Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Evet ya yumurta dedinde, ben 1haftadir yumurta yemiyorum nerdeyse.
sanirim uzun bi dönem cok yedim, ondan bu aralar hic canim cekmiyor :-D

Bende cogu zaman oyle yapiyorum canim, isten cikim alisveris falan derken gec oluyor. Insana yorgunluk cokuyor. hemen hizli hizli kahvaltilik bi seyler hazirliyorum. yada cabuk yapilabilir, seyler. öyle turk usulu yemekler corbalar yapmaya vaktim yok pek.

bende 86 ile doğuma girdim epidural oldum... çıktığımda 82 idim.... sonra 2 kilo gitti uzun dönem 80 de kaldım sonra yavaş yavaş gitti. şuan 71,5 işteee çabalıyorum daha ....

canim senin bebis kucuk o zaman?

Ben 58 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım toplam 14 kilo aldım bebeğim 2.60 olarak doğdu ve ben doğumdan sonra tartıldım yine 58 yani hiç kilo almamıştım çok mutlu olmuştum ya:)

eneee o nasil oldu kiz?
dogumda senden cok gitmis o zaman hepside placenta suyuymus :)

hahaha azgin boga diyo bide bana, kendi neyse sanki
evet yav hic sorma valentin, yine bi 65in altina dü$sseydim iyidi. Neyse moral bozmak yok beybim, mumkun oldugunca saglikli ve az yemeye bakicam.
10 kiloyu gecmek istemiyorum.

sen korse kullandinmi sexy chempanzem? bu kadar tavsiye ettigine göre , iyi i$e yaradi sana?
evet bende cok begeniryoum elif ismini, yada valentin mi koysam ismini

evet bende inanmiyorum zaten o takvime :)

son reglin ilk gunu 5/06/2014
yogla birlikte oldugum tarihleri nasi tutam aklimda ben azgin bir bogayim valentinin dedigi gibin hahahaha

Canim onun özel korse si oluyormu?

evet SERRA da guzl isim, oda kolay ve dogru soylenebilen bir isim.
mesela ç, ı, ş, ğ, ü, ö, leri bunlar degisik söyluyor. Zaten bunlarin alfabesinde yok bu harfler :-D

Hahahahaha tamamnn

sevindirici bi seyler varmi tartida

süper olmuş yakışmııışşşş canım))))))

Canım benim kuzu daha yeni 15 aylık oldu yani yeni sayılırım gibiiiii ))

ah sende daha taze annesin demek, seninki 3yasinda falan vardir diye tahmin ediyodum ben :)))
masallah canim Allah bagislasin

Yav bu gavurlar , ne manyak salak aptal bi millet yahu.
bunlarla birlikte yasadigim icin, Müslumen ve Türk oldugum icin o kadar sukur ediyorumki anlatamam.

Cenazeden sonra, cenaze yemegi olurya bizde. Bunlarda bi cafetaria da toplanip kahve receptionu yapiyolar.
Orda icki dagitiyorlarmis, herkes iciyomus. millet bele$ icmeye geliyomus, cenaze bahane.

Bunlarin öluye de hic saygisi yok anam.

hahaha kizlar, ben burayi hamilelik günlugune cevirmisim bugun hahahahhaa

hahaha kizlar, ben burayi hamilelik günlugune cevirmisim bugun hahahahhaa
Deliiii.. Ben daha gormedim.. Bilgisayardan bakiim.. Yarin bende degisirim.. Bu arada hesap soyle, regl 1. Gunu 1 sayip 13.-14. Gunler kiz, 15.16. Gunler erkek bebis oluyo.. Hatirlarsan hesapla, o gunler nerdeydin kim geldi kim gitti, hatirlarsin muhtemelen.. :)

NeS

Nesil ozel mesaja bak
internette baktim, tuttugu gun 19uymus :)
Yani erkekmi ?

