Kesinlikle yapıp başucuma koyacağım ben ciddiyim...Burada aldığım gazla artık eminim istediğim kiloya düşeceğimden...Alıştım artık hiiiiiiç yeme atakları yaşamıyorum...Ben de sık sık bakarım internette o tarz before/after fotolarına çok hoşuma gider...
Çok iyiyim Semoşkilo vermeye başladım ya biraz cila yapayım istedim kendime
Aynı kilodaydık sen biraz saldım çayıra mevlam kayıra diyorsun misafirleri de bahane edip...Haftaya tatlım bir silkelen kendine gel yoksa tırtığı yedin
Bu forumda üye girişi yapmayıp dışarıdan ziyaretçi gibi seyreden hanımlar,bir cümle ile günlük yediklerinizi yazmak 60 saniye alıyor.7 gün içerisinde 1 bilemedin 2 gün gelip yazmak foruma bir katkı sağlamıyor.Amaç birbirimizi motive etmek zaten.
Nigar50 ve hatayg de uzun zamandır yok..Neyse bu cumartesi artık şekillenecektir liste...
Ben öğlen bir şey yiyemedim.Kuaföre gidip saçlarımı boyattırdım manikür yaptırdım falan zaman geçti...Şimdi 5 gibi 3 yumurta beyazı pişirip yiyeceğim.Pirinç lapası günü de başka bir gün yaparım..Ama eve geldim hala kilomda eksilme devam ediyor
Saat 5'ten önce 2 kez birer kare damağına yapıştırıp emebilirsin...Ya da iğrenç gelecek ama ben çok yaparım ..Çok mu canım istedi ,küçük bir parça çikolatayı çiğner tükürürüm böylece tadı ağzımda kalır hem de dietimi bozmamış olurum.Sürekli değil yani bir paketi çiğneyip çiğneyip tükürmek yok...İnan yeme bir 15 gün tadını unutuyorsun .Dilin hafızası çok zayıftır..Ben yıllarca kola fast food hamburger yemiyorum mesela yediğimde tadı kötü geliyor.Çikolata nadir yerim aramam...Biraz beyinde bitiyor Anteplim...
hoşşbuldummm
teşekkür ederim...
hoşbuldumm deneme süresinede zayıflamayada varımm gerçektenn desteğinizle inşallahhh
kisaca kendini anlatirmisin bize
ozaman kilo vermeyenleridemi çıkarsak napsak herkes azimli olsun lütfen paylaşım yapıp kilo vermemek de semocuğum sen yapma lütfen azim istikrar bekliyoruz.
Çok güzel menüler olmuş Zeyas ,dürümün büyüklüğünü bilmiyorum ama toplasan 800 kalori falan almışsındır.Dayanamazsan süt ya da ayran içersin
Yok ben ona bikinili resmimi yollayacağım before/after yapıpBiz boğalar birşeyin başına varıncaya kadar bir sürü bahaneler üretebiliriz ama ipin ucundan bir tuttu mu o ipi onun elinden kimse alamaz...Haftaya semoş'a hergün ne yedin yoklaması
Yok ben ona bikinili resmimi yollayacağım before/after yapıpBiz boğalar birşeyin başına varıncaya kadar bir sürü bahaneler üretebiliriz ama ipin ucundan bir tuttu mu o ipi onun elinden kimse alamaz...Haftaya semoş'a hergün ne yedin yoklaması
ben biraz kendimden bahsedeyim o zaman
28 yaşındayım 2 aylık evliyim bir hukuk bürosunda 5 yıldır asistanlık yapıyorum ünv. öğrencisiyim adalet mesleki eğitim okuyorum masa başı gibi gözüksede işim genelde çok fazla otrmuyorum hep bir koşuşturmaca içerisindeyim.
evlenme sürecinde herkes zayıflar ama ben kilo aldım çok sitresli değildim belki ondan eşimde bana süreki bişeyler yedirir sağolsun ona göre hep açım tokum desemde yokk sen açsındır diyor(( benim sorunum yemeği çok fazla tüketmiyorum abur cuburu okadar fazla tüketiyorum ki çikolata, cips , cola bunları sürekli hergün tüketiyorum. fazla kilo aldığım için çevremdeki herkes hamilemisin diye soruyor ve bende hamile kalmayı istiyorum ama bu ayda olmadı kendi kendime kızdım bu kiloyla hamile kalırsam hiç sağlıklı olmaz diye zaten kilo hamile kalmayı etkiliyor biraz uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar
aynen öyle çok doğru bir teşhis boğalar için... ben 3 mayıs doğumluyum sizler
Bir yeni gelin dahaAaaaa benim koca çok eskimiş..Değiştirsem mi ne yapsam:26:
Benim ki de zorla yedirir..Ne zaman dietteyim desem eve tatlı falan alır gelir ya da kendi yemek yapar o yemeği yiyinceye kadar burnumdan getirir.Sonra da değirmen taşı gibi olmuşsun diye şakaya vurur..Bu sefer söylemedim heh heh...
19 mayıs kızımda boğa 25 nisan
boga burcu olması için 1 yıl önceden takvim tuttum ilk seferinde tutturdum :))
bende gaza getirmeye çalışıyorum hareket lazım itelemek lazım hadi semoooo göster kendi listeleri alt üst et tatlımmm
Bir yeni gelin dahaAaaaa benim koca çok eskimiş..Değiştirsem mi ne yapsam:26:
Benim ki de zorla yedirir..Ne zaman dietteyim desem eve tatlı falan alır gelir ya da kendi yemek yapar o yemeği yiyinceye kadar burnumdan getirir.Sonra da değirmen taşı gibi olmuşsun diye şakaya vurur..Bu sefer söylemedim heh heh...
benim kocamda tam tersi elinden gelse hiç bişey yedirmicek. her ay bir kilo şartı koydu veremezsem dışarı çıkarmıyo falan bir psikopatlamı evliyim neyyyyşaka bir yana memnunum böyle yapmasından kendimi salsam hemen uyarır silkelenmemi sağlar.yemek yemeyi çok seviyorum ben kocam siznkiler gibi davransa az önceki resmin öncesi olurdum kesin
kısaca demişssin ama sanırım benim uzun oldu
hehe yok canim estagfurullah :))) umarim diledigin kiloya cabucak inersin, basarilar diliyorum sana
yeni gelinsin demekkkBebegide Allah gönlune göre versin canim.
zaten hep kocalarin ve misafirliklerin yuzunden aliyoruz bu kilolari, gec vakit yemek yemegi atistirmayi ondan ögrendim ben
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum acaba bana yer var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?