Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Gunaydiiiiiiin,

Selam kizlar, nasilsiniz?
Ben cok abarttim bu hafta biliyorum, o yuzden tartida hemen belli oldu zaten.
cipsi, cikolatayi, dondurmayi, sekeri kacirdim valla (( birazda bahcede calistigim icin bacaklarimda agirlik hamlik vardi.. tartida +1000grm gordum cumartesi.
uzgunum :2: ama bugun ve yarin iyi dikkat edip artidan kurtulmak istiyorum.

semoşşum saol cnm liste için liste iyi ama ben geç kahvaltı ediyorum
8:30 gibi 12 dede ögleni yiyorum çok acıkmış olmuyorum
ama saat 3 te yogurt meyve yerim akşamda sebze yemegi ve salata yerim olmamı

heee olar tabi canim, o zaman 1 ara ögun yapicaksin.
oda cok iyi olur, ama kessinlikle gunluk 1 ara ögun yap

Selam bebekler, iyi haftalar herkeslere..

Şu pazartesiyi tatil etmediler bi türlü yaaa.. ölüom yorgunluktan..

Bu hafta sayenizde benimde motivasyonum geri geldi.. Desteğinizle hızla toparlanıcam tekrar..
Birkaç güne ödem sıkıntımdan kurtulmayı umuyorum.. Yanımda yoğurt ve meyve getirdim sadece,
şuan 10 bitkili çayımı içiyorum, acıkınca meyve yerim, sonra 1 kepekli yağsız tost,
dayanabilirsem de çıkmadan yoğurtumu yeyip bu günü finallemek istiyorum kızlar.

Adacım hoşgeldin tatlım.. aldığın + ları hızla verirsin umarım..

Masum bebişim nolii bize yaww.. + lardan kurtulamadık bitürlü.

ANTEPLI,
BETÜL,
kizlarrrr masallah naptiniz siz böyle. Döktürmu$sunuz valla helal olsun ikinizede !!! super kilo vermi$siniz

hosgeldin ada, anne yemekleri kilo aldirabiliyor yaws malesef :26:
kolay gelsin canim, iyi iste temizlik yaparken azcikta göbek falan at hareket olur

Son düzenleme:
Günaydin dostlar,
Ben de hafta sonu giremedim. Ancak simdi yazabildim. Elhamdulillah yine 79 küsürleri gördümm
Dün piknikteydik, hem asirdik, hem hareket ettikkk.. Su belgrad ormani ne güzel bir yermis, bayildim... bir saat hizli yuruduk, sonra top oynayinca , epey bir kalori harcamisizdir.

Arkadaslar bugünden itibaren, 15 günlük HIC BIR kacamak (Hamur isi, seker, abur cubur vs.) olmayan bir sürece basliyorum. Aslinda nyietim tam bir ay, ama ben simdilik 15 güne adapte oluyorum. Hadi bismillahhhh

Ac karina: limon+ besi bir yerde
Sabah: simdi: peynir, iki galeta, domaates, salatalik, biber, maydanor, nane

Gelsin bayrama 74 lerrrr Kendimi bomba gibi hissediyorum
Hepimize basarilar

..

semoş sen ne kadar verdn göremedim listede,
nesilcim ben çok kaçırıdm düzenim bozuldu biliyorsun , geçen haftaki1 kilo ödemdi ama yediigm için üzerinede 100 gr ekleyerek kilo oluverdi
ama regli oluma belirtisi var haftaya kökünü kurutcucam inşşş

bende yulaf ekmegi yiycem sabahları artıkk , bir program yaptım bakalım
haa bu sabah sporda yaptım 3 mil lesike

Güuuuu naydinnnn tatli $ey.
haha ilahi nesssil, pazartesiler tatil olsa. bu seferde sali lari sevmicez haftanin ilk i$ gunu diye

oh afiyet olsun cayin.
bende muz yedim, kahve iciyorum. pek doydugum soylenemez ama disimi SIKICAM bende

Oleyyy yaşasıııınnnn bu haftasonu kilo almadım beeenn haftasonu sadece porsiyonlarımı küçülttüm bide ekmeği çok az yedim diyet uymayan bisürü şey yedim ama az oldukları için kilo almadım.valla bu haftada 69 zincirini kıramazsam kimse beni toparlayamaz heralde.hafta sonu eşim bile şaşırdı yesene diyip durdu.demekki neymiş hafta sonu gözüm dönmüş gibi yemek yemeyince kilo alınmıyomuş... bugünden itibarrn kalori hesabına tekrar başlıyorum ve akşamları mutlaka yürüyüş yapıcam zira sporsuz mümkün dğil olmuyo

Hoşgeldin adacım yine az almışsın maşallah onuda hrmen verirsin kaldığın yerden devam edersin..kolay gelsin canım
Allah yardımcın olsun canım. Bir ara bende denedim ama ilk vizelerde çaktım çocukla çalışamadım valla helal olsun
Canımcım günaydın.sendeki bu azim irade oldukça kurtulursun sen ben eminim

ne vermesi datlim yaa, aldim +1000 grm ((
ama ben biliyodum boyle bir sey olucani, cook abarttim ben gectigimiz hafta.

Canım ben örgün okuyorum anaokulu öğretmenliği 2. sınıftayım fatih ünivde

spor olarak yürüyüş yapabilirsin bol bol hem zevkli olur gezmiş olursun hem gitsin kilolar ne güzel olur ben hep yürüyüş yapıyorum atıyorum oğlumu bebek arabasına 2 saat hızlı hızlı yürüyorum

Gunaydiiiin canim,
betüs masallah sana canim iyi kilo vermissin valla, hayran kaldim
bende 15gunluk kacamaga HAYIR desem iyi olur valla

Yeni gelen arkadaslar HOSGELDINIZ. Eski arkdaslar, heppinize MASALLLAH ya....

