Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

şu kilolar yokmu ah. ne güzel bir kız halbuki ama bide kilolu haline bak. darısı başımıza önce sonra yapmak güzel olurdu heralde

tabi guzel olmamiiiiii, oncesi sonrasi yapariz insallah bizde.
Hüh o kizdan geri kalan bi yanimizmi var bizim

Aynen benim dilimden alniyn :d

valentinnn naber?
burdasin biliyorum, icime dogdu

sende ucundan yalayarak ye, yutma löp löp

Bu forumda üye girişi yapmayıp dışarıdan ziyaretçi gibi seyreden hanımlar,bir cümle ile günlük yediklerinizi yazmak 60 saniye alıyor.7 gün içerisinde 1 bilemedin 2 gün gelip yazmak foruma bir katkı sağlamıyor.Amaç birbirimizi motive etmek zaten.
Nigar50 ve hatayg de uzun zamandır yok..Neyse bu cumartesi artık şekillenecektir liste...

Ben öğlen bir şey yiyemedim.Kuaföre gidip saçlarımı boyattırdım manikür yaptırdım falan zaman geçti...Şimdi 5 gibi 3 yumurta beyazı pişirip yiyeceğim.Pirinç lapası günü de başka bir gün yaparım..Ama eve geldim hala kilomda eksilme devam ediyor

Arkadaslar ya ben cukulataya yenik dusuyorum : bisey olurmu ya arada yesem ay motiven gdiyo böylede napcam ben ya yardim edinn lütfeeen :

Saat 5'ten önce 2 kez birer kare damağına yapıştırıp emebilirsin...Ya da iğrenç gelecek ama ben çok yaparım ..Çok mu canım istedi ,küçük bir parça çikolatayı çiğner tükürürüm böylece tadı ağzımda kalır hem de dietimi bozmamış olurum.Sürekli değil yani bir paketi çiğneyip çiğneyip tükürmek yok...İnan yeme bir 15 gün tadını unutuyorsun .Dilin hafızası çok zayıftır..Ben yıllarca kola fast food hamburger yemiyorum mesela yediğimde tadı kötü geliyor.Çikolata nadir yerim aramam...Biraz beyinde bitiyor Anteplim...

kizlar ya, cumartesi benim kilom buyuk bi ihtimal hatta 100% ayni olucak biliyorum :26:
ama haftaya cok dikkat edicem ve 5kere spora gidip bu haftayi telafi edicem, bana sopa cekmek isteyen serbest, buyursun sopada benden

bu bi adam yemiş sonra geri çıkarmış bahsana nerdeyse benim ulaşmak istediğim kilo kadar vermiş yuhhhh :))

hahaha adam yemis, sonra geri cikarmis

kızlarrr aranızda bana yer varmı acaba diye yazmıştım ama kimse cvp yazmamış sanırım grubunuz dolu :44::44::44::44::44:

hosgeldin melikemelek, 1 hafta deneme surecine varsan eger buyur gel sende katil bize.
1 hafta deneme surecinde, duzenli paylasim yaparsan eger, haftaya cumartesi yeniler listesine girebilirsin

bugün sabah 1 yumurtadan omlet 5 zeytin 1 domates peynir yedim. kızımı okula götürdüm temizlik yaptım pazara gittim geldim pazardan dönüşte çiğköfteci vardı dayanamadım bir dürüm aldım evde ayranla yedim gittim kızımı okuldan aldım şimdide nescafemi içtim bugünlük stoğu fazlasıyla doldurdum dahada bişi yemem.

tabi guzel olmamiiiiii, oncesi sonrasi yapariz insallah bizde.
Hüh o kizdan geri kalan bi yanimizmi var bizim

Kesinlikle yapıp başucuma koyacağım ben ciddiyim...Burada aldığım gazla artık eminim istediğim kiloya düşeceğimden...Alıştım artık hiiiiiiç yeme atakları yaşamıyorum...Ben de sık sık bakarım internette o tarz before/after fotolarına çok hoşuma gider...

valentinnn naber?
burdasin biliyorum, icime dogdu

Çok iyiyim Semoş kilo vermeye başladım ya biraz cila yapayım istedim kendime
Aynı kilodaydık sen biraz saldım çayıra mevlam kayıra diyorsun misafirleri de bahane edip...Haftaya tatlım bir silkelen kendine gel yoksa tırtığı yedin

ozaman kilo vermeyenleridemi çıkarsak napsak herkes azimli olsun lütfen paylaşım yapıp kilo vermemek de semocuğum sen yapma lütfen azim istikrar bekliyoruz.

pekala sözünü tutmaya çalışacam :2::2:

hoşgeldinnn

hoşşbuldummm

bence bir kaç sayfa geriye giderek grubumuzdaki yazışmaları ve nasıl listeye aldığımızı okursan zaten bizimlesin demektir.

teşekkür ederim...

hosgeldin melikemelek, 1 hafta deneme surecine varsan eger buyur gel sende katil bize.
1 hafta deneme surecinde, duzenli paylasim yaparsan eger, haftaya cumartesi yeniler listesine girebilirsin

hoşbuldumm deneme süresinede zayıflamayada varımm gerçektenn desteğinizle inşallahhh

Çok güzel menüler olmuş Zeyas ,dürümün büyüklüğünü bilmiyorum ama toplasan 800 kalori falan almışsındır.Dayanamazsan süt ya da ayran içersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…