KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAArrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanmicaksiniz ama
HAmileyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok sukur, elhamdullilah bu gunleride gordummmm
az once ogle paydosunda test aldim yaptim, suphelendim kendimden.
Bu kabizlik nediyle.
gogus agrilarimda cok fazla.
bide gunde 15 sigara icen ben, 1 haftadir 3-4 sigara iciyorum. Canim istemiyor resmen
Desene aklını aldın adamın.. Ya bi de yüz ifadesini hayal edebiliyormusun.. Kal gelmiştir bi an.. :)
Çok iyi yaa.. :)
ne güzel heycanlarrrr
ailelerin haberi oldumu semoş , çok sevincekler
Ooo buralar ne yutgüzel şenlenmiş öyle semonun heyecanını anlıyorum 3 yıl öncesine gittim ya:)
S E M O O Ş Ş Ş Ş
T E B R İ K E D E R İ M G A D I N I M
Canım,hayatımda gördüğüm en cana yakın en tatlı insansın.Allah kolaycacık tamamına kavuştursun analı babalı büyütmek nasip etsin.Çok sevindim kısssss öperim gıdığından canım benim...
Semooo kader arkadaşıııım bende Hamileyim bende sigara içiyorum baya ortak noktamız varmış :)) hayırlı olsun canım Allah analı babası büyütsün inşallahhh yalnız olmadığımı görünce seviniyorum resmen bunalımdaydım çünkü:)
Ommmmmmmmmyyyyyy goodddddddddddds hamilemisinnnnnn kaaaaaaaaaaaaaaaaaa elhamdulillahhhhhhnaemooooooooo me güzelllll haber bu gece geceeeee okuydummmmmmmmmmmm grcmişiiiiiiiiii cok sevbdimmm laaaaaa hayurlı olaunnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Evet biliyorum bugun ben cok oldum ama velakin 1 iyi haberim daha var.
bugunku 15kisi olan iftar misafirlerimi buyuk bir basariyla ugurladim gece 2de.
coook guzel iltifatlar aldim. Yemeklerimi cok begendiler hatta tarif aldilar. Kendilerini bi an yemekteyiz programinda sanarak bana puan verdiler (ustelik alkis tuttular) haha hepside 10 uzerinde 10 verdi :)))
Cenem dustu yahu. Son olarak bi sey daha eklemek istiyorum.
Sizi cok seviyorum ben kizlar, burda hem iyi gunumde hem kotu gunumde yanimda oldunuz..
uzakta olsaniz bile kalbimin bir kösesinde yeriniz var unutmayin.
Haha evet canil walla gormek isterdim yuz igadesini. Ama aksama kadar cenemi dutamadim napim
Anneme soyledim, kayinvalifeme soylemedim henuz. O sevincten napcani sasiriyo herkese soyluyo)) ilk defasinda oyle oldu, sonra dusuk oluncada herkesin duymus olmasi kotu oluyor cunku durmadan soruyorlar hani geri hamile kalmadin mi diye.
He valla delinin biri kuyuya tas atti 40akilli cikaramadi misali. Burda deli ben oluyrum haha :)))
Sahol canim in iciiii, duygularimiz karsilikli walla. Keske yakininda ve yakininizda olabilseydim olumunee kanka olurduk :)
sumuklu bicegin olurdum valentin :) hahahaha
Tuccc cummmm, sagol var ol Allah razi olsun. Hersey gonlunce olsun seninde ;-)
neden bunalimdasin kuzum?derdini anlatta derman olalim
Sen doktora falan gittinmi canim?
Çünkü ben henüz düşünmüyordum canımtamamen sürpriz oldu tam olarak alışamadımda gittim canım doktora baktık 6 haftalık tahliller var bu hafta bide kalbini duyucaz
Ellerine sağlık taze anne. Dün mutluydun ya yemekler daha bir güzel olmuştur eminim.Evet biliyorum bugun ben cok oldum ama velakin 1 iyi haberim daha var.
bugunku 15kisi olan iftar misafirlerimi buyuk bir basariyla ugurladim gece 2de.
coook guzel iltifatlar aldim. Yemeklerimi cok begendiler hatta tarif aldilar. Kendilerini bi an yemekteyiz programinda sanarak bana puan verdiler (ustelik alkis tuttular) haha hepside 10 uzerinde 10 verdi :)))
İyi yapmışsın söylememekle erkenden söyleyince zaman geçmiyor hem.Yav bide esimin teyzesi bana ne desin sofrada. "Bence sen bu ay, ramazanlikta hamile kalican gibime gelio, icime doguyor" demesinmiiiii :)
bende amin dedim caktirmadim, haha
Bizde seni seviyoruz semocum. Bu arada gitmeyip bizi bırakmadığın için teşekkürler.listeye aldığın kiloları yazarsınCenem dustu yahu. Son olarak bi sey daha eklemek istiyorum.
Sizi cok seviyorum ben kizlar, burda hem iyi gunumde hem kotu gunumde yanimda oldunuz..
Günaydın gününüz güzel geçsin şekerler.Çoğumuzun hedefe ulaşmasına çok var.Küreklere asılmaya devam
Dün bayağı yedim çok şükür tartıya yansıması olmadı.Bu sabah hayretler içinde aynı olduğumu gördüm .dürümleri götürürken
-Allahım yağ olmasın enerji olsun,yağ olmasın enerji olsun dedim hep sanırım işe yarıyor bundan kelli malı götürürken hamuduyla bu mantraya sarılaciim
sabah 2 hurma yedim kahvenin yanında.
