Hoşgeldinumarım istediğin kiloya en yakın zamanda düşersin.boy kilo yaş kaç canım
Cok tesekkur ederim kusura bakmayin internetim yoktu giremedim kilo 78.5 boy 167 yas 20
Tekrardan hoşgeldin yaşın çok küçükmüş metobalizman hızlı çalışıyodur senin hemen verirsin.çok acıktığın zamanlarda 1 zeytin arabilirsin ağzına.yada tuzsuz leblebi:) cqnın şeker istediğinde süte toz tarçını karıitırıp içebilirsin yada elma üstünede tarçın serpip yiyebilirsin
Tekrardan hoşgeldin yaşın çok küçükmüş metobalizman hızlı çalışıyodur senin hemen verirsin.çok acıktığın zamanlarda 1 zeytin arabilirsin ağzına.yada tuzsuz leblebi:) cqnın şeker istediğinde süte toz tarçını karıitırıp içebilirsin yada elma üstünede tarçın serpip yiyebilirsin
Cok tesekkur ederim :))
Ve bugunku menum
sabah: 2 kurabiye. 1minik cikolata. yarim bardak kahve.
ara: kutu yogurt
oglen: tost ve 2parmak sosis. üj bej tane chips :)
ara: 2 ceviz, 6badem, 3 hurma. yarim bardak kahve.
aksam: tavuklu corba ve salata.
Herkesciklere günaydin, Gununuz guzel olsun arkadaslar.
Nassiniz kizceler?
Ben biraz uykusuzum sanki, ramazanliktan dolayi uyku duzenim biraz bozuldu
Merhaba,
Bende 18'den sonra yemeyerek kilo vermeye çalışıyorum fakat bugün birkaç hafta için yemek saatimii biraz daha erkene almaya karar verdim ve bu gurubu gördüm benim diyetimde var ek olarak çok çiğnemek,spor yapmak vs vs VEEE hamile kalmaya da çalışıyorum hamile kaldıktan sonrada diyet ve 17'den sonra yemek yememeyi yapabiliyor musun?
Slm kızlar.dün iftarda uzun zamam sonra dikkat edebildim şükür.cumartesi davetim var cuma günüde davetliyim.ramazan sonu 5 kilo verme hedefim yalan oldu yani.3 kilo vermiş olsam 1 kilosu eski düzene dönünce geri gelse ele kalır 2 kilo bunada şükür
Günaysın semoş. Uyku düzeni denen bişey kalmadı bendede.zaten normaldede oğlum çok sık uyanıyodu bide sahura kalkıyorum e gecede geç yatıyoruz.öğlen kestiriyorum ben biraz ev hanımı olmanın güzellikleri
Selam,
Ramazanliktan dolayi pek uyamiyorum saat 5 kuralina, esime iftara yemek hazirliyorum.
sofrada yalniz olmasin diye bende oturuyorum ister istemez yiyorum bi seyler.
ay canim sende baya yogunsun ha, misafirler davetler.
bu cuma cumartesiden sonra daha davet varmi? umarim yoktur da, sende biraz rahat edersin hemde kilonu kontrol edersin.
aayyyy oglen uykusuda iyi oluyo ha, datli datli boyle ogg
Aslında bu sene böyle oldu son cuma misafirim var bide beni çağıracak bir arkadaş var haftaya.ve işin kötüsü reglim geldi bugün yarın olmam lazım.bir yandan seviniyorum bayrama kadar nefsimi köreltirim bayramı kolay atlatırım diye.bir yandan davetler yüzünden üzülüyorum
Misafirler davetler guzelde, ramazanlikta kisa sure icersinde her hafta davet olunca o kotu.
ister istemez i$tahin az olur canim, mide kuculmustur kesin reglde az yersin
ben bi kayinvalidem gili bide esimin teyzegili beraber davet ettim.
bide annemleri abimleri beraber davet ettim.
Bide yakin arkadaslarimiz var onlarla da belki disari yemege davet ederiz.
Bir kaç aile beraber çağrınca iyi oluyor ama benimkiler bölük pörçük oldu kimse birbirini tanımıyor.reglimde çok dikkat edeceime eminim canım çünkü çok mutluyum bu mutluluğum bozulsun istemiyorum.ilk gün vücut şaşırır biraz kilo artışı olur ama birkaç güne gider oda inş.
ay kizlar,
Hamilelikte bazi seyleri cok seversin bazi seylerden tiksinirsin... kokulara karsi hasas olursun, mide cok kotu bulanir diye anlatirdi cevremdekiler.
bende bunlar abartiyo saniyodum.
