Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bende bimden almıştım 2 yıl önce hiç şaşmıyor bence kaliteye çokta gerek yok
sonuç hüsran oluyor çünkü ben tefalde kullandım yok 2 sene sonra kendi kendini imha etti :))

Aynen yaaa,, hassas şeyler ya bu zıkkımlar, iyisidir diye düşünmüştüm..
Bi daha kimsenin fikrini almadan bi çöp almam..

Ya bu arada ben pilav çok severim, yoğurtlu da severim.
Pirinç hazmedilirken tatlı etkisi yapar, o kadar zararlı diye biliyorum, O lapa dediğiniz şey nasıl oluyor, lezzetlimi.
Bu şekilde iyi sonuç aldınızmı?

pirinç lapasında sadece suyla prinç var yağ yok tuz yok bu bakımdan sadece vücudunda detoks etkisi yapıyor uzun dayanaırsan kiloda veririsin
rejim yapıp kilosu yerinde sayan insanlar sıçrama amaçlı yaparlar bunu

birde şöyle düşün çinliler neden zayıflar princi bizim gibi yemeyip devamlı yeşil çay içtikleri için

tam bir yaş oldu bebeğim canım ama gece çok kalkıyor emmek için

Ay masallah canm geceleri biraz sorun oluyor ama yeterki emsinler bnmkide 4 ay 10 guluk zorla emziriyorum hatta mama takviyeli gidiyoruz 1 haftadir cok uzuluyorum ama sutum beslemiyor mecbur( peki dogum kilolarindan nekadar kaldi bem 67 ile hamile kalmistim ki en cok 63 kilo idim ama evlilik saolsun 3 ayda 7 kilo almistim smdi 80lerdeyim(

e doğru, hiç şişman çinli görmedim..
1 çay bardağı pirinci 3 çaybardağı su ile haşlayıp yoğurtla yiycez, günde 4 kez, 2 gün üst üste..
kilo vermem durunca ben de deneyebilirim. teşekkürler..

bravo sana azmin daim olsun.bence tabiki git ama abartmadan ye bol ayran bol salatayla mideni doldurup yemeği ekmeksiz abartmadan ye ertesi güne dikkat edersin

Canim tesekkurler. Dogru diyorsun bol ayran salata az da yemek ve ertesi gun siki diet :)) hadi bakalim...
Anneme geldim kahvaltim:
1 ince dilim izmir tulumu, 1 ince dilim taze kasar, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kizartilmis esmer ekmek veee tabii ki kahve.

Annaaaaaaaaam kizlaaaaarrr nasilllll oldu bilmiyorum amaaaaaa tartya ciktimmmmmmm ve 88.5 i gördümmmmm soktayimmmmmm 😳😳😳😳😳😳😳

Bol Bol su iç bol bol yeşillik tüket sütün artar.benim ikinci bebeğim ilkinde 19 kilo verdim.hemen hamile kaldım.şimdi 94 gördüm ( şimdi 87 civarı.79 bi görsem en kısa zamanda süper olur.

Bol Bol su iç bol bol yeşillik tüket sütün artar.benim ikinci bebeğim ilkinde 19 kilo verdim.hemen hamile kaldım.şimdi 94 gördüm ( şimdi 87 civarı.79 bi görsem en kısa zamanda süper olur.

Masallah canm sana iyi kilo vermissin bu sefer hepbirlikte vericez inss

Birileri peynir ziyafeti çekmişşş:26:

tam tahmin ettigim gibi fazla ciktim bugun. 400gr

Aramıza hoş geldin gsyk

Annaaaaaaaaam kizlaaaaarrr nasilllll oldu bilmiyorum amaaaaaa tartya ciktimmmmmmm ve 88.5 i gördümmmmm soktayimmmmmm 😳😳😳😳😳😳😳

Bu hafta birinciliğe oynanıyor sanırım

Kizllaarr benim de super haberlerim var ben cok kilo veremiyorum ama 2 subatta vucut olculerimi almistim 10gun sonra gobekten taaammm 3 cm gitmisssbelden de 3 cm gobustendee kalca ve bacak ayni ama olsunn en cok gobus var cunkuu

Her çocuğu olan kadın aynı yollardan geçti dert etme yıllar çabucak geçiyor hemencecik büyüyorlar..Benim kapımın dibinde olduğu için spor yapmam rahat oluyor ve sürekliliğe neden oluyor...her bir hamileliğinde en az 25 kilo alan bir kadın ne kadar spor yapsada sıkılaşamıyor canım..Her seferinde de geri verdim bu son 5 seneye kadar
Bu yüzden her hamile kadını uyarmalı az kilo al diye.

Kişisel fikrim,akşama yemeğe gidecek ben olsaydım (ormantik kocama sevgiler buradan),anın keyfini yaşardım...Komşularınla yaptığın pastalı börekli gün değil bu...Şundan az yiyeyim bundan diye gecenin sihrini de bozma.Yarından itibaren kaldığın yerden devam ..Biz buradayız hep birlikte devam edeceğiz sonuna kadar....

sabah 10 da yediğim prinç lapasıyl kaldım bugün dışarıda işlerimiz vardı yaklaşık 3,5 saattir dışarılardayım hareket halinde iyi geldi doğrusu ancak 2. öğün lapamı yicem kahve bile içemedim

3. öğünü bu akşam 6 da yerm artık

3 öğünle bitirmek zorundayım ama bay tok tutuyor çünkü bu saate kadar acıkmadım cumartesi gününe kadar devam etmem lazım yoksa kilom gram oynamıcak

Kizlaar siz nasil besleniyosunuz gün icerisinde ?? Ne yiosunuz? Bn cok korkmaya basladin vallah

Kizlaar siz nasil besleniyosunuz gün icerisinde ?? Ne yiosunuz? Bn cok korkmaya basladin vallah

Ben daha bu cumartesi başladım, bi düzen oturtamadım açıkçası. Ama diğer arkadaşlar kadar sağlıklı beslenmediğim kesin..
Peynir sevmem, zeytin hiç yemem, ekmeksiz yağsız limonsuz yumurta yiyemem.. salata ağzıma sürmem..
Sabah kalvaltımı (peynir ekmek sandviç) 11 e kadar sallayıp, 2 gibi bi kahve, akşam da elma yoğurt çay kahve..
Bol bol su içmeye çalışıyorum, başka hiç birşey yemiyorum.. :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…