Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Her hafta 1,5 1,5 verebilirmiyiz sence.. keşkeeee.. bi an yazdıklarını çıkış alıp buzdolabıma yapıştırmayı düşündüm..
İnşallah bakalım neler olacak.. Heyecanla c.tesi bekliyorum..

Haftada 1,50 cok degil aslinda canim 1,5 kiloyu 7ye bolersek gunde 215 gram yapiyor.
1.5 kiloyu 5e bolersek 300gram yapiyor gunde.
verirriz kiz niye veremeyelimm

ödemi atmanın tek yolu su içmektir ama su içmemekle yanlış yapıyorsun bu şekilde hücrelerinde suyu hapsedersin fikrin olması açısından istersen nette bir bak kendini susuz bırakarak ödem atamazsın

evet haklısın tabiki ne kadar zararlı olduğunu biliyorum ama bir iki gün dikkat edip içsem üçüncü gün hoooop en başa yine 1 bardakla günü bitiriyorum resmen( nasıl alışkanlık haline getirirm bilmiyorum

Aksam yemegini ofiste mi yapiyosun derincim?
Ama aksam misafirlik bozuyor beni, cumar yine misafir gelicek bana :26:
Bende hamur isi, borek, pasta, kek yapicammmm :26:

evet ya en çok korktuğumda geri almak zaten dikkat ediyorum o yüzden bu hafta devam geçen hafta berbattı ama olsun..şok diyetlere bende karşıyım isveç yapmıştım iki yıl önce 7kilo verip 1 ay sonra 5ini aldım hiç bişeye yaramadı..çünkü mantıklı bi yeme şekliyle diyet yapmıyosun ve diyet bitince resmen saldırıyosun yemeklere..aslında yemesem belki kalıcı olurdu ama bilmiyom işte..böyle yavaş yavaş vermek daha iyi

Kızlar akşam annemlere yemeğe gitcem ve orda yağlı köfte var.saat beşi geçti ben ne yemeliyim orda saldırmamak adına biraz fındık ceviz ağzıma attım.benim.kilo vermem şart artık yardım edin

Baştan birkaç sayfaya yeniden göz geçirdim ,Her ne kadar tavsiye vermeye çalışsakta kişilerin yaşam biçimlerini bilmeden yapılan tavsiyeler çok da doğru olmuyor...Henüz tanıma aşamasında olduğumdan hatırlayamıyorum okuduysam bile ,emziren varsa extra hatırlatsın kızlar

Derin hanım kilolarımızı verdikten sonra kutlama yemeğine çıkalım.Aynı şeyi bugün ben de düşünmüş paylaşmak istemiştim..Sonradan biraz daha hedefe yaklaşınca bahsederiz dedim çünkü görünen o ki bu forumda yaprak dökümü çok fazla olmuş.Bilmiyorum hedefte kaç kişi oluruz :) Umarım hiç değilse bu yaz istenile kilolara kavuşulsun...

Kızlar akşam annemlere yemeğe gitcem ve orda yağlı köfte var.saat beşi geçti ben ne yemeliyim orda saldırmamak adına biraz fındık ceviz ağzıma attım.benim.kilo vermem şart artık yardım edin

Yemeğe oturmadan evvel bir bardak dayanabileceğiniz sıcaklıkta sıcak su için..Bir deneyin faydasını görecek misiniz...Az yemeye çalışın yarın telafi etmeye çalışırsınız..Azdan kastım bir tabaksa yarısını yiyip pasta börekle voltranı oluşturmayın midenizde Guleysa hanım...

Kizlar saat 15.30 kabak yemegi yedim yaninda 1 dilim kepekli ekmek ve yogurt sonra uyumusum saat 17.30 da uyandim 😳 neyse boylelikle gunu kapatmis oldum 😉

Kizlar saat 15.30 kabak yemegi yedim yaninda 1 dilim kepekli ekmek ve yogurt sonra uyumusum saat 17.30 da uyandim 😳 neyse boylelikle gunu kapatmis oldum 😉

Çok şükür bugün de bitti Hayatım :)

Ben de sabah ve akşam sandviç öğlen 2 yerelması yedim bir kase de yoğurt...

Aksam yemegini ofiste mi yapiyosun derincim?
Ama aksam misafirlik bozuyor beni, cumar yine misafir gelicek bana :26:
Bende hamur isi, borek, pasta, kek yapicammmm :26:

genelde ofiste olabiliyor ama bugun eve 5,30 ta geldim hemen yedim gece 12 den önce yatmadığım için arada 6,30 saat var hafifte yedim ama yarın yine ofiste yerim

Canlarim .. Ben geldimm bugun erken geldim dedim bi tartiya cikim 500 gram gitmis nasil gitti nerden gitti soktayim haha cok motive oldum bugun bi arkadasimi gördüm bana kilo erdigimi söyledii dedimdaha 3 kiloyayakin vermisim nasil fark ettiyse artik ilk basladigimda 92.3 dm simdi 89.4 :F allah bozmasin insallah hepberaber devam

Valentinnnnn nerdesinnnnn

Son düzenleme:
geçen hafta çoğunlukla proteın ağırlıklı yemiştim akşamları 2 haşlanmış yumurta yiyordum yarım paket altınbaşakla

bir gün yoğurtlu karnıbahar yedim

yada bardak çorba yanında 1 bardak yoğurt az ve düşük kalorili oldu

bugünde eve gelir gelmez 1 çaybardağı prince 3 çay bardağı su lapa yaptım üzerine yoğurtla yedim fena doyurdu

bunu bir kaç gün aynı şekilde tek besin öğünü olarak yapıcam vücudumda fena ödem var çok daralıyorum.

Anteplim çooooook sevindim..Bu yaz yıkıp geçeceğiz ortalığı uzun zamandır görmeyenler tanıyamayacak...

Derin hanım yarın ben de sizinleyim pirinç lapasında...

kizlar karnim balon gibi reglden dolayo heralde yarin sabahi cok merak ediyorum fazla cikarsam cok uzulurum. En son 3te yedim

kizlar karnim balon gibi reglden dolayo heralde yarin sabahi cok merak ediyorum fazla cikarsam cok uzulurum. En son 3te yedim

ben 2 gündür yerlerdeyim moralim berbat sinir oluyorum 2 haftalık emeğim boşa gitmiş gibi gözüküyor bende tartılmıyorum artık diyetime devam ediyorum

Birkaç gün sonra vücudumuz eski haline dönecek su tuttu diye moral bozukluğu yapmayın...400 gr. ben de fazlayım bugün...Ama bliyorum geçici bir şey hiiiççç dert etmiyorum...Pirinç lapasını yapınca bakın nasıl gidecek Derin hanım.Şişlikten duba gibi olsanız da pasta börekleri götürsenizde bir toparlanın yarın yeni bir gün...Herkes çok azimli bu sefer bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…