canım çok yediğim zmanlarda o his bendede oluyor çok kötü bir duygu ama o psikolojiden çıkmana sevindim.bu hafta senin için çok iyi geçicek bak görürsün
Cnm ben onu anneme sordum onu biri atmis ortaya kararinca ye dedi bana proteine ihtiyac varmis vucudun yoksa bi hucre varmis onu bituriyomus tyhaf adi var keten diyesim var deil ama benim dietistende demisti aynini yumurta sut peynir yinmesi gereken asla kesilmemesi gereken seylermis tabiyki kararincasemoss , neslid, zeyas , betulina hoşbulduk kızlar saolun ...
Başladım bugun itibarı ile diyete ,
Sabah ,
2 yk lor peynir
1 adet kırımızı biber
maydanoz
yarım salatalık
öğle,
tarhana çorbası
küçük parça haşlama et
akşam,
tarhana çorba
Zeyascım , deli gibi yedim tatilde aslında daha fazla kilo alırım sanıyordum... ama yoğurttan yumurtadan ve peynirden uzak durmaya çaılıştım sannırım kan grubuna az da olsa uygun olunca az kiloaldım gibi.. yoksa o yemeye ben deli gibi kilo alırdım sanırım...
Kızlar kan grubuna göre devam eden var mı diyete ????? Ara ara gelicem şimdi temizlik zamanı yine gelirim
Cnm ben onu anneme sordum onu biri atmis ortaya kararinca ye dedi bana proteine ihtiyac varmis vucudun yoksa bi hucre varmis onu bituriyomus tyhaf adi var keten diyesim var deil ama benim dietistende demisti aynini yumurta sut peynir yinmesi gereken asla kesilmemesi gereken seylermis tabiyki kararinca
Su konsolosluk beni verem edicek allah dusurmesin nezaman gelsem sistem bozuk cocuklar kocaya birakip geldim bi paqport alcam cikti artik vermiyolar sistem dduzelmeden ben varya diyetten deil su belcikanin turk konsoloslu yuzunden bu hafta kilo verdim sitresten kalori yakiyom durmadan icim darlandi resmen kave ictim bekliyom ins kuxuk uyanmaz yoksa kiyametler kopar evde ...... Sabh evden cikarkene montumu giyindim aayyyhhh bosbol olmus esimin gozleri cikti noldu lan bukadar sana manken gibi oldun simdiden tuuutu mslh dedi dedim gitcek paraciklarin ...FEDA OLSUN KARICIMA.... Yeterki mutlu oldu kilosuna insin didi maddi olarak kocam bitane benim ya bide madevide olsa belki duzelir manevi odunluguda boyle pamuk sekerine doner cok seviyom ailemi ben
kızlar ben hafta sonu çok kötü yedim hatta cuma akşamı başladım yemeye
cteside geceye kadar yeidm sabah kalktım bir migde bualntısı inanınki nefret ettim kendimden çöp kutusu gibi bir migdem vardı
o yzüdne dünü çok hafif geçiridm..
sabah 1 kase yogurt, bir sade kahve
öglen 1 kase yogurt 1 nescafe
akşam : salata 1 dkm kızarmış kepek ekmegi
biraz meyve
çok rahatladı migdemm
semoss , neslid, zeyas , betulina hoşbulduk kızlar saolun ...
Sabah ,
2 yk lor peynir
1 adet kırımızı biber
maydanoz
yarım salatalık
öğle,
tarhana çorbası
küçük parça haşlama et
akşam,
tarhana çorba
Zeyascım , deli gibi yedim tatilde aslında daha fazla kilo alırım sanıyordum... ama yoğurttan yumurtadan ve peynirden uzak durmaya çaılıştım sannırım kan grubuna az da olsa uygun olunca az kiloaldım gibi.. yoksa o yemeye ben deli gibi kilo alırdım sanırım...
