Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bugünkü iftar menüm şöyle olacak kızlar inş.
1 kepçe domatesli tel şehriye çorbası
4 adet köfte
bol salata
1bardak ayran
1 dilimde ekmek yerim belki

Bence sahurda yemek yiyen daha çok acıkıyor ben bugün 1 tane hurma yedim 3 bardak su içtim yattım bakalım dayanabilirsem hep böyle devam ederim

Aslına bakarsan mantıklı ama halsizlik işte o gücü bulabilirsem denicem yürümeyi,tempolu temposuz fark eder mi acaba :44:

merhaba kızlar ,

Bu sabah
klasik kahvaltımı yaptım

öğle
kepekli pirinç lapası yaptım

akşam
kararsızım bilmiyorum :26::26:

Bugun spor yapamadım kuzu uyudu uyandı artık spor yapamam (( akşam eşim iftara kadar kızımla ilgilenemiyor hali olmuyor bu ay anca kızım uyduğunda spor yapablirim...

Bence sahurda yemek yiyen daha çok acıkıyor ben bugün 1 tane hurma yedim 3 bardak su içtim yattım bakalım dayanabilirsem hep böyle devam ederim
Bende öyle düşünüyorum canım kesinlikle
Aslına bakarsan mantıklı ama halsizlik işte o gücü bulabilirsem denicem yürümeyi,tempolu temposuz fark eder mi acaba :44:

okonuda bir fikrim yok işte canım ama tempolu olması daha iyi olur sanki

Hahaha zeyass :)) sahurda tost yedim :)]

Valla canim dayanabiliyorsan helal sana bee ya ben 2-3 lokmada olsa yemem gerek :)
bagirsaklar sasirdi yaw, dun 5i bir yerde cayi ictim banamisin demedi yahuuu.

ohoo zeyas valla super gidiyosun canim, 1300gr cok iyi yaa
superrrr

kızlar selam size bir rapor vereyim dedim
sabah
1 dilim tam buğday ekmek zeytin peynir domates
öğlen
tavuklu salat
akşam 2 kabak dolma etli ,salata

saat 17.00 de yemeği kesiyorumm

sabahki kilom 72.8

akşam eve geçmeden iş yerinde akşam yemeği faslını kapatıp öğle geçeceğim yoksa evde saçmalıyorum...

yarına kadar hoşçakalın

Valla canim dayanabiliyorsan helal sana bee ya ben 2-3 lokmada olsa yemem gerek :)
bagirsaklar sasirdi yaw, dun 5i bir yerde cayi ictim banamisin demedi yahuuu.

ohoo zeyas valla super gidiyosun canim, 1300gr cok iyi yaa
superrrr

inş böyle gider semocum yaaa

biraz önce çok acıktım kendime diyet yemeğide yapmamıştım 2 kaşık pilav 3 kaşıkta kıymalı yemek vardı onlardan yedim yanında da bir dilim ekmek ne yapayım tutamadım kendimi Neyseki saat erken kapanışı yaptım.....akşam bitki çayı içer yatarım...

Zeyascım süper gidiyorsun ben oruç tutsam varya siler süpürürüm herşeyden yerim ... iyi dayanıyorsun hadi bakalım hedefine az kaldı gibi...

Zeyascım süper gidiyorsun ben oruç tutsam varya siler süpürürüm herşeyden yerim ... iyi dayanıyorsun hadi bakalım hedefine az kaldı gibi...

Teşekküeler adacım valla bana daha çok uzUn yolum varmış gibi geliyo.bakalım inş böyle iradeli devam ederimde 65 i görürüm . Okadar çok istiyorumki zayıflamak motivasyonumu kaybetmiştim ramazan sayesinde tekrar toparladım kendimi.

Diğer öğünlerin zaten düşük kalorili dengelenmiş dert etme ada,arada olur.

vale cim tek ögün mü yedin
çok a zdegilmi ya benimde tatile çok az kaldı tutuştummm

Canım,birkaç haftadır hayatımda ilk defa kilo vermede zorlandığımı hissediyorum.Takılıp kaldım bir sürü şey denedim protein diyetinden pirinç lapasına..bir gün azıcık fazla yiyeyim hiç diet yapmamışım gibi geri geliyor.Tek öğünde canım ne isterse biraz biraz karışık bir şekilde aşırı yağlıya ballıya kaçmadan yiyip çok acıktığımda bir zeytin atıyorum.Valla sabitlikten beni delirten durumu kırdım.Yaz geldi hala gardrobum da hiçbirşey olmuyor neredeyse özellikle zaradan aldığım jeanlere sığmayı çok istiyorum yaff :2: hala 40 bedenim

Hosgeldin valentinim.
hahaha walla mi diyon cikarmi kiz baklavalar
enee tek ögun muu, nasil dayandin kiz Owww bide 40 dakika yuzme superrr, bu haftaya biraz iddalimisin ne?

Karın kasları yağ oranın yoksa çok çabuk şekilleniyor azıcık zaman ayırmak gerekiyor.Bir ay günde 50-100 mekik çekip müthiş kas yapmıştım oradan biliyorum..Hey gidi günler...

Az önce yüzmeden geldim yine tek öğün selam eder gözlerinizden öperim

Kizkar iftara arkadasindaydim

1 hurma
Bikac catal brokolili makarna ve peynirli makarna
Ve biraz mercimek corbasi ve salata :))

Bugün yediklerimi yaziyim..
Kahvalti:2 dilim ekmek,peynir,zeytin,salata

Öylen:Kiymali karnibahar

Aksam:sadece kavun yedim ama tadi bal gibiydi baya yedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…