Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Valla ayrıldığımdan bu yana çok yazdığınız için geriye dönük okuyamadım günler yetmez.Nesil bu şekilde iyi kilo verdi mi?Kendi yok kaç gündür size sorayım.İnşallah iyidir.Peynir de çok kalorili zeyas en iyisi zeytin.Tuzlu ya bastırıyor.Yalnız yemek saatini iyi dengelemeli .Sabahı kahveyle geçirip 3 gibi falan yemeli sonra acıktıkça zeytin.Hiç umudum yok ama bakalım dayanabilirsem bugün de yarın kilo verecek miyim çok merak ediyorum.

IFTAR:
2 bardak su.
2 kepce ezogelin.
bol salata
4 tane kofte + 4 dilim patlican (firinda)

1saat sonra
3catal pasta.

Yatarken
1hurma, 1kaysi, 1 incir.

sahur
1 haslanmis yumurta, 1 kivi, 2hurma.

iftardan önce yarim saat sporrrr

Aferin kız gayet sağlıklı menü yapmışsın. Çok yoruldum bir senedir dietlerden semoşum bıktım 2 ileri bir geri.bu sefer bırakırsam kimbilir kaça sıçrar kilom düşünemiyorum:18: saldım çayıra mevlam kayıra yumacam gözümü artık verecem jeanlerimi millete küloş etekler alıcam

peyniri tüketebiliriisniz kızlar istediigniz kadar, glismein endeski çok düşük çünkü
yediginiz yiyeceklerin kaloriine degilde gslismein endeskine daha çok dikkat edin bence..

mesela çikolata diyelim birde peynir var diyeim
kalorisi aynı olabilir ama glismein endeski çok farklı

Haklısın canım sabah tartıda bir önceki güne göre eksi gördüm... birde ömür boyu böyle yiyemeyiz ki ister istemez yemeklere geri döneceğiz az az yemek daha mantıklı.... Ahhh o gardrobu hiç deme inan varya çoğunluk 38 beden hiç birine giremiyorum bazı 40 bedenlere giriyorum bazılarına giremiyorum markadan markayada değişiyor.... Ne elbiselerim ne eteklerim var hepsi kilo vermemi bekliyor....(( kendime kızıyorum hiç bişeyde almıyorum yani tek tük bişeyler alıyorum onlara girecem diyee... elimdekilerde forma gibi dönüşümlü giyiyorum ki nasıl olsa 38 beden olacağım inşallah umarım yaniiii

yok masum,abartmadan tek öğün istediğinden yemek yiyip bırakmak.kahvaltı falan yok.

evet bu tek öğün daha mantıklı bir kaç gündür onu denemey çalışıyorum sırf bu yüzden kahvaltımı geç yapıyorum 10.00 gibi ama güne 7.30 başlıyorum...en azından atıştırsamda öğünlerde çok az yiyiorum ana yemeği 16:00 gibi yapıyorum...

ada bende çok erken kalkıyorum 8 de kahvaltı yapıyorum
12 gibi 1 kutu süt içiyorum
2-3 arası öglen yemeigni yiyip
çıkmadan 5:30 da yogurt yiyip çıkıyorum

kızlar selammm 2. gün raporumu veriyorum kilo 72.6

sabah.kahvaltı peynir ekmek zeytin domates

öğlen et (kebap salata meze yoğurtlu soganlı şeylerden:) )

akşam yoğurtlu 2 tane kabak dolma (buğün artık son evde kalmadı )

akşam 17.00 den sonra yemek yok....

