Bende temmuzda doğum yaptım hamileyken en son 100 kiloyu gördüm daha da tartılmadım doğumdan 3 gün sonra 100 kiloydum zar zor 85 oldum umudum var vereceğime inanıyorum inşallah bende 58 60 arası istiyorum bana laf söyleyenler utansın istiyorum bebeğimle okula gittim ay aramızda eline bebek yakışan yok bitek sana yakışıyor dedi sınıf arkadaşım sebebi kilom ve kilomdan dolayı giyecek fazla kıyafetimin olmaması ayrıca onllarda benle aynı yaşta veye benden büyük ben bunları yutacak kadın değilim allahım bana yardım edecek inanıyorum sen başarmışsın darısı bana olsun. Benden 1 yaş büyüksün galiba 87 doğumlusun dimi?
Evet canım 87 doğumluyum sen iste herşey olur istikrar çok önemli kimsenin söylediklerini takma
Bende temmuzda doğum yaptım hamileyken en son 100 kiloyu gördüm daha da tartılmadım doğumdan 3 gün sonra 100 kiloydum zar zor 85 oldum umudum var vereceğime inanıyorum inşallah bende 58 60 arası istiyorum bana laf söyleyenler utansın istiyorum bebeğimle okula gittim ay aramızda eline bebek yakışan yok bitek sana yakışıyor dedi sınıf arkadaşım sebebi kilom ve kilomdan dolayı giyecek fazla kıyafetimin olmaması ayrıca onllarda benle aynı yaşta veye benden büyük ben bunları yutacak kadın değilim allahım bana yardım edecek inanıyorum sen başarmışsın darısı bana olsun. Benden 1 yaş büyüksün galiba 87 doğumlusun dimi?
canım bende doğumdan önceki kiloma kavuşamadım hala çünkü emziremedim bebeğimi gerçi doğum yapalı tam 1 yıl oldu... 86 ile doğuma girdim şuan 74 kiloyuım buranın çok faydasını gördüm burada herkes birbirine yardımcı oluyor ve ısrarla istemek işe yarıyor... benimde asıl hedefim 58-60 arası ama bunun için zamana ihtiyacım var ... ilk önce 2,5 ayda inat ettim 12 kilo vermek istiyorum inşallah başarırım...
Adacım bu hafta böyle geçer, sonra hızla yol almaya dewam..merhaba kızlaarrr ,
Ben temizlikten dolayı açıkcası dikkat edemiyorum yediklerime yoğun geçiyor günlerim. bu hafta sonu yaa aynı kiloda kalırım yada 200-300 gr vermiş olurum. regli olamadım hala onun şişkinliği var. bu ay soğan suyu içmemiştim yine gecikti adet ..( ama bekleyin beni pazardan sonra buralara bomba gibi geliyorum çünkü ilk hedefim 2,5 ayda 12 kilo vermek olacak... spora başlayacam tekrar ...
Nes bu arada resmini gördüm fıstık gibisin maşallah darısı bizim kilocuklara))
Ümrancım paylaşım için teşekkürler, akşam detaylı okuyacağım.. Severim ben Tülini.. :)Tülin ŞAHİN sırları
10 ALTIN KURAL
Her fırsatta merdiven çıkın. Merdiven çıkmak popoyu sıkıştırmanın en iyi yoludur
İstediğinizi yiyin ama porsiyonlarınız küçük olsun.
Zayıflayana kadar, zayıf olduğunuzu hayal edin.
Spor haricinde de bol bol, her fırsatta yürüyün.
Yemek yedikten sonra beyinden doyma sinyali 20 saniye sonra gelir, bekleyin.
Ne olursa olsun ben bunu başaracağım diye düşünün. İnanmak başarmanın yarısıdır.
Sürekli kilo vereceğim düşüncesiyle kendinizi yiyip bitirmeyin.
Elinizi oyalayın. Abur cubur yemek istediğinizde dergi, kitap okuyun, bulmaca çözün, örgü örün. Televizyon izlemek yerine açık havada yürüyüş yapın.
Bir şey yemek istediğinizde gerçekten aç mıyım? diye düşünün.
Yemeğinizi yavaş yiyin. Her lokmayı 20-22 kere çiğneyin.
Evet canım 87 doğumluyum sen iste herşey olur istikrar çok önemli kimsenin söylediklerini takma
Az yiyince kilo veremiyosunuz ama nasıl oluyorsa ben elma diyetiyle hiç spor yapmadan haftada 2 kilo veriyordum şimdi gücüm yetmez ev okul bebek yapamam
nesilcim nasıl giidyor az yemeye devam desene
bend e7. takıma giridm kızlar, cumları tartılcma artık
walla kuşum bir sessizlik hakim, bende anlamadım..herkesler nerde yahuuuuu ??????
dün sıfır kaçamak, akşamüstü sadece yoğurt yedim, akşam bişey yemedim..
ama hala doğru düzgün fark yok..
sabah kontrole gittim, hala akıntı ve hafif kanamam var, tırstım, kaydı filan sandım, normalmiş..
ödemimi atınca sürpriz olacak sanırım..
7. takım ne masumcum yaa, anlamadım ne dediğini..
walla kuşum bir sessizlik hakim, bende anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?