Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydındınnn ,
neislcim bence enin artı çıkmanın sebebi dün yedigin kb olabili
çünkü hem poça kh hemde mercimek çorba
sen önceden az yedigin için şimdi yediign hemen kilo olarak geliyor

canım mercimek yapmış olabilir sende benim gibi 0+ kan grubun bize mercimek kilo yapıyor ben tam uygulamazsam da aklımda kalan şeyleri yemiyorum ...

Günaydınnnn

bu sabah
1 kırmızı biber
2 yk lor peynir
maydanoz
3 adet light kızarmış ekmek

soğan suyu

öğle

1 adet patates haşlama yanında maydanoz ve kırmızı biber

akşam
salata büyük bir tabakda yapacam
2 adet light kızarmış ekmek

yaaa ben çok motivasyon kaybediyorum akşamları eşim kabak çekirdek yiyior benimde canım çekiyor kabak çekirdeğini çok seviyorum bir avuç yiyorum ...

Bakiim bi deniim yaa.. pfff.. limon daha mantıklı sanki..
günaydındınnn ,
neislcim bence enin artı çıkmanın sebebi dün yedigin kb olabili
çünkü hem poça kh hemde mercimek çorba
sen önceden az yedigin için şimdi yediign hemen kilo olarak geliyor

canım mercimek yapmış olabilir sende benim gibi 0+ kan grubun bize mercimek kilo yapıyor ben tam uygulamazsam da aklımda kalan şeyleri yemiyorum ...
Kızlar haklısınız ama 1 kase çorbayla 1 kilo alınmaz herhalde diye düşünüyorum, hemde erken saatte ve ekmeksiz yemiştim..

Benim sıkıntım şu, hala sanki regliymişim gibi kanamam dewam ediyor. 23 mayıstan beri, o gün spiral taktırmıştım.. Kanamam 1 gün duruyor, 2 gün sürüyor ve ara ara çok sancı yapıyor.. Regl tarihimi ayarlamak için doğum kontrol hapı da içiyorum, bahsetmiştim.. Doktoruma da sormuştum, sakınca yok demişti.. Yani haptanmı, kanamadanmı, kanama haptanmı spiraldenmi.. Anlamadım gitti.. Bi toparlanamadım bi türlü..

Son düzenleme:

canım ozaman ihmal etme git bir dr. geçmiş olsun . yani başka bir dr da sor onunda fikrini al.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Dün misafirim vardı sabah normal kahvaltı öğlen patates salatası 1 dilim börek biraz bisküvi pastası yedim akşam biraz karpuz yerim

Akşam 6,5 da evden çıktım 10 da eve geldim eve gelene kadar hiç oturmaadım 2 saat hizli hizli yürüdüm oğluma kıyafet aldım yemem lazımdı yemedende olmuyor misafir gelince bide meleğin programına dün diyetisyen geldi her şeyi kısarak rejim yaparsanız bir kaç ay sonra dayanamaz daha fazla yersiniz fazlasıyla alırsınız abartmadan sevdiğiniz şeyleri yiyin dedi onun gazına geldim galiba

Birde internete bazen giriyorum bazen giremiyorum leslie videosu varmı elinizde yada nasıl indirebilirim ben bulamıyorum

slm kızlar akşam bende 5den 6 dan sonra yemek yemeyerek zayıflamak işe yararmı denicem faydasını görürsem buraya yazarım.hayırlı kandiller

neslcim yemeyipte briden yiiynce artabiliyor cnm kilo
birkaç gün kh yeme gider cnm gelenler
kabronatlı su şişirm ihtimali çok az ama olmayacak şeyde degil tabi

canım ozaman ihmal etme git bir dr. geçmiş olsun . yani başka bir dr da sor onunda fikrini al.
Saol bitanem.. Bakalım 1 hafta 10 gün daha dişimi sıkıcam.. Hapı da gün aşırı içerim bikaç gün.. sonrasında rahatlarım inşallah.. Doktora gitsem fırça yerim kesin.. :) Ama ağrı sürerse giderim kesin..
Canım bende bilmiyorum malesef ama youtubedan video indirme diye bi araştırsan bulursun belki.. Bu arada bence de mümkünse erken vakitlerde herşeyden yenilmeli.. Yoksa sonrası fena olur.. :)
slm kızlar akşam bende 5den 6 dan sonra yemek yemeyerek zayıflamak işe yararmı denicem faydasını görürsem buraya yazarım.hayırlı kandiller
Sana da hayırlı kandiller canım, hoşgeldin. Başlangıçta akşam yememek yetiyor ama bi zaman sonra gündüzlere de dikkat etmek gerekiyor.. :)
Umarım bir an önce istediğin kiloya inersin..

