Saol tatlim, senede 1-2 kez elbise giyince bende merak etmistim nasil gorundugumu, sizinde fikrinizi aliim dedim.. 3 kilo daha versem tam olcak galiba, bakalim ugrasicam biraz daha.. :)Maaşallah canım kilo vermenede gerek kalmamış çok güzel olmuşsun
Günaydın canlarım 68li rakamlara merhaba dedim çok şükür.artık tok karna 70 görmüyorum.ayın 4nde kayonvalidemler geliyor kızımın gösterisi var 5 gün durucaklar.geçen sefer geldiklerinde yaptığım hatayı yapmayacağım inş.çünkü ramazana kadar 65 olmak istiyorum.bugün hesap yaptım kendimce ramazana kadar 65 olsam ramazandada 3 kilo gitsee süper olur ya umarım evdeki hesap çarşıya uyar.
Saol askilotam, sayenizde oldu walla.. Sizleri cok sevdigim ve bu sebeple dewam etmek istedigim icin oldu.. 10 senedir gormedigim rakamlari gordum sayenizde.. Cok tesekkur ederim.oh lala magnifique !!!!
Nesil, masallah cok iyi görunuyorsun
Tebrik ederim, azmin zaferi bu yaaa, iyi sabrettin tatlim
bende 65in altina dusuyim, bende foto paylasicam
Saol askilotam, sayenizde oldu walla.. Sizleri cok sevdigim ve bu sebeple dewam etmek istedigim icin oldu.. 10 senedir gormedigim rakamlari gordum sayenizde.. Cok tesekkur ederim.
NeS
Saol tatlim, senede 1-2 kez elbise giyince bende merak etmistim nasil gorundugumu, sizinde fikrinizi aliim dedim.. 3 kilo daha versem tam olcak galiba, bakalim ugrasicam biraz daha.. :)
NeS
Olmuşsun canım valla dediğin gibi bi 3 kilo daha versen tam olcan maşallah.oruç tutamıyosan fena canım valla çok dikkat etmen lazım ozaman.ama sen başarırson canım eminimCok merci bebegim.. Olmusum dimi.. Daha var ama biraz daha..
Kuzum yeni regl donemin baslamadan ne yaparsan o walla.. Kesinlikle verilmiyor, buna bu ara emin oldum ben.. Su spiral mpiral isleri 1,5 aydir odemden kurtulamadim. Yeni yeni toparlaniyorum. Su 2 hafta cok dikkat et, kesin verirsin 3 kilo, gecen park macerani okudum ama yazamamistim, havalar da duzeldi ya, daha fazla hareketle basarirsin bitanem.. Ama ben ramazandan korkuyorum, oruc tutamiyorum, tutanlarin oruclarini allah kabul etsin, tutmadigim halde iftar davetleri tatlilar filan genelde kilo aliyorum malesef..
NeS
kizlar günaydin, gununuz guzel olsun insallah :)
tabikide olursun tatlim ;-) dugunede 65 insallah demi :)))
afiyet olsun canim, iyi yapmissin
hello masumum, iyi gidiyosun canim insallah eksi goruceksin sen bu hafta
ya ben bu hafta bi tuhafim masum ya, kilo veremiyorum4-5 gun sonra regl olucam, ondan miii
haha aynen nur cum, bende cantamin icine dolduruyorum, kucagimada 2 litrelik su aliyorum
esim goruyo hazirladiklarimi, "bunlarin hepsini sen mi yicen diyo bide "haha
İnşallahhhh belkide daha. Azhayırlısı inşallah böyle devam ederim ]
nesil süpersin valla ya, 4 ayda 10 kilo maşallah bend ehala sürünüyorum yawww
neyse bana acaip gaz verdii bak şimdi senin fotolarr
selam kizlar,
hepinizi simdi okumak vardi ama acilen is görüsmesi icin cikmam gerekiyor :18: Bundan sebeb hemen günümün akisini vereyim.
sirkeli su ictim, sabah 1.20 dk yurudum sonra da
kahvaltida: peynir, bir dilim ekmek, domat slatalik cay bir dilim sütlü tatli
simdi stresten melisa iciyorum.. aksam moralime göre ne yerim bilmem
hepinizi öptümm, dualasalim
ayyy antepish, bunlari senin agzindan duymak cok guzel kiz. özguven gibisi yok valla.
istersen 65den dahada az olabilirsin, kiz beni gececen yakinda
kiz masum, sende 65in altina dusunce foto koy, bende koycam
Hadi hayirlisi olsun hakkinda, insallah iyi gecer görusmen
semo tamam cnmm , ekleirm fotoo
menüne gelince muz 2 meyve yapıyor biliyon dimi
soja sütü ne ola ki ?
brde akşamad abir tane yumurta ekle az olmuş pro
Ay kız semoooooooo 9 dan 7eaman allahım ]
Kızlar rejime başlayalı beri hiç bukadar doymamıştım yahu menemen yaptım 1 yumurta 1 soğan 3 domates ile hiç yağ koymadım kalorisi düşük ve çok doyurucu oldu yanınada 1 bardak yoğurttan ayran yaptım bol bol ohh mis tasiye ederim
Sabah:1 dilim ekmek yumurta peynir zeytin domates
Öğle: Taze fasülye 1 bardak yoğurtla yapılmış ayran ohh bol bol
Akşam:enemen ayran 1 dilim ekmek
ben bu menemeni ramazanda sahurda bol bol yerim hem doyarım hem kilo veririrm
Kizlar diyetteki 3.günüm tartida 92.5 çiktim.sudan gitti belki amA OLsun.1.5 kilo fena sayilmaz benim icin. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsun canim :)))
evet guzel fikir, sahurda menemen bende yapabilirim :)
nurcum, cok guzel bir baslangic bu :)
umarim her hafta bu kadar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?