- 19 Ağustos 2008
- 3.334
- 382
- 398
yok canım hiç bir takviye almadım o dönem çalışıyordum sabah 8 akşam 5 de işim bitiyordu veee çok yoğun tempoda çalışıyordum açıkcası akşamları daha çok kahvaltı yapıyordum. Günlük olmazsa olmazım bir yumurta ve peynir ayrıca iki koca kase yoğurt mutlaka yerdim onun dışında ne olursa onu yerdim....benimki biraz anam babam usulü hamileliğimdii...)) ablamda iki çocuk annesi oda kullanmadı hiç bir ilaç bende kullanmadım....38. haftama kadarda çalıştım herkes yeter iş yerinde doğuracan diyordu... zaten 38. haftamda ayrıldım 4 gün sonra sezaryana gün aldık ))))
Evet ya yumurta dedinde, ben 1haftadir yumurta yemiyorum nerdeyse.
sanirim uzun bi dönem cok yedim, ondan bu aralar hic canim cekmiyor :-D
Bende cogu zaman oyle yapiyorum canim, isten cikim alisveris falan derken gec oluyor. Insana yorgunluk cokuyor. hemen hizli hizli kahvaltilik bi seyler hazirliyorum. yada cabuk yapilabilir, seyler. öyle turk usulu yemekler corbalar yapmaya vaktim yok pek.
bende 86 ile doğuma girdim epidural oldum... çıktığımda 82 idim.... sonra 2 kilo gitti uzun dönem 80 de kaldım sonra yavaş yavaş gitti. şuan 71,5 işteee çabalıyorum daha ....
canim senin bebis kucuk o zaman?
Ben 58 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım toplam 14 kilo aldım bebeğim 2.60 olarak doğdu ve ben doğumdan sonra tartıldım yine 58 yani hiç kilo almamıştım çok mutlu olmuştum ya:)
eneee o nasil oldu kiz?
dogumda senden cok gitmis o zaman
Hormonlarından dolayı hayatım :) azgın teke gibi dolaşırsın sen şimdi Allahın boğası...Kendimden biliyorom datlım.Biraz kiloda yukarıdan başladın dikkat
Kişiden kişiye değişiyor.Ağrıması normal.Vücudun inanılmaz değişimler gösteriyor şimdi.Asıl eziyet süt dolu oldukları zaman.Taş gibi abartısız bildiğin taş gibi oluyor.Hele yüzükoyun yatmaya alışıksan hamileliğin son ayları ve doğumdan sonra ki ilk aylar rahatsız....Bir de iyi tarafından bak ...Yok böyle göğüslerİnanılmaz süper oluyorlar füze gibi
Dayanmaya çalışıyorum ZeyasımYalnız bu tatil zamanına kadar sıkıyönetim ilan edip tatilde koyverince aşırı kilo alıyorsun.Son günlere doğru miktarı bayağı çoğaltmalı.Bir arkadaşım bir haftada 5 kilo almıştı
hahaha azgin boga diyo bide bana, kendi neyse sanki
evet yav hic sorma valentin, yine bi 65in altina dü$sseydim iyidi. Neyse moral bozmak yok beybim, mumkun oldugunca saglikli ve az yemeye bakicam.
10 kiloyu gecmek istemiyorum.
Yarın iyi bir eksik kilo bildirimi gelecek sanırım
Bakma sen o çizelgelere.Her bünye farklı...Sen herkesten iyi tanıyorsun kendini,innergoddess'ine kulak ver şekerim.
Ben şimdi doğuracak olsam bir müddet geçtikten sonra 2 korse üst üste giyerdim.Yalnız dikkat etmeli ,dikiş yerine gelen kısmına bir pamuklu bez koyup bariyer yapmalı.Ne de olsa sentetik ya da benzer alaşımlı.Dikişlerle temas halinde olmaması iyi olur fikrimce.
Semoşum Elif çok güzel bir isim ne zaman duysam naif ve güzel bir kız gelir gözümün önüne.
sen korse kullandinmi sexy chempanzem? bu kadar tavsiye ettigine göre , iyi i$e yaradi sana?
evet bende cok begeniryoum elif ismini, yada valentin mi koysam ismini
Canım , regl zamanı yedim içtim oda kilo olarak geri döndü sanırım ... büyük ihtimal aynı kiloda çıkarım ( 71,5 )yada biraz daha eksik bakalım yarını bekliyorum....
SEMOŞŞŞŞ cin takvimi yalannnnnn benim çin takvime göre oğlum olacaktı ama dünyalar güzeli kızım varrrr)))Herşey Rabbimin takdiri....
evet bende inanmiyorum zaten o takvime :)