İpin ucunu bırakınca zor oluyo toparlanması bakalım nasıl geçecek gün:18:
Herkes söylesin iyi haberlerini ...iYİ haber duymak kadar güzel bir şey yok ...Sen de gösterip vermeyenlerdensin semoş.Gız hani tarifler mantı ile mercümeği fırına vermeli böreeein15 kişi he! becerikli gelin seni
Herkes çok içten .Gruptaki bütün kızlar birbirinden samimi ve doğal.Güzel ekip oluştu kıss arasan bulunmaz...Sevinçlere Çok duygulandım valla senin sevincine ortak olunca.Sisilmin çocuğunun raatsızlığına üzüldük.Tuccun istenmeyen hamileliğine hazır olmayışı ile kederlendik.Nesilin bir türlü gelmeyen tatilini rezil etme olasılığı yüksek kör olmayasıca reglini hepücüğümüz dört gözle gelmesini bekledik.Anteplinin dizginlenemez homini gırtlaklığına yedikçe yemesine kendini bir hafta toparlayamamasına deli olduk.masumun okuyup okuyup tembellik edip yazmamasına uyuzlandık.Zeyasın azmine sahurda helvaları götürmesine hayran kaldık...Aile gibi olmuşuz valla
Haha evet canil walla gormek isterdim yuz igadesini. Ama aksama kadar cenemi dutamadim napim
Anneme soyledim, kayinvalifeme soylemedim henuz. O sevincten napcani sasiriyo herkese soyluyo)) ilk defasinda oyle oldu, sonra dusuk oluncada herkesin duymus olmasi kotu oluyor cunku durmadan soruyorlar hani geri hamile kalmadin mi diye.
He valla delinin biri kuyuya tas atti 40akilli cikaramadi misali. Burda deli ben oluyrum haha :)))
Sahol canim in iciiii, duygularimiz karsilikli walla. Keske yakininda ve yakininizda olabilseydim olumunee kanka olurduk :)
Heee kiz teyze oluyunnnn haha antepishhhh bugun bende daha mesut kimse yoktu su dunyada walla. Cok Sukur :)
Rabbim isteyen herkese versin insallah.
Günaydın gününüz güzel geçsin şekerler.Çoğumuzun hedefe ulaşmasına çok var.Küreklere asılmaya devam
Dün bayağı yedim çok şükür tartıya yansıması olmadı.Bu sabah hayretler içinde aynı olduğumu gördüm .dürümleri götürürken
-Allahım yağ olmasın enerji olsun,yağ olmasın enerji olsun dedim hep sanırım işe yarıyor bundan kelli malı götürürken hamuduyla bu mantraya sarılaciim
sabah 2 hurma yedim kahvenin yanında.
İpin ucunu bırakınca zor oluyo toparlanması bakalım nasıl geçecek gün:18:
Herkes söylesin iyi haberlerini ...iYİ haber duymak kadar güzel bir şey yok ...Sen de gösterip vermeyenlerdensin semoş.Gız hani tarifler mantı ile mercümeği fırına vermeli böreeein15 kişi he! becerikli gelin seni
Herkes çok içten .Gruptaki bütün kızlar birbirinden samimi ve doğal.Güzel ekip oluştu kıss arasan bulunmaz...Sevinçlere Çok duygulandım valla senin sevincine ortak olunca.Sisilmin çocuğunun raatsızlığına üzüldük.Tuccun istenmeyen hamileliğine hazır olmayışı ile kederlendik.Nesilin bir türlü gelmeyen tatilini rezil etme olasılığı yüksek kör olmayasıca reglini hepücüğümüz dört gözle gelmesini bekledik.Anteplinin dizginlenemez homini gırtlaklığına yedikçe yemesine kendini bir hafta toparlayamamasına deli olduk.masumun okuyup okuyup tembellik edip yazmamasına uyuzlandık.Zeyasın azmine sahurda helvaları götürmesine hayran kaldık...Aile gibi olmuşuz valla
Cenem dustu yahu. Son olarak bi sey daha eklemek istiyorum.
Çünkü ben henüz düşünmüyordum canımtamamen sürpriz oldu tam olarak alışamadımda gittim canım doktora baktık 6 haftalık tahliller var bu hafta bide kalbini duyucaz
TUCCCC
Canım , kızma bana kimseye akıl vermek istemem ama belki ablan olarak söylüyorum bir yerde okumuştum ayyy düşünmüyordum ayy istemiyordum dediğinizde bebeğiniz sizi duyarmış ve istenilmedeğini düşünürmüş yani annenin karnında annenin ruh halini anlarlarmış istenilip istenilmediğini seziyorlarmış.... Belki beklmediğin zamanda olmuş ama iyiki olmuş onlar Allahın bize gönderdikleri en kıymetli hazine bence ... hamileliğin tadını çıkar ....Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Ellerine sağlık taze anne. Dün mutluydun ya yemekler daha bir güzel olmuştur eminim.
İyi yapmışsın söylememekle erkenden söyleyince zaman geçmiyor hem.
Bizde seni seviyoruz semocum. Bu arada gitmeyip bizi bırakmadığın için teşekkürler.listeye aldığın kiloları yazarsın
Kıız velantinn allah seni emivalla güldürdün beni artık yemiyorum helva sadece su içiyorum helvaları yedim ama kilo verdim valla
Demek yemiyon :26: Bi'kere heves ettirdin bizi Zeyas,her yediğimde seni suçluyorum bilesin kız ne güsel bişeymiş meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?