bakin nette gezerken ne buldummm, kiz neymis ne olmusss.
bende 10 kilo verince boyle once sonra yapim size
Eki Görüntüle 976394
Semooooooo ya yanlışlıkla etiyip boğazıma kacarsa
yok kiz kacmaz bogazina , dilinin ucuyla yala boyle dondurma yalar gibi :131:
şu kilolar yokmu ah. ne güzel bir kız halbuki ama bide kilolu haline bak. darısı başımıza önce sonra yapmak güzel olurdu heralde
çikolataya zaafı olmayan varmı acepen sevdiğim şeydir kendisi. bence erken saatlerde çok abartmamak şartıyla bişicik olmaz sonuçta 5 ten sonra yemekte yemiyoruz sporda yaparsanız erir gider inş. tabi en doğrusu hiç yememek ama bu en azından benim için imkansız:26:
çikolataya zaafı olmayan varmı acepen sevdiğim şeydir kendisi. bence erken saatlerde çok abartmamak şartıyla bişicik olmaz sonuçta 5 ten sonra yemekte yemiyoruz sporda yaparsanız erir gider inş. tabi en doğrusu hiç yememek ama bu en azından benim için imkansız:26:
Arkadaslar ya ben cukulataya yenik dusuyorum :bisey olurmu ya arada yesem ay motiven gdiyo böylede napcam ben ya yardim edinn lütfeeen :
bakin nette gezerken ne buldummm, kiz neymis ne olmusss.
bende 10 kilo verince boyle once sonra yapim size
Eki Görüntüle 976394
kızlarrr aranızda bana yer varmı acaba diye yazmıştım ama kimse cvp yazmamış sanırım grubunuz dolu :44::44::44::44::44:
pekala sözünü tutmaya çalışacam :2::2:sende ucundan yalayarak ye, yutma löp löp
hoşgeldinnnkızlarrr aranızda bana yer varmı acaba diye yazmıştım ama kimse cvp yazmamış sanırım grubunuz dolu :44::44::44::44::44:
bu bi adam yemiş sonra geri çıkarmış bahsana nerdeyse benim ulaşmak istediğim kilo kadar vermiş yuhhhh :))
kızlarrr aranızda bana yer varmı acaba diye yazmıştım ama kimse cvp yazmamış sanırım grubunuz dolu :44::44::44::44::44:
tabi guzel olmamiiiiii, oncesi sonrasi yapariz insallah bizde.
Hüh o kizdan geri kalan bi yanimizmi var bizim
valentinnn naber?
burdasin biliyorum, icime dogdu
Kesinlikle yapıp başucuma koyacağım ben ciddiyim...Burada aldığım gazla artık eminim istediğim kiloya düşeceğimden...Alıştım artık hiiiiiiç yeme atakları yaşamıyorum...Ben de sık sık bakarım internette o tarz before/after fotolarına çok hoşuma gider...
Çok iyiyim Semoşkilo vermeye başladım ya biraz cila yapayım istedim kendime
Aynı kilodaydık sen biraz saldım çayıra mevlam kayıra diyorsun misafirleri de bahane edip...Haftaya tatlım bir silkelen kendine gel yoksa tırtığı yedin
pekala sözünü tutmaya çalışacam :2::2:
hoşgeldinnn
bence bir kaç sayfa geriye giderek grubumuzdaki yazışmaları ve nasıl listeye aldığımızı okursan zaten bizimlesin demektir.
hosgeldin melikemelek, 1 hafta deneme surecine varsan eger buyur gel sende katil bize.
1 hafta deneme surecinde, duzenli paylasim yaparsan eger, haftaya cumartesi yeniler listesine girebilirsin
bugün sabah 1 yumurtadan omlet 5 zeytin 1 domates peynir yedim. kızımı okula götürdüm temizlik yaptım pazara gittim geldim pazardan dönüşte çiğköfteci vardı dayanamadım bir dürüm aldım evde ayranla yedimgittim kızımı okuldan aldım şimdide nescafemi içtim bugünlük stoğu fazlasıyla doldurdum dahada bişi yemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?