Kizlar bi türlü diyet moduna giremiyom abur cubura cikolataya verdiim kendimi salak gibi napcam ben ya
Canım oruç tutuyosun ya ondan dünün acısını çıkartmak istiyo vücudun oyuzdn zayıflayana kadar bence oruç tutma sen.
OK baby.. dün akşam başlamıştım, devam etmeyi düşünüyorum.. tabiki paylaşırım..sen dene nesil işe yarrsa bende içeyim...
Ya bu gün benim de başım döndü.. Hatta dalga geçtik aramızda, bu karbonat kafa yapıyo diye.. normalmiş demekki.. :)))canım , bu karbonatlı suyu bende denedim bende baş dönmesi yapmıştı bıraktım. Alkali diyetinde sebze suyu önemli ben bir ara yapıp içmiştim ama çiğ sebze suyu midem de yanma yaptı kabak ve salatalık karıştırıp sıkmıştım.
Kızlar domates suyu zayıflatıyormuş ama ben ona başlayacağım artık yerli domatesler çıkmaya başladı. saraçoğlu zahide yetiş proğramında önermişti.
Tatlım sana tek söyleyebileceğim şey kilo verdiğinde ne kadar mutlu olduğunu hatırlaman.. Kilo verip giyebileceklerini hayal et..Kizlar bi türlü diyet moduna giremiyom abur cubura cikolataya verdiim kendimi salak gibi napcam ben ya
OK baby.. dün akşam başlamıştım, devam etmeyi düşünüyorum.. tabiki paylaşırım..
Ya bu gün benim de başım döndü.. Hatta dalga geçtik aramızda, bu karbonat kafa yapıyo diye.. normalmiş demekki.. :)))
Tatlım sana tek söyleyebileceğim şey kilo verdiğinde ne kadar mutlu olduğunu hatırlaman.. Kilo verip giyebileceklerini hayal et..
Yada yemeyi düşündüğün şeyi, yedikten sonra eritmek için ne kadar debeleneceğini düşün.. İştah filan kalmaz o zaman..
Yapma kuşum.. Bu kadar yol katettin, yakma emeğini, hevesini..
OK ?
Ya bak ne güzel işte, önünde hedefin var.. sen zorlasan 2- 2,5 kilo verirsin 8 günde.. daha önce de yaptın..Ya düsünmeye düsünüyom sonra düsününce sinirlniyom sonra yine yiyom anliyon mupisman da olmuyom bilmiyom koptum yoldan sanki iki gün toparliyom sonea 5 gün yine kötüyüm olmak istemiyom böyle nesil ya galiba motivasyonum kayboldu skstm ya dara girdim abimin nikahi var 8 günüm var benm yaptgma bak hayvan gibi gözükecem kesib aglicam ya ]
Ya bak ne güzel işte, önünde hedefin var.. sen zorlasan 2- 2,5 kilo verirsin 8 günde.. daha önce de yaptın..
Hem SEMO ya sürpriz olur, ne kadar sevinir şaşırır gelince.. Toparlan bebeğim.. Genceciksin daha..
Ne kadar daha kilolarının seni mutsuz etmesine izin vereceksin? Tam zamanı, an itibarıyle toparlanıyorsun kuzum..
Seçeneğin yok..
Yok ya tutmam lazim ramazandada tutmamam icin gecerli bi sebb degil .. Hem ben rahat etmem sen tutucakmisin ramazanda?
Canım ramazan orucunu kastetmedim.ramazanda 30 gün boyunca tuttuğun için sıkıntı olmuyo bayramıda atlattınmı sonra toparlanman kolay oluyo.ama böyle bigün tutup bigün tutmadığın zaman düensizlik oluyo.iştahının açıklığı sürekli yemek istemen motivasyonsuzluğun falan hep bundan düzensizlikten.benimde çok borcum var hamilelikşerimden kalan ama tutmuyorum çünkü kilo alıyorum diyet yapamıyorum.önümüzdeki kışa iice zayıflayıp ozaman tutucam hepsini.sana tavsiyem oruç tutma ramazana kadar güzelce diyetini yap yeme düzenini değiştirme.
Özür dilerim ben yanlis anlamisim .. Tamam insallah öyle yapacam yarin zaten son tutmayi dusunuyrdum haklisin zeyas tsk ederim .. Bugün son kez kendime ödül günü yazdim yarun orucu tutup acil düzene girricem migdemi felaket bozdum bugün sonrada tekrardan yemin edicem 70 i görene kadar cips cikolata sekerli iceceker yok busefer yemin bitti diye kenimi cikolataya vermicem yeter ya ..
Aynen canım sen biliyosun bu işi zaten 92 den düşmüştün buralara dimi.
Evet 92,3 düm...........
Çok güzl kilo verdin valla anteplim tebrik ederim devamınıda getir boyun kaçtı.sende bi çizelge yapmadın kendine.
Süper tatlım.. Tebrik ederim walla.. :) Cumartesi kesin eksi görcen sen.. :)Hayırlı sabahlar kızlar....800 gramın 300 ü gitmiş kaldı 500 gr.onuda bugün ve yarın verip cumartesiye eksi ile görebilirim.bugün kahvaltıyı dışarıda yapıcam oradan pazara gidip yakarım hepsini .zaten normal bir kahvaltı tabağı oluyo.
Geçmiş olsun canım.. Mideni üşütmüşün bence sen.. Umarım geçer çabucak..Kizlar kimse yok mu?
Ben migdemi cok kötü bozdum cok......
Kusamiyorum nane limon ictim ise yaramiyo hic bisey
Cok kötüde tad geliyo agzima cürük yunurta gibi iyy igrenc düsündükce migdem bulaniyo napcam ya ?
Günaydın kızlar...
Dün sabah 2 poğaça yedim, yanımda başka bişey yoktu, saat 15 gibi de 1 kase mercimek çorbası içtim..
Akşam ağzıma lokma sürmedim ama yine + malesef..
Elim kolum yüzüm gözüm balon gibi..
Kilo almadığıma eminim ama yinede çok sinirim bozuluyor..
Acaba karbonatlı su mu şişiriyor beni yaa.. bu gün içmiycem, bi de böyle deniim bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?