Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canım benim kıyafet bulurum o sorun değil ama ben kilo veriyorum vermeden kıyafete para harcamak istemiyorum çaresizim doğum gününde ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum şimdi alicam zayıflıycam giyemiycem zayıflayınca almak istiyorum param boşa gitmesin diye

Bende spor yapıyorum dün leslie 3 mil yaptım ve dışarda 2 saat yürüdüm inşallah senin gibi 40 beden olurum şuan 48 falanım herhalde

olursun canım sadece zaman ...önemli olan sürekli spora ve diyete devam etmek inşallah istediğimiz kilolara ulaşacağız. ben elimi bişeye attığımda yemek için hemen aklıma şu geliyor şimdiye kadar yedin bunlardan ( Abur cubur ) ne geçti eline diyorum.. istediğin kıyafetleri giyemiyorsun diyorum sonra elimi çekiyorum hahah )) ben bir 45 günlük diyete ara vermiştim toparlanmak zaman alıyor birden bıçak gibi kesemedim bu hafta daha iyi gbiyim...

Ben birden kestim abur cuburu:) buzdolabında nişanlıyken çektirdiğim bir resmi astım eşimle dans ederken onu görünce yemek yiyesim gelmiyor ahh ahha şu halime bak bide şu fotoğrafa bak diyip su içip geri geliyorum çok işe yarıyor

Müge Anlının annesi kızım ya yiyeceksin giyeceksin diyormuş ya ben onu felsefe yaptım kendime

Müge Anlının annesi kızım ya yiyeceksin giyeceksin diyormuş ya ben onu felsefe yaptım kendime

aynı zaman da aburcuburu kesince kıyafet parası bedavaya geliyo

Bugün yediklerim
iki bardak su
Kahvalti: Peynir, yumurta, bir dilim ekmek, domat-salatalik + cay

Simdi: bitki cayi

doğru değil biliyorum ama ben yemin ediyorum mesela bugün yüürüycem allahım yemin ederim diyorum mecburen yürüyorum işe yarıyor inşallah azmin geri gelir diyetinii bırakmazsın

Umrancim, onu bir kere yaptim ve daha ilk günden bozunca, üc gün oruc tuttum, ama oruc borclu olmak riskli. Kendime güvenmedigim icin bir daha bunu yapmayi dusunmuyorum. Dulasalim, umarim senin de benim de azmim tam gaz gelsin

Betuşşşl geri döndüüüü yuppii ❤️❤️❤️ kız benm kiloda fırladı bugün bence biz senle aynıyız

Anteplimmm, kilo arkdasimmmmm... Hadi bakalim, yavas yavas biz bu yollarda yürüyecegiz insallah :)))))

Slm arkdaşlar topiğimiz ndn bukadar sessiz yaaa.masum nesil semo anteplim nerelerdesin canlarım. Hadi bemim misafirim var kaç gündür giremiyorum.bugün son gün yarın sabah gidiyo kayınvalideciğim.çok şükür hiç kilo almadım kızlar halbuki kaba tabiriyle hayvan gibi yedim öyle böyle değil.ama aşırı hareketliydim yatağa yatınca kemiklerimin ağrısından uyuyamıyodum o derece.demekki dikkat etsem bayağı bir kilo giderdi amma velakin akşam yaptıklarından yemeyince olmmuyo valla kilo almadığımı görüncede iyikide yemişim oh ettim diyorum yarın kaldığım yerden full motivasyon devam edicem inş.

Boyun kaç adacım bendr sürekli yürüyorum ama 68 kiloda anca 42 bedene girebildim maşallah sana boyun uzun olabilirmi diye merak ettim

Boyun kaç adacım bendr sürekli yürüyorum ama 68 kiloda anca 42 bedene girebildim maşallah sana boyun uzun olabilirmi diye merak ettim

betül nasıl gidiyor canım diyetle aran nasıl

Zeyascim, ada hakli, ben gecen sene iki ay düzenli spor yapmistim, hic kilo vermemistim ama süper toplamistim , dolayisiyla incelmistim... Yani kesinlikle benden daha az kiloda olan bayanlardan daha fit görünüyordum.

Diyet, henuz hayatimin icinde degil, sadece zihnimde yüzüyor Umarim yakin zamanda hayatimida girer Sizlerle olmak güzel, en azindan ensemde bir "DIKKAT ET" saplagi ile yasiyorum

Selam herkese..

