Birileri peynir ziyafeti çekmişşş:26:
Aramıza hoş geldin gsyk
Bu hafta birinciliğe oynanıyor sanırım
Ben daha bu cumartesi başladım, bi düzen oturtamadım açıkçası. Ama diğer arkadaşlar kadar sağlıklı beslenmediğim kesin..
Peynir sevmem, zeytin hiç yemem, ekmeksiz yağsız limonsuz yumurta yiyemem.. salata ağzıma sürmem..
Sabah kalvaltımı (peynir ekmek sandviç) 11 e kadar sallayıp, 2 gibi bi kahve, akşam da elma yoğurt çay kahve..
Bol bol su içmeye çalışıyorum, başka hiç birşey yemiyorum.. :26::26:
Aynen bende tam bi düzen koyamafim elimden geldikce yapmaya calisiyorum .. Bazen de kaybediyom kendimi yaama verdim ben kahvaltimi düzenli yapiyom ama öglenleri ne yesem bilmiyorum ki
Mideleri küçültelim de.. Pratik çözümler kendiliğinden gelişecektir.. :))
Ben kendimi kasmamaya çalışıyorum.. Böyle mutlu değilim, yemiycem diye kendimi telkin ediyorum sık sık..
Mutlu hissediyorum böyle davranınca..
İyi akşamalar
Bugün biz Derin ile pirinç lapası yaptık akşama kadar...Ben 3 öğün yiyebildim.Yalnız biliyorsunuz pirinç midede direk şekere dönüşen bir tahıl.sabah bir tasa bir çaykaşığı tarçın koymama rağmen müthiş şekerimi düşürdü benim öğlene kadar mide kazıntısı ile geçirdim...Allahtan dayandım ve yemek atağı olmadı..Fakat diğer 2 öğünde bulgur pilavı 2 şer kaşık koyarak bu durumdan kurtulmaya çalıştım başarılı oldum...yoğurt da bir tas sadece ara öğün yedim canım soğuk birşeyler istedi...
Sabah ne olur bilmiyorum ama umarım 3 gündür devam eden yerinde sayma durumu kırılır...Kızlar hepimiz ufak kaçamaklara rağmen çok iyiyiz.Olur böyle nazarlıklar azıcık kaçamaklar..Salmak koyvermek yok
Gittikçe azalıyoruz benim de canımı sıkan bir durum...Cidden birkaç gün yazıpta sonra hiç yazmamalar benim de canımı sıkıyor ve moralimi bozuyor...5 kişi mi ne paylaşım yapıyoruz..Biz bize yeteriz elbette valla ben boğayım çok inatçıyımdır.Bu kilolar gidene kadar buradayım
İyi akşamalar
Bugün biz Derin ile pirinç lapası yaptık akşama kadar...Ben 3 öğün yiyebildim.Yalnız biliyorsunuz pirinç midede direk şekere dönüşen bir tahıl.sabah bir tasa bir çaykaşığı tarçın koymama rağmen müthiş şekerimi düşürdü benim öğlene kadar mide kazıntısı ile geçirdim...Allahtan dayandım ve yemek atağı olmadı..Fakat diğer 2 öğünde bulgur pilavı 2 şer kaşık koyarak bu durumdan kurtulmaya çalıştım başarılı oldum...yoğurt da bir tas sadece ara öğün yedim canım soğuk birşeyler istedi...
Sabah ne olur bilmiyorum ama umarım 3 gündür devam eden yerinde sayma durumu kırılır...Kızlar hepimiz ufak kaçamaklara rağmen çok iyiyiz.Olur böyle nazarlıklar azıcık kaçamaklar..Salmak koyvermek yok
Gittikçe azalıyoruz benim de canımı sıkan bir durum...Cidden birkaç gün yazıpta sonra hiç yazmamalar benim de canımı sıkıyor ve moralimi bozuyor...5 kişi mi ne paylaşım yapıyoruz..Biz bize yeteriz elbette valla ben boğayım çok inatçıyımdır.Bu kilolar gidene kadar buradayım
Bende yeniyim.ama.burdayım.buarada az kişi olmak daha ii.yazdıklarımızı çok güzel takip ediyoruz.cvp veriyoruz.diğer türlü çok kopukluk oluyor.sayfalar ilerliyr yetişemiyoruz.bizler sık sık paylaşım yaparsak sorun yok hatta süper olur bence :)))))
İyi akşamalar
Nerdesiniz.kızlar?????
Oh be sütlü nestcafe içince biraz sakinleştim
Nescafe iciyosunuz ama 3 bi arada mi bide onun kalorisi yok mu
nescafenin sadesinde kalori yok 3 bir aradanın kalorisi 78 kalori tek başına bişey yapmaz ama gün içinde sayısı arttırmamak şartıyla tabi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?