Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Allah iyilik versin tatlim, eneeee boyalanip cilalanmis ya bu valentinn
hee valla biliyom silkeleneyim demi ben, hafta sonu gideyimde bi trampolin alayim ben. ziplarken hazir firsat silkelenirim
cayiri mevlayi bosverde, cumadan sonra bahane yok bana dimi, aaah yeter artik semos :117:

Tamammm valentinimmm :)

ben biraz kendimden bahsedeyim o zaman
28 yaşındayım 2 aylık evliyim bir hukuk bürosunda 5 yıldır asistanlık yapıyorum ünv. öğrencisiyim adalet mesleki eğitim okuyorum masa başı gibi gözüksede işim genelde çok fazla otrmuyorum hep bir koşuşturmaca içerisindeyim.
evlenme sürecinde herkes zayıflar ama ben kilo aldım çok sitresli değildim belki ondan eşimde bana süreki bişeyler yedirir sağolsun ona göre hep açım tokum desemde yokk sen açsındır diyor(( benim sorunum yemeği çok fazla tüketmiyorum abur cuburu okadar fazla tüketiyorum ki çikolata, cips , cola bunları sürekli hergün tüketiyorum. fazla kilo aldığım için çevremdeki herkes hamilemisin diye soruyor ve bende hamile kalmayı istiyorum ama bu ayda olmadı kendi kendime kızdım bu kiloyla hamile kalırsam hiç sağlıklı olmaz diye zaten kilo hamile kalmayı etkiliyor biraz uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar

ozaman kilo vermeyenleridemi çıkarsak napsak herkes azimli olsun lütfen paylaşım yapıp kilo vermemek de semocuğum sen yapma lütfen azim istikrar bekliyoruz.

Yok ben ona bikinili resmimi yollayacağım before/after yapıp Biz boğalar birşeyin başına varıncaya kadar bir sürü bahaneler üretebiliriz ama ipin ucundan bir tuttu mu o ipi onun elinden kimse alamaz...Haftaya semoş'a hergün ne yedin yoklaması

Çok güzel menüler olmuş Zeyas ,dürümün büyüklüğünü bilmiyorum ama toplasan 800 kalori falan almışsındır.Dayanamazsan süt ya da ayran içersin

teşekkürler velantinn dürümü yemesem iyiydi ama oldu bikere gerçi onu yemesem evde kurufasulyem vardı onu yicektim aynı hesap olcaktı ... amannn ne bilim sevdiğim bişeyi yedim ya sanki suç işlemişim gibi hissediyorum inşallah yarınada eksilerde çıkarım. buarada ben hergün tartılırım hatta gün içinde bile kontrol ederim ama cumartesiye kadar burda söylemicem artık

bende gaza getirmeye çalışıyorum hareket lazım itelemek lazım hadi semoooo göster kendi listeleri alt üst et tatlımmm

aynen öyle çok doğru bir teşhis boğalar için... ben 3 mayıs doğumluyum sizler

Bir yeni gelin daha Aaaaa benim koca çok eskimiş..Değiştirsem mi ne yapsam:26:

Benim ki de zorla yedirir..Ne zaman dietteyim desem eve tatlı falan alır gelir ya da kendi yemek yapar o yemeği yiyinceye kadar burnumdan getirir.Sonra da değirmen taşı gibi olmuşsun diye şakaya vurur..Bu sefer söylemedim heh heh...

benim kocamda tam tersi elinden gelse hiç bişey yedirmicek. her ay bir kilo şartı koydu veremezsem dışarı çıkarmıyo falan bir psikopatlamı evliyim neyyyy şaka bir yana memnunum böyle yapmasından kendimi salsam hemen uyarır silkelenmemi sağlar.yemek yemeyi çok seviyorum ben kocam siznkiler gibi davransa az önceki resmin öncesi olurdum kesin

19 mayıs kızımda boğa 25 nisan

boga burcu olması için 1 yıl önceden takvim tuttum ilk seferinde tutturdum :))

ayyy ne güzel benim eşimde boğa çok severim huylarımızı çok iyi insanlardır boğalarbende çok isterdim çocuklarımda boğa olsun ama olmadı biri akrep biri balık

bende gaza getirmeye çalışıyorum hareket lazım itelemek lazım hadi semoooo göster kendi listeleri alt üst et tatlımmm

eneee bogalar toplanmista, beni gaza getirmeye calisiyor :118:
ooohhh yeeeaaaahhhh, semo in the house. Bu gazla ben trapzona kadar kosarim

kafama koyarsam sizi birinci yapmam bi daha, sizi dusunuyorum ben cicisler, ondan siz mutlu olun diye ben kendimi cok vermiyorum diyete

aynı durumdayız eşimde öyle işte çok kilo aldım diyorum yada işte ne biliyim çevremdekiler çokk kilo almış bu ne böyle dediklerinde sizene yaa alla alla benim karım böyle güzel diyip azarlıyorr demir anemisi var bende kansızlık ve demir eksikliği yani pekmezler siyah kuru üzümler her akşam mecburi bir kase yiyorum sabahlarıda pekmezz zorlar duruurr ama bende bu sefer sölemiycemm belli etmeden yapmaya çalışıcammm

haklsıınnnnn:44::44::44::44::44::44:

kısaca demişssin ama sanırım benim uzun oldu

hehe yok canim estagfurullah :))) umarim diledigin kiloya cabucak inersin, basarilar diliyorum sana
yeni gelinsin demekkk Bebegide Allah gönlune göre versin canim.

zaten hep kocalarin ve misafirliklerin yuzunden aliyoruz bu kilolari, gec vakit yemek yemegi atistirmayi ondan ögrendim ben

amin amin inşallahh Allah razı olsunnn binkere
gerçektende öyle oluyo misafirlikler bitmiyoo evlinin halinden evli anlıyor iştee wallahii

Ya ben alıştımmı ne, zorlanmadım bu gün hiç.. sabah sandviçimi öğlen yedim, şimdi de sadece 1 elma..
bol su, birkaç fincan kahve yeşilçay vs..
akşam da ekmeksiz minnacık dolma ve yoğurt yemeyi planlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…