Kızlar kan grubuna göre devam eden var mı diyete ????? Ara ara gelicem şimdi temizlik zamanı yine gelirim
ahahaha.. araya gün koysunlar - ZIBARTESİ.. :)Güuuuu naydinnnn tatli $ey.
haha ilahi nesssil, pazartesiler tatil olsa. bu seferde sali lari sevmicez haftanin ilk i$ gunu diye
oh afiyet olsun cayin.
bende muz yedim, kahve iciyorum. pek doydugum soylenemez ama disimi SIKICAM bende
bu hafta kıracan canımcım.. haftaya + sız başlamanın avantajı çok olacak merak etme..Oleyyy yaşasıııınnnn bu haftasonu kilo almadım beeennhaftasonu sadece porsiyonlarımı küçülttüm bide ekmeği çok az yedim diyet uymayan bisürü şey yedim ama az oldukları için kilo almadım.valla bu haftada 69 zincirini kıramazsam kimse beni toparlayamaz heralde.hafta sonu eşim bile şaşırdı yesene diyip durdu.demekki neymiş hafta sonu gözüm dönmüş gibi yemek yemeyince kilo alınmıyomuş... bugünden itibarrn kalori hesabına tekrar başlıyorum ve akşamları mutlaka yürüyüş yapıcam zira sporsuz mümkün dğil olmuyo
Canımcım günaydın.sendeki bu azim irade oldukça kurtulursun sen ben eminim
Bu ara güzel iltifatlar almaya başladım, çok keyifli gerçekten ama kıçım kalktı, 1 kilosunu geri aldım..Yeni gelen arkadaslar HOSGELDINIZ. Eski arkdaslar, heppinize MASALLLAH ya....
NESIL 10 kilo vermissin, kocaman MASALLAH
ve bennnn, 5 hafta serserilik yapmasaydim, simdi 75 timbanada kocaman
Tüm destegim seninle :13: masallah sana yaaa incecik hatun oldun
cumartesi peşpeşe iki doğumgünü vardı, o biçim ikramlar.. azar azar yedim herşeyden ama mideler küçüldü ya acayip rahatsız oldum bende..kızlar ben hafta sonu çok kötü yedim hatta cuma akşamı başladım yemeye
cteside geceye kadar yeidm sabah kalktım bir migde bualntısı inanınki nefret ettim kendimden çöp kutusu gibi bir migdem vardı
o yzüdne dünü çok hafif geçiridm..
sabah 1 kase yogurt, bir sade kahve
öglen 1 kase yogurt 1 nescafe
akşam : salata 1 dkm kızarmış kepek ekmegi
biraz meyve
çok rahatladı migdemm
Adacım kan grubu olayı yalan oldu bende yaa.. sadece yumurtayı haftada 1 2 tane yiyorum ve süt içmiyorum.semoss , neslid, zeyas , betulina hoşbulduk kızlar saolun ...
Sabah ,
2 yk lor peynir
1 adet kırımızı biber
maydanoz
yarım salatalık
öğle,
tarhana çorbası
küçük parça haşlama et
akşam,
tarhana çorba
Haftasonu da yazmıştım, günlük kalori alımı 1000 in altına düştüğünde saç dökülmesi başlar veya artarmış..doğrudur canım , sanırım ben peynir ve yoğurtu abartıyordum yerken sanırım onları biraz olsun kesmek bile kilo vermeme yardımcı oldu.. tabiii onları azaltınca saçlarımda dökülmeye başladı((
Ben de yeni çaylar alıcam kendime, ne aliim bebişim yaa.. en etkili form çayı bim de satılan bence, liptonlar fasafiso gibi sanki..melekk
iç bişiy olmaz ssenin bebek büyük artık , ama kayısılı form bana pek yaramadı umarım sana yarar,
betül ve ada hoş geldiniz kızlar.
semoş naptın gıı senneysme bu hafta gider cnm bu artılarr
bikaç aydır kilo vermeye çalışıorm ama versem de geri aldım bi düzen tutturamadım.
akşam 6buçukta evde oluyorum ama gittiğimde sadece çorba içicem..
vermem gereken 10 kilo var((( 1 ayda verebilir miyim acaba
Canım bazen 18 de yediğimiz oluyor tabii yada hafsonları ortalık karışıyor ama işin sırrı acıkmak ve aç yatmakta..Selam herkese;
ben birşey sorucam gerçekten saat 5' den sonramı yemiyorsunuz yoksa 6 da falan mı kapatıyorsunuz? çünkü saat 5 erken olabilir bazı kişiler için belki...bu saatlerden sonra acıkırsanız birşey yiyormusunuz? kalori miktarına bakıyormusunuz , yoksa gündüz istediğinizi mi yiyorsunuz ? çok soru sordum ama son mesajlarda pek bilgi bulamadım...(
bende yapmayı düşünüyorum da bilgi alayim dedim...