Sessizlik benimda dikkatimi cekti, bende yazamadim.. haftasonu cok yoruldum, ancak toparlaniyorum.. Bu ara ozel bir diyet uygulayamiyorum, ne bulursam az az ondan yiyorum.. Dun aksam ufak yollu sıkılasma hareketlerine basladim. Abartmadan biseyler yapiim dedim. Bi de ilk kez kendimi olctum. En kalin yerlerden diye biliyorum. Gogus 95, bel 73, basen 99..

Aksam evde 19 gibi 1 peynirli yumurta, cok az ekmek ve bal kaymak yemistim, sabah kahve ictim, simdide 1 köşe ekmek, ceyrek gibi peynirli yagsiz tost yedim. Cikmadan 2 kasik yogurt ve kivi yemek istiyorum. Bu aksam cenemi tutmam lazim. :) hala ctesi kilomu goremedim..

NeS

Kuzum bizim boyumuz senle ayni, 163 cm. Benimde hala 40 supheli, ctesi kendime kot aldim. Denediklerimden 28 oldu, 29 dizimde yukari cikmadi, baska model 30, 28 gibi oldu. 30 aldim.. Markalar kaliplar cok degisiyor..

NeS

Spor fit bir görünüm kesinlikle sağlıyor o yzden ben sdece koşu bandıyla kalmayıp artık nereye gideceksem yürüyerek gidiyorum .ama adanın bence boyuda biraz uzun dur bakalım cevap gelir birazdan.çünkü 73le 40 beden benim boyumdaki biri için çok imkansız gibi.buarada 163üm ben.
Aman aman hedefine çokmu çok az kalan fıstık gibi bir hatun olmaya azıcık bir kilosu kalan arkadaşım gelmiş hoşgelmiş

Ay in sallah yaaa ana ben ramazanda kesin kilo alcam cunkü iftar cok gec acilyo ve bn biraz abarta biliyorun

Aman aman hedefine çokmu çok az kalan fıstık gibi bir hatun olmaya azıcık bir kilosu kalan arkadaşım gelmiş hoşgelmiş
Hoşbuldum arkadaşım, ne güzel iltifatlar bunlar.. Okurken gülümsedim teşekkür ederim..
Moralim bozuk ama yaaa, hala kanamam ve ara ara kanamalı akıntım var, bi şişiyorum, bi sönüyorum.
Regl zamanlaması için doğum kontrol hapıma başladım cumartesi günü, onunda etkisi olabilir, spiralinde..
Bilmiyorum walla, o yüzden kiloya takılmiim diyorum, her fırsatta hareket yapiim.. Hap zamanlamasına göre Temmuz başı regl olmam gerek, o zaman kilomun doğrusunu görücem sanırım. Ama boş bırakmıycam yinede tabii, tartılmaya dewam.. :)

Selam kizlar,

ben pazara kadar yokum, 2hafta once tatil planlari yapmistik esimle.
yarin sabah roma ya gidiyorum, cumartesi ye kadar yurtdisindayim pek giremem sanirim.

Hicte gidesim yok ama tatili iptal etmekte mantikli degil. paramiz bo$una yanacak yoksa
Neyse, hepiniz esen kalin, iyi bakin kendinize. gorusuruz.

semo başınsagolsun cnm ,
iyi tatiller çok tezat oldu gerçide

regli oldunmu

Aynen nesik bol hareket yap yediklerinide dikkat et tartıya çok takılma canum
İyi gezmeler semo.... regli oldunmu canım naptın

Sagol masum cum, Mekani Cennet olsun.
hic tatillik havamda degilim ama umarim iyi gecer...

Başın sağolsun semo.. mekanı cennet olsun rabbim sabır versin sizlere.iyi olur biraz uzaklaşmış olursun ölenle ne yazıkki ölünmüyo hayat devam ediyo etmek zorunda

Kizlar ben ramazanda napcam ya kesin kilo alicam kesinnn

Benim ramazanda da verebildiğim kadar kilo vermem lazım iftarda kalorili şeyleri pişirmiycem sebze yoğurt çorba salata falan yerim yanında 2 dilim kepekli ekmekle yatmaya yakın acıkırsam meyve yiycem sahurda da meyveyle geçiştiririm su içebilmek için birde sahurdan önce leslie 5 mil yapmak istiyorum

Yemekleri sen yapıyorsan hamur işi tatlı falan yapma ozaman kilo almazsın ben iftar davetlerinede gitmiyorum kimse yok çağıracak sen sık gidiyorsan sorun yaşayabilirsin o güzel iftar sofrasına dayanman zor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…