valla canım tebrik ederim formülü söylesene banadaben 3senedir uğraşıyorum olmuyor tüp bile kabul etmedi beni yok kız geçen ay 9 adet oldum bu ay hala gelen giden yok bu sabah test yaptım tabikide negtif çıktı ama ara ara kasık ağrım oluyor adette olamadım nasıl iş anlamadım gitti:26::26:
canım mide bulantısı için hurma öneriliyor bu normal hac hurmaları varya ondan hem bebek içinde besleyici ama ben denemedim çünkü benim hiç midem bulanmadı benim hamileliğimde yaşadığım tek sorun mide yanmasıydı onun dışında çok şükür hiç bir sorun olmadı... Ama 9 ay yandı 2 yastıkla yatıyordum reflüü kötü bişeydi...sezaryan günü bile bana mide yanması için ilaç verdiler...
Canım tuzlu kraker ye benimde p kadar kötü ki şu saat oldu yataktan kalkamadımya da kuru ekmek ye bastırsın
merhaba kızlar ,
bugun tartıya eksili başladım süper motivasyon oldu benim için 71,5 dan 71.0 olmuşum inşallah cumaya kadar biraz daha veririm 1 hafta sonra 6lı rakamları görmek istiyorum ....dün yine dolabımı döktüm giydim giydim çıkardım... bazılarına girmeme az kalmış gibi spor çok sıkılaştırdı günde 2 saat spor yapıyorum.birazdan kuzum uyur spora başlarım... hem spor hem ev işi derken bayağı efor harcıyorum...aslında çok çok sıkı bir diyet yapmıyorum daha doğrusu ramazan dolayısıyla yapamıyorum ama spor işe yarıyor...
semoşş geçmiş olsun cnm
kuru galeta grisini ve çubu kraker ye cnm
sabah yatagın başınd adursun ye öyle kalk yataktan yagsız peynir ye brid eyanında
Canım tuzlu kraker ye benimde p kadar kötü ki şu saat oldu yataktan kalkamadımya da kuru ekmek ye bastırsın.bu arada bende sigara içiyorum bırakamadım bi türlü günde 3 tane içiyorum ama vicdanım hiç rahat değil
tamam az sonra kocise soylim bana bol bol kraker alsin
3tane yine iyi tuc cum, ben cok iciyorum yine
5tane yi gecmiyim diyodum ama duramiyorum yinede, gerci yarim icmediklerimi de saymazsak. 5tane oluyo
Doktora sordun mı hiç ben sordum bırakacaksın diyo sanki kolaymış gibi
Selam kizlar... Ben bikac gundur yazamadim ama genel bir durgunluk olmus zaten.. Cok kaybim olmamis.. Malum zaman geldi ve izne ciktim sonunda.. 2 gun cadir ve kamp hayati, sabahta kismetse otele gecicez.. Veeees aylardir zamanini degistirmeye calistigim reglim.. O galip geldi.. Dun aksamdan beri acayip yogun, yarin azalsa diye umuyorum..
NeS
Canim cok tesekkur ederim. Darisi basina insallah.
Sigara kullaniyormusunuz? Bide bayanlarin hami$ kalmak istedigi dönemde diyet yapmasi iyi degil...
gecen ay ekstradan hic bi sey yapmadim canim. ama genel olarak esimle birlikte dikkat ettigimiz seyler vardi.
Ben biraz sigaraya ve kahveye dikkat ediyordum, esim ikisinden nefret ediyo Allahtan.
agri kesici yutmamaya özen gösterdik. (turkiyede ibuprofen varmi bilmiyorum ama burda var ve yumurta+sperme iyi degil)
internet kullanmadigimiz zaman telefondaki internetleri hep kapattik. (wifi yumurta ve sperm icin iyi degil)
evde terliksik gezmemeye özen gösterdik. (ciplak ayakla gezme cocugun olmaz, koca kari lafi i$e yaramis olabilir valla) :)
bide özellikle gecen ay, gunlere takvime falan hic bakmadim yumurtalama günume de bakmadim... (kafama keyfime göre takildim)
Canim cok tesekkur ederim. Darisi basina insallah.
Sigara kullaniyormusunuz? Bide bayanlarin hami$ kalmak istedigi dönemde diyet yapmasi iyi degil...
gecen ay ekstradan hic bi sey yapmadim canim. ama genel olarak esimle birlikte dikkat ettigimiz seyler vardi.
