Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bu sabah çok formda gördüm sizi FZAB hanım bu ne azim azizim

Bikac gundur esimin dogumgunuyle birlikte cok saldim kendimi.bir de yediklerimi.burda paylasirsam daha dikkat ederim diye dusundum keza oyle de oldu paylasmak dusuncesi bile kacamak yapmama engel oldu yaza kadar eski halime donemk istiyorum dun eski fotograflarima baktim da ne hale gelmisim dedim eski cicilerimin icine sigmam lazim alipta giyemedgm icimde kalan cok kiyafetim var ins bu yaza hepsi dolapta degil uzerimde olucakk

canım işte bizim böyle tepkilere ihtiyacımız var geri bildirimler ne kadar iyi olursa yolumuzda okadar sğlam adımlarla yürürüz
sen bebişini besinsiz bırakma hafif hafif yap önceliğin güzel bebişin biliyosun

önüne hedef koyman çok iyi olmuş benim bir çok kıyafetim 36 beden olduğu için yeni bişey almadım dolaptakileri gitysem yeter biz zamanlar 52 kiloydum 36 beden bile büyük geliyordu

valentincim boyun kaç sen şu anda benim başladığım kilodasın

Günaydın Kızlar.. Sevgililer gününüz kutlu, mutlu ve huzurlu olsun..

Ben diğer günlere göre bi tık kaçırdım dün akşam, misafirlikteydim,
1 kepçe şehriye çorbası, bir kabak dolması ve yoğurt yedim.
Ekmek kabuğunu koparıp kemirdim..
Kötü bir fark yoktu sabah.. Aynen dewaaaammmm.. :109:

Evet haklisin canim ven sayenizde saglikli.beslenmeyi.ogrendim.diyet yapmiyorum ama saglikli.besleniyorum onceden hergun kek kurabiye tatli.bilmem ne yapar yerdim onlari cikardim haytimdan.arada bi topkek yiyorum bide sticks cikolata aldim.herbiri.58 kalori olanlardan canm cok cekerse ondan yiyorum
sayenizde bogazima sahip cikiorum artik sagolun varolun

hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz iyi bir grup olduk hep beraber devam

kızlar bugün yine lapa dan devam galiba pazar gününe kadar böyle olacak
pazargünü izin günüm abartmadan herşeyden yiyorum

bugün kefir de içmeye başladım sabah akşam mayalıyorum 1 bardak içiyorum bağırsaklarımıda çalıştırmam lazım ve kefir kilo vermemede de çok iyi bir de bana protein ürünleri kilo verdirdiği için uzun bir süre devam edebilirim.

kefir vücut için iyi ve yararlı bir besin umarım iyi sonuçlar verir

Son düzenleme:

evet inşallah canım da çok abartma diyet olayını senin bebişin çok küçük kıyamam ben ona elbet verirsin.önemli olan bebişin

sevgılıler gununuz kutlu olsun
gunaydınlar

amin amin inşallahh Allah razı olsunnn binkere
gerçektende öyle oluyo misafirlikler bitmiyoo evlinin halinden evli anlıyor iştee wallahii

onumuzdeki yeni haftada misafirlik planlarim yok, cok dikkat edecegim ve haftada 5gun sporada gidicem valla.

evet ya sayfalar ucuyor artikkkk
hayirdir canim kotu bir sey yok umarim.

günaydın arkadaşlar moral ve motivasyonlar süper değilmi kilo evrmeler incelmeler daralmalar varmı dışarıdan farkedilir hale geldikmi tepki alabiliyormusunuz.

derincim bende durumlar pekte parlak degil, dun dikkat ettim ama dun bide hastalandim. ellerimden hissediyorum ödem var, karnimda sislik var. Neyse herseye ragmen cumartesi bomba gibi basliyorum, sabahta 2saat spora gidiyorum

o şişkinlik ve regl yüzünden ben bu hafta bu kadar sıkı diyet yapmama rağmen yineden tartıda geçen haftaki durumuma gelemedim yarın ancak aynı olurum diye düşünüuorum
cumartesi 62,700 çıkan ben pazartesi akşam salı 66,500 ları gördüm ve atıcaktım kendimi camdan
neyseki iniyor bugün 63,300 e düştüm yarın ancak geçen haftakı haliem gelirim ama haftaya sıkı bir düşüş yaşarım
2 haftanın acısı çıkar

günaydın arkadaşlar moral ve motivasyonlar süper değilmi kilo evrmeler incelmeler daralmalar varmı dışarıdan farkedilir hale geldikmi tepki alabiliyormusunuz.
günaydın ben çok mutluyum bugün 2 doğumdan sonra toplanmaz dediğim göbeğim de bayağı bir fark vardı eşimde farketti. geçen günde komşu zayıflamısın dedi
aaaaa maşallah sana ya acıkınca hiç bişe yemedin mi ben dayanamayıp bi bardak sütlü nestcafe içiyrm ama dün akşam içmedim dayanmaya çalıştım
valla güleysa gece 11 30 da yattım yatarken ellerim titriyodu açlıktan oğlum sağolsun emmek için en az 10 kere kalktığı için gece boyu dayanamdım 1 tane zeytin attım kendime geldim
günaydınnnnnnn sevgililer gününüz kutlun olsun kızlar
seneye bu zamanlar kilolardan tam kurtulmuş olacaz allahın izniyle :))
günaydın aminnn inşallaaahhhh
maşallah. birilerinin fark etmesi çok güzel oluyor motivasyon açısından
günaydın... fark olmadığına sevindim. gün içinde az yemişsin demekki
sevgılıler gununuz kutlu olsun
gunaydınlar

günaydınnnn sizinde

sabah menüm şu şekilde hanımlar bol domates marul 10 adeti geçmeyen patates kızartması :26::26: (yemesem iyiydi ama dayanamadım) 2 zeytin biraz peynir çay. ekmek hiç tüketmiyorum kızlar.

kızlar hepinizee günaydın
kendimi çok pozitif hissediyorum bu sabahhhh diete başlama ma ragmennn
dün akşam misafir faslından dolayı giremedim zaten tel. giricektimm .

sabah ki menüm
büyükk bir bardak limonlu suu
ufak sandivç
ve şimdi yeşil çayy

akşam tartılıcamm bakalım kaç kilo olmuşumm :18::18::18::18::18:

ooo o kadar cokmu fark oluyor sende, bende o kadar fazla olmuyor ama yine 1-2 kilo fazla cikarim kesin.
kararim kesin, bu cumartesi den haftaya cumartesiye kadar elimden gelen herseyi yapicam ve birinci olucam ben

sabah menüm şu şekilde hanımlar bol domates marul 10 adeti geçmeyen patates kızartması :26::26: (yemesem iyiydi ama dayanamadım) 2 zeytin biraz peynir çay. ekmek hiç tüketmiyorum kızlar.

ekmek yemiyorsan, 10 patatesten bisey olmaz, hergun yapma ama
ben cumartesi bomba gibi geliyorum, haftaya cumartesi birinci olucam
aha zeyas 5senedir mi evlisin, bendeeee :))) bende 5sene 4aydrir oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…