bu arada kizlar kuzenim yapmisti gecen sene aksamlari yemeyerek 2-3 ayda 12 kilo falan verdi
zeyas kahvalti normal sayilir bi dilim tam bugday ekmegi bi yumuurta yesillik falan onun disinda aksama kadar 2 saatte bi 1.5 lt yagsiz ayranin icine 4er kasik nohut yesil mercimek ve bulgur koyuyosun iciyosun
Aynen evet .. 😐 ama olur inşallah ya .. Mecbur atlatıcaz başaarıcaz !! Cıta gibi olucagın günü düşün .. Hep birlikte 😊😊 iyi olucaz iyi direnelim bize laf vuranlara inat mutlu olucaz
afiyet olsun yaramasın inşşşşsonrasında vicdan azabı duymakta kötü oluyo be inş vicdan azabı duymadan yediğimiz günlerde gelir
acıkmazsın inş ben 4,30 da kapattım o faslı
Insallah canim ...
Yarin full gaz devam☺️
acıkmazmıyım şu an ölüyorum açlıktanama acıktıkça dahada mutlu oluyorum zayıflıyorum diyorum .
Gunaydin arkadaslarr.dun aksam 6 dan sonra hicbir sey yemedim sadece su ictim aslinda yicektim ama uyku daha agir basti:)
Bu sabah kalktgmda icine iki tane kuru kayisi attigim bir bardak sicak suyumu ictim.
Kahvaltida ise;
1 haslanmis yumurta
az bi parca peynir
1 tatli kasigi bal
1 yaprak marul
3 tane ceri domates
1 bardak sekersiz cay
Tabi bu yediklerimin hepsi yagsiz tuzsuz
ustune de tam 1 litre su:)
100 tane pilates topumla mekik cektim
50tane de bacak basen hareketsabah sabah benden bukadar geri.kalan enerjimi de kizima biraktim:)
Derincim benim gobek ve bel bolgemde 3 er cm incelme olmus
esimde gozume zayif geldin dedi.bu sabah isten geldgnde gobeginde baya gitmis dedi
Günaydın efendim herkese,
kilo verişim gramlarla da olsa devam ediyor dün akşam aynada kendimi inceledim dans ederken belim bayağı incelmiş :)
Hayatım neden gitmiyorsun sevgililer günü yemeğine,eşinle mi tartıştınız?Moralin hala bozuksa sardırma yine tatlılara rahatlayacağına inanıyorsan bana mesaj atabilirsin özelden ..Dinlerim canım...
Bu hafta az gitti kilolardan ama en azından duraksamadan devam ediyorum buna seviniyorum.Hergün tartılıpta rakamların aynı kalması bütün uğraşlarına rağmen çok sinir bozucu oluyor.Dün 36 beden mayo aldım bu Nisan da içine girmeyi planlıyorum
Dün akşam kaçamaksız geçti.Bu sabah bir dilim ekmeğe nutella sürüp yedimŞimdi de kahve keyfi her zaman ki gibi spor sonrası...
günaydınnnnnnn sevgililer gününüz kutlun olsun kızlar
seneye bu zamanlar kilolardan tam kurtulmuş olacaz allahın izniyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?