tuc cum, bizim bildirimiz nassi olmus amaaa :)))
iyi mi boyle kalsin mi?
sen bizimle kalicaksin demi kuzum?
selam kızlarrrrr
kız-erkek muhabbeti geçmiş
nacizane fikrimi söyleyim bir çocuk geç konuşup geç yürüyorsa bence cinsiyetindne degilde birazda yapısal
m,sla benim ikizler 1 yaşında yürüdü, konuşmak zaten 2.5 yaşınd aherşeyleirni anlatıyorları cümle vs kuruyorlardı
bu biraz hem çocugu yapısına hemd eilaeye baglı ben sürekli konuştm çocuklaırmla mesela
beebekkenn ve onlarda kaptı benden bişiyler dil terapisi yapardım söyleidigm kelmeleir tekrar ederlerdi hep
konuşmada wc egtimind ebir sıkıntımız olmadı..
ama çevremde kız çocukalrıda varki çok geç yürüyüp çok geç konuştular...
allah saglık sıhhat versinn
Süper olmuş canım valla :)) aslında kalmam diyordum ama kalsam daha ii olacak yoksa şişecem 56,4 oldum çünkü
heee ya dur $urda. Nereye gidiyon :)
sen bana göz kulak ol, ben sana
O halsizlik bazen bende de oluyor ama mutlu oluyorum sabah eksi görünce.. :)
Bu arada yemek ısrarına fırsat vermemek ilk adım..
Çok net bir şekilde '' ben bu saatte bişey yemem'' diyorum, herkes yanlış ben doğruyum gibi.. işe yarıyor.. :)
Kızlar hayırlısı, her bebek adıyla gelirmiş.. Tarihlerinizi biliyosanız cinsiyet tahmini yapabiliriz..
uhu hosgeldin datliskom, nassin bakem? tarti yuzune guldumu bugun?
simdi sanada hak verdim bak, cocugun yapisiylada alakali olabilir aile bagida önemli... :)
ohooo super valla, ben cennete dustum. Burda bana her konuda yardim edebilecek bir suru aplam var
evet canim erkek cocuklar her konuda geride oluyor, esimin teyzesinin bi kizi var, tabi simdi 8 yasinda.
o cadi 1 yasindayken hem yuruyordu hem konusuyordu ya, millet sasiriyodu :)
eltimin ogluda 1,5 - 2 yas gibi yurumeye basladi ve 2 - 2 bucuk yas arasi konusmaya basladi :)))
Valla tatliskom ben genel olarak esimin tarafina bakiyorumda, erkek cocuk cogunlukta. Zaten esimgilde 3 kardes, 3ude erkek :)))
Yani mantiken kiz olmasi biraz zor diye dusunuyorum :) Icime sanki erkek doguyor, belkide bu mantiktan dolayi. Kiz olursa buyuk supriz olur bana :)
haha hayirlisi datlim, bakalim senin hesaplama bende tutucakmii.
dutmazsa, gelir bulurum seni ama hahaha :)))
Hahahaha yav valentin ben korkuyom artik senden, bizim boy falanda ayniydi.
kiz yuzumuzdemi ayni yoksa, sen benim dunyadaki diger ikizimmisin lan gadin cevap ver? :-DDD
Huzunlenme tontisim, gecti bitti. o kdar bo$ kuruntu yaptin demek oglusunda. ama ister istemez insanin icine kurt duser ya
hm ilginc, ilkinde karnin duz oldu. Ikincisinde olmadi...
annemde eskiden carsaf falan sararladi diyor, atalarimiz yapiyosa vardir onlarin bir bildigi...
ben bu konuyu detaylica arastirayim internette.
evet kisin dogum yapmak cok zor olsa gerek canim inanirim
valla ben pilan proje yapmadim, boyle denk geldi :)))
Süper olmuş canım valla :)) aslında kalmam diyordum ama kalsam daha ii olacak yoksa şişecem 56,4 oldum çünkü
ablaların kurban olsun sana
yok yawrum tartılmadım ki , bugünde arkadaşla buluşup allah ne verdiyse artıkk
Aynen öyle kalayım kalayım gerçi 2 hafta sonra anneme gidicem orda nasıl dikkat edeceksem:) kaç gündür hemen kilo aldım diye moralim bozluluyordu
Günaydın kızlar nasılsınız
Hastalandım ben bugün dün sahur yapmıştım kahvaltı yapmayım dedim bi düzen oturtamadım ya sabah 1 muz şimdide 1 kase kiraz yedim akşama kadar bişey yemek istemiyorum iftara davetliyiz ama dayanabieceğimi sanmıyorum çayla falan geçiştirmeye çalışıcam
Eve ya kal valla, gitme
son bi kac gundur cok abarttiysan eger, kilo artisi ondandir tatlim. SIkma canini...
biraz spor yap tuc cum, ben yapiyom bacak hareketleri falan
tm ayni yazalim o zaman seni, bugunde ye bakalim. SOnrada yarindan - tatile kadar sana bi sey yok :) okey mi
oggghhhh guzel aplalarima Allah saglik sihhat versin insallah, amin.
Annede dikkat etmek, diyet yapmak yok bilirim :)))
erken ye, ve spor yap o zaman pek sorun olmaz sanirim
gunaydin umi,
masallah 2 kilo gitmis kiz
iftar sofralari cok fena abartili oluyo canim ama dikkat edesin
Boy,kilo,burç,eşlerin burcu,kalçaların çıkılığı...daha kimbilir neler var bende tırstım şimdi reyiz
Taze annem ben tavsiyelerimi sıralamadım daha sana sıralamaya geldim :))
Çok yeme sık sık tartıl gerekirse diyetisyene git hamile bir kadın normalde alması gereken kalorinin sadece 300 kalori fazlasını alabilir dedi diyetisyen
bol bol da yürüyüş yap bitti tavsiyelerim şimdilik bukadar ben 30 aldım sen sakın alma çok pişman olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?