semoşşum saol cnm liste için liste iyi ama ben geç kahvaltı ediyorum
8:30 gibi 12 dede ögleni yiyorum çok acıkmış olmuyorum
ama saat 3 te yogurt meyve yerim akşamda sebze yemegi ve salata yerim olmamı
günaydınnnn hatunlarrrr ,
Evime döndümtabiii şuan deli gibi temizlik yapıyorum. bu sabah tartıldım 74.0 olmuşum eeee anne yemekleri her gittiğimiz misafirliklerde yemekler pastalar sonuç bu ... aynı zamanda regli şişkinliğim de var yarın regli günüm....yeniden başlıyorum diyete sizlerle.artık hergün buralardayım bu hafta biraz temizlikle falan geçer ama ara ara girer ne yediğimi yazarım ... hepinizi özledim öpüyorum
Selam bebekler, iyi haftalar herkeslere..
Şu pazartesiyi tatil etmediler bi türlü yaaa.. ölüom yorgunluktan..
Bu hafta sayenizde benimde motivasyonum geri geldi.. Desteğinizle hızla toparlanıcam tekrar..
Birkaç güne ödem sıkıntımdan kurtulmayı umuyorum.. Yanımda yoğurt ve meyve getirdim sadece,
şuan 10 bitkili çayımı içiyorum, acıkınca meyve yerim, sonra 1 kepekli yağsız tost,
dayanabilirsem de çıkmadan yoğurtumu yeyip bu günü finallemek istiyorum kızlar.
Adacım hoşgeldin tatlım.. aldığın + ları hızla verirsin umarım..
Masum bebişim nolii bize yaww.. + lardan kurtulamadık bitürlü.
Hoşgeldin adacım yine az almışsın maşallah onuda hrmen verirsin kaldığın yerden devam edersin..kolay gelsin canımgünaydınnnn hatunlarrrr ,
Evime döndümtabiii şuan deli gibi temizlik yapıyorum. bu sabah tartıldım 74.0 olmuşum eeee anne yemekleri her gittiğimiz misafirliklerde yemekler pastalar sonuç bu ... aynı zamanda regli şişkinliğim de var yarın regli günüm....yeniden başlıyorum diyete sizlerle.artık hergün buralardayım bu hafta biraz temizlikle falan geçer ama ara ara girer ne yediğimi yazarım ... hepinizi özledim öpüyorum
Allah yardımcın olsun canım. Bir ara bende denedim ama ilk vizelerde çaktım çocukla çalışamadım valla helal olsunGünaaaaydın:)
Kızlar ben öğrenci bir anneyim finallerim başladı ders çalışıyorum o yüzden ben bu hafta kilo veremem diye korkuyorum çünki gece uyumuyorum meyvede olsa bişeyler yiyorum almasam ona da razıyım
Dün bira fazla kaçırdım dengesiz oldu galiba
Sabah
2 dilim ekmek peynir zeytin domates
11 de 2 çatal makarna 1 muz
3 te 1 tahta kaşık pilav, haşlanmış tavuk 2 bardak ayran
akşam 1 kase çorba çok az salata
Gecede 1 muz yedim
Canımcım günaydın.sendeki bu azim irade oldukça kurtulursun sen ben eminimSelam bebekler, iyi haftalar herkeslere..
Şu pazartesiyi tatil etmediler bi türlü yaaa.. ölüom yorgunluktan..
Bu hafta sayenizde benimde motivasyonum geri geldi.. Desteğinizle hızla toparlanıcam tekrar..
Birkaç güne ödem sıkıntımdan kurtulmayı umuyorum.. Yanımda yoğurt ve meyve getirdim sadece,
şuan 10 bitkili çayımı içiyorum, acıkınca meyve yerim, sonra 1 kepekli yağsız tost,
dayanabilirsem de çıkmadan yoğurtumu yeyip bu günü finallemek istiyorum kızlar.
Adacım hoşgeldin tatlım.. aldığın + ları hızla verirsin umarım..
Masum bebişim nolii bize yaww.. + lardan kurtulamadık bitürlü.
semoş sen ne kadar verdn göremedim listede,
nesilcim ben çok kaçırıdm düzenim bozuldu biliyorsun , geçen haftaki1 kilo ödemdi ama yediigm için üzerinede 100 gr ekleyerek kilo oluverdi
ama regli oluma belirtisi var haftaya kökünü kurutcucam inşşş
bende yulaf ekmegi yiycem sabahları artıkk , bir program yaptım bakalım
haa bu sabah sporda yaptım 3 mil lesike
Oleyyy yaşasıııınnnn bu haftasonu kilo almadım beeennhaftasonu sadece porsiyonlarımı küçülttüm bide ekmeği çok az yedim diyet uymayan bisürü şey yedim ama az oldukları için kilo almadım.valla bu haftada 69 zincirini kıramazsam kimse beni toparlayamaz heralde.hafta sonu eşim bile şaşırdı yesene diyip durdu.demekki neymiş hafta sonu gözüm dönmüş gibi yemek yemeyince kilo alınmıyomuş... bugünden itibarrn kalori hesabına tekrar başlıyorum ve akşamları mutlaka yürüyüş yapıcam zira sporsuz mümkün dğil olmuyo
Hoşgeldin adacım yine az almışsın maşallah onuda hrmen verirsin kaldığın yerden devam edersin..kolay gelsin canım
Allah yardımcın olsun canım. Bir ara bende denedim ama ilk vizelerde çaktım çocukla çalışamadım valla helal olsun
Canımcım günaydın.sendeki bu azim irade oldukça kurtulursun sen ben eminim
Günaydin dostlar,
Ben de hafta sonu giremedim. Ancak simdi yazabildim. Elhamdulillah yine 79 küsürleri gördümm
Dün piknikteydik, hem asirdik, hem hareket ettikkk.. Su belgrad ormani ne güzel bir yermis, bayildim... bir saat hizli yuruduk, sonra top oynayinca , epey bir kalori harcamisizdir.
