Bebeğim, ben hiç yeşil mercimek yapmadım yaa.. Nasıl pişer, nasıl haşlanır.. Suda bekletmeye gerek varmı?evet denenebilir canım yeşil mercimeği haşlayıp yoğurtla güzel olur gibi....
Bebeğim, ben hiç yeşil mercimek yapmadım yaa.. Nasıl pişer, nasıl haşlanır.. Suda bekletmeye gerek varmı?
1 bardak ne kadar olur, düdüklüde yada tencerede ne kadar sürede pişer?
:18:
Bebeğim, ben hiç yeşil mercimek yapmadım yaa.. Nasıl pişer, nasıl haşlanır.. Suda bekletmeye gerek varmı?
1 bardak ne kadar olur, düdüklüde yada tencerede ne kadar sürede pişer?
:18:
Sen fark hissettinmi kuzum.. 2 hafta iyi bir süre, ne kadar içion..selam geldim kızlar bugün biraz yogunda
neislcim bu alkali olayı çok dogru bende 2 haftadır ingiliz karbonatı aldım suya atıp içiyorum
içme karbonatı oacak attgın karbonat o yemek karbonatalrı olmuyor diye biliyorum
ama ne kadar kilo vermiş o 2.5 ayda 42 kilo çok şaşırtıcı degilmi vede saglıksız!!
Heee.. ben deniim, anlatırım sana o zaman.. :) ben önce suda bekler, sonra az bi kaynayınca kara suyu dökülür filan diye biliom..Canım ben normal çelik tencerede çorbasını yaparım çok zor pişior önceden ıslatılırmı düdüklüde nsıl pişer iç fikrim yok. Yeşil mercimeği koy tencereye üzerini geçeck kadrda su koy pişene kadar haşla
Sen fark hissettinmi kuzum.. 2 hafta iyi bir süre, ne kadar içion..
Kız karbonat deyince zıpladım bende eczanelerdeki ing. karbonatımı diye, farketmez, normal içtim ben dedi..
Yaşı gençti bayaa, ama kanlı canlı karşımdaydı walla.. Sonrada ufaktan dükkan sahibiiyle arkasından konuştuk.. kiloluyken erkek arkadaşı hoşlanmıyormuş filan.. gerçek yani durum, kadın kızın kilolu halini de biliyordu..
Heee.. ben deniim, anlatırım sana o zaman.. :) ben önce suda bekler, sonra az bi kaynayınca kara suyu dökülür filan diye biliom..
Yaparım belki akşam.. :)
yeşil mercimek çabuk pişer nesil ıslarsan 1 sat filan dahada rahat pişer normal tencereye at pişir cnm
haşla yan , sonra bir soganı mnik minik dogra az yagda kavur üstüne yeşil mercimegi ekle bir iki kaırştır enfes birşey oluyor bol baharat ile yersin.
bend yapayım bak cnm çekti...
yeşil mercimek alkali miydi ki:26::26:
normal karbonatınd aolacagını söylüyorlar, hatta a101 de diyar mrka en yakınıymış ingiliz karbonatına
geçen hafta düzenli içmeidm cnm ama bu hafta düzenli içiyorum
incelme var sanlki çokta acıkmıyorum ama ez 1 ay sürekli kullanmak lazımm fark için
her 20 kiloya 1 lt. yani 3-4 litra bu şekil su içicez dimi tüm gün..
sabah öğle akşam 2şer bardak karbonatlı yetermi acaba sence?
hem protein hemde kh içeriyor cnm ama
ekmegin kh gibi deil tabi
bende 0,5 lik pet şişeye yarım çay kaşığı koyuyorum, çalkayaıp dikiyorum kafaya.. günlük 3-4 kez yapiim o zaman..ben şöyle yapıyorum bi şişem var osifte 1.25 ml lik onun içine 1 çay kaşııg katıyorum 2 kez
tplamda 2.5 lt ve 2 çay kaşıgı içimiş oluyorum
sadece 1 bardak suy atarsan içmeis zor oluyor
bende 0,5 lik pet şişeye yarım çay kaşığı koyuyorum, çalkayaıp dikiyorum kafaya.. günlük 3-4 kez yapiim o zaman..
bende 0,5 lik pet şişeye yarım çay kaşığı koyuyorum, çalkayaıp dikiyorum kafaya.. günlük 3-4 kez yapiim o zaman..
Aynen, bi de yeşil mercimek salatada çok tok tutucu dedi o kız, bende yoğurtta deneyip mercimekli light yoğurtla öğün denemek istiyorum.
Bu arada karbonatlı suyun tadı da fena değil, şişede beklemiş su gibi bişey oluyo..
MASUUUUUUUUUMMMMMMMMM - ADDDAAAAAAAAAAAAAAA...
nerelerdesiniz, hiç sesiniz çıkmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?