oo herkes boga cikti ben de yayim :)
neskafe metabolizmayi mi hizlandiriyo demistiniz ya tam hatirlayamadim
yesil cay yerine sade bi kahve mi icsem acaba
Ben de 4 öğün yapamadım .Alıştık beşten sonra yemek yememeye ..3 öğün anca oluyordu bazen iki öğün...Sabahı merakla bekliyorum.canım bende bugün dışarda işlerimiz olması sebebiyle bir sabah 10 gibi lapamı yedim
birde saat 3 te yedim sonra 6 da yerim diye düşünüyodum ama karnımda öyle bir şişlik varki mümkün değil yiyemicem 2 öğün yapabildim başka hiçbir kaçamağım olmadı
yarın yine aynı şekilde devam
bende boğaburcuyum sabırlı ve istikrarlıyım bırakmayada niyetim yok bence toplam verilen kilolara bakılarak listeye devam edilmeli çünkü her gelen 1 hafta kalıp gidiyor ona görede farklı olduğumuz kalıcı olduğumuz ortaya çıkar SEMO ya duyurulur bunu böyle takip etmeliyiz bence
Küçük bir parça ile atlatmışsınız bu iradenin devamını bekliyoruz yellowbaby..bügünkü menümm:)) sabah portakal suyu biraz peynir tahıllı ekmek 2 zeytin haşlanmış yumurta.. Ara şekersiz kahve.. Öğle 1 tabak kabak yemeği yoğurt.. Ara çikolata(regl oldum tatlı isreği ondanmış küçük bir parça bitter çikolata) ıhlamur çayı.. Akşam yemeği 3 küçük parça peynirli patila şekersiz çay salatalık.. 2 litre de su içtimm:))
Off oyle de çok acimsi oluyor ama yapacak bise yok
oo herkes boga cikti ben de yayim :)
neskafe metabolizmayi mi hizlandiriyo demistiniz ya tam hatirlayamadim
yesil cay yerine sade bi kahve mi icsem acaba
Kizlar merhaba 2 gündür malesef diyet falan uygulayamiyorum amaaa yarin telafi için ayran detoksuna baslicamm :))
Nerdesiniz.kızlar?????
Oh be sütlü nestcafe içince biraz sakinleştim
İyi akşamalar
Bugün biz Derin ile pirinç lapası yaptık akşama kadar...Ben 3 öğün yiyebildim.Yalnız biliyorsunuz pirinç midede direk şekere dönüşen bir tahıl.sabah bir tasa bir çaykaşığı tarçın koymama rağmen müthiş şekerimi düşürdü benim öğlene kadar mide kazıntısı ile geçirdim...Allahtan dayandım ve yemek atağı olmadı..Fakat diğer 2 öğünde bulgur pilavı 2 şer kaşık koyarak bu durumdan kurtulmaya çalıştım başarılı oldum...yoğurt da bir tas sadece ara öğün yedim canım soğuk birşeyler istedi...
Sabah ne olur bilmiyorum ama umarım 3 gündür devam eden yerinde sayma durumu kırılır...Kızlar hepimiz ufak kaçamaklara rağmen çok iyiyiz.Olur böyle nazarlıklar azıcık kaçamaklar..Salmak koyvermek yok
Gittikçe azalıyoruz benim de canımı sıkan bir durum...Cidden birkaç gün yazıpta sonra hiç yazmamalar benim de canımı sıkıyor ve moralimi bozuyor...5 kişi mi ne paylaşım yapıyoruz..Biz bize yeteriz elbette valla ben boğayım çok inatçıyımdır.Bu kilolar gidene kadar buradayım
canım bende bugün dışarda işlerimiz olması sebebiyle bir sabah 10 gibi lapamı yedim
birde saat 3 te yedim sonra 6 da yerim diye düşünüyodum ama karnımda öyle bir şişlik varki mümkün değil yiyemicem 2 öğün yapabildim başka hiçbir kaçamağım olmadı
yarın yine aynı şekilde devam
bende boğaburcuyum sabırlı ve istikrarlıyım bırakmayada niyetim yok bence toplam verilen kilolara bakılarak listeye devam edilmeli çünkü her gelen 1 hafta kalıp gidiyor ona görede farklı olduğumuz kalıcı olduğumuz ortaya çıkar SEMO ya duyurulur bunu böyle takip etmeliyiz bence
Kizlar selam, annemde yemis oldugum dolma 1 biber ve bir kac pazi dolmasi, yogurt ve 1 dilim kepekli ekmek ile gunu bitirdim. Az once yarim bardak cola ictim ama bu aksam karnim ac 😳 yinede yemedim bisi. Sabahi bekliyorum bende heyecanla.
