Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Yoh la hayvan gibi yiyom ama veriyom hahahag]

Ozge tatlim benmde duruodu kilo vermem bidaki hafta daha fazla veriodum hic kafana takma cok az yiyosan biraz yedijlerini arttirabilirsin proteine agirlik verebilirsin bende hala diyet moduna giremedim baklavalar sarmalar girla valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün yediğim salata biraz tuzluydu içim yandı resmen 3,5 litre su içmişimdir kesin.karnım davul gibiydi akşam çünkü okadar su içmeme rağmen tuvaleye çıkamadım içtiğim sular resmen içimde kaldı ödrm tuttum bu sabah +500 çıktım 69lara geri döndüm anlayacağınız.üstelik şişlikten saat 1den sonra hiçbişey yemedim.bugün biberiye çayına başladım umarım ödmi cumaya kadar atarım.yarında misafirim var offf offf neden tıkır tıkır gitmiyo şu kilolar ya.....

Canım hergün tartılma bak moralin bozuluyor cumartesi tartıl sadece gözüne çok görünür verdiğin kilo

selam kızlar nasılsınızzzzzz tavuk salatamı yiyorumm
7. katıkıma giricem yer var iseee

Selam canlar...

Dün tüm gün yediklerimi yazayım önce..

Sabah 2 dilim kızarmış ekmek, peynir, salatalık, domates..
Akşam üstü 2 kaşık yoğurt
Akşam evdede 1 kase mercimek çorbası (ekmeksiz)

Sabah + 400 düm..

Az önce 10 bitkili çayımı içtim, öncesinde nescafe..
Az sonra kızarmış ekmek peynir ve reçel yerim, akşam üstü yine 2 kaşık yoğurt yiycem..

Bebeğim bende dün çok su içememiştim, davul gibi yine parmaklarım..
Biberiyeye hala başlayamadım, yeşilçayım da bitti.. belki maydonoz suyu yaparım akşam..
selam kızlar nasılsınızzzzzz tavuk salatamı yiyorumm
7. katıkıma giricem yer var iseee
Kuşum doğrumu anladım yaaa, 69 mu gördün yoksa.. neden böyle oluyor yaa..

nesilim şimdi ben geç adetten sonra 66.8 gördüm
sonra yine 66.8 onra ben tozuttum vee artı görüdm
bu haftada yeidim için sabitendi 67. ye kilomm,

69 çıktıgım günde , çok yemiştim ertesi günü öyle çıktım cnm ama bu hafta umutluyum

Aman iyi bari kuşum.. Dengen kaçtı sandım.. Çok az yiyorsun sende bu ara.. :)

Dün vakit olmadi yazamadim simdi önce dün yediklerimi yazayim.
kahvalti:4kayisi
Öylen:izgara et,salata
Aksam:1tabak yogurtlu corba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…