akşam sadece çorba içenler var aramızda ama imkanın varsa eve gitmeden bişeyler atıştırabilirsen daha iyi olur sanırım.bikaç aydır kilo vermeye çalışıorm ama versem de geri aldım bi düzen tutturamadım.
akşam 6buçukta evde oluyorum ama gittiğimde sadece çorba içicem..
vermem gereken 10 kilo var((( 1 ayda verebilir miyim acaba
hoş geldinnnnn kilolalırmızda aynı hederfte gel yarışalımmm :)))
Canım bazen 18 de yediğimiz oluyor tabii yada hafsonları ortalık karışıyor ama işin sırrı acıkmak ve aç yatmakta..
Akşamları bir çoğumuz sadece sade şekersiz içecekler tüketiyoruz. Çok kötü acıkırsan biraz kuruyemiş filan yiyebilirsin.
Sporla destekleyenler daha etkili sonuçlar alıyorlar..
akşam sadece çorba içenler var aramızda ama imkanın varsa eve gitmeden bişeyler atıştırabilirsen daha iyi olur sanırım.
sağlıklı biçimde maximum 5-6 kilo verebilirsin gibi geldi bana.. ilk birkaç kilo su ve ödem rahat gidiyor ama sonra kilo kaybı yavaşlıyor canıım..
hoş geldinnnnn kilolalırmızda aynı hederfte gel yarışalımmm :)))
Beni de alın grubunuza ... bende 62 kiloydum en son tartılmadım...bende artık erken yiyeceğim...işten geç 7 de çıkıyorum...inanmayacaksınız eşim falan geç geldiği için 9.30 da anca yiyorduk.... son zamanlarda az da yesem kilo veremedim... artık işyerine birşeyler getireceğim, pratik yiyebileceğim.en geç 6 da yiyeceğim... biraz alıştıktan sonra daha erken yemeğe çalışırım olur mu ? hatta çok canımın istediği bir yemek olursa akşamdan onu getirip ,erken yerim....aranızda benim gibi çalışıp bunu yapanlar var m ?
sen de hoşgeldin cnaım..
ben de çalışıorm ve iş yerndeyken nasıl yapıcam onu düşünüyorum şu anda, bazen 5:30 genellikle de 6da çıkıyorum
Hoşbulmuşuzbende onu düşünüyorum ilk başta pratik kepekli tost veya sandwich yapabilirim diye düşünüyorum. biraz uğraştırıcı olacak tabi...benim 7 den sonra gidip eve yemem saat 8 olur o yüzden işte yemek en mantıklısı...
Galiba 4 ay oldu canımm, şubatta 72 ile başladım, 73 gördüğümde olurdu..helal olsun sana , 10 kiloyu ne kadar sürede verdin, sadece 5ten sonra yemeyerek mi
Evde herkes yerken yememek en zor yanı canım.. ben yemeği hazırladıktan sonra masaya oturmamak için mutfağa kaçıp makineyi boşaltmayı yada yerleştirmeyi tercih ediyorum. yada 2 kaşık yoğurt alıp başka bişey yememeye çalışıyorum.. mevsim olarak şanslısın aslında, çalışma ortamında müsaitse tabi yanına zeytinyağlı bişeyler yada yoğurt filan alıp akşamı çıkmadan halledebilirsin..Beni de alın grubunuza ... bende 62 kiloydum en son tartılmadım...bende artık erken yiyeceğim...işten geç 7 de çıkıyorum...inanmayacaksınız eşim falan geç geldiği için 9.30 da anca yiyorduk.... son zamanlarda az da yesem kilo veremedim... artık işyerine birşeyler getireceğim, pratik yiyebileceğim.en geç 6 da yiyeceğim... biraz alıştıktan sonra daha erken yemeğe çalışırım olur mu ? hatta çok canımın istediği bir yemek olursa akşamdan onu getirip ,erken yerim....aranızda benim gibi çalışıp bunu yapanlar var m ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?