bende bimden almıştım 2 yıl önce hiç şaşmıyor bence kaliteye çokta gerek yok
sonuç hüsran oluyor çünkü ben tefalde kullandım yok 2 sene sonra kendi kendini imha etti :))
Aynen yaaa,, hassas şeyler ya bu zıkkımlar, iyisidir diye düşünmüştüm..
Bi daha kimsenin fikrini almadan bi çöp almam..
Ya bu arada ben pilav çok severim, yoğurtlu da severim.
Pirinç hazmedilirken tatlı etkisi yapar, o kadar zararlı diye biliyorum, O lapa dediğiniz şey nasıl oluyor, lezzetlimi.
Bu şekilde iyi sonuç aldınızmı?
tam bir yaş oldu bebeğim canım ama gece çok kalkıyor emmek için
pirinç lapasında sadece suyla prinç var yağ yok tuz yok bu bakımdan sadece vücudunda detoks etkisi yapıyor uzun dayanaırsan kiloda veririsin
rejim yapıp kilosu yerinde sayan insanlar sıçrama amaçlı yaparlar bunu
birde şöyle düşün çinliler neden zayıflar princi bizim gibi yemeyip devamlı yeşil çay içtikleri için
bravo sanaazmin daim olsun.bence tabiki git ama abartmadan ye bol ayran bol salatayla mideni doldurup yemeği ekmeksiz abartmadan ye ertesi güne dikkat edersin
Bol Bol su iç bol bol yeşillik tüket sütün artar.benim ikinci bebeğim ilkinde 19 kilo verdim.hemen hamile kaldım.şimdi 94 gördümAy masallah canm geceleri biraz sorun oluyor ama yeterki emsinler bnmkide 4 ay 10 guluk zorla emziriyorum hatta mama takviyeli gidiyoruz 1 haftadir cok uzuluyorum ama sutum beslemiyor mecbur( peki dogum kilolarindan nekadar kaldi bem 67 ile hamile kalmistim ki en cok 63 kilo idim ama evlilik saolsun 3 ayda 7 kilo almistim smdi 80lerdeyim (
Bol Bol su iç bol bol yeşillik tüket sütün artar.benim ikinci bebeğim ilkinde 19 kilo verdim.hemen hamile kaldım.şimdi 94 gördüm( şimdi 87 civarı.79 bi görsem en kısa zamanda süper olur.
Annaaaaaaaaam kizlaaaaarrrnasilllll oldu bilmiyorum amaaaaaa tartya ciktimmmmmmm ve 88.5 i gördümmmmm soktayimmmmmm 😳😳😳😳
😳😳😳
Canim tesekkurler. Dogru diyorsun bol ayran salata az da yemek ve ertesi gun siki diet :)) hadi bakalim...
Anneme geldim kahvaltim:
1 ince dilim izmir tulumu, 1 ince dilim taze kasar, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kizartilmis esmer ekmek veee tabii ki kahve.
tam tahmin ettigim gibi fazla ciktim bugun. 400gr
Annaaaaaaaaam kizlaaaaarrrnasilllll oldu bilmiyorum amaaaaaa tartya ciktimmmmmmm ve 88.5 i gördümmmmm soktayimmmmmm 😳😳😳😳😳😳😳
Masallah canm sana iyi kilo vermissinbu sefer hepbirlikte vericez inss
kactin ki normald
Birileri peynir ziyafeti çekmişşş:26:
Aramıza hoş geldin gsyk
Bu hafta birinciliğe oynanıyor sanırım
Birileri peynir ziyafeti çekmişşş:26:
Aramıza hoş geldin gsyk
Bu hafta birinciliğe oynanıyor sanırım
Gunayin Valentinn beni gece 3te de sabah 5 te de gormen mumkun cnku emzirmeye kalktikca dayanamayip grip diyet basari.hikayelerini.okuyorum:) senin yerinde olmayi cok isterdim duzenli spor.yapabiliyorsun ne guzel zayiflamak kadar sıkılasmak lazim ve sen cok.guzel bunu basiriyosunazminegayranim51:
Gunaydin kizlar, dun aksam agzima birsey koymadim walla :)
Onemli bir sorum var size. Malum cuma 14 subat. Esiyle ya da sevgilisiyle aksam yemege gidecek olan var mi? Biz yemege gidicez ama esim e senin diet nolcak dedi? Napsam sizce???? Cevap lutfen....
Kizlaar siz nasil besleniyosunuz gün icerisinde ?? Ne yiosunuz? Bn cok korkmaya basladin vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?