Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar canım cok sıkıldı ya .. Üzerime hic bişey yakışmadı bugüm elbise denemye gittik kadın bile dedi cok şiiman duruyo diye keyfim kalmadı hicbişeyr ne dügüne nede elbiselere |..

Seni çok iyi anlıyorum canım geçen kış bana aynısı olmuştu bütün şehri dolaştım üzerime benim beğendiğim bir abiye kiyafeti bulamadım en sonunda içime sinmeyen bişey aldım giydim 70 kiloydum normal değil mi bulamamam

Kızlar iyi geceler

Semoooom gördüm haberini çooook mutlu oldum allah kucağına almak nasip etsin bitanem doya doya yaşa hamileliğini aman ha çok yeme tamam mı

Antepli canım bulursun güzel elbise üzülme kardeşim hamileyken bile bulmuştu benim nişanımda ne güzel büyük beden elbiseler var eminim çok güzel olacaksın

Akşam yediklerim

1 kase yayla çorbası çoban salata 2 dilim ekmek

Son düzenleme:

Semo canim,cok güzel bir haber,cok sevindim senin icinAllah tamamina erdirir insallah

Semo canim,cok güzel bir haber,cok sevindim senin icinAllah tamamina erdirir insallah
Saglikla bebeyini kucagina alirsin insallah

Kızlar canım cok sıkıldı ya .. Üzerime hic bişey yakışmadı bugüm elbise denemye gittik kadın bile dedi cok şiiman duruyo diye keyfim kalmadı hicbişeyr ne dügüne nede elbiselere |..

Anteplim,hic olurmu öyle sey sakin bozma moralini biz kadinlar zaten öyle deyilmiyiz bir düyüne yada özel bir yere giyecek bir sey bullana kadar kendimizi yer bitiriz. Yok elbise bullamadim yok yakismadi ou yüzden moral bozmak yok elbise bakmaya devameminim bir daha alis verise gittiyinde cok güzel bir elbise alirsin.

sabrınıza hayranım.ben de ramazandan önce 1 ay kadar 5'ten sonra yememe kuralına uyup 74'ten 71'e düştüm ama ramazan gireli irademe hakim olamıyorum.yemekten karnım acıyor ama hala gözüm doymuyor.gidip gelip ağzıma bir şeyler atıyorum.iştahım çok ne yapsam doymuyorum yaa (güya ramazanda 4 kilo verme hedefim vardı.

Bilmiyorum sislim ya şu bogazımı kesebilsem kurtulcam şu laney olası kilolardan .. 13 kilo verdim ama hala aynıyım sanki./]

Herkese merhaba,

Benim bu uygulamaya baslayali pzt gunu tam 2 hafta olacak. Bir cok defa deneyip bu kadar gun ilerleyememistim ama simdi ne aclik nede cok sevdigim tatli, hamur isi vs yemekler aklima bile gelmiyor.

Kilo bildirimlerini ne zaman yapiyorsunuz? Katilmak isterim.

Ben 23 Haziran 2014 gunu 64.1 ile basladim ve 1 hafta sonraki sonuz 61.4 oldu. Pzt tekrar tartilacagim.
Hedef 55 (kolay verirsem biraz daha denerim dusurmeyi)

Uyguladigim gunluk menumden bugun olanlar;

Sabah
2 buyuk bardak ilik limonlu su (her sabah gune baslangicta ilk yaptigim)
3 dilim ananas (haftada en az 2 sabah tuketiyorum odem atmaya cok yardimci ozellikle regly gunlerinde her gun menuye alacagim) yedikten sonra tam 1 saat tempolu yuruyus . Yuruyus sonrasi saat 9.30 civari bir haslanmis yumurta - bir kac dilim domates ve bolca salatalik uzerine corek out nane ve kekik ilavesi ile (bunlarin uzerine cok az zeytinyag gezdiriyorum), kucuk bir parca beyaz peynir ve biraz zeytin. Ilginctir haslanmis yumurtayi ortadan ikiye kesip uzerine karabiber ilave ettikten sonra canim bolca pul biber istedi ve onuda ilave ettim. Dokunmuyor ayrica metobolizmayi hizlandiriyor. 1 greyfurt suyu.

Ara ogun
Yesil cay ve 5 badem 5 ceviz (bol bol su - vazgecmek yok sudan) Bu ara bazen cok hafif bir salata olabiliyor icinde fasulye sirke vs karisimlardan ama kucuk bir kase.

Ogle zamani ayni zamanda benim aksam yemegim
Kiymali kabak yemegi uzerine bir kase sarimsakli yogurt ilave ederek yedim saat 15.30 da yemege basliyorum ve bu saatten sonra artik sadece su ve yesil cay. Suan saat 4'de mideyi yemege kapatiyorum ama degisebilir bazen 4.30da olabilir. 2 haftadir bu duzene cok alistim hic acikmiyorum.

