Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

canım çok yediğim zmanlarda o his bendede oluyor çok kötü bir duygu ama o psikolojiden çıkmana sevindim.bu hafta senin için çok iyi geçicek bak görürsün

Ben oyle durumda limonlu ilik su icip dans edip yoruyorum kendimi degdimii degdimi diye kendime kiziyorum cok iyi geliyo birde elim tehlikeli gidalara uzanirsa dier elim o elime saplak atiyo hayir zararli diye mutlu meshut geciniyok tavsiyem

Cnm ben onu anneme sordum onu biri atmis ortaya kararinca ye dedi bana proteine ihtiyac varmis vucudun yoksa bi hucre varmis onu bituriyomus tyhaf adi var keten diyesim var deil ama benim dietistende demisti aynini yumurta sut peynir yinmesi gereken asla kesilmemesi gereken seylermis tabiyki kararinca

doğrudur canım , sanırım ben peynir ve yoğurtu abartıyordum yerken sanırım onları biraz olsun kesmek bile kilo vermeme yardımcı oldu.. tabiii onları azaltınca saçlarımda dökülmeye başladı ((

melekk
iç bişiy olmaz ssenin bebek büyük artık , ama kayısılı form bana pek yaramadı umarım sana yarar,

betül ve ada hoş geldiniz kızlar.

semoş naptın gıı sen neysme bu hafta gider cnm bu artılarr

evet konsolosluk taki calisanlar cok vurdum duymaz, bende uyuz oluyorum ordaki calisanlara....
ama yapicak bir sey yok melekcim, mecburen ayiya dayi dicen islerini halledene kadar.

oooh masallah Allah muhabetinizi arttirsin

kiz sen alemsin yav, niye nefret ediyon kendinden. sev kendini, ok$a kendi basini

eveeet ada döndu aramiza hemde bomba gibi bir menuyle tatilli kiz seni,bir gitti dönmek bilmedi

valla adacim, ben inek süt icmiyorum. (cunku bende gercekten kilo yapiyor) onun yerine, her gun 1 kutu SOJA sutu iciyorum, o iyi geliyo kan grubuma.
Ve kirmizi et fazla yemiyorum, zaten cokta sevmem pirzola tarzini. (daha cok tavuk balik yiyorum, kan grubuma iyi geliyo bunlar)

sen kan grubuna gore besleniyormusun, yoksa benim gibi belli seyleri mi dikkat ediyorsun sadece?
(adacim, sadece bu 2 olaya dikkat etmem bile kilo artisinda eksilmesinde etkili diye dusunuyorum ben)

YENİ LİSTEMİZ 17/05 - 24/05 (bu hafta toplam verilen kilo 7 kilo)

GRUP 1
01) Antepli .. (baslangic 92,3) (A+) (09.hafta) (hedef 60) (toplam -10,2) ... 81.9 - 82.1 - 80,4 (- 1.700 kilo)

GRUP 2
02) betul ..... (baslangic 87,5) (00+) (11.hafta) (hedef 75) (toplam -7,70) ... 79.70 - 82,00 - 79.80 (- 2.200 kilo)
03) özge ..... (baslangic 77,0) (AB+) (05.hafta) (hedef 60) (toplam - 6.30) ... 71,00 - 72.00 - 70.70 (- 1.300 gram)
04) ada ...... (baslangic 75,0) (0+) (09. hafta) (hedef 65) (toplam -2,90) ... 71,40 - 71,40 - 74,00 ( geldi tatilden )
05) FZAB .... (baslangic 82,5) (00+) (13.hafta) (hedef 67) (toplam -10.80) ... 75,40 - 72.90 - ?? (- ?? gram)

