HoşgeldinBenide araniza alabilir misiniz?
AMİN canım...Nasıl geçti akşamın misafirlerinle umarım en az zararla atlatmışsındır Zeyasımmm
Adacıığım ben de senin gazınla bugün uzun ara verdiğim fitness'a geri döndüm panpişim.5.6 ile tam bir saat yürüdüm şu an hiç bir yerimi hissetmiyorum sanıyorum ölücem
Ben buralardayım canım herkes kayıplarda
Semoooo datluuuummm sakın bitki çayı içme hemde hiç birini doktor sıkı tembihledi beni düşük olur diye.kahve kola da yasak kafein ve asit bebeğe zarar veriyormuş bir de hergün ceviz ye muhakkak ben bi kâseye koydum gelip gidip yiyorum beyin gelişimi içinmiş.sen sigara kullanıyor muydun?
canım hiç bir bitki çayını önermiyorlar netten araştırma yap yazıyor hamilelik sürecince yasak hatta emziririken bile bitki çayları cıssss zaten... canım balık yediğin gün süt içme ne olacak ki riske atma ....Hatta canım düşük tehlikesi olan gebelere nane bile önerilmiyor .. düşük tehlikesi olan bir arkadaşım var normalde yoğurt üstüne nane yemeye bayılırdı. ama artık dökmüyor oda 6 aylık hamiiiişşş...
AMİN canım...Nasıl geçti akşamın misafirlerinle umarım en az zararla atlatmışsındır Zeyasımmm
Semo ile Zeyas ramazan dolayısı ile bir gaza geldiler ama asıl en zor ramazandı.Çünkü davetler çok oluyor ya da eşine bir sürü çeşit hazırlarken özenle hazırlananlardan çok canın çekiyor üstelik nasıl olsa bütün gün yemedim bir şey olmaz az bir şey yersem psikolojisine giriyorsun yiyorsun.Neyse bakıyorum da yine herkes oldukça iyi gidiyor her ne kadar yavaşlasa da kilo verişler.
Adacıığım ben de senin gazınla bugün uzun ara verdiğim fitness'a geri döndüm panpişim.5.6 ile tam bir saat yürüdüm şu an hiç bir yerimi hissetmiyorum sanıyorum ölücem
KKKKK ızlar neden kılo bıldırımı yapmadınız ?
tamam bi daha icmicem, ada dedi ogunden beri icmiyorum.
evet cevizi bende kase ye göz onune bir yere koysam iyi oàlur. dolapta gozum gormuyor.
evet malesef sigara kullaniyorum.
tm canim icmiyorum zaten kac gundur
tamam balik yedigim gun sutte icmicemcok tesekkur ederim adacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?