Bol su ve yapabileceginiz kadar en azindan tempolu yuruyus gerekli cok yardimci olacak. Kiyafetler yavas yavas bol gelmeye basladi bile.

Umarim nefsime ilk defa sahip cikarak azimle ciktigim bu yolda buradaki ortaminiza faydali olmak isterim.
Sevgiler
yeliz

Merhaba kızlaaarrrr

Dün regl oldum sonunda ama iki gündür diyet hak getire hiç dikkat edemedim ne bulduysam yedim resmen yarın tekrardan sıkı bir şekilde başlıyorum 17.00dan sonra hiçbir şey yemeyeceğim birde başarabilirsem 21 gün ağzıma hiç bir şekerli hiçbir şey sürmeyecem alışkanlıklar 21 günmüş bakalım değişecek mi ? Zaten polikistik over rahatsızlığım var bunun içinde şekerli şeylerden uzak durmam lazım adet olmamı geciktiriyor...

Bugün ben de regl oldum .Valla hatta bir ara şüphelendim:18: sürekli canım hiç sevmediğim halde acı biber turşusu çekip yiyince
Süper gidiyosun datlım devam

Sevgili yakduman,müthiş bir azimle girişmişsiniz,bu savaşta sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız hoşgeldiniz.Boyunuz ve yaşınız kaç efenim?

Bilmiyorum sislim ya şu bogazımı kesebilsem kurtulcam şu laney olası kilolardan .. 13 kilo verdim ama hala aynıyım sanki./]

Kilo vermeden önceki resimlerine bak anlarsın ne kadar fark ettiğini.Bugün birisi gösterdi ve dedi ki bayağı yuvarlakmışsın.Çok iyi başardın Anteplim kendine haksızlık etmeyi bırak 13 kilo inanılmaz bir kilo.Keşke ben de verebilsem.Elbise bulamaman mağazaların problemi senin değil.farklı yerlere git.Likralı kıyafetlere bak onlar esnek olur.VE YEME ARTIK

en kötüsü göz doymaması zaten :26:

en güzel şeyler zaten hep en kalorilisi zeyasım

öğlen ve akşam sandviç yedim...kilom aynı.

(((((((((((((((]

Sabahtan saat 12.30'a kadar olan menu:
bugun sabah cok erken uyandim yine 2 buyuk bardak limonlu ilik su
yuruyuse cikacagim icin yine bir miktar ananas yedim sonra 45dk tempolu yuruyus acik havada.
kahvalti saat 9'a kaldi haslanmis yumurta, az beyaz peynir, uzeri taze nane yapraklari ve cok az zeytinyagli domates tabagi
ayrica kucuk kucuk dogradigim karisim yaptigim yesil dolmalik biber ve kirmizisindan, salatalik ile zyag ve limon ile harmanladim. yarim bardak greyfurt suyu.

Aralarda bolca su ihmal etmeden.

12.30 da yesil cay ile badem-ceviz

15.00 de karnabahari hasladim catalla ezerek pure yaptim, icine 1 yumurta, kekik ve biraz tuz, evde olan hazir kavrulmus kiymayi ilave edip bu karisimi cok cok az zeytinyagli tavaya doktum arada karistirarak pisirdim. Uzerine sarimsakli yogurt ile sos yaptim bol kuru nane, sumak ve bolca kirmizi pul biber ile afiyetle yedim.

Bundan sonra gunu yesil cay ve su ile tamamliyorum.

günaydınnnnn

nasılsınız kızlar, semoşum taze anne nasılsın bakalım alıştın mı?

kızlar ben çok fena kabızım ya 5 gün oldu bugün
acı çehremi içsem bende ne yuapsam yaaa(

tucc sendemi hamişisn gözümdne kaçmışs naırım cnm sende güle güle büyüt bebişini inşş

sen mi içmiştin acı çehreyi
peki nasıl içiyon
kaç saat sonra wc ye çıkıon ayarlayım
saatii ona göre

Evet ben içmiştim
Sabah veya akşam aç karna 2-3 tane çiğne 2 bardak su iç
Yarım saat veya 1 saat içinde etkisini gösterir
Tabi içtikten sonra dışarı çıkma evde ol yoksa disarda wc ye zor yetişirsin

Reglim dolayısı ile yüzme yok.

Sabahı kahve ile geçirdim

öğlen 2 yumurta

ikindi bir dilim hindi füme ve 4 fındık

aralarda bol kepçeden kahve içtim.

Tatile az kaldı benim de paçalarım tutuştu :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…