Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

evet haklisin canim 200 tl cokmus
hahaha bildiklerini diyetisyenden dinleyip para vermenin bir anlami yok dedigin gibi.
abime bana diyet yaz dedigimde, saglikli beslen ve hareket et gunde yarim saat - 1 saat diyor. baskada bir sey demiyo

Semo yoksa wilrijkteki turk diyetisyen senin abimila

ana kız senin abin diyetisyen di dimi ??
abowwwww kız bizim bu 5 te yememe işimize ne diyooo bana bi diyet yazsın yawww

hahaha he diyetisyen
Valla masumcum soyledigi seyler aslinda bilindik seyler...
$ekere hayir diyo, doymus yaglara hayir diyo (cips, biskuvi ve kizartma yaglari doymus yag oluyo) Ama saglikli yaglari mecbur yenmeli diyor.

mesela saglikli bir menu dusunebilmek icin bunlari kessinlikle aklinda bulundurmalisin ve hepsinden yemelisin*
* hergun tahil ekmek yenecek,
* 1-3 porsiyon kalsium sut yogurt peynir,
* 1-2 porsiyon meyve,
* 1-3 porsiyon sebze,
* ve saglikli yag yani findik fistikta olan yaglardan,
* ve gunluk et balik tavuk 3lusunden 1 tane.
* su ve sporda vazgecilmezler tabi :)

ya ben bir türlü uyamıyorum şu kurala 5 den sonra yemicem diyorum ama dayanamıyorum!!! sanki 1 senedir yemek yemiyormuşum gibi :))
19 yaşındayım ama önceden zayıf biriydim şimdi sürekli yemek yiyorum akşamları geç saatte bir de ekmeği de fazla tüketiyorum işim de zaten masa başı ye iç oturr baya bir kilo aldım

selam, aksam cay keyfi ve börekler yokmu zaten, bize kilo aldiran onlar
dayanamiyorsan once saat 6yi dene, 1-2 hafta. sonrada saat 5i denersin

selam, aksam cay keyfi ve börekler yokmu zaten, bize kilo aldiran onlar
dayanamiyorsan once saat 6yi dene, 1-2 hafta. sonrada saat 5i denersin

selam, aynen öyle ya yemekten sonra çay içelim midemiz rahatlasın diyoruz sonra oda kuru kuru gitmiyor alıştık tabi börekti filan derken geliyorr kilolar
pazartesinden itibaren başlıyım bakim

ay semo ben bunlaırn hepicigni yapıyorum tek eksigim az yiyorum spor yapmıyorum

kızlar,

yarınkı paylasım yapacagımız lısteyı paylastım ben.
Alıntı yapamayan kızlar. Onlıne olan arkadaslara sorsun onlar sızın ıcın paylasım yapsın. Lutfen lısteyı bozmayalım.

Ve kılo paylasımı yaptıktan sonra. Sızden öncekı paylasım yapan kısının yenı bılgılerı yazıyormu yazmıyormu kontrol edın lutfen.

Herkese hayırlı gunler ve ıyı hafta sonları. Ben kactım cıcısler

Son düzenleme:
ay semo ben bunlaırn hepicigni yapıyorum tek eksigim az yiyorum spor yapmıyorum

CANIM BAK BEN SANA PROGRAM YAPTIM, onumzdeki hafta boyle yap olurmu. 1 hafta dene bakalim nolucak:

SABAH: 2 dilim ekmek, arasi peynir (tostta olabilir)
ara: meyve + yogurt + 6 findik
öglen: 2 yumurta yap
ara: sut + meyve
aksamda: önceki aksamdan kalan ev yemegi ye 1 tabak.
aksamda: acikirsan 6 badem ye.

2litre su ic + yarim saat hareket.

diyetisyen 200 tl istedi aylık kızla rya çok eldi banada
spor ve özgün çogaltarak deneme yanılmayla bulucamm bende bişiyler
bildikleirmi diyetisyenden dinleyip birde üstüne para vermeye hiç niyetim yok
aynen kuşum, paran cebine kalsın.. bildiğin şeyler için para harcamana gerek yok..
o parayla bi salona yazılsan haftada 3 gün gitsen, havan modun değişir..
Hee kiz yolla resim :)
boyun 1.65 ti demi nesilim?
bence 59a kadar yolun var :)))
1.63 canımcım.. bencede 58-59 yeter herhalde olabilirsem.. bakalım.. :)