Arkadaslar bugünden itibaren, 15 günlük HIC BIR kacamak (Hamur isi, seker, abur cubur vs.) olmayan bir sürece basliyorum. Aslinda nyietim tam bir ay, ama ben simdilik 15 güne adapte oluyorum. Hadi bismillahhhh
Ac karina: limon+ besi bir yerde
Sabah: simdi: peynir, iki galeta, domaates, salatalik, biber, maydanor, nane
Gelsin bayrama 74 lerrrrKendimi bomba gibi hissediyorum
Hepimize basarilar
..
ANTEPLI,
BETÜL,
kizlarrrr masallah naptiniz siz böyle. Döktürmu$sunuz valla helal olsun ikinizede !!! super kilo vermi$siniz
Kizlar yaa pazartesi itibari ile yogun ilgi ve desteginize ihtiyacim olacak.. + oldum bu hafta bende.. Araya deprem girince bisey yazamamistim demin..
ya bide saclarim dokulmeye basladi sanki.. Gunluk kalori alimi 1000 altina dustugunde olurmus.. Sizde dikkat edin bakalim..
NeS
Kızlar listeye eklemeye hak kazanmadım ama bende 1 kilo verdim bu hafta yürüyüşte yapmadan hemde 20 nisanda başladım diyete 93 kiloyla şuanda 85 kiloyumeğer beni destekler ALLAH korusun bırakırsam toparlanmama destek olursanız sporda yaparsam ben bir 8 kilo daha veririm önümüzdeki ay
Günaydin dostlar,
Ben de hafta sonu giremedim. Ancak simdi yazabildim. Elhamdulillah yine 79 küsürleri gördümm
Dün piknikteydik, hem asirdik, hem hareket ettikkk.. Su belgrad ormani ne güzel bir yermis, bayildim... bir saat hizli yuruduk, sonra top oynayinca , epey bir kalori harcamisizdir.
Arkadaslar bugünden itibaren, 15 günlük HIC BIR kacamak (Hamur isi, seker, abur cubur vs.) olmayan bir sürece basliyorum. Aslinda nyietim tam bir ay, ama ben simdilik 15 güne adapte oluyorum. Hadi bismillahhhh
Ac karina: limon+ besi bir yerde
Sabah: simdi: peynir, iki galeta, domaates, salatalik, biber, maydanor, nane
Gelsin bayrama 74 lerrrrKendimi bomba gibi hissediyorum
Hepimize basarilar
..
dışarda yürüyüş yapmaya hep niyetleniyorum canım ama bende iki çocuk var bebişi atıyorum arabaya ama kızım tın tın yürüyo bide ona kıyamıyorum.gündüz okulda ama saat 4te çıkıyo. e o gelene kadarda anca işim bitiyo.bende koşu bandına talim ediyorum dışarda yürümek kadar etkili olmasada etkisi var vücudumu çok topluyor.Canım ben örgün okuyorum anaokulu öğretmenliği 2. sınıftayım fatih ünivde
spor olarak yürüyüş yapabilirsin bol bol hem zevkli olur gezmiş olursun hem gitsin kilolar ne güzel olur ben hep yürüyüş yapıyorum atıyorum oğlumu bebek arabasına 2 saat hızlı hızlı yürüyorum
Yeni gelen arkadaslar HOSGELDINIZ. Eski arkdaslar, heppinize MASALLLAH ya....
NESIL 10 kilo vermissin, kocaman MASALLAH
ANTEPLI bana yetismissin, sana kocaman MASALLAH
TUCC, kac kilo verdin bilmiyorum, ama simdiye kadar ilk defa + göstermen süper, cok GAYRETLISIN MASALLAH
SEMOO sen bi tanesinnn
ZEYAS canim sana da kocaman MASALLAH...
ADA, cani toplanmak cabuk oluyor, sende toalrlarsin, yeterki bu hafta siki dur
ve bennnn, 5 hafta serserilik yapmasaydim, simdi 75 timbanada kocaman
Syaenizde canim
Tüm destegim seninle :13: masallah sana yaaa incecik hatun oldun
Umrancim, 70 kusuleri yakinda görebilecegine cani gonulden inaniyorum, AZMINE azim versin rabbim
betül aramıza döndü ve çok hızlı bir giriş yaptı.tebrikler canım
dışarda yürüyüş yapmaya hep niyetleniyorum canım ama bende iki çocuk var bebişi atıyorum arabaya ama kızım tın tın yürüyo bide ona kıyamıyorum.gündüz okulda ama saat 4te çıkıyo. e o gelene kadarda anca işim bitiyo.bende koşu bandına talim ediyorum dışarda yürümek kadar etkili olmasada etkisi var vücudumu çok topluyor.
kızlar ben hafta sonu çok kötü yedim hatta cuma akşamı başladım yemeye
cteside geceye kadar yeidm sabah kalktım bir migde bualntısı inanınki nefret ettim kendimden çöp kutusu gibi bir migdem vardı
o yzüdne dünü çok hafif geçiridm..
sabah 1 kase yogurt, bir sade kahve
öglen 1 kase yogurt 1 nescafe
akşam : salata 1 dkm kızarmış kepek ekmegi
biraz meyve
çok rahatladı migdemm
canım çok yediğim zmanlarda o his bendede oluyor çok kötü bir duygu ama o psikolojiden çıkmana sevindim.bu hafta senin için çok iyi geçicek bak görürsün
inşş reglide olursamm baya düşecek tartı sanırım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?