Süper olmuş sempş sendr mart annesi olcan desene.senin bebiş doğduğunda benim oğlan 2 yaşında olcak.7 mart doğumlu çok duygusal ve narin bir oğlum var balık burcu

Masallah 2yasinda :)))
Pipisini soyluyomu
Ewwet esimle annemin dogum gunude mart :-D

Martta doğum ha iyiymiş valla tam bahara giriyor çok rahat olur senin için

Hee bende oyle dusunuyom canim, bebisle yuruyus yapariz oda hava alir

Kisin dogum olunca yuruyus falan olmaz kesin demi :) hem izine dogruda bebis 5-6 aylik olur ona alismis olurum oda toparlanir seneye izinde yaparim

Şuan 16 aylık pipiaini söylemekten geçrim anne dşında hiç bişey söylemiyo erkekler geç konuşurmuş.kızım bu zamanlarda nerdeyse cümle kuruyodu.senin içine ne doğuyo genelde annenin içine doğar cinsiyeti.ben ikisinide hissetmiştim

Nesil ozel mesaja bak
internette baktim, tuttugu gun 19uymus :)
Yani erkekmi ?
Canim ozelde bisey goremedim..
Tatlim kesin olmasa da oyle gibi, haziran 19, 15. Gune denk geliyo. Mantik şöyle, kiz spermler yavas ilerliyo daha uzun yasiyo, erkek spermler hizli ilerliyo, cabuk ölüyo. 15. Gunde yumurta hazir oldugundan, erkek sperm ulasir ve doller. Biz bizim kuzuyu bu takdikle yapmistik, oldu. Yakinlarimda da yanilmadim. Hayirlisi olsun.. :)

NeS

Benim eşim de mart doğumlu :) Kız çok tesadüflerle doluyuz ikimiz ...Bebişin kız olacak bence

Oğlum 3 yaşına kadar bir kaç kelime söylüyordu Zeyas düşmanımın başına vermesin insan korkunç üzülüyor bir şeyi mi var diye.Çok üzülmüştüm o zamanlar.Bak hatırladım şimdi hüzünlendim.

süper olmuş yakışmııışşşş canım))))))

Canım benim kuzu daha yeni 15 aylık oldu yani yeni sayılırım gibiiiii ))

Ada ben de büyük diye düşünüyordum nedense...

kizlaarrrr yeni cizelgem nassi olmus

İlkinde kullandım dümdüzdü karnım.İkincisinde Türkiye'nin en iyisi diye bilinen profesörü idi doktorum.Korkunç paralar verdim adama çok pişmanım.Neyse....Korseyi sormuştum bir işe yaramıyor demişti kullanmadım.Keşke dinlemeseydim diyorum.Şimdi daha bombeli göbeğim.Tabii bu benim kişisel fikrim ben her ikisini de normal yaptım belki sezeryan ile farklı olur.10 kişiye iyi gelen birine iyi gelmez.Milleti galeyana getirip arıza çıkarmayalım..

evet canim erkek cocuklar her konuda geride oluyor, esimin teyzesinin bi kizi var, tabi simdi 8 yasinda.
o cadi 1 yasindayken hem yuruyordu hem konusuyordu ya, millet sasiriyodu :)

eltimin ogluda 1,5 - 2 yas gibi yurumeye basladi ve 2 - 2 bucuk yas arasi konusmaya basladi :)))

Valla tatliskom ben genel olarak esimin tarafina bakiyorumda, erkek cocuk cogunlukta. Zaten esimgilde 3 kardes, 3ude erkek :)))
Yani mantiken kiz olmasi biraz zor diye dusunuyorum :) Icime sanki erkek doguyor, belkide bu mantiktan dolayi. Kiz olursa buyuk supriz olur bana :)

haha hayirlisi datlim, bakalim senin hesaplama bende tutucakmii.
dutmazsa, gelir bulurum seni ama hahaha :)))

Hahahaha yav valentin ben korkuyom artik senden, bizim boy falanda ayniydi.
kiz yuzumuzdemi ayni yoksa, sen benim dunyadaki diger ikizimmisin lan gadin cevap ver? :-DDD

Huzunlenme tontisim, gecti bitti. o kdar bo$ kuruntu yaptin demek oglusunda. ama ister istemez insanin icine kurt duser ya

hm ilginc, ilkinde karnin duz oldu. Ikincisinde olmadi...
annemde eskiden carsaf falan sararladi diyor, atalarimiz yapiyosa vardir onlarin bir bildigi...
ben bu konuyu detaylica arastirayim internette.

