Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

oo herkes boga cikti ben de yayim :)
neskafe metabolizmayi mi hizlandiriyo demistiniz ya tam hatirlayamadim
yesil cay yerine sade bi kahve mi icsem acaba

Ben de 4 öğün yapamadım .Alıştık beşten sonra yemek yememeye ..3 öğün anca oluyordu bazen iki öğün...Sabahı merakla bekliyorum.

Küçük bir parça ile atlatmışsınız bu iradenin devamını bekliyoruz yellowbaby..

Off oyle de çok acimsi oluyor ama yapacak bise yok

Alışmak zaman alıyor ama alıştığın zamanda süt ve şeker kullanamıyorsun...Tarzına bağlı kişinin tabii diet esnasında iyi/kötü gelip gelmediğine..Kimi kahveli süt içer ,kimi bir-iki cm süt koyup içer...

oo herkes boga cikti ben de yayim :)
neskafe metabolizmayi mi hizlandiriyo demistiniz ya tam hatirlayamadim
yesil cay yerine sade bi kahve mi icsem acaba

Kahve metabolizmayı hızlandırıyor.Yalnız en bu granülleri kullanmıyorum bol telveli Türk kahvesi yapıyorum akşama kadar 3-4 kez..Süte de gerek kalmıyor şekersiz de daha çok hoşuma gidiyor...

Kizlar merhaba 2 gündür malesef diyet falan uygulayamiyorum amaaa yarin telafi için ayran detoksuna baslicamm :))

Yoklamalarda eksik çıkıyorsunuz Erica hanım,diete devam...
Nerdesiniz.kızlar?????
Oh be sütlü nestcafe içince biraz sakinleştim

Bugün akşam ziyafet vardı ağzıma bir lokma atmadım.8.günüm bugün Güleysa hanım ilkbaşlarda mutlaka birşeyler atıştırıyordum....Şimdi hiç canım istemiyor.Yoğurt/3-4 fındık/yerelması gibi alternatiflerle geçiştirdim...

Bende boğa burcuyum ama hiç iradem yok bilerek size katıldımki kaytaramıyım

Kizlar selam, annemde yemis oldugum dolma 1 biber ve bir kac pazi dolmasi, yogurt ve 1 dilim kepekli ekmek ile gunu bitirdim. Az once yarim bardak cola ictim ama bu aksam karnim ac 😳 yinede yemedim bisi. Sabahi bekliyorum bende heyecanla.
Ben ikizler burcuyum ve aslinda iradem cok kuvvetli degildir ama burada sizlerin motivasyonu ile acaip gaza geliyorum ve bu bende istikrar olusturdu. Walla iyi ki varsiniz.

Katiliyorum size. Soyle yapsak mi acaba? Listeyi oyle bir sekillendirelim mi, demirbaslar alt alta yazsin ilk basta yani sabit olunsun. Digerleri listenin altinda belirtilsin. Bir fikir sadece acaba olur mu boyle? Cunku gercekten can sikici bir durum.

Aynenn vallah insallh birakmayiz

Bir sorum olacak. Pirinc lapasi bende yapsam mi diye dusundum yogurtla yiyebilirim diye dusundum ama pirinc bana zararliymis malum kan listesine gore. Bu durumda yapmasam daha faydali olur degil mi? Yoksa goz gore gore kilo alirim degil mi? Fikrin nedir?

En son yemegimi oglen 2,30 da yedim ve sonra 1 dilim.pasta 5 ten beri.agzima bir lokma bile surmedim esimle.fena tartistii sutun bi.kacsin sorucam sana diyor ama napim karnim ac ama istah sifir canm hiicbisi yemek istemiyorr yarin pazar var bari.bol bol.yesillik alayimda aksamlari ozellikle bol bol.yerim.bir de yesil.elmaa sizin var mi boyle ozellikle alip yedgnz seyler ben hep.et tarzii.yedgm icin ole yesillik falan cok.bilmemm pazara gidince.de patates.aosogan alip donuyorum

Ayy bu arada ben de oglak burcuyum ben de kafama taktimmi cok istikrarliyimdirr bu arada ne kadar cok toprak burcu olmusuz yaa:)

bence sen akşam beşten sonra kendini çok kasma.bebeğin çok küçük ve sütün az.bence sen süt,yoğurt,ayran,yeşillik tüket o saatten sonra da

Hayatım,bu pirinç lapası ile kilo almanız mümkün değil.Bence vücudunuzun sesini dinleyin...Tam olarak uzun süreli bir araştırma yok kan grubuna göre beslenme şeklinde.Herşeyden abartmadan yemeli bence...Zaten dengeyi yitirdiğimiz için kilo alıyoruz değil mi?

Yoğurtla en sevmediğiniz sebze bile güzel gelecektir kavurun pazıyı bir-iki yumurta yanına da bir çay alın size bir öğün eşinizle...Fzab hanım,çok ara vermişsiniz siz.Süt verdiğiniz için ayran/süt gibi bir ara yapın kendinize gece 10-11 gibi bence.Yer elması sütünüzü artırır hem tok tutar

günaydınnnnn oh be sabah oldu

Günaydın Guleysa hanımcığım,bir günü daha atlattık evet çok zorlandınız mı? :)

Hayatım hanım demek istediğim baklava bile aslında pek yararlı değil ama bir adet yendiğinde zararı olmayacaktır

Evet dün pirinç lapasından sonra bugün 300 gr az çıktım tartıda.Biraz daha fazla umuyordum 500 gr kadar ama en azından direnci kırdım kızlar..Bugün canım yapmak istemedi sabah 2 dilim ekmek ve bir karper peynir bir avuç zeytin yedim.Bir de bunları spora gitmeden evvel yedim valla bütün aktivitem boyunca dilim dışarıdaydı sürekli su içmek istedim

Sabah ölçtüm kendimi,geçen salıdan beri basenlerimden 2 cm belimden 4 cm gitmiş

aynen canım kalıcılar en üstte olmalı bencede zaten 1 hafta sonra katılımcı olmayan arkadaşları çıkarıcaktık semo hanımla konuşmuştuk oda dün hiç girmedi gözümüz onu arıyor

seviyorsan pırasa almanı tavsiye ederim soğangillerden olduğu için sütünü epey arttıracaktır ama zeytinyağlı az prinçli yap
kıvırcık al bol bol salata ye sütün için
karnıbahar alıp haşlayıp yoğurtla yiyebilirsin senin için güzel diyet yemeği
ıspanakla yine yoğurtlu hafif diyet yemegi yapabilirsin hemde kilo almadan sütünü arttırırsın

Selam kızlaarr...

Mutluyum bende.. Dün bi tabak tarhana çorbasıyla ve küçük bir parça kapak ekmeğiyle 17,30 gibi günü bitirdim.. Saat 20 gibi de çeyrek yeşil elma yedim.. fena olmuştum.. Sabah 69,6 çıktım.. C.tesi 71,4 le başlamıştım..

Sabahta evden çıkmadan yine çeyrek yeşil elma, bir kaç parça ceviz yedim.. Şimdi kahvemi içiyorum.. Sandviçimi de öğlene doğru yerim.. Bakalım.. İyi böyle yaaa, dinç hissediyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…