Canım şeyda çoşkun özellikle iftardan 1 saat önce tempolu yürüyüş yapın metobalizmanız çalışmaya başlasın diyor.hemde vücutta yakılacak bişey olmadığı için direkt yağ yakar gibime geliyor.benim bebişlerim olmasada bende yürüsem ama biz ancak 1 saat kala parka gidebiliyoruz onların peşinden koşturuyorum
Bende öyle düşünüyorum canım kesinlikleBence sahurda yemek yiyen daha çok acıkıyor ben bugün 1 tane hurma yedim 3 bardak su içtim yattım bakalım dayanabilirsem hep böyle devam ederim
Aslına bakarsan mantıklı ama halsizlik işte o gücü bulabilirsem denicem yürümeyi,tempolu temposuz fark eder mi acaba :44:
Anteplim seninde ortan yok henekadarda az yemişsin ama sahurda da az yediysen ve bugünü bayılmadan atlatırsan böyle yemeye devam et kuucuk ammman çok yemede az ye sen iyimi
Geçmiş olsun oğluşuna sisilim
Tebrik ederim ümran maşallah sana.insanın emeğinin karşılığını alması süper bişey. Devamıda gelir ve o elbise sana çooook bol gelir inş
verirsin canım bişey kalmamış az bir gayrwtle onlarda gider
Canım boşver karatayı ya bana biraz saçma geliyo söyledikleri. Meyve candır meyvesiz bir hayat düşünemiyorum.yeşil elma benide acıktırır ama iyi bir ara öğün geçiştiricisidir bağırsakları çalıştırır.kadın şekwrin tadını bilmiyorum unuttum diyor böyle bir hayatım olacağına sağlıksız olayım daha iyi ya.bence herşeyden yenmeli.biz kiloluların sorunu sürekli aç hissetmek ve doymamak.porsiyonlarımızı iyi ayarladığımız zaman arada tatlı yemenin meyve yemenin kilo yapcağını zannetmiyorum.
Peki hosgeldin tekrarbizi birakip gittin sandim bende.
hani yazmamissin daha?
Canım sahurda zaten yıllardır eşimle yemek yiyemeyiz biz helva yeriz bir kaç lokma ekmekle.zayen sahura acıkmıyorum tok karna yediğimdede sabah feci bir mide ağrısı ağzımda pis bir tatla uyanıyorum.bence sahurda nekadar yersen ye aynı derecede acıkıyosun şuan çok iyiyim hala aç değilim msela.akşam üstüne doğru halsizlik oluyo sahur yapsamda aynı yapmasamda aynı yani.
Canım sahurda yesemde yavaş yemesemde yavaş çalışıyor gün içi bişey yemediğimiz için.be im tartda yüzüm gülüyor çok şükür.bu sabah itibari ile 1300 gr gitti bile.akşam iftara yakın tartıldığımda 67 küsür bile gördüm ama tabiki bu kiloyu dikkate almıyorum sabahki kilomu yazacağım listeye.yemek yeme düzenin değiştiği için bağısakların şaşırdı bence.bir kaç güne düzelir inş. Bir seferlik form çaylardanmı içsen ne yapsan
Valla canim dayanabiliyorsan helal sana beeya ben 2-3 lokmada olsa yemem gerek :)
bagirsaklar sasirdi yaw, dun 5i bir yerde cayi ictim banamisin demedi yahuuu.
ohoo zeyas valla super gidiyosun canim, 1300gr cok iyi yaa
superrrr
Canım sahurda zaten yıllardır eşimle yemek yiyemeyiz biz helva yeriz bir kaç lokma ekmekle.zayen sahura acıkmıyorum tok karna yediğimdede sabah feci bir mide ağrısı ağzımda pis bir tatla uyanıyorum.bence sahurda nekadar yersen ye aynı derecede acıkıyosun şuan çok iyiyim hala aç değilim msela.akşam üstüne doğru halsizlik oluyo sahur yapsamda aynı yapmasamda aynı yani.
Canım sahurda yesemde yavaş yemesemde yavaş çalışıyor gün içi bişey yemediğimiz için.be im tartda yüzüm gülüyor çok şükür.bu sabah itibari ile 1300 gr gitti bile.akşam iftara yakın tartıldığımda 67 küsür bile gördüm ama tabiki bu kiloyu dikkate almıyorum sabahki kilomu yazacağım listeye.yemek yeme düzenin değiştiği için bağısakların şaşırdı bence.bir kaç güne düzelir inş. Bir seferlik form çaylardanmı içsen ne yapsan
Zeyascım süper gidiyorsunben oruç tutsam varya siler süpürürüm herşeyden yerim ... iyi dayanıyorsun hadi bakalım hedefine az kaldı gibi...
biraz önce çok acıktım kendime diyet yemeğide yapmamıştım 2 kaşık pilav 3 kaşıkta kıymalı yemek vardı onlardan yedim yanında da bir dilim ekmekne yapayım tutamadım kendimi Neyseki saat erken kapanışı yaptım.....akşam bitki çayı içer yatarım...
vale cim tek ögün mü yedin
çok a zdegilmi ya benimde tatile çok az kaldı tutuştummm
Hosgeldin valentinim.
hahaha walla mi diyon cikarmi kiz baklavalar
enee tek ögun muu, nasil dayandin kiz Owww bide 40 dakika yuzme superrr, bu haftaya biraz iddalimisin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?