Boncuk diyelim sana..
Ewweett, dogru zaman karar verdigin andir. Bebegin kucukse beslenmene dikkat et, alisana kadar aksam sofraya oturmamak cok koyuyor insana ama kilo vermeye baslayinca keyif aliyorsun.
AKŞAM TARTILACAĞIM İLK ÖNCE ..KİLO İÇİN SIKINTI YAPACAĞIM AKLIMA GELMEZDİ İNSANOĞLU DERLER YA İLLA Kİ KAFAYA TAKACAK BİŞEYLER BULUYORUZ.
Aynen baby, BEN HEP TATLIYIM Kİİİ.. akşam biberiye alacağım, o bayaa iyi geliyor.. :)Haha ayyyyy cok tatlısındır ozaman kesinnödem atıcı bişeyler icsem form cayı fln iyi geliyo aslında yada ]
Amin canım, seninde kandilin mübarek olsun..dün spor tembelliğimi kırdım 40 dakika yürüyüş bandında yürüdüm 20 dakikada eliptik bisiklet yaptım bu akşamda aynısını yaparım...
Kızlar KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN... bol dualı gece diliyorum Rabbim hayırlı dularımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah...
Bölgesel çok etki etmez, mekik ve twist yapmak gerek, diyetle de desteklersen kurtulursun göbecikten..merhaba hanımlar bende 62 kiloyum göbeğim fazla biraz 17 den sonra yemek yemezsek göbek yağlarıda gidermi acaba
Canım imkanın varsa sabah tartıl mümkünse, sabahla akşam arasında bazen 1 kilo fark ediyor.AKŞAM TARTILACAĞIM İLK ÖNCE ..KİLO İÇİN SIKINTI YAPACAĞIM AKLIMA GELMEZDİ İNSANOĞLU DERLER YA İLLA Kİ KAFAYA TAKACAK BİŞEYLER BULUYORUZ.
canım imkanın varsa sabah tartıl mümkünse, sabahla akşam arasında bazen 1 kilo fark ediyor.
Kafaya takmaya gelince, bişey takmazsam çatlarım bende, hep uğraşıcak saçma sapan bişeyler bulurum..
Denemiştim daha önce, beni şişirmedi galiba.. içtiğim su içimde kalıyor resmen, deniim diyorum, maydonozda yaparım belki..nesil biğberye bana hiç yaramıyor biliyormusun şişiriyor beni
Kendine masum atıştırmalık bişeyler ayarlasan, çok acıkıncada kahve içersin.. Düşünmemeye çalış.. :)kızlar ben doymuyorum yawww öğle patates haşladım maydanoz ve kırmızı biber ile yedim ama çook acıktım şuan beşi bir yerde çay içtim...gittim küçük bir dilim sarı buğdaylı ekmek vardı evde onu yedim...((( günler mi uzun ondan mı nedir doymuyorum...kuzumun peşinden çoook dolanıyorum eskiden yatyıyordu oturuyordu odada oynuyordu şimdi heryerde peşinden dolaşıyorum yoruluyorum ondan mı acıkıyorum ?????? ahh şu midem biraz küçülse yawwww
Kaç kilosun canım, yaş kaç, boy kaç.. sadece göbek sorunun varsa ek olarak mekik ve twist yaparsan iyi gelir..göbekten bir kurtulsam kafam rahat eder hele biraz fazla su içeyim 3 aylık mazallah ben bile şaşırıyorum.artık dur demek lazım KİLOLARA
Denemiştim daha önce, beni şişirmedi galiba.. içtiğim su içimde kalıyor resmen, deniim diyorum, maydonozda yaparım belki..
Kendine masum atıştırmalık bişeyler ayarlasan, çok acıkıncada kahve içersin.. Düşünmemeye çalış.. :)
Denemiştim daha önce, beni şişirmedi galiba.. içtiğim su içimde kalıyor resmen, deniim diyorum, maydonozda yaparım belki..
Kendine masum atıştırmalık bişeyler ayarlasan, çok acıkıncada kahve içersin.. Düşünmemeye çalış.. :)
Kaç kilosun canım, yaş kaç, boy kaç.. sadece göbek sorunun varsa ek olarak mekik ve twist yaparsan iyi gelir..
Aynen baby, BEN HEP TATLIYIM Kİİİ.. akşam biberiye alacağım, o bayaa iyi geliyor.. :)
Amin canım, seninde kandilin mübarek olsun..
Bölgesel çok etki etmez, mekik ve twist yapmak gerek, diyetle de desteklersen kurtulursun göbecikten..
NES nerelerdesin canım ????
katılım genelde azaldı sanırım eskilerden pek kimse kalmadı gibi NES , ZEYAS , ANTEPLİM,SEMO, MASUM burada diğer kızlar nerelerdeler ??? Yeni arkadaşlar var tabii acaba diğerleri bıraktı mı diyeti..?? Bir ara çoşmuştuk resmen sayfalara yetişemiyordum şimdi daha durgun sessiz...
Aynen canım ya moyivasyon açısından çok önemli aslında sürekli paylaşım olması valla cumartesi günü herkes kilo bildirimi yapıyor ama hafta içi kimse yok...
Canım benim tek kurtarıcım kahve başka hiç bişey benim iştahımı kesmiyoevet , herkes menü paylaşıyordu fikir ediniyordum aaa bende yarın bunu yapayım diye şimdi paylaşım azaldı....bende kuzumla 1 saat yürüyüş yaptım geldim iyi geldi... akşama spor yapamam bu günlük spor buydu.
Tarçın aldım toz halinde artık canım tatlı istediğinde bir çay kaşığından biraz daha az büyük bir bardakta su ile karıştırıp içeceğim...şu aralar tatlı isteğim fazla canım dondurmada istiyor ama almıyorum))
Kahve dışında iştah kesilmesi için ne yapıyorsunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?