Hayatım hanım demek istediğim baklava bile aslında pek yararlı değil ama bir adet yendiğinde zararı olmayacaktır
Evet dün pirinç lapasından sonra bugün 300 gr az çıktım tartıda.Biraz daha fazla umuyordum 500 gr kadar ama en azından direnci kırdım kızlar..Bugün canım yapmak istemedi sabah 2 dilim ekmek ve bir karper peynir bir avuç zeytin yedim.Bir de bunları spora gitmeden evvel yedim valla bütün aktivitem boyunca dilim dışarıdaydısürekli su içmek istedim
Sabah ölçtüm kendimi,geçen salıdan beri basenlerimden 2 cm belimden 4 cm gitmiş
aynen canım kalıcılar en üstte olmalı bencede zaten 1 hafta sonra katılımcı olmayan arkadaşları çıkarıcaktık semo hanımla konuşmuştuk oda dün hiç girmedi gözümüz onu arıyor
Selam kızlaarr...
Mutluyum bende..Dün bi tabak tarhana çorbasıyla ve küçük bir parça kapak ekmeğiyle 17,30 gibi günü bitirdim.. Saat 20 gibi de çeyrek yeşil elma yedim.. fena olmuştum.. Sabah 69,6 çıktım.. C.tesi 71,4 le başlamıştım..
Sabahta evden çıkmadan yine çeyrek yeşil elma, bir kaç parça ceviz yedim.. Şimdi kahvemi içiyorum.. Sandviçimi de öğlene doğru yerim.. Bakalım.. İyi böyle yaaa, dinç hissediyorum kendimi..
valentin hanımcım 2 gün pesmi ettiniz ben devam ediyorum yaptım şimdi yicem keşke 2 gün götürebilseydiniz ama olsun
saha sonra tekrar deneyin bunu ayda 2 gün 2kere yapanlar kilolarını kuruyabiliyorlar.
bende dün akşam 10 dk trambolin 20 dk bacak basen hareketleri yaptım benim ölçülerim küçülüyor çok şükür kilolarda gidiyor
güneşli güzel gunlere mutlu kalkıyoruz daha ne olsun
Evet bu şekilde benim de hoşuma gitti...Sabitler ile yeni gelenler arasında bir çizgi yapalım.2.haftada hala bizimle olanları üstte taşıyalım..Böylece çizelgede her hafta kaybolsalarda umurumuzda olmayacaktır.Çünkü sabitler birbirlerini gördükçe motiveolmaya devam edilecektir..
Aynen, ben henüz listede yokum ama kalıcıyım, herkes uygun bulursa ben de böyle olmasını isterim.
Nesil Hanımcığım diet yaparken ben de kendimi daha iyi hissediyorum.Sabah kalktığımda güne daha güzel başlıyorum.Çöp öğütme makinası gibi kullanıyoruz kendimizi.
Şu trambolin konusu çok ilgimi çekiyor.. Nereden aldın, fiyatı nasıl, videoyuda izlemiştim. Baya etkili gibi..
valentin hanımcım 2 gün pesmi ettiniz ben devam ediyorum yaptım şimdi yicem keşke 2 gün götürebilseydiniz ama olsun
saha sonra tekrar deneyin bunu ayda 2 gün 2kere yapanlar kilolarını kuruyabiliyorlar.
bende dün akşam 10 dk trambolin 20 dk bacak basen hareketleri yaptım benim ölçülerim küçülüyor çok şükür kilolarda gidiyor
güneşli güzel gunlere mutlu kalkıyoruz daha ne olsun
Selam kızlaarr...
Mutluyum bende..Dün bi tabak tarhana çorbasıyla ve küçük bir parça kapak ekmeğiyle 17,30 gibi günü bitirdim.. Saat 20 gibi de çeyrek yeşil elma yedim.. fena olmuştum.. Sabah 69,6 çıktım.. C.tesi 71,4 le başlamıştım..
Sabahta evden çıkmadan yine çeyrek yeşil elma, bir kaç parça ceviz yedim.. Şimdi kahvemi içiyorum.. Sandviçimi de öğlene doğru yerim.. Bakalım.. İyi böyle yaaa, dinç hissediyorum kendimi..
Pes!!! Kim ben mi Hah! öğlen ve akşam pirinç lapası yiyeceğim bırakır mıyım hiç öhömm....Sabah sayılmaz
10 DK yürüme bandında 5.8 de ve eğim 5 te yürüyüş yaptım.20 dk tenis oynadım 200 de ip atladım geldim şimdi kahve keyfi yapıyorum
Pes!!! Kim ben mi Hah! öğlen ve akşam pirinç lapası yiyeceğim bırakır mıyım hiç öhömm....Sabah sayılmaz
10 DK yürüme bandında 5.8 de ve eğim 5 te yürüyüş yaptım.20 dk tenis oynadım 200 de ip atladım geldim şimdi kahve keyfi yapıyorum
Hayatım,bu pirinç lapası ile kilo almanız mümkün değil.Bence vücudunuzun sesini dinleyin...Tam olarak uzun süreli bir araştırma yok kan grubuna göre beslenme şeklinde.Herşeyden abartmadan yemeli bence...Zaten dengeyi yitirdiğimiz için kilo alıyoruz değil mi?
Yoğurtla en sevmediğiniz sebze bile güzel gelecektir kavurun pazıyı bir-iki yumurta yanına da bir çay alın size bir öğün eşinizle...Fzab hanım,çok ara vermişsiniz siz.Süt verdiğiniz için ayran/süt gibi bir ara yapın kendinize gece 10-11 gibi bence.Yer elması sütünüzü artırır hem tok tutar
Günaydın Guleysa hanımcığım,bir günü daha atlattık evet çok zorlandınız mı? :)
maşallah sizede 200 ip atlamak benim için hayal gibi 100 den sonra pilim bitiyor benim
100 gelince benim de pilim bitiyor ...1 dk ara verip bir 100 daha yapıyorum.Efenim artık 15 yaşında değiliz koca gövde...zıplarken cicişler gözüme girmesin diye sıkı sporcu sütyenlerinden aldım ben çok rahat...
günaydınmaşallah negüzel vermişsiniz benim daha 2. günüm başladığımda 75 tim bugün 74.4 çıktım. çok mutluyum akşam yatarken midenin boş olması kadar güzel bişey yok bence çok hafif hissediyorum kendimi
ooooo maşallah çok güzeldarısı başımıza inşallah
bende hiç spor yapamıyrm kızlar ya.iki minikle işten gidince çok zor çözüm bulamadım fikri olan var mı ?
Herkese Günaydinlaaarrrrrr :124:
Ben geldiiiimm, dün calismiyordum evdeydim.... giremedim bilgisayara, hamur i$i yaptim 3kilo derin dondurucuya attim. Malum gelen giden cok var bu aralar, yeni eve tasindim diye, cuma yarinda misafir gelicek.
Valla ben su trampolin isine isinmaya basladim, derin ballandira ballandira anlatiyor
disari cikip yuruyus veya kosu yapmak icin hava soguk, spor salonuna git gel derken cok zaman kaybi oluyor. En iyisi ben bi trampolin alayim
aynen ya bende o dertten muzdaribim bide emziriyorum iyice sarkma olacak zıplarken diye korkmuyo değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?