Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

hahaha sorun degil canim, bende diyom noldu bu kiza napiiii :-D
evet yaaa aynen burasida oyle, yagmur, ruzgar...
eneee yok ben cikmiyom yagmur oldugu zaman :-D

Kızlar

Ögle yemegim den sonra kücük bi kaseye anans nektarin mız dogradım üzerine tarcın ve hindistan cevizi serptim foto atim

Akşam yemegim de 2 haşlanmış yumurta

yulaf kepeginden bazlama
lor peynir, domates salatalık 4 zeytin

öglen
mantarlı tavuk sote ayran

akşam (biraz önce)
iki yumurta tavada
sütlü kahve yagsız sütten

akşama acıkırsam ayran içerim

su çok az içtim, 3 mil lesile

Kızlar

Ögle yemegim den sonra kücük bi kaseye anans nektarin mız dogradım üzerine tarcın ve hindistan cevizi serptim foto atim

Akşam yemegim de 2 haşlanmış yumurta Eki Görüntüle 1132506

afiyet olsun canim, guzel gorunuyor

afiyet olsun canim, menu guzel olmus

ay semo
şu dukancıların yulaf kepegindne bir bazlama yaptım nasıl güzel olduuu
hem wc içinde iyii, hemde bol protteini zayıflatıyorrr

Kızlar ben sabah 7 de kahvaltı yaptım öğlende 3 te yedim eee acıkmadım daha ama akşam çok acıkırım ne yapsam ki?

Bir saatte hızlı tempo yürüdüm okuldan gelirken.

ay semo
şu dukancıların yulaf kepegindne bir bazlama yaptım nasıl güzel olduuu
hem wc içinde iyii, hemde bol protteini zayıflatıyorrr

ayyy dogrumu diyinnnn kiz afiyet olsun sekerim.
ben persembe misafirlige gidicem, arkadasa bi sey hazirlama dedim, olurmu hic dedi (( elide cok lezzetlidir, yandim ben

neyse yarin yumurta diyeti yapim, sabah ve oglen yumurta aralarda yogurt aksamda salata + tavuk.
persembe aksam, yerim artik napim
cumada yumurta gunu yaparim.
cumartesiye nolur bilmem

Kızlar ben sabah 7 de kahvaltı yaptım öğlende 3 te yedim eee acıkmadım daha ama akşam çok acıkırım ne yapsam ki?

Bir saatte hızlı tempo yürüdüm okuldan gelirken.

aksam yemegi yemezsen, gec saatte feci acikirsin canim. O zamanda kacamak yapma olasiligin cok buyuk
az yagli tavuk yiyebilirsin veya balik olabilir aksama :)

Kızlar bugün yarım ekmekli tostumu yedim erikte yedim tabi:) akşam 3 biber dolması ve salatalık yedim tokken hep 57,4 görüyordum şimdi 56,7:)) açkende sürpriz rakamlar:)

Slm kızlar nasılsınız bu aralar nete geldmiyorum çok fazla işler çok yoğın sabah salatalık 1 yumurta 1 dilim ekmek yedim ara 1 ellma öğlen kabak yemeği 1 dilim ekmek ara elma akşam taze fasulye 1 dilim ekmek 10 12 tane kirax yedim )

3 haftadır spor yapamıyordum bıgün başkadım hatta şuan yürüyorum 2 günfür kahve lekeler geliyoo sökülemedim bir türlü belji yürüyüşün faydası olur kızlarr

Sabah

2 dilim kepekli ekmek peynir zeytin

Öğlen bir kase tarhana 1 dilim ekmek bir kase yoğurt 1 domates

Akşam: 1 elma biraz yoğurt ve bulgur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…