Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

semoşş geçmiş olsun cnm
kuru galeta grisini ve çubu kraker ye cnm
sabah yatagın başınd adursun ye öyle kalk yataktan yagsız peynir ye brid eyanında

Canim cok tesekkur ederim. Darisi basina insallah.
Sigara kullaniyormusunuz? Bide bayanlarin hami$ kalmak istedigi dönemde diyet yapmasi iyi degil...
gecen ay ekstradan hic bi sey yapmadim canim. ama genel olarak esimle birlikte dikkat ettigimiz seyler vardi.

Ben biraz sigaraya ve kahveye dikkat ediyordum, esim ikisinden nefret ediyo Allahtan.
agri kesici yutmamaya özen gösterdik. (turkiyede ibuprofen varmi bilmiyorum ama burda var ve yumurta+sperme iyi degil)
internet kullanmadigimiz zaman telefondaki internetleri hep kapattik. (wifi yumurta ve sperm icin iyi degil)
evde terliksik gezmemeye özen gösterdik. (ciplak ayakla gezme cocugun olmaz, koca kari lafi i$e yaramis olabilir valla) :)
bide özellikle gecen ay, gunlere takvime falan hic bakmadim yumurtalama günume de bakmadim... (kafama keyfime göre takildim)

hurma, bildigimiz hurma mi kiz :))) enee super, insallah iyi gelir, oglen yerim evde :)
ay sorma adacim, bende iyidim midemden. yeni basladi benimkide 3-4 gundur boyleyim

ayyy seninki daha kotuymus canim, Allah gostermesin bi daha.

Canım tuzlu kraker ye benimde p kadar kötü ki şu saat oldu yataktan kalkamadım ya da kuru ekmek ye bastırsın

he iyi fikir bunuda denicem, oglen tost yiyem o zaman :)

adacim, senden umutluyum valla bu hafta 6li bi seyler goruceksin gibime gelio :)))
evet ya spor vucudu cok sekillendiriyor :)

semoşş geçmiş olsun cnm
kuru galeta grisini ve çubu kraker ye cnm
sabah yatagın başınd adursun ye öyle kalk yataktan yagsız peynir ye brid eyanında

tamam az sonra kocise soylim bana bol bol kraker alsin

3tane yine iyi tuc cum, ben cok iciyorum yine
5tane yi gecmiyim diyodum ama duramiyorum yinede, gerci yarim icmediklerimi de saymazsak. 5tane oluyo

tamam az sonra kocise soylim bana bol bol kraker alsin

3tane yine iyi tuc cum, ben cok iciyorum yine
5tane yi gecmiyim diyodum ama duramiyorum yinede, gerci yarim icmediklerimi de saymazsak. 5tane oluyo

Doktora sordun mı hiç ben sordum bırakacaksın diyo sanki kolaymış gibi

ene iyi tatiller beybim.
hain plan dutmadimi nesilim Hainlik sana yaramadi bak goruyonmu :)
neyse ya sikma canini, her genc kizin basini gelir.

sagol canım cevap için sen ne kadar zamandır korunmuyordun canım. benim eşimin değerleri birara düşüktü sonra tekrar yükseldi durum ne bilmiyorum şuan ama keçiboynuzu falan yemiyor malesef bendede pko var ben sigara kullanmam kahveyi gğnde 1 belki içerim çok uyuklarsa türk kahvesi hergün 1 tane içerim eşim sigara kullanıyor malesef ama ayağı sıcak tut ulmasını biliyorum canım şu takmama olayını nasıl çözeceğimi bilemiyorum malesef ilişki nasıl oldu gün aşırımı genelde nasıl yani

Evet canım bildiğimiz hurma iyi geliyor diye söylerler inşallah iyi gelir....

İnşallah semocum yaaa artık 6lı rakamları görmek istiyorum bu hafta görürmüyüm bilmem ama kesin haftaya cuma 6lı rakamları görürüm gibi...bu sabah 71.0 çıktım az kaldı cumaya sanmam 6lı göremem (((

Gecen sene, bos kese nedeniyle dusuk yaptim. sonra 6ay korundum... iyilesme sureci ve piskolojik hazirlanmak acisindan.
antramanlara yilbasinda basladik, yani tam 6 aydir korunmuyordum.

cokmu iciyor esin sigarayi, gunde kac tane iciyo? sigaranin etkisi buyuk oluyo canim, gecen seneki gebeligimde daha cabuk gebe kalmistim (o zaman gunde 5-6 sigara iciyordum)... bu sene 15 tane iciyordum gunde. Gebe kaldigimi ögrendigimde azaltmaya basladim.