bir itirafta bulunacağım dün dondurma ve kavrulmamış çekirdekten yedim ...buna rağmen 200 gram gitmiş
artık buğün 17.00 sonra yemek yokkkkkk

ada bende çok erken kalkıyorum 8 de kahvaltı yapıyorum
12 gibi 1 kutu süt içiyorum
2-3 arası öglen yemeigni yiyip
çıkmadan 5:30 da yogurt yiyip çıkıyorum

canım sende çook az yiyormuşsun

Kızlar allahın aşkına silkeleyin beni ya ne oldu bana dün sapıttım baya bi pide 8 kaşık bezelye yemeği bir kase yoğurt kiraz diyet kolaa yedim sonra 1 bardak ayran tavuk kavurma yedim gece sahur hazırlamaya kalktım makarna kaşıkladım utanıyorum kendimden çok utanıyorum okadar yenir mi ya sonra kendime geldim ne yapıyorum dedim sahuru yemedim yediğim makarnayla bıraktım

Şimdi yürüyüşe gidicem oğlumu uzaktaki bir parka götürücem erkenden yemeklerimi yaptım yürüyeyim diye 2 saat falan yürürüm herhalde inşallahta bir daha böyle kendimi kaybetmem

Herkes hurmayla oruç tutuyo ben ne bulsam götürmüşüm birde 5 kilom var bayrama kadar vermem gereken bunu bile bile yaptığıma bak leslie 8 mil yapmıştım dün onuda yapmadım yürümedim de bugün toparlanmalıyım yoksa gitmez o 5 kilo

Tabi canım hurma tok tutuyor ben böyle devam edecem inş

ANTEPISH, FILO
sahurda sadece hurma yemek tartiya nasil yansiyor??? :)

Ben 1 haftadır yediklerime çok dikkat ediyorum sebze türü yedim çok su içtim tabi 2.5 vermişim şok oldum:)

canim sen diyete bu haftami basladin? bize katildiginda yani.
diyete yeni baslayanlar iyi kilo veriyor umarim bu kilo verme hizin hemen dusmez canim.

hey ne var ne yok kızçelerr

hosgeldin kuzum, iyilik saglik elhamdullilah.
Senden naber?

Evet valentinnn seni anliyorum, bende son 2 senedir biktim diyetlerden. Fitnessi biraktan sonra boyle dagildim ben
Canim SPORu hayatimizin sonuna kadar birakmamamiz gerekiyor, ve her zaman dikkatli ve saglikli beslenmek gerek. bunye boyle cabuk kilo alan bunye olunca mecbur... yoksa her sene 5 kilo alarak 30 yasimda 85 kilo olmak istemiyorum.

nesil sabah, 1 tost bazen 1 kurabiye, bazende sadece kahve iciyor valla.
öglen, saglam bir ögun yiyor (yinede abartmiyor ama)
aksamda, sabah tost yemediyse tost, veya kucuk bir pasta tarzi bi seyler (sekerci nesil)

neyse canim SIKMA canini, arada olur oyle, reglin falanmi yaklasti acaba :) Bugun hemen toparla, yarina bi sey kalmaz
Bende ilk 2 gun cok yedim :))) simdi 3 gundur iyiyim toparladim kendimi

Ben sadece hurma yemedim :) dayanabilirmiyimdiye dusunuyorum :-D
ben 1 kivi, 1 haslanmis yumurta, 2 hurma yedim :)

Yarin iftarda misafirim var kizlar. Bana bol sans dileyin. Umarim hersey istedigim gibi olur...
Esimin teyzesi gil, annesi gil ve abisi gil. Toplamda 15 kisi olucaz
8 kisi yemek masasina, 6 kiside mutfaktaki masaya sigcaz artik :)

menüm nasil kizlar?
Baslangic: mercimek corbasi (yanina limon ve pull biber)
Ana yemek: Patlican kebabi kofte ve patlicanlar $i$ üstunde. Salcali suyla biber domatesle süslicem.
Patates gratin,
coban salatasi + yogurtlu cacik
peynirli börek,

Tatli: sütlac yapicam, esimde biraz tulumba alalim yanina diyo.

Son düzenleme:
Allah Allah mesajlarim neden cift cikiyo.
bi onceki mesajimin aynisiydi buda, bunu duzenledim. Yani sildim onceki yaziyi geri

Son düzenleme:

Canım süper menünde pilav yapmıyomusun göremedimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…