Kizlar bir yanlislik var ben son zamanlarda nete sik giremiyorum ama kilo bildirimini devamli yapiyordum simdi farkettim iki haftadan beri bildiri yapmamisim yazili(sadece gecen hafta hic vakiz bulamadigimdan cuma yerine pazar bildiri yapmistim.
Günaydiiin,
Nasilsiniz? ne var ne yok? Keyifler nasil?
Bugun bizim buralar cok sicakkk simdiden 20derece, öglene 27 derece olucak.
izinime 6 hafta kaldi, nasil gecicek bunca zaman. umarim cabucak gecerrrr. Tatile ihtiyacim var
Günayfın.kız 27 dereceye sıcakmı diyon semoş.istanbulda olsan napcan.vücut yapış yapış oluyo nemden
Gecen sene, bos kese nedeniyle dusuk yaptim. sonra 6ay korundum... iyilesme sureci ve piskolojik hazirlanmak acisindan.
antramanlara yilbasinda basladik, yani tam 6 aydir korunmuyordum.
cokmu iciyor esin sigarayi, gunde kac tane iciyo? sigaranin etkisi buyuk oluyo canim, gecen seneki gebeligimde daha cabuk gebe kalmistim (o zaman gunde 5-6 sigara iciyordum)... bu sene 15 tane iciyordum gunde. Gebe kaldigimi ögrendigimde azaltmaya basladim.
yakin arkadaslarim cok dedi, kafana takma rahat ol takvime falan bakip gun sayma dediler. bende oyle yaptim.
cevreden cok baski oldu, o yuzden kafama takiyordum bende. dusuk yaptigimi bilen insanlar ve esimin ailesi durmadan soruyorlardi. hani daha bi sey yokmu, hamile degilmisin diye. bi doktora görun vs...
valla iliski gun asiri olmadi canim, 2-3 gunde 1. Veya hafta sonlari hergun.
hurma getirdim simdi yanimda, az sonra kotu olursam yicem :)
evet bu hafta olmazsada, haftaya 100% 6li rakam gorursuninsallah
Günaydiiin,
Nasilsiniz? ne var ne yok? Keyifler nasil?
Bugun bizim buralar cok sicakkk simdiden 20derece, öglene 27 derece olucak.
izinime 6 hafta kaldi, nasil gecicek bunca zaman. umarim cabucak gecerrrr. Tatile ihtiyacim var
selam zeyasim,
haha, valla biz pek aliskin degiliz boyle sicaklara canim
eeeh nassin, regl oldunmu?
Günaydın velantinnn.eşinin farkedip bunu söylemesi süper bişey.benim muzur kocam zayıflayana kadar başımın etini yedi dün zayıflayınca hayatımızda çokta bişey değişmedi dedi gıcık şey.ama o görcek ramazan sonrası kendimi spora adayacağım ve aşkım çok zayıfladın çok güzel oldun lafını söyletteeğim ona.konyaya lisedeyken okulla gitmiştim.etli ekmeği güzeldi onu hatırlıyorum bitekGünaydın kızlar,
bugün tartı günümüz...Sabah eşim ne kadar zayıfladın dedi.Normalde zor farkeder.Gerçekten kendimde aynaya baktığımda daha insani boyutlara geldiğimi görüyorumÇok zor kilo veriyorum üzüyor bu beni..Artık sürekli diet halinde olmanın cezası.Baş dönmelerim başladı demiştim dün.Dün gece saat gece 2 de 10 kiloluk bir karpuzun neredeyse yarısını ve 2 tane de pideyi acımadan yedim.
Sabah kalktığımda kesin 2 kilo olarak geri dönüşü olur amaaaaa sadece 200 gr olmuş
Kızlar tatile giderken Konya üstünden gidelim dedi eşim.Mevlanaya falan gidenler azıcık bilgilendirsin beni.Ne yiyelim ne içelim panpişler.İlla satın alınacak ? tadına bakılacak?bir gece kalınacak yer?
çizelgeyi bulamadım.Semocan sensiz helak oluyoruz burlarda dön gari
Günaydın velantinnn.eşinin farkedip bunu söylemesi süper bişey.benim muzur kocam zayıflayana kadar başımın etini yedi dün zayıflayınca hayatımızda çokta bişey değişmedi dedi gıcık şey.ama o görcek ramazan sonrası kendimi spora adayacağım ve aşkım çok zayıfladın çok güzel oldun lafını söyletteeğim ona.konyaya lisedeyken okulla gitmiştim.etli ekmeği güzeldi onu hatırlıyorum bitek
hahaha demek öyle söyledi..Eeee tabii sevgi birkaç kilo ile değişmiyor ki :) kilolu ikende seviyordu şimdi de seviyor datlım :) evet zeyasım bayramdan sonra bol bol spor yapıp kiloları daha hızlı atıcaz.Etli ekmekhep boğaza çalışıyoz kız..
tünaydın kızlar nasılsınız bakalım hayırlı cumalar :) ben hala adet olamadım yüzümde sivilceler çıktı napcamı bilmiyorum kendimi patlamaya hazır bomba gibi hissediyorumakşam iyi yediğim halde sabahları miğdem resmen gurulduyor aç uyanıyorum napcam bu durumu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?