yakin arkadaslarim cok dedi, kafana takma rahat ol takvime falan bakip gun sayma dediler. bende oyle yaptim.
cevreden cok baski oldu, o yuzden kafama takiyordum bende. dusuk yaptigimi bilen insanlar ve esimin ailesi durmadan soruyorlardi. hani daha bi sey yokmu, hamile degilmisin diye. bi doktora görun vs...

valla iliski gun asiri olmadi canim, 2-3 gunde 1. Veya hafta sonlari hergun.

hurma getirdim simdi yanimda, az sonra kotu olursam yicem :)
evet bu hafta olmazsada, haftaya 100% 6li rakam gorursun insallah

Ve bugunku menum

sabah: 2 kurabiye. 1minik cikolata. yarim bardak kahve.
ara: kutu yogurt
oglen: tost ve 2parmak sosis. üj bej tane chips :)
ara: 2 ceviz, 6badem, 3 hurma. yarim bardak kahve.
aksam: tavuklu corba ve salata.

Ve bugunku menum

sabah: 2 kurabiye. 1minik cikolata. yarim bardak kahve.
ara: kutu yogurt
oglen: tost ve 2parmak sosis. üj bej tane chips :)
ara: 2 ceviz, 6badem, 3 hurma. yarim bardak kahve.
aksam: tavuklu corba ve salata.

Semos aklimdayken hamileyken etli çiğ kofte yenilmiyor haberin olsun cig et oldugu icin bebegin gozlerine zarar veriyormus allah korusun kör olmasina sebep oluyormus. Tukettigin tum etlerin iyi pistigine dikkat et canım

kiz zeyassss, nirelerdesin?
Bi görunuyon alttaki, konuyu okuyanlar arasinda. Bi kayboluyon

Semocum okadar yoğun bir gün geçiriyorumkiiii sorma gitsin.okuyorum hemen çıkıyorum alıntı yaptım bir kaçtane cevap yazmak için yazamadım.miğde bulantın için tuzlu çubuk kraker ye canım.

Tebrikler Ada...Biraz dikkat edersen ben ce de önümüzdeki hafta altılı rakamları görürsün.

Sanırım ölüyorum dediğim gün
Bir saatten fazla da yüksek topuklarla Bağdat caddesinde gezdim.Akşam yürüyemedim.

Fitness'ı ben çok uzun zamandır yapıyordum bıkmıştım.Ara verip birden yüksek level'da başlayınca bir de topuklu ayakkabı yürüyüşü beni helak etti.Yüzmeye regl yüzünden gitmyordum ama bugün bitti giderim yine..İçme o pis sigaraları .Hani benim boğa inatlı semoşum.Vur masaya içmiyorum ülen artık diye hönkür ve yavaşça uzaklaş o paketten.

Son düzenleme:
Semos aklimdayken hamileyken etli çiğ kofte yenilmiyor haberin olsun cig et oldugu icin bebegin gozlerine zarar veriyormus allah korusun kör olmasina sebep oluyormus. Tukettigin tum etlerin iyi pistigine dikkat et canım

Evet yasak oldugunu biliyorum canim. Cig et yemek yasak, bende eti iyi pismis severim zaten :)

Ama korluge sebeb oldugunu billiyodum walla. Sagol tatliskom

Semocum okadar yoğun bir gün geçiriyorumkiiii sorma gitsin.okuyorum hemen çıkıyorum alıntı yaptım bir kaçtane cevap yazmak için yazamadım.miğde bulantın için tuzlu çubuk kraker ye canım.

He tuzlu kraker denicem bakalim. Kizlarda tavsiye etti

Yarin bekliyoruz o zaman seni burda bugunluk yirttin hadi bakem

kaç üj bej tane chips hımmm?

Hee kusum uj bej tane :)

Hahaha desene nomissiz topuklu yordu seni bugun :) fitnessi duzenli yapio sonra birden birakmak kotu oluyo demi canim, kilolar hizla geri donus yapiyo valla bilirim.

Ama baya azalttim ona bile cok seviniyorum canim. Tamamen birakmak daha guzel tabikisi

AaaDaaaaa,

hurma baya ise yaradi bebegim.
ogleden sonra bulanti olmadi :))) hurma yidim 3tene :)))

Yihooooeeee, Cok sagol Allah ne luradin varsa versin ;-)

AaaDaaaaa,

hurma baya ise yaradi bebegim.
ogleden sonra bulanti olmadi :))) hurma yidim 3tene :)))

Yihooooeeee, Cok sagol Allah ne luradin varsa versin ;-)

Rica ederim canım banada bir ogrenci velim tavsiye etmisti. Sifa olsun canim..

Kizlar muhakkak acikiyorsunuzdur ama ben bazen dayanamayacak kadar cok acikiyorum böyle hareket etmeye mecalim kalmıyor o zaman ne yapiyorsunuz sizce cin misiri yağsız tuzsuz patlatip yesem yemek yemis gibi mi olurum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…