Yarin iftarda misafirim var kizlar. Bana bol sans dileyin. Umarim hersey istedigim gibi olur...
Esimin teyzesi gil, annesi gil ve abisi gil. Toplamda 15 kisi olucaz
8 kisi yemek masasina, 6 kiside mutfaktaki masaya sigcaz artik :)
menüm nasil kizlar?
Baslangic: mercimek corbasi (yanina limon ve pull biber)
Ana yemek: Patlican kebabi kofte ve patlicanlar $i$ üstunde. Salcali suyla biber domatesle süslicem.
Patates gratin,
coban salatasi + yogurtlu cacik
peynirli börek,
Tatli: sütlac yapicam, esimde biraz tulumba alalim yanina diyo.
Haklısın canım sabah tartıda bir önceki güne göre eksi gördüm... birde ömür boyu böyle yiyemeyiz ki ister istemez yemeklere geri döneceğiz az az yemek daha mantıklı.... Ahhh o gardrobu hiç deme inan varya çoğunluk 38 beden hiç birine giremiyorum bazı 40 bedenlere giriyorum bazılarına giremiyorum markadan markayada değişiyor.... Ne elbiselerim ne eteklerim var hepsi kilo vermemi bekliyor....(( kendime kızıyorum hiç bişeyde almıyorum yani tek tük bişeyler alıyorum onlara girecem diyee... elimdekilerde forma gibi dönüşümlü giyiyorum ki nasıl olsa 38 beden olacağım inşallah umarım yaniiii
Hoşgeldin nesil valla özlettin kendini artık merak etmeye başlamıştık :18:Kizlaaaaaaar, selam herkese..
Yeni arkadaslarda hosgelmisler.. :)
Bu hafta ptesi sendromum yeni bitti sanirim.. Halaa mal gibiyim.. Izin oncesi islerde yogun biraz, hep okudum ama yazamadim hic..
Gecen aksam sacimi boyadim, beklerken yazdim yazdim sayfa kapandi, yalan oldu..
Gunduz yeme duzenini konusmussunuz, ben uzun sure gunde bir kez tam ogun yedim, diger ogunleri atistirma gecirdim, iyi sonuc aldim..
Hepinizi cokkk sewiom.. :)
NeS
sellam kizlar,ben bugün resmen doymak bilmedim.Bugün regel oldum onunda etkisi var biliyorum ama yinede keske kendimi frenleseydim
Arkadas kahvaltiya cagirmisti,hadi kahvaltida yiyim sonra yemem derken öylende yanimdaki komsum panckek kizartip cocuklara göndermisti.Eeee cocuklarda
ondan önce yemek yemislerdi anliycaginiz ou panckekleri ben bir güzelmideye indirdim.
Off simdie düsündükce acayip kiziyorum kendime
Kızlar ende biraz kacırdım bugün ama hemen toparlicam. Sahur yapmıyacagım galiba bugün . İftardada mercimek corbası yicem tek galiba bugün eski rakamları gördüm 7 i 8 i görmeye dayanamam yarın kendime ceza hem zaten artık disiplinli olucam cok yemek hastalık getirir. İsraf yaptıgım israfda haram tuttugum orıc boşuna gitmesin. Bi hura bile olsa yeter aslında .. Ama ben ac göz gibi .. Ah ah allah ıslah etsin beni ..
Kendine haksızlık etme,vücudun bir mekanizma değil her zaman aynı şekilde işlemez ve cevap vermez.Sabit kalan kilonu onu şaşırtarak verebilirsin.Sahur berekettir ayrıca 1 kase çorba olsa bile.Ayrıca hiç yememek metabolizmanı çalıştırmaz.Onu aç bıraktıkça savunmaya itersin.Vücudun sana karşı devamlı savunmaya geçer.Ekmek yeme un yeme şeker yeme.Geri kalanlardan az az doyana kadar ye.İşleyen demir ışıldar diye bir söz var :) Metabolizma doğru besinle hızlanabilir.
Haklısın :)) ama ac degilim ..canım istemeyo su icim yetmezmi yaa
Suyun da tok tutma özelliği var ama protein al ki verdiğin kiloyu kastan verme,yağ yakılmıyor sonra sanılıyor ki yağları geri aldım :) hiç yağ yakmadın halbuki. dışardan alınan yenen yağlar vücutta yağ olarak kalmaz tereyağ mesela sızma zeytinyağı mesela.1 adet az pişmiş yumurta ye.Kaslarını güçlendir.Vücudun da kas yerine yağ yaksın :) acıkmamak mesele değil. :)
Hoşbuldum canım, ben hep okudum sizi ama sohbet etmeyi özlemişim bende.. :)Hoşgeldin nesil valla özlettin kendini artık merak etmeye başlamıştık :18:
Günaydın bebişim..günaydınnn kilo bildirimini bugün mü yapıyoruz kızlar
nescim cuma günü ancak mıa ttın sendromunu , valla bend eöyleydim bu haft
gece çok fena oldum bacagıma kramplar girdi uzun sürdü allahım kabus gibiydi
Kızlar günaydın..
