Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

evet denenebilir canım yeşil mercimeği haşlayıp yoğurtla güzel olur gibi....
Bebeğim, ben hiç yeşil mercimek yapmadım yaa.. Nasıl pişer, nasıl haşlanır.. Suda bekletmeye gerek varmı?
1 bardak ne kadar olur, düdüklüde yada tencerede ne kadar sürede pişer?
:18:

MASUUUUUUUUUMMMMMMMMM - ADDDAAAAAAAAAAAAAAA...
nerelerdesiniz, hiç sesiniz çıkmıyor..

selam geldim kızlar bugün biraz yogunda

neislcim bu alkali olayı çok dogru bende 2 haftadır ingiliz karbonatı aldım suya atıp içiyorum
içme karbonatı oacak attgın karbonat o yemek karbonatalrı olmuyor diye biliyorum
ama ne kadar kilo vermiş o 2.5 ayda 42 kilo çok şaşırtıcı degilmi vede saglıksız!!

Bebeğim, ben hiç yeşil mercimek yapmadım yaa.. Nasıl pişer, nasıl haşlanır.. Suda bekletmeye gerek varmı?

Canım ben normal çelik tencerede çorbasını yaparım çok zor pişior önceden ıslatılırmı düdüklüde nsıl pişer iç fikrim yok. Yeşil mercimeği koy tencereye üzerini geçeck kadrda su koy pişene kadar haşla

yeşil mercimek çabuk pişer nesil ıslarsan 1 sat filan dahada rahat pişer normal tencereye at pişir cnm
haşla yan , sonra bir soganı mnik minik dogra az yagda kavur üstüne yeşil mercimegi ekle bir iki kaırştır enfes birşey oluyor bol baharat ile yersin.
bend yapayım bak cnm çekti...

yeşil mercimek alkali miydi ki:26::26:

Sen fark hissettinmi kuzum.. 2 hafta iyi bir süre, ne kadar içion..
Kız karbonat deyince zıpladım bende eczanelerdeki ing. karbonatımı diye, farketmez, normal içtim ben dedi..
Yaşı gençti bayaa, ama kanlı canlı karşımdaydı walla.. Sonrada ufaktan dükkan sahibiiyle arkasından konuştuk.. kiloluyken erkek arkadaşı hoşlanmıyormuş filan.. gerçek yani durum, kadın kızın kilolu halini de biliyordu..
Heee.. ben deniim, anlatırım sana o zaman.. :) ben önce suda bekler, sonra az bi kaynayınca kara suyu dökülür filan diye biliom..
Yaparım belki akşam.. :)

normal karbonatınd aolacagını söylüyorlar, hatta a101 de diyar mrka en yakınıymış ingiliz karbonatına
geçen hafta düzenli içmeidm cnm ama bu hafta düzenli içiyorum
incelme var sanlki çokta acıkmıyorum ama ez 1 ay sürekli kullanmak lazımm fark için

hmm, denerim böyle baby.. alkalilerde yazmıyor ama salataya ekleyince çok tok tutuyormuş..
biraz da canım çekti, o bakımdan.. :) hem kalorisi de az olur, dimi..

protein gibi mi oluyodu baklagiller..

her 20 kiloya 1 lt. yani 3-4 litra bu şekil su içicez dimi tüm gün..

sabah öğle akşam 2şer bardak karbonatlı yetermi acaba sence?

her 20 kiloya 1 lt. yani 3-4 litra bu şekil su içicez dimi tüm gün..

sabah öğle akşam 2şer bardak karbonatlı yetermi acaba sence?

ben şöyle yapıyorum bi şişem var osifte 1.25 ml lik onun içine 1 çay kaşııg katıyorum 2 kez
tplamda 2.5 lt ve 2 çay kaşıgı içimiş oluyorum
sadece 1 bardak suy atarsan içmeis zor oluyor

ben şöyle yapıyorum bi şişem var osifte 1.25 ml lik onun içine 1 çay kaşııg katıyorum 2 kez
tplamda 2.5 lt ve 2 çay kaşıgı içimiş oluyorum
sadece 1 bardak suy atarsan içmeis zor oluyor
bende 0,5 lik pet şişeye yarım çay kaşığı koyuyorum, çalkayaıp dikiyorum kafaya.. günlük 3-4 kez yapiim o zaman..

canım , bu karbonatlı suyu bende denedim bende baş dönmesi yapmıştı bıraktım. Alkali diyetinde sebze suyu önemli ben bir ara yapıp içmiştim ama çiğ sebze suyu midem de yanma yaptı kabak ve salatalık karıştırıp sıkmıştım.

