Bugün ki iftar menüm;
Yarım kase mercimek çorbası
1 adet tavuk ızgara şiş
Masadaki kahvaltılıklardan atıştırdım yine biraz
Malesef en sonunda 3 tatlı kaşığı nutella yedimtoplam 60 kalori yaptı çok bişey değil ama yağ var içinde napim tutamadım kendimi valla ara öğün olarak az önce 1 bardak ılık limonlu tarçın çayı yaptım kendime..
Sahurda da ;
1 tane haşlanmış yumurta ve kahvaltılıklardan atıştırmayı düşünüyorum.Nutellanın acısını çıkarmam lazım.Zaten suya baksam yarıyor.O nutella şimdi basenlerimde fink atmaya başlamıştır bile oyy oyyyy
Diğer öğünlerin zaten düşük kalorili dengelenmiş dert etme ada,arada olur.
Canım,birkaç haftadır hayatımda ilk defa kilo vermede zorlandığımı hissediyorum.Takılıp kaldım bir sürü şey denedim protein diyetinden pirinç lapasına..bir gün azıcık fazla yiyeyim hiç diet yapmamışım gibi geri geliyor.Tek öğünde canım ne isterse biraz biraz karışık bir şekilde aşırı yağlıya ballıya kaçmadan yiyip çok acıktığımda bir zeytin atıyorum.Valla sabitlikten beni delirten durumu kırdım.Yaz geldi hala gardrobum da hiçbirşey olmuyor neredeyse özellikle zaradan aldığım jeanlere sığmayı çok istiyorum yaff :2: hala 40 bedenim
Karın kasları yağ oranın yoksa çok çabuk şekilleniyor azıcık zaman ayırmak gerekiyor.Bir ay günde 50-100 mekik çekip müthiş kas yapmıştım oradan biliyorum..Hey gidi günler...
Az önce yüzmeden geldim yine tek öğün selam eder gözlerinizden öperim
Kizleeer sahurda 1 hurma yedim ve su ictim :)
Hahaha bende sahura uyandim simdi, sahurdan selam eder operim capakli gozlerinden
Karnim cok yagli degil aslinda canim. Benim en buyuk sorun bacaklarda.
Bugunde yarim saat spor yaptim iftardan iftarda :) karin kasi ve bacak hareketleri yapptim.
Canim sen vucuda 2gun shok diyet yap istersen. Cok spor yap az beslen. Belki kilo direncini kirarsin
Nesilde tek öğün yiyodu bendede işe yaeıyor bu yöntem bir ara çok sıkı yapmıştım dediğin gibi tek bir öğünde abartmadan yiyip acıktıka ağzıma zeytin peynir atıyodum.ramazandan sonra tekrar bu yönteme döneceğim bendeŞok diyetler fayda etmedi ama bu tek öğün olayı sabitlenen kilomu kırdı.Cumartesi pazar azıcık normal dietimden fazla yedim hemen geri aldım verdiğim kiloyu.Birkaç gündür onu vermekle uğraşıyordum.Yani yeniden 71 olmuştum.Bu sabah 68,6 idim.Yüzmenin faydası var mı cidden emin değilim çünkü gayet aheste aheste yüzüyorum.Çoooook uzun zaman oldu bu kiloları görmeyeli yahu :)Bir kaç ay evvel bir ce deyip gitmişti.yıllar oldu yıllar...
Dün akşam yiyemediğim lahmacunun yarısını kan şekerimi yükseltmesin hemen acıktırmasın diye yoğurta bulayarak yedim.
Şok diyetler fayda etmedi ama bu tek öğün olayı sabitlenen kilomu kırdı.Cumartesi pazar azıcık normal dietimden fazla yedim hemen geri aldım verdiğim kiloyu.Birkaç gündür onu vermekle uğraşıyordum.Yani yeniden 71 olmuştum.Bu sabah 68,6 idim.Yüzmenin faydası var mı cidden emin değilim çünkü gayet aheste aheste yüzüyorum.Çoooook uzun zaman oldu bu kiloları görmeyeli yahu :)Bir kaç ay evvel bir ce deyip gitmişti.yıllar oldu yıllar...
Dün akşam yiyemediğim lahmacunun yarısını kan şekerimi yükseltmesin hemen acıktırmasın diye yoğurta bulayarak yedim.
Nesilde tek öğün yiyodu bendede işe yaeıyor bu yöntem bir ara çok sıkı yapmıştım dediğin gibi tek bir öğünde abartmadan yiyip acıktıka ağzıma zeytin peynir atıyodum.ramazandan sonra tekrar bu yönteme döneceğim bende
IFTAR:
2 bardak su.
2 kepce ezogelin.
bol salata
4 tane kofte + 4 dilim patlican (firinda)
1saat sonra
3catal pasta.
Yatarken
1hurma, 1kaysi, 1 incir.
sahur
1 haslanmis yumurta, 1 kivi, 2hurma.
iftardan önce yarim saat sporrrr
Ow super valentin, 68.6 !!!!! valla azmine hayran kaldim, geleli daha 1 hafta oldu 3kilosu gitti bile
Yüzmeyi birakma o zaman canim devam et
Yav nesil dedin nerde bu kiz yav, 3 gundur girmeeeyooorr.
Semoşşş bu sefer fazla bişey yememissin kız :)
Geçen cumadan beri yok 1hafta olcak
Sende bendensin anteplim aynen bende dün 1 bugün 2 hurma yedim bol bol su içtim yattım açlık susuzluk yoktu sadece iftara 1 saat kala haksizleştim
basina bir i$ gelmemistir umarim, tatile gitmedi daha cunku daha tatiline var...
Aynen ben sahursuzda tutuyom aslinda ama bi hurma bile olsa yemekte fayda var ..
evet canim son 2gundur toparladim menuleride kendimide
ilk 2 gun cok abarttim farkinda olarak ya biliyorum hahahah
Ben 1 haftadır yediklerime çok dikkat ediyorum sebze türü yedim çok su içtim tabi 2.5 vermişim şok oldum:)
hey ne var ne yok kızçelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?