Ben aralıkta doğum yaptım benim için çok zordu dışarı çıkamıyorduk haliyle çok soğuk olduğu için

evet kisin dogum yapmak cok zor olsa gerek canim inanirim
valla ben pilan proje yapmadim, boyle denk geldi :)))

Son düzenleme:
YENİ LİSTEMİZ 04/07 - 11/07

GRUP 1
01) ada ...... (baslangic 75,0) (09.hafta) (hedef 65) (toplam -02,90) ... 71,50 - 72,00 - ?? (- ?? gram).
02) Antepli .. (baslangic 92,3) (09.hafta) (hedef 60) (toplam -12,50) ... 79.80 - 79.80 - ??(- ?? gram).
03) ümran .. (baslangic 86,0) (03.hafta) (hedef 58) (toplam -04,00) ... 84,00 - 82,00 - ?? (- ?? gram).

GRUP 2
04) Valenti ... (baslangic 71,0) (01.hafta) (hedef 55) (toplam -01,00) ... 71,00 - 69,70 -?? (- ?? gram).
05) Nesil ..... (baslangic 72,0) (22.hafta) (hedef 60) (toplam -11,60) ... 60.80 - 60.40 - ?? (- ?? gram).
06) Katze ..... (baslangic 62,8) (10.hafta) (hedef 55) (toplam -02.80) ... 60.70 - 60.70 - ?? (- ?? gram).
07) Zeyas .... (baslangic 75,0) (18.hafta) (hedef 65) (toplam -07,20) ... 69,50 - 67,80 - ?? (- ?? gram).
08) masum .. (baslangic 70,3) (10.hafta) (hedef 60) (toplam -03,50) ... 69,00 - 66,20 - ?? (- ?? gram).
09) depresif.. (baslangic ????) (??.hafta) (hedef ?? ) (toplam -?????) ... 00,00 - ???? - ???? (- ?? gram).
10) Semo .... (hamilelik baslangic 69) (toplam aldigim kilo + ??????) ... 69.90 - 69,00 - 69.00 ( AYNIIIIII). HAMIS
11) tucc ...... (hamilelik baslangic 55) (toplam aldigim kilo + ??????) ... 55,60 - 55,20 - ?? (- ?? gram). HAMIS
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

izinliler
10) poyraz .. (baslangic 71,7) (09. hafta) (hedef 53) (toplam -05,30) ... 66,40 - 66,00 - 66,00 (izinli).
11) ecrin ..... (baslangic 66,7) (06.hafta) (hedef 55) (toplam -04,70) ... 62,00 - 62,00 - 62,00 (izinli).
12) FZAB ..... (baslangic 82,5) (13.hafta) (hedef 67) (toplam -10.80) ... 72.90 - 72.90 - 72.90 (izinli).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gecen 2 haftadir bildiri yapmadilar (kacaklar)
14) betul ..... (baslangic 87,5) (13.hafta) (hedef 75) (toplam -07,70) ... 79.90 - 81,50 - ???? (- gram).
15) mavijikt . (baslangic 69,9) (14. hafta) (hedef 60) (toplam -06,50) ... 64.00 - 63.40- ???? (- gram).
16) feslegn .. (baslangic 66,0) (07.hafta) (hedef 60) (toplam -03.20) ... 63.50 - 62.80 - ???? (- gram).
04) sisilm .... (baslangic 67,9) (11.hafta) (hedef 55) (toplam -07.40) ... 60,90 - 60.50 - ???? (- gram).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…