Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Haha ayyyyy cok tatlısındır ozaman kesinn ödem atıcı bişeyler icsem form cayı fln iyi geliyo aslında yada ]
Aynen baby, BEN HEP TATLIYIM Kİİİ.. akşam biberiye alacağım, o bayaa iyi geliyor.. :)
Amin canım, seninde kandilin mübarek olsun..
merhaba hanımlar bende 62 kiloyum göbeğim fazla biraz 17 den sonra yemek yemezsek göbek yağlarıda gidermi acaba
Bölgesel çok etki etmez, mekik ve twist yapmak gerek, diyetle de desteklersen kurtulursun göbecikten..

AKŞAM TARTILACAĞIM İLK ÖNCE ..KİLO İÇİN SIKINTI YAPACAĞIM AKLIMA GELMEZDİ İNSANOĞLU DERLER YA İLLA Kİ KAFAYA TAKACAK BİŞEYLER BULUYORUZ.
Canım imkanın varsa sabah tartıl mümkünse, sabahla akşam arasında bazen 1 kilo fark ediyor.
Kafaya takmaya gelince, bişey takmazsam çatlarım bende, hep uğraşıcak saçma sapan bişeyler bulurum..

kızlar ben doymuyorum yawww öğle patates haşladım maydanoz ve kırmızı biber ile yedim ama çook acıktım şuan beşi bir yerde çay içtim...gittim küçük bir dilim sarı buğdaylı ekmek vardı evde onu yedim... ((( günler mi uzun ondan mı nedir doymuyorum...kuzumun peşinden çoook dolanıyorum eskiden yatyıyordu oturuyordu odada oynuyordu şimdi heryerde peşinden dolaşıyorum yoruluyorum ondan mı acıkıyorum ?????? ahh şu midem biraz küçülse yawwww

canım imkanın varsa sabah tartıl mümkünse, sabahla akşam arasında bazen 1 kilo fark ediyor.
Kafaya takmaya gelince, bişey takmazsam çatlarım bende, hep uğraşıcak saçma sapan bişeyler bulurum..

göbekten bir kurtulsam kafam rahat eder hele biraz fazla su içeyim 3 aylık mazallah ben bile şaşırıyorum.artık dur demek lazım KİLOLARA

nesil biğberye bana hiç yaramıyor biliyormusun şişiriyor beni
Denemiştim daha önce, beni şişirmedi galiba.. içtiğim su içimde kalıyor resmen, deniim diyorum, maydonozda yaparım belki..
Kendine masum atıştırmalık bişeyler ayarlasan, çok acıkıncada kahve içersin.. Düşünmemeye çalış.. :)
göbekten bir kurtulsam kafam rahat eder hele biraz fazla su içeyim 3 aylık mazallah ben bile şaşırıyorum.artık dur demek lazım KİLOLARA
Kaç kilosun canım, yaş kaç, boy kaç.. sadece göbek sorunun varsa ek olarak mekik ve twist yaparsan iyi gelir..

siyah çay yaptım onu içiyorum siyah çay bende iştah azaltıyor ...ayyyy niye bu kadar zorlanıyorum bağırsaklarım çok çalıştı bugun ondan da olabilir...zayıflamalıyım dedikçe geri tepiyor .. akşama bir ince dilim tam buğdaylı ekmekten tost yapacam yanında domates ve kapanış yapacam ondan sonra bişey yemiyeceğim şurda tartı gününe ne kaldı kiiiiii ......

YAŞ 25 69 KİLODAYDIM İKİ HAFTA ÖNCE..... DOĞUMDAN KALDI BANA GÖBEK TATLIM DOĞUM YAPALI 2.5 YIL OLUYOR AMA HALA DURUYOR NEYSE BEBİŞİME DEĞER ERİTİCEM

şimdi spor zamanı 1 saat spor yapacağım sonra bitki çayı içer kaçamaksız bu geceyi atlatırım inşallah öpüldünüz )

Kizlar, oglene dogru minnacik peynirli yagsiz tost, ogleden sonra minik ekmekle 2 kasik tavuk sote, aksam 17:30 gibi de 2 kasik yogurt ve 2 kasik haslanmis mercimek karistirip yedim. Daha baska bisey yemem bugun.. Yoldayim hala, ödem icin aktara ugradim. Kirazsapi cayi verdi, ödem icinmis. Onu icicem evde.. Hepinize mutlu aksamlar..

