evet haklisin canim 200 tl cokmus
hahaha bildiklerini diyetisyenden dinleyip para vermenin bir anlami yok dedigin gibi.
abime bana diyet yaz dedigimde, saglikli beslen ve hareket et gunde yarim saat - 1 saat diyor. baskada bir sey demiyo
ana kız senin abin diyetisyen di dimi ??
abowwwwwkız bizim bu 5 te yememe işimize ne diyooo bana bi diyet yazsın yawww
ya ben bir türlü uyamıyorum şu kurala5 den sonra yemicem diyorum ama dayanamıyorum!!! sanki 1 senedir yemek yemiyormuşum gibi :))
19 yaşındayım ama önceden zayıf biriydim şimdi sürekli yemek yiyorum akşamları geç saatte bir de ekmeği de fazla tüketiyorum işim de zaten masa başı ye iç oturr baya bir kilo aldım
Semo yoksa wilrijkteki turk diyetisyen senin abimila
selam, aksam cay keyfi ve börekler yokmu zaten, bize kilo aldiran onlar
dayanamiyorsan once saat 6yi dene, 1-2 hafta. sonrada saat 5i denersin
ay semo ben bunlaırn hepicigni yapıyorum tek eksigim az yiyorum spor yapmıyorum
aynen kuşum, paran cebine kalsın.. bildiğin şeyler için para harcamana gerek yok..diyetisyen 200 tl istedi aylık kızla rya çok eldi banada
spor ve özgün çogaltarak deneme yanılmayla bulucamm bende bişiyler
bildikleirmi diyetisyenden dinleyip birde üstüne para vermeye hiç niyetim yok
1.63 canımcım.. bencede 58-59 yeter herhalde olabilirsem.. bakalım.. :)Hee kiz yolla resim :)
boyun 1.65 ti demi nesilim?
bence 59a kadar yolun var :)))
OK bebişim.. iyi tatiller.. :)kızlar,
yarınkı paylasım yapacagımız lısteyı paylastım ben.
Alıntı yapamayan kızlar. Onlıne olan arkadaslara sorsun onlar sızın ıcın paylasım yapsın. Lutfen lısteyı bozmayalım.
Ve kılo paylasımı yaptıktan sonra. Sızden öncekı paylasım yapan kısının yenı bılgılerı yazıyormu yazmıyormu kontrol edın lutfen.
Herkese hayırlı gunler ve ıyı hafta sonları. Ben kactım cıcısler
CANIM BAK BEN SANA PROGRAM YAPTIM, onumzdeki hafta boyle yap olurmu. 1 hafta dene bakalim nolucak:
SABAH: 2 dilim ekmek, arasi peynir (tostta olabilir)
ara: meyve + yogurt + 6 findik
öglen: 2 yumurta yap
ara: sut + meyve
aksamda: önceki aksamdan kalan ev yemegi ye 1 tabak.
aksamda: acikirsan 6 badem ye.
2litre su ic + yarim saat hareket.
Oldum canım çok şükür 3,günüm bugün. Yazlık kışlık olayını bitirdim ama bende bittim valla çok yorulmuştum dün.Selam tatlişkolar..
Ancak yazabiliyorum, sabah hastanedeydim..
Geçen ay beceremediğim spiral olayımı bu kez başarıyla tamamlamış bulunuyorum..
Biraz sancı ve kanamam var ama geçen seferkinden çok çok iyiyim neyseki..
Sabah güzel kahvaltımı yaptım, hala başka bişey yiyemedim. Birazdan döner yerim sanırım.
Ben bu hafta kesin + dayım, reglim bitmedi, hatta tekrar başladı, 2 gün filan daha sürer sanırım..
Kızlar benim biraz motivem düştü yaa, etrafımdaki herkes yeter bu kadar demeye başladı,
benim de kıçım kalktı galiba.. Annem kızıyo, yeter tahta gibi oldun dedi.. 62 az değil ama ben çok kemikliyim..
Haftasonu 2 doğumgünü var, son kez şımarıp, hemde metabolizmamı şaşırtmak niyetyle abartmadan yerim bişeyler,
ama kısmetse önümüzdeki hafta başı itibarıyle tekrar yoğun desteğinize ihtiyaç duyacağım sanırım..
Sizi çok sewiyom ben... :)
Bebişim nasıl bitirdin yaa, ben hala uğraşıyorum, hala yıkanacaklar var, ütülenecekler var..
Tebrik ederim seni walla.. :) Regl oldunmu kuşum sen?
Bencede ekle kesin ya çok merak ettim.bende iyice gaza gelirim 62 olunca nasıl görüneceğimi görüphoşbuldum baby..
bence hala var biraz fazlalık, bu kadarla kalmak istemiyorum,
salı akşam jr nin mezuniyet yemeği var, elbise giycem..
Birkaç foto çekinip eklerim bi ara.. :)
Ben geldiiiimmkızlar 3 aydır ilk defa + göreceğim çok mutsuzum sabah tost ve nektarin yedim öğleyin Veli çağırdı zorla 2 gözleme Yedim eve geldim kahve içtim biraz erik yedim ama açlıktan ölüyorum şu anda
haha aha antepish kendine geldi, guluyo :)D
salata biraz degil, biraz cok az gibi bana :-D
hosgeldin canim, foto paylas hele bi bakalim boyuna posuna endamina))
boydan olsun resim, dilersen cene altindan itibaren olsun resim
Merhabalar arkadaşlar beni de ekler misiniz listeye :26: vermem gereken 15 kilo var.Bir haftadır deniyorum 3 kilom gitmiş.Boy 1.64 cm kilo 73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?