Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlar biz bundan sonra birinciliğe oynayamayız zaten kilomuz çok yok olanın yarısını verdik bundan sonra 1 kilo 1 kilo gider haftada
ama devamlılık olmazsa ben toplamda birinciliğe bakılmasından yanayım

herkes geliyor 1 hafta kalıp sonra sesiz kalıyor yazıp çizmiyor her hafta bir birinci oluyor böylede bizim motivasyonumuzu engelliyorlar.

Bugünüde bitirdik ben şimdiden acıktımmmm. Ben bugün biraz kalorili beslendim arkadaşlar ama tadımlık yedim hepsinden bakalım yarına bir etkisi olcakmı umarıım olmaz.bu arada haftalık birinci falanmı seçiyosunuz.

Son düzenleme:
Ben bugün öğlen bir dilim ekmek ve tavuk sote yedim.ikindi vakti bir tabak hedik yedim.eve on dk önce geldim.çok az peynir bir dilim ekmek yedim.iki yudum cola içtim.yeme iş altıda sonlandı

Aynen bende tam bi düzen koyamafim elimden geldikce yapmaya calisiyorum .. Bazen de kaybediyom kendimi ya ama verdim ben kahvaltimi düzenli yapiyom ama öglenleri ne yesem bilmiyorum ki

Aynen bende tam bi düzen koyamafim elimden geldikce yapmaya calisiyorum .. Bazen de kaybediyom kendimi ya ama verdim ben kahvaltimi düzenli yapiyom ama öglenleri ne yesem bilmiyorum ki

Mideleri küçültelim de.. Pratik çözümler kendiliğinden gelişecektir.. :))
Ben kendimi kasmamaya çalışıyorum.. Böyle mutlu değilim, yemiycem diye kendimi telkin ediyorum sık sık..
Mutlu hissediyorum böyle davranınca..

Aynennn :))) insallah devami gelir

İyi akşamalar

Bugün biz Derin ile pirinç lapası yaptık akşama kadar...Ben 3 öğün yiyebildim.Yalnız biliyorsunuz pirinç midede direk şekere dönüşen bir tahıl.sabah bir tasa bir çaykaşığı tarçın koymama rağmen müthiş şekerimi düşürdü benim öğlene kadar mide kazıntısı ile geçirdim...Allahtan dayandım ve yemek atağı olmadı..Fakat diğer 2 öğünde bulgur pilavı 2 şer kaşık koyarak bu durumdan kurtulmaya çalıştım başarılı oldum...yoğurt da bir tas sadece ara öğün yedim canım soğuk birşeyler istedi...

Sabah ne olur bilmiyorum ama umarım 3 gündür devam eden yerinde sayma durumu kırılır...Kızlar hepimiz ufak kaçamaklara rağmen çok iyiyiz.Olur böyle nazarlıklar azıcık kaçamaklar..Salmak koyvermek yok

Gittikçe azalıyoruz benim de canımı sıkan bir durum...Cidden birkaç gün yazıpta sonra hiç yazmamalar benim de canımı sıkıyor ve moralimi bozuyor...5 kişi mi ne paylaşım yapıyoruz..Biz bize yeteriz elbette valla ben boğayım çok inatçıyımdır.Bu kilolar gidene kadar buradayım

Aynen canım, vazgeçmek yok, ben de boğa burcuyum.. inatçıyım ama kilo kontrolünde kontrolsüz kalıyorum bazen..
ama bu kez ciddi kararlıyım, çikolataya yenilmeyeceğim...

Bende yeniyim.ama.burdayım.buarada az kişi olmak daha ii.yazdıklarımızı çok güzel takip ediyoruz.cvp veriyoruz.diğer türlü çok kopukluk oluyor.sayfalar ilerliyr yetişemiyoruz.bizler sık sık paylaşım yaparsak sorun yok hatta süper olur bence :)))))

aynen, yola dewammm..

canım bende bugün dışarda işlerimiz olması sebebiyle bir sabah 10 gibi lapamı yedim
birde saat 3 te yedim sonra 6 da yerim diye düşünüyodum ama karnımda öyle bir şişlik varki mümkün değil yiyemicem 2 öğün yapabildim başka hiçbir kaçamağım olmadı
yarın yine aynı şekilde devam

bende boğaburcuyum sabırlı ve istikrarlıyım bırakmayada niyetim yok bence toplam verilen kilolara bakılarak listeye devam edilmeli çünkü her gelen 1 hafta kalıp gidiyor ona görede farklı olduğumuz kalıcı olduğumuz ortaya çıkar SEMO ya duyurulur bunu böyle takip etmeliyiz bence

Son düzenleme:
bügünkü menümm:)) sabah portakal suyu biraz peynir tahıllı ekmek 2 zeytin haşlanmış yumurta.. Ara şekersiz kahve.. Öğle 1 tabak kabak yemeği yoğurt.. Ara çikolata(regl oldum tatlı isreği ondanmış küçük bir parça bitter çikolata) ıhlamur çayı.. Akşam yemeği 3 küçük parça peynirli patila şekersiz çay salatalık.. 2 litre de su içtimm:))

Kizlar merhaba 2 gündür malesef diyet falan uygulayamiyorum amaaa yarin telafi için ayran detoksuna baslicamm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…