Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bu arada kizlar kuzenim yapmisti gecen sene aksamlari yemeyerek 2-3 ayda 12 kilo falan verdi

eğer gün içinde de yediklerine dikkat edersen kesinlikle çok etkili bir yöntem bende 2. çocuğumdan önce 8 kilo vermiştim bu yöntemle

zeyas kahvalti normal sayilir bi dilim tam bugday ekmegi bi yumuurta yesillik falan onun disinda aksama kadar 2 saatte bi 1.5 lt yagsiz ayranin icine 4er kasik nohut yesil mercimek ve bulgur koyuyosun iciyosun

zeyas kahvalti normal sayilir bi dilim tam bugday ekmegi bi yumuurta yesillik falan onun disinda aksama kadar 2 saatte bi 1.5 lt yagsiz ayranin icine 4er kasik nohut yesil mercimek ve bulgur koyuyosun iciyosun

hımm güzelmiş kilo vermem durduğu zaman yaparım pirinş lapasınıda yazdım bi kenara artık değiştire değiştire canım ne isterse

bende bugün 2:30 ta yediğim son prinç lapası yoğurtla duruyorum acıkmadım çok doyuruyor benı memnunum yarında devam edicem haftaya yine protein ve sebze ağırlıklı beslenicem cumartesi sabahını bekliyroum kızlar güzel değişiklikler olması ümidiyle iyi geceler
yarın görüşürüz

bugunum sporsuz geçti ( üzgünüm

ben bu sabah dünde aynı olmak kaydıyla 66.9 cıktım listeye benide alın arkadaşlar ben kızla ilgileniyorum cok giremiyorum beni unutmayın

günaydın arkadaşlar moral ve motivasyonlar süper değilmi kilo evrmeler incelmeler daralmalar varmı dışarıdan farkedilir hale geldikmi tepki alabiliyormusunuz.

günaydınnnnnnn sevgililer gününüz kutlun olsun kızlar
seneye bu zamanlar kilolardan tam kurtulmuş olacaz allahın izniyle :))

Gunaydin arkadaslarr.dun aksam 6 dan sonra hicbir sey yemedim sadece su ictim aslinda yicektim ama uyku daha agir basti:)
Bu sabah kalktgmda icine iki tane kuru kayisi attigim bir bardak sicak suyumu ictim.
Kahvaltida ise;
1 haslanmis yumurta
az bi parca peynir
1 tatli kasigi bal
1 yaprak marul
3 tane ceri domates
1 bardak sekersiz cay
Tabi bu yediklerimin hepsi yagsiz tuzsuz
ustune de tam 1 litre su:)
100 tane pilates topumla mekik cektim
50tane de bacak basen hareketsabah sabah benden bukadar geri.kalan enerjimi de kizima biraktim:)

Derincim benim gobek ve bel bolgemde 3 er cm incelme olmus
esimde gozume zayif geldin dedi.bu sabah isten geldgnde gobeginde baya gitmis dedi

Günaydın efendim herkese,
kilo verişim gramlarla da olsa devam ediyor dün akşam aynada kendimi inceledim dans ederken belim bayağı incelmiş :)

Hayatım neden gitmiyorsun sevgililer günü yemeğine,eşinle mi tartıştınız?Moralin hala bozuksa sardırma yine tatlılara rahatlayacağına inanıyorsan bana mesaj atabilirsin özelden ..Dinlerim canım...

Bu hafta az gitti kilolardan ama en azından duraksamadan devam ediyorum buna seviniyorum.Hergün tartılıpta rakamların aynı kalması bütün uğraşlarına rağmen çok sinir bozucu oluyor.Dün 36 beden mayo aldım bu Nisan da içine girmeyi planlıyorum

Dün akşam kaçamaksız geçti.Bu sabah bir dilim ekmeğe nutella sürüp yedim Şimdi de kahve keyfi her zaman ki gibi spor sonrası...

Bu sabah çok formda gördüm sizi FZAB hanım bu ne azim azizim

Bizim evde de fistik ezmesiyle nutella bitti markete gdip bakip bakip almadan donuyorum icim elvermiyo alma kizim zayiflaman lazim diyo( afiyet bal seker olsun enerji olsun kilo vermene destek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…