GRUP 3
06) melek .. (baslangic 72,4) (AB+) (04.hafta) (hedef 55) (toplam -7.50) ... 66,00 - 66.10 - 64.90 (- 1.20 gram)
07) sisilm .... (baslangic 67,9) (++) (08.hafta) (hedef,55) (toplam -5,00) ... 63.50 - 62,50 - 61,90 (- 400 gram)
08) Zeyas .... (baslangic 75,0) (0+) (16.hafta) (hedef 65) (toplam -5,90) ... 69,10 - 69,20 - 69,00 (- 200 gram)
09) mavli ..... (baslangic 64,0) (0+) (08.hafta) (hedef 53) (toplam -3,00) ... 61,00 - 60.80 - 61.00 (+ 200 gram)
10) masum .. (baslangic 70,3) (AB) (10.hafta) (hedef 60) (toplam -3,50) ... 67,00 - 66,80 - 67.90 (+ 100 gram)
11) mavijikt . (baslangic 69,9) (B+) (09. hafta) (hedef 60) (toplam -6,00) ... 65.00 - 63.90 - 64.00 (+ 100 gram)
12) Nesil ..... (baslangic 72,0) (0+) (16.hafta) (hedef 63) (toplam -9,30) ... 62.20 - 62.00 - 62.70 (+ 700 gram)
13) Semo .... (baslangic 71,5) (A+) (16.hafta) (hedef 63) (toplam -4,10) ... 68,00 - 67,40 - 68.40 (+ 1000 gram)
14) feslegn .. (baslangic 66,0) (0+) (06.hafta) (hedef 60) (toplam -3.30) ... 63.50 - 62.70 - ?? (- ?? gram)
15) ecrin ..... (baslangic 66,7) (0+) (06.hafta) (hedef 55) (toplam -4,70) ... 62,00 - 62,00 - ?? ( - ?? gram)

GRUP 4
16) tucc .... (baslangic 65,7) (B+) (12.hafta) (hedef 55) (toplam - 9,70) ... 56,50 - 56,00 - 56,3 (+ 300 gram)
17) Katze .. (baslangic 62,8) (A+) (09.hafta) (hedef 55) (toplam -1.80) ... 59.70 - 59.80 - 61 (+ 1200 gram) (regl)
18) Derin .. (baslangic 68,0) (B+) (13.hafta) (hedef 55) (toplam -11,0) ... 57,00 - - ???? - ?? (- ?? gram)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Izinliler)
19) poyraz .. (baslangic 71,7) (0+) (09. hafta) (hedef 53) (toplam -5,30) ... 66,40 - 66,00 - 66,00 (izinli)

Son düzenleme:
Selam herkese;
ben birşey sorucam gerçekten saat 5' den sonramı yemiyorsunuz yoksa 6 da falan mı kapatıyorsunuz? çünkü saat 5 erken olabilir bazı kişiler için belki...bu saatlerden sonra acıkırsanız birşey yiyormusunuz? kalori miktarına bakıyormusunuz , yoksa gündüz istediğinizi mi yiyorsunuz ? çok soru sordum ama son mesajlarda pek bilgi bulamadım... (

bende yapmayı düşünüyorum da bilgi alayim dedim...

bikaç aydır kilo vermeye çalışıorm ama versem de geri aldım bi düzen tutturamadım.
akşam 6buçukta evde oluyorum ama gittiğimde sadece çorba içicem..
vermem gereken 10 kilo var ((( 1 ayda verebilir miyim acaba

Güuuuu naydinnnn tatli $ey.
haha ilahi nesssil, pazartesiler tatil olsa. bu seferde sali lari sevmicez haftanin ilk i$ gunu diye

oh afiyet olsun cayin.
bende muz yedim, kahve iciyorum. pek doydugum soylenemez ama disimi SIKICAM bende
ahahaha.. araya gün koysunlar - ZIBARTESİ.. :)
Ben de tostumu yedim az önce ama aç gibiyim hala.. olsun bana müstahak bu hafta.. ilk kez şeytanından nasiplendim bende..
bu hafta kıracan canımcım.. haftaya + sız başlamanın avantajı çok olacak merak etme..

Bu ara güzel iltifatlar almaya başladım, çok keyifli gerçekten ama kıçım kalktı, 1 kilosunu geri aldım..
Çabuk veririm inşallah tekrar.. Tekrar dönmene çok sevindim canım..
cumartesi peşpeşe iki doğumgünü vardı, o biçim ikramlar.. azar azar yedim herşeyden ama mideler küçüldü ya acayip rahatsız oldum bende..
dün senin kadar olmasa da bende hafif geçirdim, sebze filan yedim.. iyiyim şimdi kuşum..
Adacım kan grubu olayı yalan oldu bende yaa.. sadece yumurtayı haftada 1 2 tane yiyorum ve süt içmiyorum.
daha fazla detaya giremiyorum artık..
doğrudur canım , sanırım ben peynir ve yoğurtu abartıyordum yerken sanırım onları biraz olsun kesmek bile kilo vermeme yardımcı oldu.. tabiii onları azaltınca saçlarımda dökülmeye başladı ((
Haftasonu da yazmıştım, günlük kalori alımı 1000 in altına düştüğünde saç dökülmesi başlar veya artarmış..
birkaç günde bir günlük kaloriyi yükseltmek gerek bence.. bu ara benimde fazla dökülüyor..
Ben de yeni çaylar alıcam kendime, ne aliim bebişim yaa.. en etkili form çayı bim de satılan bence, liptonlar fasafiso gibi sanki..
yeşilçayım da bitti.. ya da sadece biberiyemi alıp takılsam acaba?

