Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

neden 3 hafta bekliyecez?? 1 haftadan sonra paylaşım durumumuza göre alınıyoruz okumuştum.3 hafta çok uzun süre

hayır arkadaşlar 3 hafta değil 1 hafta sonra
genelde ilk hafta heyecanla başlayıp sonra 5 ten sonra yemek yememe fikri cazip gelmeyşince
girilmiyor 2. haftanın başında hala devam ettiğinizde bizimlesiniz tabiki :)

neden 3 hafta bekliyecez?? 1 haftadan sonra paylaşım durumumuza göre alınıyoruz okumuştum.3 hafta çok uzun süre

(((((((((((alıntı ewwet aynen oyle canim, 2-3 haftadir bende varim bende basliyorum diyen kizlari listeye yazdik tik yok.
gecen haftada deneme sureci yapalim diye karar verdik zaten, ve ilk hafta listeye hic yazmiyoruz.
ikinci haftada ayri bir listeye yazalim, 3cu haftadan sonra bizim listeye alalim. )))))))))))) böyle yazmış semo

genelde ilk hafta heyecanla başlayıp sonra 5 ten sonra yemek yememe fikri cazip gelmeyşince

teşekkürler bizi aydınlattığın için derin bayağı karıştırdım sanırım ortalığı:44::44::44::44:

öncelikle hosgeldin guleysa cim, umarim istedigin kiloya en yakin zamanda inersin, senide yazariz listeye.
bu yeni kurali, yeni icat ettigimize göre. Senide kapsamiyor

hoşbuldum.evet sevindim kapsamamasına benim gibi azimli birinin listede olması listeye de hareket katacaktır
hep birlikte sağlıcakla kilolarımızdan kurtulalım

27/01/2014 - 03/02/2014 - 08/02/2014

1) Valentinn 00,00 - 71,50 - 68,75 (fark 2,75 kilo)
2) Hayatim 00,00 - 91,90 - 89,3 (fark 2,60 kilo)
3) Derin 68,00 - 65,00 - 62,70 (fark 2,30)
4) Dilekağaci 65,00 - 67,00 - 66,00 (fark 1 kilo)
5) Yellowbaby 00,00 - 75,60 - 74,80 (fark 800 gram)
6) Ericaaa 00,00 - 62,5 - 61,70 (fark 800 gram)
7) Semo 71,50 - 71,50 - 70.7 (fark 800 gram)
8) Hatayg 00,00 - 72,00 - 71,50 (fark 5 00 gram)
9) FZAB 82,50 - 81,70 - 81,40 (fark 300 gram)
10) Nigar50 64,70 - 64,30 - 63,80 (fark 500 gram)
11) Tyler 61,00 - 58,70 - 58,60 (fark 100 gram)
12) Tkca 67,00 - 66,00 - 66,00 (ayni)

-------------------------------------------------------------------
o zamannnnn listemizin son hali budur :)))
cumartesi listeye eklecek kizlar gyks, anteplim, nesil, guleysa ve zeyas.
umarim kimseyi unutmadim.
Bugunden itibaren yeni gelen kizlara, yeni kurali soyleyelim bastan kizlar
1) ilk hafta listeye eklenmiyor, duzenli paylasim yapilip yapilmadigina bakilior
2) ikinci hafta ayri listeye yaziliyor kilo bildirimi yapiliyor (alt taraftaki listeye)
3) ucuncu hafta gercek listeye yaziliyor (üst taraftaki liste)

anlastikmi bu konuda???

Son düzenleme:

OKdir.. Dewamlilik gercekten cok onemli.. Daha guclu hissediyorum kendimi, zorlandigim noktada aklima sizler geliyorsunuz, dewammm diyorum..

2 ci hafta listeye yazalim ama, bizim listeye yazmayalim. (alt tarafta yenilere ayri liste yapalim)
3 cu hafta bizim listeye yazalim (ust tarafa)

2 ci hafta listeye yazalim ama, bizim listeye yazmayalim. (alt tarafta yenilere ayri liste yapalim)
3 cu hafta bizim listeye yazalim (ust tarafa)

olur canım bende diğer listelere baktığımda şunu gördüm her hafta verdikleri kilonun yanında toplam kiloyu baz alarak ilerliyorlar
kim toplamda ne kilo vermiş anlıyorsun yani 4 haftanın sonunda 8 kilo verdin biliyorsun
haftalık kilo kaybı 4 haftadan sonra herkeste azalacak 500 gr 800 gr diye

bence motivasyon için toplam kilo yazalım nedersin

aynen, kilo verme miktarı, vücuttaki fazla kilo ile çok orantılı.. Fazla kilolarda kayıp ta daha fazla oluyor..
Toplam kilo daha etkili olabilir..

Kan grubum A pozitif. Hersey yasak bana 😔

şimdi listeye baktım sana sadece protein grubu yaramıyor gördüğüm kadarıyla ama çok çeşitte sebze ve meyve seçeneğin var artıya çevirip bu çeiştlilikle güzel bir diyet listesi hazırlyabilirsin yinede nötr olanlar sana zarar vermiyor onlarıda ekleyebilirsin ama zaralı yazanlardan bence uzak dur

doktor değilim tabiki ama bi konu üzerinde fazla araştırıp okurum nette iyi kötü her şeye bakarım konuyla alakalı

bence sende bir araştır ve kangrubunun sana sundukları çok güzel 1 hafta dene kalorisi çok az yicekler var kesin kilo verirsin

tabiki olur, neden olmasin

Evettttt anlastik semosum 👍

Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
İnce bi dilim b.peynir
4 tuzsuz yagsiz siyah zeytin
Azicik domates
Evde kepek ekmeği kalmamis bi dilim pide yedim o yüzden
12 de ayran detoksundaki corbayi yaptim bi kase içtim çok sisirdi bakalım aksama kadar2 saat arayla icicem

benimde 2. öğün lapam pişiyor yoğurtla yicem aralarda sadece 1 bardak nescafe içtim 3. öğünümüde 5:30 gibi evde yerim günü bitiririm akşamda yine trambolin bacak basen ve karın hareketleri yapmak istiyorum bir mani çıkmassa

Basen için ne hareketleri yapiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…