Hicte abartmiyolarmis valla, ben buyukmu konustumki yavAllahim sozumu geri aldim, buyuk konusmicam bida.
Sabah kahvemi bile icemedim, 3-4 kucuk yudum aldim oda sogudu dökucem simdi.
Sabah sigarami da yarim bile icemedim, 3-4 cektim attim.
Meyve yi cok seven ben, canim hic meyve yemek istemiyor, zorla yiyorum yinede.
kokulari 1km öteten aliyorum. esimin parfum kokusu beni cileden cikariyor.
Herkesciklere günaydin, Gununuz guzel olsun arkadaslar.
Nassiniz kizceler?
Ben biraz uykusuzum sanki, ramazanliktan dolayi uyku duzenim biraz bozuldu
Aslında bu sene böyle oldu son cuma misafirim var bide beni çağıracak bir arkadaş var haftaya.ve işin kötüsü reglim geldi bugün yarın olmam lazım.bir yandan seviniyorum bayrama kadar nefsimi köreltirim bayramı kolay atlatırım diye.bir yandan davetler yüzünden üzülüyorum
Gucci rush yeni çıkmıştı benim hamileliğimde eşim yurtdışında gelirken hediye getirmişti.Benden önce asansöre binen birinin kokusu kalmış geçen gün yeminle hala öğürüyorum.ay kizlar,
Hamilelikte bazi seyleri cok seversin bazi seylerden tiksinirsin... kokulara karsi hasas olursun, mide cok kotu bulanir diye anlatirdi cevremdekiler.
bende bunlar abartiyo saniyodum.
Hicte abartmiyolarmis valla, ben buyukmu konustumki yavAllahim sozumu geri aldim, buyuk konusmicam bida.
Sabah kahvemi bile icemedim, 3-4 kucuk yudum aldim oda sogudu dökucem simdi.
Sabah sigarami da yarim bile icemedim, 3-4 cektim attim.
Meyve yi cok seven ben, canim hic meyve yemek istemiyor, zorla yiyorum yinede.
kokulari 1km öteten aliyorum. esimin parfum kokusu beni cileden cikariyor.
Semoşum sahura kalktığın için mi uyku problemi çekiyorsun. eşin kendi hazırlayıp yemez mi?
Bir şey mi kaçırdım zeyascığım bu kadar mutlu olmanın nedeni nedir?
Gucci rush yeni çıkmıştı benim hamileliğimde eşim yurtdışında gelirken hediye getirmişti.Benden önce asansöre binen birinin kokusu kalmış geçen gün yeminle hala öğürüyorum.
Ne demiş büyüklerimiz Semocan???????
Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi
Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı
66,9 gördüm sabah tartıda o yuzden velantinnnmaşşallah spor aşkına ve tabiii yımırta aşkına.valla ramazan girdiğinden beri yemedim özledm yumurtayı
benim ilk bebeğimde sabah kusmaları dışında midem bulanmamıştı tiksindiğim tek şey mantardı normalde çok severim ama tiksinmiştim.oğlmda aşırı miğdem bulnmıştıı 3 ay bayağı bir çekmiştim.eşimin parfüm kokusu değil kendi kokusu bile miğdemin havaya kalkmasına yetiyodu.sigara konusunada gelince sen eminim biliyosundur ama sigara öyle lanet bişeyki bırakması çok zor oluyor.ama semoşcum bebeğin için lütfen hiç tüketme. allah korusun doğduktan sonra çeşitli hastalıklara sahip olabilir astım hastası olma ihtimali çok yüksek oluyor.benim eşim bıraktıuysa herkes ırakır yeterki beyninde bitir 15 yıllık içiciiydi.hacca gitmişti 2 sene önce geldikten sonra hiç içmedi.
Semoşum sahura kalktığın için mi uyku problemi çekiyorsun. eşin kendi hazırlayıp yemez mi?
Bir şey mi kaçırdım zeyascığım bu kadar mutlu olmanın nedeni nedir?
Gucci rush yeni çıkmıştı benim hamileliğimde eşim yurtdışında gelirken hediye getirmişti.Benden önce asansöre binen birinin kokusu kalmış geçen gün yeminle hala öğürüyorum.
Ne demiş büyüklerimiz Semocan???????
Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi
Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı
Dün akşam bir saat yürüyüş yaptım bu sabah kalktım yine yürüyüş bandında 1 saat ter döktüm.Eve gelince de 2 yumurta beyazına bir sarı ekleyip omlet yapıp yedim.Yakında gıdaklamasam bari :)
hahahahha çok sevindim Zeyasım ne kadar yıl oldu bu kiloyu göreli canım
ay keske bende sabah kussamda, gun boyu bulanmasa. cok kotu canim ya.
iyi bari zeyasim sadece mantardan tiksinmissin. Benim yemek göresim bile gelmiyo, inan zorla yiyorum.
biliyorum canim insallah iyice tiksinirimde birakirim, gunde 2-3 tane olsa bile icesi geliyo insanin malesef
sahura kalkip yemek hazirlamiyorum, ben kalliyorum onu uyandiriyorum su iciyo yatiyo(koca bebegim calar saati duymuyor)
bide datlim bizim burda iftar saat 10da oluyo, sizde daha erken dimi?
Yani yemekten sonra, ortaligi toplim duzenliyim bulasik yilasik derken... baya gec oluyo
hahaha aynen, bende parfume gelemiyorum boyle bi hos oluyom
benim canimda ne eksi cekiyo ne tatlinolcek?
owww masallah canim sana, zzzupersin. Ha gayret az kaldi 65in altina inecen
Yaklaşık 2 yıl oldu velantin ama asıl 65 ten aşağısını gördüğümde bemim için mucize olcak.neredeyse 10 yıl olcak
YENİ LİSTEMİZ 04/07 - 11/07
GRUP 1
01) ada ...... (baslangic 75,0) (09.hafta) (hedef 65) (toplam -02,90) ... 71,50 - 72,00 - ?? (- ?? gram).
02) Antepli .. (baslangic 92,3) (09.hafta) (hedef 60) (toplam -12,50) ... 79.80 - 79.80 - ??(- ?? gram).
03) ümran .. (baslangic 86,0) (07.hafta) (hedef 58) (toplam -09,00) ... 79,00- 77,00 - ?? (- 2,00 kg).
GRUP 2
04) Valentin ... (baslangic 71,0) (02.hafta) (hedef 55) (toplam -03,00) ... 71,00 - 69,70 -68.00 (- 1.700).
05) Nesil ..... (baslangic 72,0) (22.hafta) (hedef 60) (toplam -11,60) ... 60.80 - 60.40 - ?? (- ?? gram).
06) Katze ..... (baslangic 62,8) (10.hafta) (hedef 55) (toplam -02.80) ... 60.70 - 60.70 - ?? (- ?? gram).
07) Zeyas .... (baslangic 75,0) (18.hafta) (hedef 65) (toplam -07,70) ... 69,50 - 67,80 - 67,30 (- 500 gram).
08) masum .. (baslangic 70,3) (10.hafta) (hedef 60) (toplam -03,50) ... 69,00 - 66,20 - ?? (- ?? gram).
09) depresif.. (baslangic ????) (??.hafta) (hedef ?? ) (toplam -?????) ... 00,00 - ???? - ???? (- ?? gram).
10) Semo .... (hamilelik baslangic 69) (toplam aldigim kilo + ??????) ... 69.90 - 69,00 - 69.00 ( AYNIIIIII). HAMIS
11) tucc ...... (hamilelik baslangic 55) (toplam aldigim kilo + 1200 g) ... 55,60 - 55,20 - 56,4 (+1200gram). HAMIS
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
izinliler
10) poyraz .. (baslangic 71,7) (09. hafta) (hedef 53) (toplam -05,30) ... 66,40 - 66,00 - 66,00 (izinli).
11) ecrin ..... (baslangic 66,7) (06.hafta) (hedef 55) (toplam -04,70) ... 62,00 - 62,00 - 62,00 (izinli).
12) FZAB ..... (baslangic 82,5) (13.hafta) (hedef 67) (toplam -10.80) ... 72.90 - 72.90 - 72.90 (izinli).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
gecen 2 haftadir bildiri yapmadilar (kacaklar)
14) betul ..... (baslangic 87,5) (13.hafta) (hedef 75) (toplam -07,70) ... 79.90 - 81,50 - ???? (- gram).
15) mavijikt . (baslangic 69,9) (14. hafta) (hedef 60) (toplam -06,50) ... 64.00 - 63.40- ???? (- gram).
16) feslegn .. (baslangic 66,0) (07.hafta) (hedef 60) (toplam -03.20) ... 63.50 - 62.80 - ???? (- gram).
04) sisilm .... (baslangic 67,9) (11.hafta) (hedef 55) (toplam -07.40) ... 60,90 - 60.50 - ???? (- gram)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?