neslcim yemeyipte briden yiiynce artabiliyor cnm kilo
birkaç gün kh yeme gider cnm gelenler
kabronatlı su şişirm ihtimali çok az ama olmayacak şeyde degil tabi
Önceki hafta sende bi kez dedin, birdenbire kilom fırladı diye.. 2 haftadır da karbonat içiom ddn dün.
Belki seninki de o yüzdenmidir acaba.. Bi de hiç açlık hissetmedim 2 gündür..
Normalde zorlanıyordum çoğu akşam.

Geçmiş olsun canım.. Mideni üşütmüşün bence sen.. Umarım geçer çabucak..

Cok kötü oldum dün akşam hayatımda bıkadar kusmamıştım başim söndü üzerime sanki kaynar sular döküldü ölücem sandım dedim helada ölmim kendimi dışarı attım duramadım yerimde migdem halen bulanıyo acayp bi şeklde karnım gurr da gurr ((

yok o fırladıgında karbonat içmiyordum cnm ben
geçen hafta düzensiz içtim bu hafta çok düzneli içtim

Nesil.. Sen dogum kontrol haplarını nezamandır kullanıyon? Benm bi cok tanımıdıgım o yuzdende kilo alıyordu belki ondan olabilir mi?

dün spor tembelliğimi kırdım 40 dakika yürüyüş bandında yürüdüm 20 dakikada eliptik bisiklet yaptım bu akşamda aynısını yaparım...

Kızlar KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN... bol dualı gece diliyorum Rabbim hayırlı dularımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah...

Son düzenleme:
[
Sana da hayırlı kandiller canım, hoşgeldin. Başlangıçta akşam yememek yetiyor ama bi zaman sonra gündüzlere de dikkat etmek gerekiyor.. :)
Umarım bir an önce istediğin kiloya inersin..[/QUOTE]

inşallah canım bekarken üfürsem uçacaksın derlerdi .ama şimdi doğumdan sonra kilolar beni çok sevdi galiba herkes yakıştı diyor ama ben rahatsız oluyorum pazartesiyide beklemiyeceğim bugün başlıyorum kararlıyımm

merhaba hanımlar bende 62 kiloyum göbeğim fazla biraz 17 den sonra yemek yemezsek göbek yağlarıda gidermi acaba

Nesil.. Sen dogum kontrol haplarını nezamandır kullanıyon? Benm bi cok tanımıdıgım o yuzdende kilo alıyordu belki ondan olabilir mi?
Tatlim 3 ay oncesine kadar 1 sene duzenli kullandim, gebelikten korunmak icin iciyordum, 35 yas itibari ile koruma orani dusuyormus. bende hapi biraktim, spiral takdirdim. Temmuz reglim tatilime denk gelmesin diye ertelemek icin simdiden hap iciyorum tekrar. Haziran ortasi regl olacaktim, harizan sonuna kadar hap icip temmuz basi olmayi planliyorum, reglimi bitirip oyle gidiim diye ama ben hep hastayim hala, bu haplarin ilk ay kullaniminda bu yan etki normal ama ben catliycam resmen.. :) goz kapaklarim bile tombis tombis oldu.. :)

NeS

Boncuk diyelim sana..
Ewweett, dogru zaman karar verdigin andir. Bebegin kucukse beslenmene dikkat et, alisana kadar aksam sofraya oturmamak cok koyuyor insana ama kilo vermeye baslayinca keyif aliyorsun.

NeS

Son düzenleme:

Haha ayyyyy cok tatlısındır ozaman kesinn ödem atıcı bişeyler icsem form cayı fln iyi geliyo aslında yada ]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…