çikolataya zaafı olmayan varmı acepen sevdiğim şeydir kendisi. bence erken saatlerde çok abartmamak şartıyla bişicik olmaz sonuçta 5 ten sonra yemekte yemiyoruz sporda yaparsanız erir gider inş. tabi en doğrusu hiç yememek ama bu en azından benim için imkansız:26:
bence bir kaç sayfa geriye giderek grubumuzdaki yazışmaları ve nasıl listeye aldığımızı okursan zaten bizimlesin demektir.
Kizlar selamlar herkese. Ne cok muabbet olmus anca bitirdim walla okumayi. Ben az once snickers yedim cikolata 😔 biraz canim sikkindi iyi geldi ama moralim bozuldu yedim diye.
Benim esim de tam bi psikopat surekli dikkat et kilo aldin yeme etme falan der beni sinir eder walla.
Bugunum biraz kotu gecti ama yarin telafi edicem. Zaten yemege de gitmicem aksam ne gerek var. optum hepinizi 😔
Okadar canını sıkma hayatım .. Bende yedim 😅 yav bişey olmazz yaa biraz sporla eritirizzz
Tesekkurler Anteplim. Insan bazen gununde olmuyor iste 😔
afiyet olsun yaramasın inşşşşAz once bende yedim 😔
Kkızlar altı itibariyle yeme işim sonlandı.akşam bir tabak kabak yemeği etsin yedim.açıkmazsam süper olur :)))
aa tadi gayet iyi ama nohutlu cacik iste :))Yaa ben bu ayran detoksunu yapamicam 1.5 kase içtim midem bulandi
afiyet olsun yaramasın inşşşşsonrasında vicdan azabı duymakta kötü oluyo be inş vicdan azabı duymadan yediğimiz günlerde gelir
acıkmazsın inş ben 4,30 da kapattım o faslı
Maşallah sana. Saat dokuz gibi acıkmıyormusun
bnm hosuma gitmisti 2 gunde 1.700 verdim ve 500gr geri geldi ama 1.200 kardayim :)Yok ya tuz yok ya tadi falan yok icemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?