OK bebişim.. iyi tatiller.. :)

semoşşum saol cnm liste için liste iyi ama ben geç kahvaltı ediyorum
8:30 gibi 12 dede ögleni yiyorum çok acıkmış olmuyorum
ama saat 3 te yogurt meyve yerim akşamda sebze yemegi ve salata yerim olmamı

bugünde çok saçma oldu yedikleirm ya

azcık bazlama 1 elma
peynirli bol salata
1 aktivia kahvaltım
bol salata, yogurt 1.5 yemek kaşıgı yogurt ile

Ben geldiiiimm kızlar 3 aydır ilk defa + göreceğim çok mutsuzum sabah tost ve nektarin yedim öğleyin Veli çağırdı zorla 2 gözleme Yedim eve geldim kahve içtim biraz erik yedim ama açlıktan ölüyorum şu anda

Oldum canım çok şükür 3,günüm bugün. Yazlık kışlık olayını bitirdim ama bende bittim valla çok yorulmuştum dün.
hoşbuldum baby..
bence hala var biraz fazlalık, bu kadarla kalmak istemiyorum,
salı akşam jr nin mezuniyet yemeği var, elbise giycem..

Birkaç foto çekinip eklerim bi ara.. :)
Bencede ekle kesin ya çok merak ettim.bende iyice gaza gelirim 62 olunca nasıl görüneceğimi görüp malum benim boyda 163

Acıktıysan bence artı çıkmazsın tucc. Bide ne iyi velilerin var ya devamlı gözleme yiyosun ımmm çok severim yaolsada yemesem

Evet kızlar geldim oturmadan.gitmeden pazı dolması yemiştim bayağı bir tıkadı beni nerdeyse hiç bişi yemedim bakalım yarın kilom değişecekmi.diyet yapıp zayıflayan bir arkadaş vardı orda.takıldım 69da düşemiyorum falan dedim bende öylr olmuştum diyet yaparken neyağı uzun bir süre kilom sabitlenmişti ne veriyodum ne alıyodum diyo sabret dedi tekrar zayıflamaya başlayacaksın desi çok iyi geldi. Bideböyle kalsan bile çok güzelsin falan dediler bugün.türk milleti işte.illa balık etli olcan. Tabi onlara itibar etmedim çünkü ben 60 olana kadar zayıfım demiyeceğim.

haha aha antepish kendine geldi, guluyo :)D

salata biraz degil, biraz cok az gibi bana :-D

hosgeldin canim, foto paylas hele bi bakalim boyuna posuna endamina ))
boydan olsun resim, dilersen cene altindan itibaren olsun resim

Hahaha yaaa aynenn gendime gildimmmm]

Merhabalar arkadaşlar beni de ekler misiniz listeye :26: vermem gereken 15 kilo var.Bir haftadır deniyorum 3 kilom gitmiş.Boy 1.64 cm kilo 73

Kizlar cok pis gaza geldim enistemin pcsini actim temink bi suru zayifkenki resimlerimi gordum ta 2009 lu yillarinda 60 kilo olana kadar var tek tek 55 60 arasi bisi fark yok ama cok ozendim uyuyup keske yarin 55 olarak kalksam ama 10 kilo bi gecede gitmez ins 2 ayda giderrrrrrrrr 5 kilo versem daha cok pis gaza gelirimde of of yastayimmmm yemekten sogudum azima bisi koyasim yok bu saatte mutfagimi banyomu sildim sinirden zaten koca gun 3 kere evi supurdum can sikisina evden cikamiyom kac gundur yaaa delircem sanki kilo aldim gibime geliyo cocum iylessin yurumeye tam gaz devam buyuk allahim duyy sesimi turkiyeye gitmek istemiyorimmmmmm nolur engel cikar dua edin kizlar gitmiyim istemiyorumm

Merhabalar arkadaşlar beni de ekler misiniz listeye :26: vermem gereken 15 kilo var.Bir haftadır deniyorum 3 kilom gitmiş.Boy 1.64 cm kilo 73

Cnm hosgeldin bi hafta duzenli paylasimdan sonra ekleniyor bence fazla vermissin su kaybi olmasin duzenli suyunu iciyormusun cunki biz bile 1 bucuk ve alti veriyoruz dikkat et sagligina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…