Nesilde tek öğün yiyodu bendede işe yaeıyor bu yöntem bir ara çok sıkı yapmıştım dediğin gibi tek bir öğünde abartmadan yiyip acıktıka ağzıma zeytin peynir atıyodum.ramazandan sonra tekrar bu yönteme döneceğim bende
IFTAR:
2 bardak su.
2 kepce ezogelin.
bol salata
4 tane kofte + 4 dilim patlican (firinda)
1saat sonra
3catal pasta.
Yatarken
1hurma, 1kaysi, 1 incir.
sahur
1 haslanmis yumurta, 1 kivi, 2hurma.
iftardan önce yarim saat sporrrr
kızlarr tek ögün dediigniz sadece kahvaltımı ?
yad kahvaltı yapıyorusnuz öglen yemegimi yiyorusnuz birde:26::26::26:
yok masum,abartmadan tek öğün istediğinden yemek yiyip bırakmak.kahvaltı falan yok.
Valla ayrıldığımdan bu yana çok yazdığınız için geriye dönük okuyamadım günler yetmez.Nesil bu şekilde iyi kilo verdi mi?Kendi yok kaç gündür size sorayım.İnşallah iyidir.Peynir de çok kalorili zeyas en iyisi zeytin.Tuzlu ya bastırıyor.Yalnız yemek saatini iyi dengelemeli .Sabahı kahveyle geçirip 3 gibi falan yemeli sonra acıktıkça zeytin.Hiç umudum yok ama bakalım dayanabilirsem bugün de yarın kilo verecek miyim çok merak ediyorum.
Aferin kız gayet sağlıklı menü yapmışsın.Çok yoruldum bir senedir dietlerden semoşum bıktım 2 ileri bir geri.bu sefer bırakırsam kimbilir kaça sıçrar kilom düşünemiyorum:18: saldım çayıra mevlam kayıra yumacam gözümü artık verecem jeanlerimi millete küloş etekler alıcam
Diğer öğünlerin zaten düşük kalorili dengelenmiş dert etme ada,arada olur.
Canım,birkaç haftadır hayatımda ilk defa kilo vermede zorlandığımı hissediyorum.Takılıp kaldım bir sürü şey denedim protein diyetinden pirinç lapasına..bir gün azıcık fazla yiyeyim hiç diet yapmamışım gibi geri geliyor.Tek öğünde canım ne isterse biraz biraz karışık bir şekilde aşırı yağlıya ballıya kaçmadan yiyip çok acıktığımda bir zeytin atıyorum.Valla sabitlikten beni delirten durumu kırdım.Yaz geldi hala gardrobum da hiçbirşey olmuyor neredeyse özellikle zaradan aldığım jeanlere sığmayı çok istiyorum yaff :2: hala 40 bedenim
yok masum,abartmadan tek öğün istediğinden yemek yiyip bırakmak.kahvaltı falan yok.
evet bu tek öğün daha mantıklı bir kaç gündür onu denemey çalışıyorum sırf bu yüzden kahvaltımı geç yapıyorum 10.00 gibi ama güne 7.30 başlıyorum...en azından atıştırsamda öğünlerde çok az yiyiorum ana yemeği 16:00 gibi yapıyorum...
kızlar selam size bir rapor vereyim dedim
sabah
1 dilim tam buğday ekmek zeytin peynir domates
öğlen
tavuklu salat
akşam 2 kabak dolma etli ,salata
saat 17.00 de yemeği kesiyorumm
sabahki kilom 72.8
akşam eve geçmeden iş yerinde akşam yemeği faslını kapatıp öğle geçeceğim yoksa evde saçmalıyorum...
yarına kadar hoşçakalın
ada bende çok erken kalkıyorum 8 de kahvaltı yapıyorum
12 gibi 1 kutu süt içiyorum
2-3 arası öglen yemeigni yiyip
çıkmadan 5:30 da yogurt yiyip çıkıyorum
Deme öyle deme deme bende şimdi yeşil çay içiyorum bugün keyfim yerinde:)
canım sende çook az yiyormuşsun
Tabi canım hurma tok tutuyor ben böyle devam edecem inş
Ben 1 haftadır yediklerime çok dikkat ediyorum sebze türü yedim çok su içtim tabi 2.5 vermişim şok oldum:)
hey ne var ne yok kızçelerr
Valla ayrıldığımdan bu yana çok yazdığınız için geriye dönük okuyamadım günler yetmez.Nesil bu şekilde iyi kilo verdi mi?Kendi yok kaç gündür size sorayım.İnşallah iyidir.Peynir de çok kalorili zeyas en iyisi zeytin.Tuzlu ya bastırıyor.Yalnız yemek saatini iyi dengelemeli .Sabahı kahveyle geçirip 3 gibi falan yemeli sonra acıktıkça zeytin.Hiç umudum yok ama bakalım dayanabilirsem bugün de yarın kilo verecek miyim çok merak ediyorum.
Aferin kız gayet sağlıklı menü yapmışsın.Çok yoruldum bir senedir dietlerden semoşum bıktım 2 ileri bir geri.bu sefer bırakırsam kimbilir kaça sıçrar kilom düşünemiyorum:18: saldım çayıra mevlam kayıra yumacam gözümü artık verecem jeanlerimi millete küloş etekler alıcam
Kızlar allahın aşkına silkeleyin beni ya ne oldu bana dün sapıttım baya bi pide 8 kaşık bezelye yemeği bir kase yoğurt kiraz diyet kolaa yedimsonra 1 bardak ayran tavuk kavurma yedim gece sahur hazırlamaya kalktım makarna kaşıkladım utanıyorum kendimden çok utanıyorum okadar yenir mi ya sonra kendime geldim ne yapıyorum dedim sahuru yemedim yediğim makarnayla bıraktım
Şimdi yürüyüşe gidicem oğlumu uzaktaki bir parka götürücem erkenden yemeklerimi yaptım yürüyeyim diye 2 saat falan yürürüm herhalde inşallahta bir daha böyle kendimi kaybetmem
Herkes hurmayla oruç tutuyo ben ne bulsam götürmüşüm birde 5 kilom var bayrama kadar vermem gereken bunu bile bile yaptığıma bak leslie 8 mil yapmıştım dün onuda yapmadım yürümedim de bugün toparlanmalıyım yoksa gitmez o 5 kilo
Yarin iftarda misafirim var kizlar. Bana bol sans dileyin. Umarim hersey istedigim gibi olur...
Esimin teyzesi gil, annesi gil ve abisi gil. Toplamda 15 kisi olucaz
8 kisi yemek masasina, 6 kiside mutfaktaki masaya sigcaz artik :)
menüm nasil kizlar?
Baslangic: mercimek corbasi (yanina limon ve pull biber)
Ana yemek: Patlican kebabi kofte ve patlicanlar $i$ üstunde. Salcali suyla biber domatesle süslicem.
Patates gratin,
coban salatasi + yogurtlu cacik
peynirli börek,
Tatli: sütlac yapicam, esimde biraz tulumba alalim yanina diyo.
ANTEPISH, FILO
sahurda sadece hurma yemek tartiya nasil yansiyor??? :)
canim sen diyete bu haftami basladin? bize katildiginda yani.
diyete yeni baslayanlar iyi kilo veriyorumarim bu kilo verme hizin hemen dusmez canim.
Evet canım size katıldığımdan beri tabi bide oruç ta tutuyorum onunda etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?