Ben biraz sigaraya ve kahveye dikkat ediyordum, esim ikisinden nefret ediyo Allahtan.
agri kesici yutmamaya özen gösterdik. (turkiyede ibuprofen varmi bilmiyorum ama burda var ve yumurta+sperme iyi degil)
internet kullanmadigimiz zaman telefondaki internetleri hep kapattik. (wifi yumurta ve sperm icin iyi degil)
evde terliksik gezmemeye özen gösterdik. (ciplak ayakla gezme cocugun olmaz, koca kari lafi i$e yaramis olabilir valla) :)
bide özellikle gecen ay, gunlere takvime falan hic bakmadim yumurtalama günume de bakmadim... (kafama keyfime göre takildim)
hurma, bildigimiz hurma mi kiz :))) enee super, insallah iyi gelir, oglen yerim evde :)
ay sorma adacim, bende iyidim midemden. yeni basladi benimkide 3-4 gundur boyleyim
ayyy seninki daha kotuymus canim, Allah gostermesin bi daha.
he iyi fikir bunuda denicem, oglen tost yiyem o zaman :)
adacim, senden umutluyum valla bu hafta 6li bi seyler goruceksin gibime gelio :)))
evet ya spor vucudu cok sekillendiriyor :)
sagol canım cevap için sen ne kadar zamandır korunmuyordun canım. benim eşimin değerleri birara düşüktü sonra tekrar yükseldi durum ne bilmiyorum şuan ama keçiboynuzu falan yemiyor malesefbendede pko var ben sigara kullanmam kahveyi gğnde 1 belki içerim çok uyuklarsa türk kahvesi hergün 1 tane içerim eşim sigara kullanıyor malesef ama ayağı sıcak tut ulmasını biliyorum canım şu takmama olayını nasıl çözeceğimi bilemiyorum malesef ilişki nasıl oldu gün aşırımı genelde nasıl yani
Evet canım bildiğimiz hurma iyi geliyor diye söylerler inşallah iyi gelir....
İnşallah semocum yaaa artık 6lı rakamları görmek istiyorum bu hafta görürmüyüm bilmem ama kesin haftaya cuma 6lı rakamları görürüm gibi...bu sabah 71.0 çıktım az kaldı cumaya sanmam 6lı göremem(((
Ve bugunku menum
sabah: 2 kurabiye. 1minik cikolata. yarim bardak kahve.
ara: kutu yogurt
oglen: tost ve 2parmak sosis. üj bej tane chips :)
ara: 2 ceviz, 6badem, 3 hurma. yarim bardak kahve.
aksam: tavuklu corba ve salata.
kiz zeyassss, nirelerdesin?
Bi görunuyon alttaki, konuyu okuyanlar arasinda. Bi kayboluyon
Ve bugunku menum
sabah: 2 kurabiye. 1minik cikolata. yarim bardak kahve.
ara: kutu yogurt
oglen: tost ve 2parmak sosis. üj bej tane chips :)
ara: 2 ceviz, 6badem, 3 hurma. yarim bardak kahve.
aksam: tavuklu corba ve salata.
merhaba kızlar ,
bugun tartıya eksili başladım süper motivasyon oldu benim için 71,5 dan 71.0 olmuşum inşallah cumaya kadar biraz daha veririm 1 hafta sonra 6lı rakamları görmek istiyorum ....dün yine dolabımı döktüm giydim giydim çıkardım... bazılarına girmeme az kalmış gibi spor çok sıkılaştırdı günde 2 saat spor yapıyorum.birazdan kuzum uyur spora başlarım... hem spor hem ev işi derken bayağı efor harcıyorum...aslında çok çok sıkı bir diyet yapmıyorum daha doğrusu ramazan dolayısıyla yapamıyorum ama spor işe yarıyor...
haha valentinim yine cok dogru bir tespit yapmis benim ve zeyasin hakkinda.
biz zeyasla verdik gazi bir birimize ramazandan önce, benimki yalan oldu. ama zeyas gayet iyi gidiyo:-D
oley bebem, ne zaman basladin fitnesse? :))) cok sevindim, yuzmeyi biraktinmi yoksa?
Semos aklimdayken hamileyken etli çiğ kofte yenilmiyor haberin olsun cig et oldugu icin bebegin gozlerine zarar veriyormus allah korusun kör olmasina sebep oluyormus. Tukettigin tum etlerin iyi pistigine dikkat et canım
Semocum okadar yoğun bir gün geçiriyorumkiiii sorma gitsin.okuyorum hemen çıkıyorum alıntı yaptım bir kaçtane cevap yazmak için yazamadım.miğde bulantın için tuzlu çubuk kraker ye canım.
kaç üj bej tane chips hımmm?
Tebrikler Ada...Biraz dikkat edersen ben ce de önümüzdeki hafta altılı rakamları görürsün.
Sanırım ölüyorum dediğim gün
Bir saatten fazla da yüksek topuklarla Bağdat caddesinde gezdim.Akşam yürüyemedim.
Fitness'ı ben çok uzun zamandır yapıyordum bıkmıştım.Ara verip birden yüksek level'da başlayınca bir de topuklu ayakkabı yürüyüşü beni helak etti.Yüzmeye regl yüzünden gitmyordum ama bugün bitti giderim yine..İçme o pis sigaraları .Hani benim boğa inatlı semoşum.Vur masaya içmiyorum ülen artık diye hönkür ve yavaşça uzaklaş o paketten.
Hoşgeldinumarım istediğin kiloya en yakın zamanda düşersin.boy kilo yaş kaç canım
Cok tesekkur ederim kusura bakmayin internetim yoktu giremedim kilo 78.5 boy 167 yas 20
AaaDaaaaa,
hurma baya ise yaradi bebegim.
ogleden sonra bulanti olmadi :))) hurma yidim 3tene :)))
Yihooooeeee, Cok sagol Allah ne luradin varsa versin ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?