Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

valentin hanımcım 2 gün pesmi ettiniz ben devam ediyorum yaptım şimdi yicem keşke 2 gün götürebilseydiniz ama olsun
saha sonra tekrar deneyin bunu ayda 2 gün 2kere yapanlar kilolarını kuruyabiliyorlar.

bende dün akşam 10 dk trambolin 20 dk bacak basen hareketleri yaptım benim ölçülerim küçülüyor çok şükür kilolarda gidiyor
güneşli güzel gunlere mutlu kalkıyoruz daha ne olsun

aynen canım kalıcılar en üstte olmalı bencede zaten 1 hafta sonra katılımcı olmayan arkadaşları çıkarıcaktık semo hanımla konuşmuştuk oda dün hiç girmedi gözümüz onu arıyor

Evet bu şekilde benim de hoşuma gitti...Sabitler ile yeni gelenler arasında bir çizgi yapalım.2.haftada hala bizimle olanları üstte taşıyalım..Böylece çizelgede her hafta kaybolsalarda umurumuzda olmayacaktır.Çünkü sabitler birbirlerini gördükçe motiveolmaya devam edilecektir..

Nesil Hanımcığım diet yaparken ben de kendimi daha iyi hissediyorum.Sabah kalktığımda güne daha güzel başlıyorum.Çöp öğütme makinası gibi kullanıyoruz kendimizi.

Şu trambolin konusu çok ilgimi çekiyor.. Nereden aldın, fiyatı nasıl, videoyuda izlemiştim. Baya etkili gibi..

Walla nazarlar değmesin, maşallah hepimize..

Şu trambolin konusu çok ilgimi çekiyor.. Nereden aldın, fiyatı nasıl, videoyuda izlemiştim. Baya etkili gibi..

ben hızlı aldan 102 cm 70 tl ye aldım çok güzel genel olarak kızım kullanıyor onunda boy uzamasında kilosunda ve vucudunun akslı olasında işe yarıcak bacakların küçük yaşta kaslı olursa sonra yağlanma az olacaktır bunları bile düşünüyorum vaybe ne aneyim :))

amacım zaten voleybolcu olmasını sağlamak profesyonel olurmu bilmem ama okul süresi boyunca spor yapsın istiyorum

sana tavsiye ederim üzerinde müzikle zıplamak ve dans etmek çok zevkli hafta sonuda 30 dk egzersiz vidousunu yapıcam

Pes!!! Kim ben mi Hah! öğlen ve akşam pirinç lapası yiyeceğim bırakır mıyım hiç öhömm....Sabah sayılmaz

10 DK yürüme bandında 5.8 de ve eğim 5 te yürüyüş yaptım.20 dk tenis oynadım 200 de ip atladım geldim şimdi kahve keyfi yapıyorum

günaydın maşallah negüzel vermişsiniz benim daha 2. günüm başladığımda 75 tim bugün 74.4 çıktım. çok mutluyum akşam yatarken midenin boş olması kadar güzel bişey yok bence çok hafif hissediyorum kendimi

maşallah sizede 200 ip atlamak benim için hayal gibi 100 den sonra pilim bitiyor benim

Herkese Günaydinlaaarrrrrr :124:

Ben geldiiiimm, dün calismiyordum evdeydim.... giremedim bilgisayara, hamur i$i yaptim 3kilo derin dondurucuya attim. Malum gelen giden cok var bu aralar, yeni eve tasindim diye, cuma yarinda misafir gelicek.

Valla ben su trampolin isine isinmaya basladim, derin ballandira ballandira anlatiyor
disari cikip yuruyus veya kosu yapmak icin hava soguk, spor salonuna git gel derken cok zaman kaybi oluyor. En iyisi ben bi trampolin alayim

afiyet olsun canım aman diyim spor konusunda hayranım sana ne güzel vaktın ve imkanın var kilon tartıda fazla oynamasada eminim çok sıkılaşacaksın ve kilonun altında görüneceksin

saat 9 gibi çok acıktım zaten emziriyrm diye süt aklımda vardı.sütlü şekersiz nestcafe içtim.

maşallah sizede 200 ip atlamak benim için hayal gibi 100 den sonra pilim bitiyor benim

100 gelince benim de pilim bitiyor ...1 dk ara verip bir 100 daha yapıyorum.Efenim artık 15 yaşında değiliz koca gövde...zıplarken cicişler gözüme girmesin diye sıkı sporcu sütyenlerinden aldım ben çok rahat...

aynen ya bende o dertten muzdaribim bide emziriyorum iyice sarkma olacak zıplarken diye korkmuyo değilim.

ooooo maşallah çok güzel darısı başımıza inşallah

bende hiç spor yapamıyrm kızlar ya.iki minikle işten gidince çok zor çözüm bulamadım fikri olan var mı ?

bende hiç spor yapamıyrm kızlar ya.iki minikle işten gidince çok zor çözüm bulamadım fikri olan var mı ?

leslie yapmanı tavsiye edrim. benimde 2 çocuğum var biri 11 aylık ben yaptıkça hareketler çok hoşlarına gidiyor. ama çalışıyosunuz zaten yeterince enerji harcıyosunuzdur bence..

Offff moralim bozuldu biraz... 😔 dun cok cok az vermisim sadece 100 gram 😔 cumartesiye az kaldi o yuzden kac kilo oldugumu solemicem heyecan olsun ama cok az vermisim ya, paylasmak istedim.

Derin hanım çok teşekkürler valla ben de alacağım bugün...Belki büyüğüm heveslenir dün akşam ikisi birlikte laptopu TV'ye bağlayıp youtube'dan bir klipten 40 dk spor yaptılar ben mutfakta yemekle uğraşırken..Aaaaa bir baktım çok hoşuma gitti.Küçüğümü haftada 3 gün spora götürüyorum ama büyüğümü bilgisayar başından kaldıramıyorum...Hadi inşallah umutlandım hele dün akşamdan sonra...

Hoş geldin Semo

aynen ya bende o dertten muzdaribim bide emziriyorum iyice sarkma olacak zıplarken diye korkmuyo değilim.

Ben Mangodan aldım.Eskiden heryerde bulunmuyordu ..Sağolsun bu yurtdışı menşeili markalar sayesinde bulunabilirliği artıyor bu tarz ürünlerin.Bizim kültürümüzde spor yapma alışkanlığı yok...H&M,Mango ve Ayyıldız da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…