ay semooooooooo çok sevindim yaaaa maşallahhhhhh
nessssssssssss nesssssssssss koş koş semoş hamişşşş
Canım tebrik ederimsağlıcakla kucaüına alırsın inş. :119::119:
Anne olucam inanabiliyonuzmuuuuu
Yiiiiiiiihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ALLAH im sana sukurler olsun, isteyen herekese nasip etsin Rabbim insallah tez zamandaaaaa.
ögle paydosunda eve gidiyorum ya.
sevincten yarim saat agladim resmen ya
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAArrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanmicaksiniz ama
HAmileyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok sukur, elhamdullilah bu gunleride gordummmm
az once ogle paydosunda test aldim yaptim, suphelendim kendimden.
Bu kabizlik nediyle.
gogus agrilarimda cok fazla.
bide gunde 15 sigara icen ben, 1 haftadir 3-4 sigara iciyorum. Canim istemiyor resmen
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAArrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanmicaksiniz ama
Bu kabizlik nediyle.
bide gunde 15 sigara icen ben, 1 haftadir 3-4 sigara iciyorum. Canim istemiyor resmen
ayy cnm benim yaaa saglıkla gelsin inşşşş
ogluşun yazıcaktım içimden öyle geçtiii:))
had ahyırlısı gitme buradan amaaa:26:
semoşşşşşşş Tebrikler Cici AnneAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çook sevindim ))
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın ins ilk çocuk mu yoksa
hayirrr gitmicem buralardayim :)
hatta listede kalayim :-D ayda 1 kilo aliyim olarmi
sagol adacimmmm, amin canim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah))))
eveet ilk cocuk insallah :)
gecen sene dusuk yapmistim, onun ustunede bugun bu guzel haberi alinca coook sevindim :)
Bu kabizlik nediyle.
Anne olucam inanabiliyonuzmuuuuu
Yiiiiiiiihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ALLAH im sana sukurler olsun, isteyen herekese nasip etsin Rabbim insallah tez zamandaaaaa.
Canım benim.. çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin kuşummmm.. :) Ayy ne tatlı yaa.. Çok bekledik biz bu bebişi..ögle paydosunda eve gidiyorum ya.
sevincten yarim saat agladim resmen ya
ay semooooooooo çok sevindim yaaaa maşallahhhhhh
nessssssssssss nesssssssssss koş koş semoş hamişşşş
kız bebege dersin ki bi masumm teyzen vardı şişko , onun dogum gününde senin varlığını öğrendim dersin
Canım benim.. çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin kuşummmm.. :) Ayy ne tatlı yaa.. Çok bekledik biz bu bebişi..
Ya bişey diycem bizde bi inanış vardır.. ilk 3 ay kimseye söylenmez.. Gerçi sen tutamazsın içinde ama yine de sadece çok yakınlarına bahset, nazar filan değmesin..
Ayy bi de ne tontiş olursun sen heee... tontiş semoş.. :)
Geldim geldim, MASUM teyzesi.. çocuk bizim aramızda çatlak olacak heee.. :)) Ayyyy.. çok sewindim yaaa...
Ağlarımki ben şimdi ama yaaaa...
topigimizin nur topu gibi bir bebeişi olcak
kız bebege dersin ki bi masumm teyzen vardı şişko , onun dogum gününde senin varlığını öğrendim dersin
Canım benim.. çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin kuşummmm.. :) Ayy ne tatlı yaa.. Çok bekledik biz bu bebişi..
Ya bişey diycem bizde bi inanış vardır.. ilk 3 ay kimseye söylenmez.. Gerçi sen tutamazsın içinde ama yine de sadece çok yakınlarına bahset, nazar filan değmesin..
Ayy bi de ne tontiş olursun sen heee... tontiş semoş.. :)
Geldim geldim, MASUM teyzesi.. çocuk bizim aramızda çatlak olacak heee.. :)) Ayyyy.. çok sewindim yaaa...
Ağlarımki ben şimdi ama yaaaa...
topigimizin nur topu gibi bir bebeişi olcak
sagol datli kusum ya, ne zamandir istiyordum 6ay i doldurdum bekle bekle gecmek bilmedi zaten o 6ay :) ama bebis gelsin ben ona sorarim
ayy nesil dur aglama, kiyamam.
ben ziril ziril agladim ya la telefonda esimde telas yapti noooldu bi seymi oldu diye
hamileyim dedim, karsisinda musteri varmis. ne diyecegini sasirdi telefonu kapatti uyus
5dakka sona aradi, ozur dilerim askim sasirdim ben, karsimda musteri vardi dedi :-DDD
insallah canim :))))
sevincten ayaklarimda yere basmiyor, eve ucarak gidicem sanirim.
kociste eve varmistir simdionada telefonda soyledim aradigimda agliyordum, noldu bi sey mi var diye telas yaptirdim herifide
tıp dilinde üretiker cnm kaşınıyor kaşıyorusn sonra şişiyor,
benimkiniyumurtaya bagladı dr günde 3 yumurta yemiştim son zmanlarda
yumurtayı kestim ve gitti , sana yapan ilaç mı başka birşey mi acaba?
sıkıntıdanda oluyormuşşş
keyfim yerine geldi kilom 66.2 geçen haftaya göre -2,800 tabi bu ödemmm
birde bugün benim doğumgünümmmm:103::103::82::82:
Listeye bu tarifi de ekle kıssAynen canim, herkeste pilav oluyor diye, pilav tercih etmedim
Patates gratin de cok lezziz yaparim valla :)
KIZLAR BANA YARDIM EDIN LÜTFEN
cok kötuyum, ömrumde boyle kabiz olmadim ben hic. Karnim ta$ gibi, 3 gunde 1 cikiyorum((
su 1.5 litre iciyorum,
Kuru kaysi, incir, hurma, 1meyve, salata hepsinide yiyorum.
geven 5i bir yerde cay ictim oda hic fayda etmedi
canım patates gratin ney bilmediğim için öyle dedim.şimdi googledan baktım şu bizim patates gratenmiş.ozaman pilav yapmana gerek yok canım börekte var
Canımcım.. Ben tavsiye etmiyorum acı çehre tohumunu.. Denedim, aklım gitti, feleğim şaştı..
Sabaha kadar uyumadım ve 2 gün halsizlik çektim..
Bekle, kafana takma.. illaki rahatlarsın baby..
offffffff hala regli olamadım o kadarda soğan suyu içiyorum 2 gün gecikti ve çok şişkinliğim var belim fena ağrıyor((( Şuan rezene içiyorum inşallah olurum....bu akşam iftara davetliyiz orada bişeyler tırtıklarım saat 14:30 gibi evde bişeyler yerim.... ister istemez bu ramazanda değişiyor saatler...
Bu kabizlik nediyle.
Bu kabizlik nediyle.
Tuccc, sen hala alışamadınmı bebeciğine.. Nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?Semooo kader arkadaşıııım bende Hamileyim bende sigara içiyorum baya ortak noktamız varmış :)) hayırlı olsun canım Allah analı babası büyütsün inşallahhh yalnız olmadığımı görünce seviniyorum resmen bunalımdaydım çünkü:)
Tuccc, sen hala alışamadınmı bebeciğine.. Nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?