Kızlar domates suyu zayıflatıyormuş ama ben ona başlayacağım artık yerli domatesler çıkmaya başladı. saraçoğlu zahide yetiş proğramında önermişti.

Son düzenleme:
MASUUUUUUUUUMMMMMMMMM - ADDDAAAAAAAAAAAAAAA...
nerelerdesiniz, hiç sesiniz çıkmıyor..

canımm , yine ev temizliği )) anca yetişiyorum annemi eleştiriyordum temizlik hastası diye sanırım bende oldum )))) dün kaçamak yaptım yaaa ben bir türlü şu tatile çıkmadan önceki sıkı diyetime dönemedim kafamıda takıyorum üzülüyorum ayyy ne güzel hırs yapmıştım şuan bir türlü otutturamıyorum bir gün iyi diğer gün hoooppp arkadaşlar geliyor bişeyoluyor bozuluyor acaba kışın daha mı iyi diyet yapılıyor anlamadım...

canımda sıkılıyor sıkı diyet yapamıyorum diye kilo almıyorum aynı kalıyorum genelde ... offff yaneee

Kizlar bi türlü diyet moduna giremiyom abur cubura cikolataya verdiim kendimi salak gibi napcam ben ya

Şimdi fasulyenin faydalarına geçelim.

Diyete başlamadan önce muhakkak doktor kontrolünden geçin. Özellikle tiroidlerinize baktırın. Eğer az çalışıyorsa ne yaparsanız yapın kilo veremeyeceksiniz. Üzgünüm.
Şeker hastasıysanız yahut başka bir rahatsızlığınız varsa beni kaale almayın. Diyetisyene gidin. Sonra gelip başıma ekşimeyin.
Ey kilolarından yakınan insan eğer bu yazıya da aynı muameleyi yapacaksan okuyup zamanını kaybetme.
Kendinize acıyın. Çırılçıplak soyunun aynanın karşısına geçin. O bıngıldayan yağlarınızla oynayın. Kendi kendinizi komplekse sokun. İyi stres sizi motive edecektir.

Asla bol giyinmeyin. Çıkan yağlarınıza rağmen inatla dar giyinin. (Erkekler şu an yuhalıyor duyuyorum. Susun bakayım.)
En rezil, en berbat, en makyajsız, en çirkin, en şişman çıktığınız fotografı buzdolabınıza yapıştırın. Yanına bir de “Ahanda böyle olacağım.” dediğiniz kişinin fotografını koyun.
Aç kalmadan diyet yapamazsınız. Bunu unutun. O mide küçülene dek aç hissedeceksiniz.
1 ayda 7 kilo veremezsiniz. 100+ iseniz verebilirsiniz. Bunu da unutun. Kısa mesafeli koşuya çıkmıyoruz. Maraton bu.
*O antin kuntin hapları kullanmayın. Gazetelere haber olmayın. Ben illa haber olmak istiyorum diyorsanız. Zayıflama haplarından ölmüş biri olarak değil. Geçmişe bakınca “Heheyt be ben neymişim.” Diyebileceğiniz şekilde haber olun.
Spor yapacaksınız. Kaçışınız yok. Spor salonuna yazılmak zorunda değilsiniz. Gitmeyeceksiniz biliyorum. Her akşamüstü bir saatlik tempolu bir yürüyüş yağ yakımını hızlandırır.
Rahatsızlandığınızı hissettiğiniz zaman diyeti bırakın. Haydi doktora.
Pilates candır. Lakin pilatesle kilo veremezsiniz. Sadece vücudunuzu şekillendirir, toplar, ultra esnek olursunuz. Kursa giderseniz çıkışta yemeğe saldırmayın. Pilates kursunda patatesli börek tarifi verenleri biliyorum. Allah ıslah etsin.
Bitki çayları güzeldir. Fakat her duyduğunuz karışımı içmeye kalkmayın. Tadı kötüyse içmeyin.
Bitki çayına şeker ilave etmeyin. Bal kullanın. Olmadı limon sıkın.

