Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aynen öyle .. Ya haklisin aslinda ya spor yapamiyom cok halsiz oluyom ben bide sahur yapmiyorum burda cok gec aciliYo 21:30 gibi bende gece 12 gibi yatiyom hep bilmiyom ya

Başın sağolsun semo.. mekanı cennet olsun rabbim sabır versin sizlere.iyi olur biraz uzaklaşmış olursun ölenle ne yazıkki ölünmüyo hayat devam ediyo etmek zorunda

sagol canim, amin. tesekkur ederim, Allah razi olsun.
evet devam ediyor, olenle olunmuyor...
bakalim insallah iyi gecer tatil.

Aynen nesik bol hareket yap yediklerinide dikkat et tartıya çok takılma canum
İyi gezmeler semo.... regli oldunmu canım naptın

evet canim regl oldum malesef
dedemin vefati.
bide bizim buralara dolu yagdi. arabada ve evde 1camda hasar var.
yani cok kotu bir hafta gecirdim diyebilirim. Yinede halimize sukur.

semo başınsagolsun cnm ,
iyi tatiller çok tezat oldu gerçide
regli oldunmu

evet canim regl oldum

Aynen öyle .. Ya haklisin aslinda ya spor yapamiyom cok halsiz oluyom ben bide sahur yapmiyorum burda cok gec aciliYo 21:30 gibi bende gece 12 gibi yatiyom hep bilmiyom ya

Ben iftarda ne kadar yersem yiyim sahur yapmam sadece su içerim .yaklaşık 3 kilo kadar gider benden oyuzden be dört gözle ramazanı bekliyorum.sendr çok dikkat edersin iftarda canım ekmek pilav tüketmezsin. Tatlı yeme diyemeyeceğim çünkü bu imkansız gibi bişey akşama kadar şekerimiz düşüyo tatlısız olmaz ama makul ölçüler dondurma sütlü tatlılarla geçiştirmeye çalış

Sağlık olsun canım bu ay olur inş rabbim gönlüne göre versin.geçmiş olsun buralarada yağdı dolu çok şükür bizde hasar yok

Iste bende sahur yapmadigim icin iftarda biraz abartiyorum yani istemeyerek elim gdiyo herseye durduramuyom kilo aldim ya resmen .. Ya acaba cok gec acildigi icin olabilir mi ?

Sağlık olsun canım bu ay olur inş rabbim gönlüne göre versin.geçmiş olsun buralarada yağdı dolu çok şükür bizde hasar yok

guzel dileklerin icin tesekkur ederim zeyascim,
cok sukur sevindim sizde hasar olmamasina.

Sende kendine iyi baksemo allaha emanet ol iyi tatiller ❤️❤️]

Selam tatlim, basiniz sagolsun.. O kadar zor bir haftadan sonra tatil iyi gelecektir. İnsallah gonlunuzce gezip dinlenebilirsiniz.. Diyete donuste dewam edersin.. Biz burdayiz, bekliyoruz kuşum seni.. :)

NeS

Iste bende sahur yapmadigim icin iftarda biraz abartiyorum yani istemeyerek elim gdiyo herseye durduramuyom kilo aldim ya resmen .. Ya acaba cok gec acildigi icin olabilir mi ?

Canım ben ramazan harici diyet yapıyosam eğer oruç tutmam çünkü devamlı olmadığı için kilo alırım.oruç tuttuğum akşam yerim bide ertesi gün dün oruç tuttum diye yerim . ama ramazanda 30 gün boyunca oruç tutunca kilo veririm.bwnce ramazanda az bi dikkatle kilo verirsin.bende ramazan sonrasından bayramdan çok korkuyorum.

Haklisin .. Nasil yapmaliyim ? Sence verirmiyim kilo ?

Sende kendine iyi baksemo allaha emanet ol iyi tatiller ❤️❤️]

sagol bitanim. iyiki varsiniz.

Selam tatlim, basiniz sagolsun.. O kadar zor bir haftadan sonra tatil iyi gelecektir. İnsallah gonlunuzce gezip dinlenebilirsiniz.. Diyete donuste dewam edersin.. Biz burdayiz, bekliyoruz kuşum seni.. :)

NeS

sagol nesilim, sizin gibi vafali dostlar sag olsun. Rabbim cumlenize saglik, sihhat, bereket uzun omur ihsan eylesin.
donuste diyete devam, iyiki varsinizzz.

Haklisin .. Nasil yapmaliyim ? Sence verirmiyim kilo ?

Verirsin bebişim verirsin pozitif düşün pozitif olsun.tek çeşit yemek önden belki çorba olur ekmeksiz pilavsız makarnasız bir iftar yap sahurdada meyve veya suyunu iç yat verirsin. Bi tanıdığım sadece çorba içerek 10 kiloya yakın verdi ama çok sağlıksız bence.ben 3kiloyada razıyım

Ay insallah ya dün cozuttum bugünde sirf müsli yerim soguk soguk hem doyurue hemde kan sekerini dengeler olurmu? ]

Yeme canım sn çok iradrli bir kızsın.ayır uarın yersin yarın oruç tutacaksanda sahurda 2-3 kaşık ye yeter canım.

Evet ya ye mi cem banane ]
Tsk ederim zeyas ya keske butun hafta yazsaymisim cikolata fln yedim hep iftardan snra salak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…