NeS

Son düzenleme:

All bakemmmm bende şuan makarna yiyom bezelyeli mecbur kaldım sanah kahvaltıdan beri bişey yemedim bi öeyveli yogurt yemiştim 13 gibi sonrada dışarı cıktım bişey yiyemedim o yuzden şimdi biraz yiyoö ]

İyi geceler kızlar

Çabalıyorum ama bakalım nekadar işe yarayacak yaptıklarım leslie 3 mil yaptım bugün

Sabah 2 dilim kepekli ekmek peynir zeytin

Öğlen 1 ayran

Akşam 1 kase nohut az yoğurt karpuz

Öğlen mevlütteydim pide vardı tatlı vardı ayranla geçiştirdim mecburen

Slm kızllar.... hayırlı cumalar.....
Kahvaltımı ettim bugün kızım evdeydi kreşi kapandı düb karnemizi aldık artık sabahları beraber kahvaltı yapıcaz ama bu bwnim için hiç iyi olmadı.bu sabah 1 uzun dilim tam tahıl ekmeğini ikiye bölüp kaşarlı ve 1 adet sucukla tost yaptım. Oğluma yağda yumurta yapmıştım ondanda yedim .ardındanda 1 adet çokoprens yedim. öğleden sonra acıkıncada mısır haşlaması ve meyve yerim sadece

günaydın kızlar ,

bu sabah tartıda yüzüm güldü inşallah yarına kadar biraz daha verirsem süper olacak )) zor dayanıyorum ama dayanıyorum .... dün 40 dakika spor yapabildim benim kuzu ağladı babasıda bu seni istiyor annesi dediği için bıraktım )

bu sabah,
2 yk lor peynir
1 kırmızı biber
2 zeytin
maydanoz
3 adet light kızarmış ekmek

öğle
haşlama et ( az ama çok değil )
salata

akşam
esmer bulgurdan lapa

bu akşam spor yapamayacağım ama öğle kuzumla dışarı çıkarız 1 saat dolaşırız... tabiii yağmur yağmazsa )

günaydın 66.9 geldim bu haftayı çok dikkatli geçirmem laızm şu 67 den uzaklaşmak için..
sporda başladım kzılar plank yapıyorumm 3 gündür face bir program onu uyguluyorum.. twester yapıyorum birde 25 dk

NES nerelerdesin canım ????

katılım genelde azaldı sanırım eskilerden pek kimse kalmadı gibi NES , ZEYAS , ANTEPLİM,SEMO, MASUM burada diğer kızlar nerelerdeler ??? Yeni arkadaşlar var tabii acaba diğerleri bıraktı mı diyeti..?? Bir ara çoşmuştuk resmen sayfalara yetişemiyordum şimdi daha durgun sessiz...

Son düzenleme:

Aynen canım ya moyivasyon açısından çok önemli aslında sürekli paylaşım olması valla cumartesi günü herkes kilo bildirimi yapıyor ama hafta içi kimse yok...

Aynen canım ya moyivasyon açısından çok önemli aslında sürekli paylaşım olması valla cumartesi günü herkes kilo bildirimi yapıyor ama hafta içi kimse yok...

evet , herkes menü paylaşıyordu fikir ediniyordum aaa bende yarın bunu yapayım diye şimdi paylaşım azaldı....bende kuzumla 1 saat yürüyüş yaptım geldim iyi geldi... akşama spor yapamam bu günlük spor buydu.

Tarçın aldım toz halinde artık canım tatlı istediğinde bir çay kaşığından biraz daha az büyük bir bardakta su ile karıştırıp içeceğim...şu aralar tatlı isteğim fazla canım dondurmada istiyor ama almıyorum ))

Kahve dışında iştah kesilmesi için ne yapıyorsunuz ???

Canım benim tek kurtarıcım kahve başka hiç bişey benim iştahımı kesmiyobende spor olarak akşamüstü kızomla oğlumu parka götürüyorum ufaklığın peşindw epeyce koştıruyorum eşim geç geliyor bu aralar oyızden koşu bandına çıkamıyorum. Bide killer abs yapmaya başlayacağım ama bi türlü başlayamadım.belki bugün başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…