Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar selamlar herkese. Ne cok muabbet olmus anca bitirdim walla okumayi. Ben az once snickers yedim cikolata 😔 biraz canim sikkindi iyi geldi ama moralim bozuldu yedim diye.
Benim esim de tam bi psikopat surekli dikkat et kilo aldin yeme etme falan der beni sinir eder walla.
Bugunum biraz kotu gecti ama yarin telafi edicem. Zaten yemege de gitmicem aksam ne gerek var. optum hepinizi 😔

Az once bende yedim 😔

Okadar canını sıkma hayatım .. Bende yedim 😅 yav bişey olmazz yaa biraz sporla eritirizzz

Hiziniza yetisilmiyo kizlar masallah
Tavvsiyeleriniz icin cook tesekkur ederim mobilden girdgm icinmidir nedir coklu alinti yapamadim boyle cvp vermek zorubda kaldim:/ ben cogu zaman paylasimlari okuorum ozellikle kizimi ayakta sallayarak uyutmaya calisiorum ozaman hemen buraya geliorum sonra hoop uyaniyo birakiorum tlfnu oylece devamli online gorunebilirm ama degilim(
Bnde bugun pazara gittim tartildim 79 gosterio evdeki de 82,4 82,7 83bozulmayida gecmis kafayi yemis ben smdi nasil anlicam kac gr vermisim sinbonun bnmde yeni almistik bikac ay oldu sanrm ctesileri eczanede tartilip ole yazicam buraya kilomu ama gobusum hizla eriyor cok mutluyummm

Tesekkurler Anteplim. Insan bazen gununde olmuyor iste 😔

Aynen evet .. 😐 ama olur inşallah ya .. Mecbur atlatıcaz başaarıcaz !! Cıta gibi olucagın günü düşün .. Hep birlikte 😊😊 iyi olucaz iyi direnelim bize laf vuranlara inat mutlu olucaz

Az once bende yedim 😔
afiyet olsun yaramasın inşşşş sonrasında vicdan azabı duymakta kötü oluyo be inş vicdan azabı duymadan yediğimiz günlerde gelir
Kkızlar altı itibariyle yeme işim sonlandı.akşam bir tabak kabak yemeği etsin yedim.açıkmazsam süper olur :)))

acıkmazsın inş ben 4,30 da kapattım o faslı

kizlar naptinz bi saattir gecmisi okuyom
ben komsudaydim oglen poacayla kek yediim 2 gibi ondan beri de bisey yemedim ama
ben ya 3te bitiriyo yemegi ama acikmiom ayran detoxu midemi kuculttu bence

vuuvv kızlarr sayfa sayımız git gide artıyor:)) her girişimde:)) sabah kaşarlı tost portakal suyu ara şekersiz kahve 2 kayısı öğle kısır şekersiz çay 1 dilim kek(misafirdeydin de:) akşam 1 tabak zeytinyağlı fasulye yoğurt

3 mil lesliie yaptım 100 ip atladım 3*60 da mekik çektim kendimi kuş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…