Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Slm bu hafta 500 gr gitti davetler yüzünden bunada şükür.velantin canım evlatlarımız hep sağlıklı sıhhatli olsun inş.bizim sıpa biraz inat işine gelince bikaç bişey söylüyor.buarada 1700 gram çok iyi tebrik ederim..semocum bugün biraz yoğunum bu akşam geliyor misafirim temizliğimi yaptım şimdi yemek işine girişicem.kilo verenleri tebrik ederim

biraz önce 30 dakika eliptik 30 dakikada yürüyüş yaptım .... Akşamada 1 saat yürürüm tempolu bayağı sıkılaştım kızlar özellikle bacaklarımda bayağı toparlanma var.....

yawwww bu davetler iyi hoşta kilo olarak geri dönüyor dün akşamki davette kaçırdım fazla....eğer kaçırmasaydım bugun 71,5 altında çıkardım kesin.....benim 2 davetim kaldı onlarıda halledersem başka davetim yook....birini dışarda ağırlamayı düşünüyorum evde hiç uğraşamam çocukla zor oluyor... birinide eve alayım diyorum ...

SEMOCUUUUMMMMM hiç bir bitki çayını içmemen gerekiyor canım hamileyken hiç bir bitki çayı tüketme sadece 3 ayı geçtikten sonra bir bardak ıhlamur öneriliyor o kadar aman dikkat et... çıkar menünden yeşil çayı canımmm...birde canım hamileyken balık yiyeceksen daha sonra süt ürünleri tüketme önerilmiyor yanii tabiii balık taze olabilir ama yinede balık yedikten sonra tüketme istersen canım.....hiç bir bitki çayını içme emiiiii Allah korusun düşüğe sebep olabiilir....

hee gunde 1 tanede mi icmim?
evet sutle balik kombinasyonu iyi degil canim biliyorum, ama arada 3saat fark olsadami. iyi degil?

ooho hamarat gelin, kolay gelsin Allah yardimcin olsun datlim
500gram yine iyi, davetler olmasiydi kesin 1 kilo olurdu. haftaya fazla verirsin insallah

canım hiç bir bitki çayını önermiyorlar netten araştırma yap yazıyor hamilelik sürecince yasak hatta emziririken bile bitki çayları cıssss zaten... canım balık yediğin gün süt içme ne olacak ki riske atma ....Hatta canım düşük tehlikesi olan gebelere nane bile önerilmiyor .. düşük tehlikesi olan bir arkadaşım var normalde yoğurt üstüne nane yemeye bayılırdı. ama artık dökmüyor oda 6 aylık hamiiiişşş...

Son düzenleme:

Semoooo datluuuummm sakın bitki çayı içme hemde hiç birini doktor sıkı tembihledi beni düşük olur diye.kahve kola da yasak kafein ve asit bebeğe zarar veriyormuş bir de hergün ceviz ye muhakkak ben bi kâseye koydum gelip gidip yiyorum beyin gelişimi içinmiş.sen sigara kullanıyor muydun?

İyi akşamlar kızlar

Sabah 1 muz

11,30 da 1 kase kiraz

akşam üstü 1 bardak yoğurt

iftara davetliydim 1 kase domates çorbası yalancı profitirol

Hey kizlar hayurli aksamlar benim icin cok karisik bi gundu erkenden ciktim daha yeni eve geldm ve tartilamadil bugün ama en son tartildigimda 78,8 dim bugun biraz tulumbalari kacirdim ama sanirim regl olucam o yuzden bu seker ihtiyaci :EäD

AMİN canım...Nasıl geçti akşamın misafirlerinle umarım en az zararla atlatmışsındır Zeyasımmm

Semo ile Zeyas ramazan dolayısı ile bir gaza geldiler ama asıl en zor ramazandı.Çünkü davetler çok oluyor ya da eşine bir sürü çeşit hazırlarken özenle hazırlananlardan çok canın çekiyor üstelik nasıl olsa bütün gün yemedim bir şey olmaz az bir şey yersem psikolojisine giriyorsun yiyorsun.Neyse bakıyorum da yine herkes oldukça iyi gidiyor her ne kadar yavaşlasa da kilo verişler.

Adacıığım ben de senin gazınla bugün uzun ara verdiğim fitness'a geri döndüm panpişim.5.6 ile tam bir saat yürüdüm şu an hiç bir yerimi hissetmiyorum sanıyorum ölücem

Slm kızlar bugün benim imtihanım var görümcemi yemeğe davet ettim.

İFTAR MENÜM

Mercimek çorbası
Etli bamya
Karnı yarık
Nohutlu pilav
Çiğköfte
Salata

Bakalım nasıl geçecek.

Kızlar bdn farklı bir şey deniyorum kendimce nekadar işe yarar bilmiyorum

Hastayım oruçlu değilim sabah uyuyorum kahvaltı zaten yapmıyorum öğlen 1 paket etiform 1 büyük bardak ayran akşam 1 paket etiform büyük bardak ayran yiyorum

leslie sansone ile bol bol yürüyorum 8 mil gündüz 8 mil akşam bide dışarda yürüyorum oruca dönene kadar böyle yapmayı düşünüyorum

İyi geceler kızlar herşey çok güzel oldu eşimde çok yardımcı oldu sağolsun bizim yaramazı anneme gonderdik rahat ettik biraz sonra yarım saat yürüdük:)

Son düzenleme:
Dün toplamda 2 saat yürüyüşten sonra sabah tartıda az da olsa kıpırdanmayı gördüm.Hedefim 2 kilo bu hafta.Zor gözüküyor sanırım iyice yağlarla inatlaşma dönemine girdim sporla hızlandırmak istiyorum süreci.Tatile giderken 65 hayalleri içindeyim

Dün sabah 4 yumurta beyazı bir sarı ile omlet
akşam bir kase kuzu eti sote

Bugün yine yumurta ile kahvaltı yapacağım.

Bol bol acı biber mi yesem n'apsam?

Yemesi güzelde sonrasını sen düşün valii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…