Her sabah aç karna sirke içmeyin. Gerek yok. Hiç içmedim. Mutluyum.
Bol su tüketin dediler diye damacanayı kafaya dikmeyin.
Erken kalkın. Ne demişler erken kalkan yol alır. Fosur fosur uyumakla kilo verilmiyor.
Saat 19:00’ı gösterdikten sonra birazdan sayacağım aperatifler haricinde hiçbir şey tüketmeyin.
Bira tehlikeli. Arada çok canın çekerse bir tane votka iç. Bira değil. Asla değil. Hatta mümkünse alkolü hayatından çıkar. Neredeyse hiç içmiyorum. Bir yerim eksilmedi. Göbeğim hariç .
Pirinci, makarnayı, beyaz ekmeği tamamen hayatınızdan çıkarın. Unutun. Yok öyle yiyecekler.
İlk üç ay çok canınız istemedikçe siyah çay, kahveden uzak durun.

Bunları yapamam derseniz. Boşverin diyeti. Gelsin steakhouse burgerler, gelsin yağlar, bıngıl bıngıl etler. Ama ondan sonra girdiğiniz ortamda erkekler arkadaşlarınıza kur yapıp sizinle ilgilenmediğinde ağlamayın. Sevgiliniz zayıf kızlara bakınca kıskançlık yaratmayın. İnce bir kızla aldatılırsanız ya da terkedilirseniz ben ne bahtsızmışım demeyin. Yalnız değilsiniz. Börekler, tatlılar var. Onlarda bulursunuz aşkı. Erkekler görseldir unutmayın. Önce gözlerine hitap edeceksiniz.

Ne yedim, ne içtim merak ediyorsunuz değil mi? İşte size ufak bir liste.

Sabah
Peynir, bir dilim tam buğday ekmeği, zeytin, kaşar, hellim, reçel, yumurta ne bulursam yedim. ( Poğaça, börek, tatlılar, kızartmaya ağzıma sürmedim. )

Öğlene doğru
Midem kazınınca bir kase meyveli yoğurt,birkaç ceviz, birkaç fındık, bir adet meyve, birkaç dilim karpuz yedim. Hepsini yemeye kalkma. Birini seçeceksin.

Öğlen
Bir tabak zeytinyağlı ve bir dilim tam buğday ekmeği tükettim.

Öğleden sonra
Açım huleyn diye bağırdığımda gene bir kase meyveli yoğurt, birkaç ceviz, birkaç fındık, bir adet meyve, birkaç dilim karpuz içinden seçim yaptım.

Akşam
Kocaman bir salata (ton balıklı, hellimli, tavuklu, neli seviyorsan.), bir dilim ekmek ve bir kase yoğurt
Veya
Bir dilim şnitzel, birkaç köfte, balık, biftek, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek yedim.

Gece
Tekrar yoğurt, meyve, çerezlerden seçim yaptım.

İlk üç ay abur cuburu tamamen kestim. Toplam 10 kilo vermiştim. Cips, burger, iskender, adana dürüm, kokoreç, börek, çörek, cheesecake, çikolata vs ağzıma sürmedim. Bak en önemlisi çikolata. Onsuz da mutlu olmayı öğrenin.

İçim gitti mi? Ne yalan söyleyeyim evet. Ama hırslıydım. Ben bu kiloları verecektim. Verdim.
Hayatım inanılmaz şekilde değişti. Tırtıldım kelebek oldum. Kendime güvenim geldi. İnsan ilişkilerim güçlendi. İstediğim herşeyi giyebilir hale geldim. Abartmıyorum evrim geçirdim birkaç ay içinde. Bu ayrı bir yazı konusu.

Hepinize kocaman kocaman öpücükler ve bol sabır dileyip noktalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…