Son düzenleme:

hoş geldinnnnn kilolalırmızda aynı hederfte gel yarışalımmm :)))

Canım bazen 18 de yediğimiz oluyor tabii yada hafsonları ortalık karışıyor ama işin sırrı acıkmak ve aç yatmakta..
Akşamları bir çoğumuz sadece sade şekersiz içecekler tüketiyoruz. Çok kötü acıkırsan biraz kuruyemiş filan yiyebilirsin.
Sporla destekleyenler daha etkili sonuçlar alıyorlar..
akşam sadece çorba içenler var aramızda ama imkanın varsa eve gitmeden bişeyler atıştırabilirsen daha iyi olur sanırım.
sağlıklı biçimde maximum 5-6 kilo verebilirsin gibi geldi bana.. ilk birkaç kilo su ve ödem rahat gidiyor ama sonra kilo kaybı yavaşlıyor canıım..

helal olsun sana , 10 kiloyu ne kadar sürede verdin, sadece 5ten sonra yemeyerek mi

Beni de alın grubunuza ... bende 62 kiloydum en son tartılmadım...bende artık erken yiyeceğim...işten geç 7 de çıkıyorum...inanmayacaksınız eşim falan geç geldiği için 9.30 da anca yiyorduk.... son zamanlarda az da yesem kilo veremedim... artık işyerine birşeyler getireceğim, pratik yiyebileceğim.en geç 6 da yiyeceğim... biraz alıştıktan sonra daha erken yemeğe çalışırım olur mu ? hatta çok canımın istediği bir yemek olursa akşamdan onu getirip ,erken yerim....aranızda benim gibi çalışıp bunu yapanlar var m ?

sen de hoşgeldin cnaım..
ben de çalışıorm ve iş yerndeyken nasıl yapıcam onu düşünüyorum şu anda, bazen 5:30 genellikle de 6da çıkıyorum

sen de hoşgeldin cnaım..
ben de çalışıorm ve iş yerndeyken nasıl yapıcam onu düşünüyorum şu anda, bazen 5:30 genellikle de 6da çıkıyorum

Hoşbulmuşuz bende onu düşünüyorum ilk başta pratik kepekli tost veya sandwich yapabilirim diye düşünüyorum. biraz uğraştırıcı olacak tabi...benim 7 den sonra gidip eve yemem saat 8 olur o yüzden işte yemek en mantıklısı...

Şöyle düşündüm ben: sabah sıkı kahvaltımı yapıp çıkayım, öğlen işteki yemeği yerim, akşam 5 için evden sebze yemeği getireyim. ben ekmeği vs de kesicem bu arada. 2 günde bir 1 saat yürüyüş+koşuya başladım.. offf işe yarar inş ya

helal olsun sana , 10 kiloyu ne kadar sürede verdin, sadece 5ten sonra yemeyerek mi
Galiba 4 ay oldu canımm, şubatta 72 ile başladım, 73 gördüğümde olurdu..
Regl öncesi ve sırası vücut resmen kitleniyor.. 2 hafta verip 2 hafta verilmiyor malesef..
Çok kasmadım ama dikkat ettim tabi.. akşam geç yiyeceksem 5 te yemedim, gündüzü hafif geçirdim..
kahvaltıyı geç yapıyorum, ara öğün yapmıyorum ben.. akşamlarıda kuruyemiş 5-10 fındık fıstık filan yedim hep..
Evde herkes yerken yememek en zor yanı canım.. ben yemeği hazırladıktan sonra masaya oturmamak için mutfağa kaçıp makineyi boşaltmayı yada yerleştirmeyi tercih ediyorum. yada 2 kaşık yoğurt alıp başka bişey yememeye çalışıyorum.. mevsim olarak şanslısın aslında, çalışma ortamında müsaitse tabi yanına zeytinyağlı bişeyler yada yoğurt filan alıp akşamı çıkmadan halledebilirsin..
Eve gittiğinde yine aç hissedeceksin ama, insan alıştığı saatlerde tokta olsa bişeyler arıyor. 1 hafta 10 günde alışabilirsin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…