Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben ekmeği çok kesmiycem kepekli ekmek 1 dilim falan yemekte fayda var bence zaten 40 kalori birşey...erken yenildiği için karnı tok tutar...bende sebze yemeği veya tavuklu salata götürebilirim...

evet aynen insan acıkmasa bile masaya beraber oturmak, beraber yemek yemek istiyor..aynen alışkanlıkları değiştirmek zor. ama kilo vermek için şart ne yazık ki....ofis ortamı rahat o konuda...çıkmadan yemem en iyisi olacak...

Gunaydiiiin canim,
betüs masallah sana canim iyi kilo vermissin valla, hayran kaldim
bende 15gunluk kacamaga HAYIR desem iyi olur valla

semoşşum saol cnm liste için liste iyi ama ben geç kahvaltı ediyorum
8:30 gibi 12 dede ögleni yiyorum çok acıkmış olmuyorum
ama saat 3 te yogurt meyve yerim akşamda sebze yemegi ve salata yerim olmamı

betül ve ada hoş geldiniz kızlar

Hosbulduk canim
Seni azimle hala burda görmek cok güzel. Insallah istedigimiz ölcülere iner, birbirimizin sevincini en kisa zamanda yasariz

Hosgeldin canim. Sadece 5ten sonra yemiyorek cok yavas verebilirsin. Bizlerin cogu en gec 6dan sonra yemiyor, yediklerine dikkat ettigi zaman veriyor yuruyor, hareket yapyor. Yani anlayacagin yedigimiz olcuye dikkat :18:

Hosgeldin canim. Umarim diledigin kiloya düsersin. Keske 10 kiloyu iki ayda verebilsek, ne mutlu bize

hoşgeldiniz kızlar ben 5 ten sonra kesinlikle yemiyorum sadece su ve bazen meyve yiyorum.5 ten sonra yersem kilo veremiyorum malesef. günlük yediğiniz yiyeceklere ve miktarlarada dikkat ederseniz bu iş olur allahın izniyle. gubseneris 1 ayda 10 kilo vermek imkansız gibi bişey 2,5-3 ay içinde verebilirsin canım

bugünki menüm şöyle kızlar
SABAH: 1 lokma peynir ekmek 1 adet zeytin 1 kase kiraz
öğle: 2 yumurta domates salaalık zeytin peynir 2 dilim ekmek
akşam: 1 avuç ceviz ve 1 tatlı kaşığı bal

hoşbulduukk, 1 ayda 5ini yazmayı düşünmüştüm yazmamışım, 10 kilo fazla olur evet :))

ahahaha.. araya gün koysunlar - ZIBARTESİ.. :)
Ben de tostumu yedim az önce ama aç gibiyim hala.. olsun bana müstahak bu hafta.. ilk kez şeytanından nasiplendim bende..:

hahaha zibartesi valla ne hos olur ne hos olur
kiz nesssiiiiil, senin listedeki kilo hedefin 63 yaziyo halaa; sen oldun 62 kusur.
degistirelim senin hedefi :)))

bugunku menum:

sabah: muz + 4-5 tane misir gevregi.
ara: az yogurt
öglen: 2 yumurta, 2 dilim ekmek, zeytin ve peynir.
ara: yogurt ve soja sutu.
aksam: henüz karar veremedim ama yesillik ve balik olabilir.

2 litre su + 2yesil cay

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr,
toplamda takimin verdigi kilo nerdeyse 100 kilo civariiii. shok oldummmm valla haaa !!!!

kızlar , hala temizlik yapıyorum bu hafta böyle geçecek hafta sonuda kadın gelecek cam kapı yapacak.. bende dolapların içini hallediyorum. ama yoruluyorum biraz önce başım döndü bir adet çikolata yedim maalesef. bu hafta sonundan kilomda pek bişey beklemiyorum sadece koruyayım yeter diğer hafta tam anlamıyla başlayacam...

Günde 5 km yürüme niyetindeyim, basen bacak problemim var benim, sadece kilo vermem yeterli olmuyor yani. yürüyüş yapan var mı kızlarr, yürüyüşte de yarışlaım

Slm canlar ben artık cozutmaya başladım biri bana dur desin:) sabah yarım ekmek arası domates peynir yeşillik yedim öğleyin sadece kahve ve soda akşamı bilmiyorum.artık az yiyince doymuyorum verdiklerimi geri almasam bari

bugünki menüm şöyle kızlar
SABAH: 1 lokma peynir ekmek 1 adet zeytin 1 kase kiraz
öğle: 2 yumurta domates salaalık zeytin peynir 2 dilim ekmek
akşam: 1 avuç ceviz ve 1 tatlı kaşığı bal

Hoşbulduk teşekkürler... birşey sorucam hep böyle mi yiyorsun biraz az değil mi ? gerçi yumurta , ekmek falan doyurucu ama akşam için diyorum ,doyurucu mu ? çok az kalori almak da iyi değil diyorlar ondan soruyorum...

...........

Son düzenleme:
Günde 5 km yürüme niyetindeyim, basen bacak problemim var benim, sadece kilo vermem yeterli olmuyor yani. yürüyüş yapan var mı kızlarr, yürüyüşte de yarışlaım

ben yürüyordum 2 haftadır yaklaşık günde 4-5 km... bu hafta bilmiyorum inşallah devam edebilirim bir aksilik çıkmazsa...

Kızlar uzun zamndur gelmiyordum biraz yoruldum diyelim ama yine buralardayım kiloalmadım da vermedimde sadece kafamı dinlendridim 2,5 ay boyunca rejimle yatıp kalkmak beni psikolojik olarak çok yormuş inanın yazılanları bile okumak istemeden hiçbir şey düşünmeden dengede kalmaya çalıştım ve başarılıda oldum ölçülerimde 1 cm bile olsa genişleme yok 2 gün gönlümce yediysem 3 gün iyice sıktım yine buralardayım takipteyim kilo veren arkadaşlarıda ayrıca tebrik ediyorum

Ben gündüzleri herşeyi yiyorum zaten akşam yemeyince mide de küçülüyor.Bu günkü menüm
okulda 1 çubuk kraker ve kahve
2 de 1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
1 domates
4 kabak mücver fırında
1 çavdar ekmeği

bu günlük yeter

Menüm

Sabah yımurta biraz krem peynir be dil peynir yeşil cay ve 1 dilim ekmek

Ara tarcınlı süt

Öglen yumurtalı sebze yemegi ynında havuc salatası

Ara yeşiş cay

Akşam öglen le aynı belki yanında bi nektarin yerim :)

Sabah tartıda güzel güzel şeyler gördüm motivasyonum artıda taşıyo bile :)))

Aman kuzum dikkat et, toparla hemen kendini.. almamaya bak.. dinlendir sende kendini biraz..
Selam Derincim.. Süper, sabitlemeye geçtin yani.. :)

Spora başlayabildin mi?

Ohh maşallah sana.. keyfin yerinde olunca iyi konsantre oluyosun sen bebeğim..
Canını sıkan şeyleri at gitsin hayatından.. :)

Anaaa daha yeni görüyomm heee laaaa yanına geldim birlikte devam koşalım yuppiiii :)))]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…