Hayırlı cumalar herkese.. Dün sabah kepekli poğaça yedim, akşam üstü etiform aburcuburları,
akşam sürpriz bir iftar yemeği gelişti, gittiğim yerde 2-3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye ve 2-3 kaşık bulgur pilavı yedim.
Bu arada geçen pazar ilk bikini sınavımı verdim.. :)
Ya bide ben bu hafta hiç diyet yapamadım, sabahları 1 veya 2 kepekli poğaça, öğleden sonra da dürüm döner yedim..
17 civarı da birkaç bisküvi veya dondurma gibi şeyler.. Sadece geç yememeye özen gösterdim, -400 olmuşum.. Sevindirik oldum.. :)
Hoşbuldum canım, ben hep okudum sizi ama sohbet etmeyi özlemişim bende.. :)
Günaydın bebişim..
Bildirim bu gün galiba ama emin olamadım bende..
Kuzum ben ptesi akşam adet söktürücü içmeye başladım, biliyosun durumları, birkaç gün de olsa öne alır belki diye..
Onun da en seyrek yan etkisi ciltte kurdeşen gibi döküntü ve kaşıntı yapmasıymış..
Hırt hırt kaşınıyorum, her yerime bişeyler batıyo gibi, uyuyamıyorum, gece 2 den önce yatamıyorum, hep bişey çıkıyo,
sabah timsah şeklinde çıkabiliyorum yataktan.. Hala da kendime geldim denemez, hafta bitti ama ben hala haftabaşı modumdayım..
Günnaydın bugündü kilo bildirimi.semocum gelsin listeyi paylaşır herhal.günaydınnn kilo bildirimini bugün mü yapıyoruz kızlar
nescim cuma günü ancak mıa ttın sendromunu , valla bend eöyleydim bu haft
gece çok fena oldum bacagıma kramplar girdi uzun sürdü allahım kabus gibiydi
Bi seferlik sıkıntı olmaz canım sahur yerine geçmiştir erkende yemişsin takma kafanaDün iftarda iyiyimdim bütün yemeklerden tadımlık aldım birer kaşık 1 kase mercimek çorba ve salata yedim bol bol.
Eşim saat 12 gibi kalk yemek yiyelim demez mi neyse hazırladım ama benimde yemem için çok ısrar etti malesef yedim cok su içtim ama içim hiç rahat değil
Günnaydın bugündü kilo bildirimi.semocum gelsin listeyi paylaşır herhal.
Bi seferlik sıkıntı olmaz canım sahur yerine geçmiştir erkende yemişsin takma kafana
Geçmiş olsun canım, bazen keyifsiz dönemlerimiz oluyor.. Çabuk atlatmak lazım..nesilim bende öyleydim bu hafta ya bi düzelemedim, bozazım agrıdı , sonra kurdeşen olmuştumb iliyorsun onun sıkıntısı
dünde migdem çok fenaydıı gece uyandım sonra heryerimd ekraplar girdi gece ve uzun süreli okadar yorgunum anlatamam uyuyamadım hiç((
Canım süper menünde pilav yapmıyomusun göremedimde
Evet canım size katıldığımdan beri tabi bide oruç ta tutuyorum onunda etkisi var
Semo az yedim canım 1 kase yayla çorbası 3 yemek kaşığı bulgur isahura kadar başka bişey yemem
Kizlaaaaaaar, selam herkese..
Yeni arkadaslarda hosgelmisler.. :)
Bu hafta ptesi sendromum yeni bitti sanirim.. Halaa mal gibiyim.. Izin oncesi islerde yogun biraz, hep okudum ama yazamadim hic..
Gecen aksam sacimi boyadim, beklerken yazdim yazdim sayfa kapandi, yalan oldu..
Gunduz yeme duzenini konusmussunuz, ben uzun sure gunde bir kez tam ogun yedim, diger ogunleri atistirma gecirdim, iyi sonuc aldim..
Hepinizi cokkk sewiom.. :)
NeS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?