Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam hanimlar.sanirsam benim midem delinecek.kendi kendini sindirmeye calisiyor. ):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahvalti:1kasarli tost,salatalik,domates
Arada:2dilim fistikli baklava
Öylen:3yk yesil fasülye
1kase yogurt icine Meyer dogradim

günaydınnn kızlar,,

dün çıkışta çarıya gtitim valla geberdim ya bol bol iç geçiridm geldim
neyse kaçamak yapmadım leislede yapmadım regliden dolayı
yarın yaparım ama dukan bazlama yumurta bol peynrili kahvalımı yaptım..

ctesi eksileir görüürm inşşş bu hafta yaa kaç haftadır aynıyımm

Günaydın Hanımlar. Bugünki menum:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta+maydonoz+çok az labne+1 dilim kepek ekmeği
Öğle: Kepekli bulgurdan yapılmış bulgur pilavı (zeytınyaglı)+ Cacık+ 1 adet Portakal
Akşam: Menemen+Yoğurt (Saat:17.00'de)
Gün içinde bol su.

Artık işime sefer tasıyla gelmeye başladım.Yemekhanenin yemekleri aşırı yağlı o sebeple bu cözumu buldum. :)

diyet yapan bir çok insan öyle valla
bende akşamdna ahazırlıyorum çantamı
bugün çantamda salata,lıgyt kola,ton balıgı, taze fasulye, yogurt çilek var arabayla geliyorum allahtan zor olmuyor
otobüsle filan taşınmıyor

kizlar günaydin, gununuz guzel olsun insallah :)

Kız semoooooooo 6 ayın 20 sinde nikah var 75 olurmuyum la bu gidişle

tabikide olursun tatlim ;-) dugunede 65 insallah demi :)))

biraz bulgurla yoğurt yedim doğru diyosun yemesem dayanamazdım

afiyet olsun canim, iyi yapmissin

hello masumum, iyi gidiyosun canim insallah eksi goruceksin sen bu hafta
ya ben bu hafta bi tuhafim masum ya, kilo veremiyorum 4-5 gun sonra regl olucam, ondan miii

haha aynen nur cum, bende cantamin icine dolduruyorum, kucagimada 2 litrelik su aliyorum
esim goruyo hazirladiklarimi, "bunlarin hepsini sen mi yicen diyo bide " haha

Son düzenleme:
semo günydın cnm sana cvp yazmayı unutmuşum
yumurta yersne baya toparlasın cnm , perşembe yinede çok kaçırmaa senn
ama bugün ve cuma dikka edince toparlarsın

reglidendir cnm ya bana baksana geçen reglide 1.5 veridm hala onla duruyorum
baklım inşş bu hafta gider tartılmıyorudmd açünkü regli şişliim var,
birde iki ögün yemek taşımak zor oluyor ya , taşımasamda
eve kaçta gidecegim belli olmuyor çok aç olup sadıryorum resmen

bu haftayıbekliyorum dört gözle

sorun degil canim.
insallah toparlarim ya bende anlamadim, 2 gundur boyle davul gibiyim sanki....
bu öglen 2 haslanmis yumurta yicem, salatalik domates. yarin gun icide coook dikkat ederim, aksamda biraz yicem napim, yok fazla kacirmam :)

vayyy super kiz, tartilmiyorsun eh o zaman sanada supriz olucak desene :)))
aynen masum, kolay degil 2ögun yemek tasimak ama napicaksin canim. citir ve saglikli olmak icin hepsi

günaydınnnnn ,

Dün temizlik yaparken bayağı bir kaçırdım yemek ama bu sabah eksi ile uyandım sanırım sürekli hareket halinde olunca yaktım..))

Bugunde temizlik devam mutfak ve salon kaldı....bugunde yoğun olurum diyet yemeği yapamam ama dikkat ederim yediklerime ...ne yiyeceğimide bilmiyorum şu temizlik bitsede güzel güzel diyet yemeğimi yapsam güzel sporumu yapsam ...hafta sonu kadınlar gelecek cam kapı hooppp temizlik bittiiii )

ara ara uğrarım görüşürüz ....

Kizlar selam..

Dun tum gun yediklerim
Sabah 2 parca bitter, kahve
Oglen 1 karam cikolata
Aksam ustu 3 kasik yogurt,

Mezuniyet yemegimiz vardi, orda da 4 kofte, 2 kasik pilav yedim.. Sabah eksi gordum.. :) foto eklemeyi deniycem simdi..

NeS

muhteşemsin nesil ıslık ıslık ıslıkkkkkkkkkk
maşalahh cnm yaaa süpersinn

Becermisim.. Sabah acliktan oluyodum, az once kahvaltimi yaptim.. 2 dilim kizarmis ekmek, salatalik domates beyazpeynir yedim. Yanimda elma ve yogurt var, acikina bunlara takilicam. Bugun tatliya karsi koyabilirsem yarin da eksi gorcem sanirim..

NeS

Günaydın canlarım 68li rakamlara merhaba dedim çok şükür.artık tok karna 70 görmüyorum.ayın 4nde kayonvalidemler geliyor kızımın gösterisi var 5 gün durucaklar.geçen sefer geldiklerinde yaptığım hatayı yapmayacağım inş.çünkü ramazana kadar 65 olmak istiyorum.bugün hesap yaptım kendimce ramazana kadar 65 olsam ramazandada 3 kilo gitsee süper olur ya umarım evdeki hesap çarşıya uyar.

Nesil naaptın arkadaşım maşallah sana çıtı pıtı bişi olmuşsun eteğin kaç beden merak ettim.ve çok hırslandım bende istitorum banane banamr:84::84:

neisl bukadar az yemek sorun olmuyor send eben az yediigmd ekilo veremiyorum hiç
şimdi sne bu 10 kiliyo ne ara veridn de bakalımmmm

Cok merci bebegim.. Olmusum dimi.. Daha var ama biraz daha..
Kuzum yeni regl donemin baslamadan ne yaparsan o walla.. Kesinlikle verilmiyor, buna bu ara emin oldum ben.. Su spiral mpiral isleri 1,5 aydir odemden kurtulamadim. Yeni yeni toparlaniyorum. Su 2 hafta cok dikkat et, kesin verirsin 3 kilo, gecen park macerani okudum ama yazamamistim, havalar da duzeldi ya, daha fazla hareketle basarirsin bitanem.. Ama ben ramazandan korkuyorum, oruc tutamiyorum, tutanlarin oruclarini allah kabul etsin, tutmadigim halde iftar davetleri tatlilar filan genelde kilo aliyorum malesef..

NeS

neisl bukadar az yemek sorun olmuyor send eben az yediigmd ekilo veremiyorum hiç
şimdi sne bu 10 kiliyo ne ara veridn de bakalımmmm
4 ay oldu masumcum yaa, daha fazla dikkat edebilseydim, coktan korumaya gecerdim simdiye.. aksam gec yedim, bide bira ictim.. Telafi olsun diye dikkat ediyorum..

NeS

oh lala magnifique !!!!
Nesil, masallah cok iyi görunuyorsun
Tebrik ederim, azmin zaferi bu yaaa, iyi sabrettin tatlim

bende 65in altina dusuyim, bende foto paylasicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…