Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Evet canım 87 doğumluyum sen iste herşey olur istikrar çok önemli kimsenin söylediklerini takma

Evet canım 87 doğumluyum sen iste herşey olur istikrar çok önemli kimsenin söylediklerini takma

Haklısın takmamam lazım 38 beden abiyemle kucağımda 3 yaşında paşamla kendimi mezuniyet balomda hayal ediyorum(daha 2 yıl var) bu günler geçecek diyorum sağol canım benim desteğin için.

canım bende doğumdan önceki kiloma kavuşamadım hala çünkü emziremedim bebeğimi gerçi doğum yapalı tam 1 yıl oldu... 86 ile doğuma girdim şuan 74 kiloyuım buranın çok faydasını gördüm burada herkes birbirine yardımcı oluyor ve ısrarla istemek işe yarıyor... benimde asıl hedefim 58-60 arası ama bunun için zamana ihtiyacım var ... ilk önce 2,5 ayda inat ettim 12 kilo vermek istiyorum inşallah başarırım...

Ah kaderdaşmışız bende emziremedim hala içimde yaradır kendimi internette emzirme konularını okurken buluyorum

Vereceğiz inşallah birlikte bende geldiğimden beri her gün giriyorum çok destek gördüm. 2,5 ayda istersen daha fazla bile verirsin ben 93 kilo başladım 20 nisanda sanırım şuan 85 kiloyum en fazla 86 dır ve yazdıklarımı yiyorum işte birde yürüyorum haziranda da bir bukadar versem yeter.

Bebeklerin saçlarını ne zaman kestiniz kızlar oğlum 11 ayın içinde önleri baya uzadı terliyor da sadece önleri kestirsem mi diyorum

Adacım bu hafta böyle geçer, sonra hızla yol almaya dewam..
Bu arada çok teşekkür ederim, hala var 3-5 kilo, onlarıda verebilsem çok rahatlıycam.. :) Durdu yine neredeyse 2 haftadır aynı kilodayım..

Ümrancım paylaşım için teşekkürler, akşam detaylı okuyacağım.. Severim ben Tülini.. :)

Tatlim bem sakaryadayim annemdeyim evi esime biraktm sanirim temmuz gbi cocugu virakip siirte gidicez ev tutup yerlestrp bebegimizi alip yeni duzene baslicaZ artuk kosu bandinda yuruyebilcegmi sanmiorm en azindan eaim yokken cnku ablamdada var ve benm cadi direk kosu bandina gidio tutunup kalkmaya calisio hic durmuyo cok fena bebek arabasina bindirip gezdriryorm deli gbi aglio kucagima alinca citi cikmio huyu suyu degisti ya Disari cikinca hic sesi cikmazdi smdi zaptedemiorm((

Gelicem kusum bikac gune bugun regl oldum dogumdan once deli gbi sancim olurdu artik cok azcik sancim oluo cok iyi:) bu hafta ctesiye kadar boyle sonra baslicam tekrardan dikkat etmelere karnimi degilde gozumu doyuruyorum suaralar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah :3 dilim ekmek bir yumurta peynir 5 zeytin

Öğlen:8 Yemek kaşığı patatesli fasülye 1 barda yoğurttan ayran

Akşam:Öğlenle aynı

Az yiyince kilo veremiyosunuz ama nasıl oluyorsa ben elma diyetiyle hiç spor yapmadan haftada 2 kilo veriyordum şimdi gücüm yetmez ev okul bebek yapamam

Canim elma diyetini duymustum.Evet ou sekilde hizli kilo verirsin fakat hem sagligina zararli hemde verdiyin kilolari cok cabuk geri alirsin.

iyi geceler kızlar ! 2 gündür giremiyordum 1 gün misafirlerim vardı bu günde oğluş hastalandı yavrum boğazım acıyor diyo Çok dikkat edemedim 2 gün yarında yemeğe davetliyiz ne olacak böyle bu hafta kilo gitmeyecek sanırım

günaydııın kızlar ,

Ah ah kuzum çok erken uyanıyor 6 da ayaktayız 7.30 gibi kahvaltı yapıyorum... sonra en geç 11.00 gibi acıkmaya başlıyorum... bugun son temzilik günüm bitiyor büyük işler bitti şöyle bir toparlama kaldı sadece....

sabah
1 közlenmiş yeşil biber
çeyrek domates
2 yk lor peynir
3 adet zeytin
3 adet light form ekmek....

Günaydın fıstıklar..

Sabah kontrolüm vardı, evde 2 kurabiye ve 1 çaybardağı nescafeli soğuk süt içip çıktım..
Yeni geldim, şimdi yeşilçayımı içiyorum.. Gündüz için bişey planlamadım, sadece akşamüstü tost yerim sanırım..

Öpüom hepinisiiii...

nesilcim nasıl giidyor az yemeye devam desene

bend e7. takıma giridm kızlar, cumları tartılcma artık

nesilcim nasıl giidyor az yemeye devam desene

bend e7. takıma giridm kızlar, cumları tartılcma artık

dün sıfır kaçamak, akşamüstü sadece yoğurt yedim, akşam bişey yemedim..
ama hala doğru düzgün fark yok..
sabah kontrole gittim, hala akıntı ve hafif kanamam var, tırstım, kaydı filan sandım, normalmiş..
ödemimi atınca sürpriz olacak sanırım..
7. takım ne masumcum yaa, anlamadım ne dediğini..

herkesler nerde yahuuuuu ??????
walla kuşum bir sessizlik hakim, bende anlamadım..

Son düzenleme:

herkes kaçmış ) ben menülere bakayım dedim uzun zamandır diyet menü yapmayınca unutmuşum neler yapsam diye herkesin menülerine bakayım istedim fikir olsun ama kimsecikler yok ...

Nerdesiniz yaaa.. Bak kaçamak yapacam heee.. Tutun beni..

Kimsenin sesi çıkmıyor..

Fırtınadan önceki sessizlik gibisiniz, sabahı merak ediyorum..

İyi akşamlar kızlar oğlum hasta bebem ateşlendi istifra ediyo rengi benzi soldu doktorda serum verdi ilaç yazdı okadar

Yediklerimi yazayım

Sabah: 1 Yumurta 2 dilim ekmek 3 zeytin az peynir

Öğlen:1 kase çorba bol ayran

Sınavım vardı öncesinde 1 neskafe 3 tane eti form limonlu

Akşam: bir kase çorba bol ayran domates soğandan salata 1 dilim ekmek akşam ekmeği yemesem iyi olurmuş ama tazecikti dayanamadım

iyi geceler, katze için spor zamanıydı

bugün neler yedim aman Allahım inşallah yarın felaketle sonuçlanmaz...

21 haziranda sözüm var yani tam 3 hafta sonra, bugünden itibaren rejim+spor tam gaz devam... en azından 58 i görmeliyim kesinlikle.

bu arada aranıza katıldığımdan beri düzenli spor yapıyorum (kiiler abs) bacaklarım inanılmaz inceldi ve göbeğim şekillendi herkes de fark ediyor. bcaklarıma dokunduğumda inanılmaz fark var sıkılaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…