Ben ikizler burcuyum ve aslinda iradem cok kuvvetli degildir ama burada sizlerin motivasyonu ile acaip gaza geliyorum ve bu bende istikrar olusturdu. Walla iyi ki varsiniz.
İyi akşamalar
Bugün biz Derin ile pirinç lapası yaptık akşama kadar...Ben 3 öğün yiyebildim.Yalnız biliyorsunuz pirinç midede direk şekere dönüşen bir tahıl.sabah bir tasa bir çaykaşığı tarçın koymama rağmen müthiş şekerimi düşürdü benim öğlene kadar mide kazıntısı ile geçirdim...Allahtan dayandım ve yemek atağı olmadı..Fakat diğer 2 öğünde bulgur pilavı 2 şer kaşık koyarak bu durumdan kurtulmaya çalıştım başarılı oldum...yoğurt da bir tas sadece ara öğün yedim canım soğuk birşeyler istedi...
Sabah ne olur bilmiyorum ama umarım 3 gündür devam eden yerinde sayma durumu kırılır...Kızlar hepimiz ufak kaçamaklara rağmen çok iyiyiz.Olur böyle nazarlıklar azıcık kaçamaklar..Salmak koyvermek yok
Gittikçe azalıyoruz benim de canımı sıkan bir durum...Cidden birkaç gün yazıpta sonra hiç yazmamalar benim de canımı sıkıyor ve moralimi bozuyor...5 kişi mi ne paylaşım yapıyoruz..Biz bize yeteriz elbette valla ben boğayım çok inatçıyımdır.Bu kilolar gidene kadar buradayım
Aynenn vallahinsallh birakmayiz
Birakmak yok. Hepberaber verecegiz bu fazlaliklari. Babam bugun senin yuzun kuculmus dedi 👍
En son yemegimi oglen 2,30 da yedim ve sonra 1 dilim.pasta 5 ten beri.agzima bir lokma bile surmedim esimle.fena tartistii sutun bi.kacsin sorucam sana diyor ama napim karnim ac ama istah sifir canm hiicbisi yemek istemiyorryarin pazar var bari.bol bol.yesillik alayimda aksamlari ozellikle bol bol.yerim.bir de yesil.elmaa sizin var mi boyle ozellikle alip yedgnz seyler ben hep.et tarzii.yedgm icin ole yesillik falan cok.bilmemm pazara gidince.de patates.aosogan alip donuyorum
Bir sorum olacak. Pirinc lapasi bende yapsam mi diye dusundum yogurtla yiyebilirim diye dusundum ama pirinc bana zararliymis malum kan listesine gore. Bu durumda yapmasam daha faydali olur degil mi? Yoksa goz gore gore kilo alirim degil mi? Fikrin nedir?
En son yemegimi oglen 2,30 da yedim ve sonra 1 dilim.pasta 5 ten beri.agzima bir lokma bile surmedim esimle.fena tartistii sutun bi.kacsin sorucam sana diyor ama napim karnim ac ama istah sifir canm hiicbisi yemek istemiyorryarin pazar var bari.bol bol.yesillik alayimda aksamlari ozellikle bol bol.yerim.bir de yesil.elmaa sizin var mi boyle ozellikle alip yedgnz seyler ben hep.et tarzii.yedgm icin ole yesillik falan cok.bilmemm pazara gidince.de patates.aosogan alip donuyorum
günaydınnnnn oh be sabah oldu
Katiliyorum size. Soyle yapsak mi acaba? Listeyi oyle bir sekillendirelim mi, demirbaslar alt alta yazsin ilk basta yani sabit olunsun. Digerleri listenin altinda belirtilsin. Bir fikir sadece acaba olur mu boyle? Cunku gercekten can sikici bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?