NESIL 10 kilo vermissin, kocaman MASALLAH
ANTEPLI bana yetismissin, sana kocaman MASALLAH
TUCC, kac kilo verdin bilmiyorum, ama simdiye kadar ilk defa + göstermen süper , cok GAYRETLISIN MASALLAH
SEMOO sen bi tanesinnn
ZEYAS canim sana da kocaman MASALLAH...
ADA, cani toplanmak cabuk oluyor, sende toalrlarsin, yeterki bu hafta siki dur

ve bennnn, 5 hafta serserilik yapmasaydim, simdi 75 tim banada kocaman

ANTEPLI,
BETÜL,
kizlarrrr masallah naptiniz siz böyle. Döktürmu$sunuz valla helal olsun ikinizede !!! super kilo vermi$siniz

Syaenizde canim

Tüm destegim seninle :13: masallah sana yaaa incecik hatun oldun

Umrancim, 70 kusuleri yakinda görebilecegine cani gonulden inaniyorum, AZMINE azim versin rabbim

kızlar ben hafta sonu çok kötü yedim hatta cuma akşamı başladım yemeye
cteside geceye kadar yeidm sabah kalktım bir migde bualntısı inanınki nefret ettim kendimden çöp kutusu gibi bir migdem vardı
o yzüdne dünü çok hafif geçiridm..

sabah 1 kase yogurt, bir sade kahve
öglen 1 kase yogurt 1 nescafe
akşam : salata 1 dkm kızarmış kepek ekmegi
biraz meyve

çok rahatladı migdemm

betül aramıza döndü ve çok hızlı bir giriş yaptı.tebrikler canım
dışarda yürüyüş yapmaya hep niyetleniyorum canım ama bende iki çocuk var bebişi atıyorum arabaya ama kızım tın tın yürüyo bide ona kıyamıyorum.gündüz okulda ama saat 4te çıkıyo. e o gelene kadarda anca işim bitiyo.bende koşu bandına talim ediyorum dışarda yürümek kadar etkili olmasada etkisi var vücudumu çok topluyor.

ayy sağol canım ya yüzümü güldürdün inşallah görürüz hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah

oo sende bant varmış sorun yok ozaman keşke benimde olsa ne güzel olurdu :)

canım çok yediğim zmanlarda o his bendede oluyor çok kötü bir duygu ama o psikolojiden çıkmana sevindim.bu hafta senin için çok iyi geçicek bak görürsün

canım çok yediğim zmanlarda o his bendede oluyor çok kötü bir duygu ama o psikolojiden çıkmana sevindim.bu hafta senin için çok iyi geçicek bak görürsün

inşş reglide olursamm baya düşecek tartı sanırım ..

Su konsolosluk beni verem edicek allah dusurmesin nezaman gelsem sistem bozuk cocuklar kocaya birakip geldim bi paqport alcam cikti artik vermiyolar sistem dduzelmeden ben varya diyetten deil su belcikanin turk konsoloslu yuzunden bu hafta kilo verdim sitresten kalori yakiyom durmadan icim darlandi resmen kave ictim bekliyom ins kuxuk uyanmaz yoksa kiyametler kopar evde ...... Sabh evden cikarkene montumu giyindim aayyyhhh bosbol olmus esimin gozleri cikti noldu lan bukadar sana manken gibi oldun simdiden tuuutu mslh dedi dedim gitcek paraciklarin ...FEDA OLSUN KARICIMA.... Yeterki mutlu oldu kilosuna insin didi maddi olarak kocam bitane benim ya bide madevide olsa belki duzelir manevi odunluguda boyle pamuk sekerine doner cok seviyom ailemi ben

inşş reglide olursamm baya düşecek tartı sanırım ..

Masum bebem cok sevdim la seni sen yazinca icim kipirdiyo he keske karsilikli sohbet edebilsek cumle alem neguzel olur kesin beni kovarsiniz eminimde konuscak kimse bulamadimda birikiyom biliyonmu sonra allah ne verdiyse ilk gordume bosaltiyom aaahaha yawrummm oyle bi duscen oyle bi duscenkii sasircan hiiic dert etme ben 6 yi doldurdum olmadim balon gibi sistim bi olsam rahmim oyle doludurki 3 kilo cikar herhalde ya sende annesin bisi sorcam form kayisili aldim kabuzum karnim fena icsem sadece bi bardak bebegime dokanirmi googleye yazdim bulamadim cvb soruma tek gebelikte icilebilirmis abartmadan emzirmede yazmiyo

semoss , neslid, zeyas , betulina hoşbulduk kızlar saolun ...

Başladım bugun itibarı ile diyete ,

Sabah ,
2 yk lor peynir
1 adet kırımızı biber
maydanoz
yarım salatalık

öğle,
tarhana çorbası
küçük parça haşlama et

akşam,
tarhana çorba

Zeyascım , deli gibi yedim tatilde aslında daha fazla kilo alırım sanıyordum... ama yoğurttan yumurtadan ve peynirden uzak durmaya çaılıştım sannırım kan grubuna az da olsa uygun olunca az kiloaldım gibi.. yoksa o yemeye ben deli gibi kilo alırdım sanırım...

Kızlar kan grubuna göre devam eden var mı diyete ????? Ara ara gelicem şimdi temizlik zamanı yine gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…