yada su sebze onlari herzaman bulamiyorsun ama evde ne varsa ne yemeye imkanin varsa kendine uyarlamak daha kolay yemek yoksa corba salata corba yogury ohh mis gibi yersinde kiloda verirsim kendime ayri esime ayri yemek yapamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?