Her hafta 1,5 1,5 verebilirmiyiz sence.. keşkeeee.. bi an yazdıklarını çıkış alıp buzdolabıma yapıştırmayı düşündüm..
İnşallah bakalım neler olacak.. Heyecanla c.tesi bekliyorum..
ödemi atmanın tek yolu su içmektir ama su içmemekle yanlış yapıyorsun bu şekilde hücrelerinde suyu hapsedersin fikrin olması açısından istersen nette bir bak kendini susuz bırakarak ödem atamazsın
ev hanımlarının işi zor anladığım kadarıyla benim gibi ofis içi çalışsanız kızsıtlı yiceklerle öğün yapsanız
eve gittiğinizde de bişey yiyemiyeceğiniz için işiniz kolay olurdu
ben bu bakımdan şanslıyım galiba gelen yoook giden yook tabağıma pasta börek koyanda yok o yüzden kaçamakta yoookk
hadi kızlar rejim zamanı bırakın misafirlikleri arkadaşlarınızla evde oturacagınıza dışarlarda temiz havada dolaşın hem yememiş olursunuz hem hareket etmiş olursunuz keşke yerinizde olabilsem sabah 9 akşam 5 20 metre karede sıkışıp kalıyorum(
evet ya en çok korktuğumda geri almak zaten dikkat ediyorum o yüzden bu hafta devamHayiirr sakin birakmaaa bak ben bile neler yedim ama bir an olsun aklimdan birakmayi gecirmedim.cunku birakirsak nisan mayis ayi geldgnde havalar isinip guzellestgnde tshirtler ortaya ciktgnda tekrardan bu fazlaliklardan kurtulmanin yollarini ariycaz belki bu topige baicaz burdakilerin hepsi tig gbi olmusken biz belkide sok diyetlere basvurucaz sonucta daha zararli cikicazz( kilo almadgmz surece cok cok dert etme zaten ayni kiloda kalmayi.basarabilseydik bugun bu kilolara gelmezdik.o yuzden her hafta kilo veremeyebiliriz ama ama en azindan kilo almamamiz lazim sonra kendimizi cezalarla telkin ederiz bnm bugun kendie yaptgm gbi:) yaza kadar fit olucaz pes etmek yookk:)))
ben iştahımı kesmesi ve metabolizmamı hızlandırması için nescafe içiyorum iştah konusunda oldukça başarılı öğle yemeği vaktim geldi canım hiçbirşey istemiyor aslında ilk amacım az kalori alarak son aldığım kiloları hızlı vermek midemi küçültmek o yüzden suyu bile küçük küçük içiyorum midemi balon şişirmek istemiyorum. Kilolarımız gitsin kızlar herkes yaza fit girsin
benim boyum 1.70 kilom 58/59 olsan bana kafi ama hedef 55 neden olmasın mayıs hedefim hep beraber mayısa kadar burda kalırsak kilolarıda verirsek istanbuldayız buluşuruz hedeflerimizi kutlarız süper olur :))
Kızlar akşam annemlere yemeğe gitcem ve orda yağlı köfte var.saat beşi geçti ben ne yemeliyim orda saldırmamak adına biraz fındık ceviz ağzıma attım.benim.kilo vermem şart artık yardım edin
Kizlar saat 15.30 kabak yemegi yedim yaninda 1 dilim kepekli ekmek ve yogurt sonra uyumusum saat 17.30 da uyandim 😳 neyse boylelikle gunu kapatmis oldum 😉
Aksam yemegini ofiste mi yapiyosun derincim?
Ama aksam misafirlik bozuyor beni, cumar yine misafir gelicek bana :26:
Bende hamur isi, borek, pasta, kek yapicammmm :26:
genelde ofiste olabiliyor ama bugun eve 5,30 ta geldim hemen yedim gece 12 den önce yatmadığım için arada 6,30 saat var hafifte yedim ama yarın yine ofiste yerim
Canlarim .. Ben geldimm bugun erken geldimdedim bi tartiya cikim 500 gram gitmis nasil gitti nerden gitti soktayim haha cok motive oldum bugun bi arkadasimi gördüm bana kilo erdigimi söyledii dedimdaha 3 kiloyayakin vermisim nasil fark ettiyse artik ilk basladigimda 92.3 dm simdi 89.4 :F allah bozmasin insallah hepberaber devam
Valentinnnnn nerdesinnnnn
geçen hafta çoğunlukla proteın ağırlıklı yemiştim akşamları 2 haşlanmış yumurta yiyordum yarım paket altınbaşakla
bir gün yoğurtlu karnıbahar yedim
yada bardak çorba yanında 1 bardak yoğurt az ve düşük kalorili oldu
bugünde eve gelir gelmez 1 çaybardağı prince 3 çay bardağı su lapa yaptım üzerine yoğurtla yedim fena doyurdu
bunu bir kaç gün aynı şekilde tek besin öğünü olarak yapıcam vücudumda fena ödem var çok daralıyorum.
Anteplim çooooook sevindim..Bu yaz yıkıp geçeceğiz ortalığı uzun zamandır görmeyenler tanıyamayacak...
Eveet evetbende bunu istiyorummmmm :d insallahhhhhh dvam ederiz böyle
anteplim çooooook sevindim..bu yaz yıkıp geçeceğiz ortalığı uzun zamandır görmeyenler tanıyamayacak...
Derin hanım yarın ben de sizinleyim pirinç lapasında...
kizlar karnim balon gibi reglden dolayo heralde yarin sabahi cok merak ediyorum fazla cikarsam cok uzulurum. En son 3te yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?