Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

yeşil çay içemiyordummm iki gündür içiyorum
yemeklerden sonra günde 2 fincan
ama su hiç içmiyorum

yumurtayı bugün kabakla buuşturdum öglen

bu arada benim şu yumurta negatifligim geçinde haftada iki gün protein günü yapıcam kızlar
perşembe cumaları mesela :)

aha hoca geldi
afferin denvir fircala bunlari, yoksa iyice saldilar diyet miyet kalmadi

valla masumcum, yesil cay bende cok etkili !!!
sende ne kadar etki gosteriyor bilmiyorum. (suan hamilelikte icmiyorum, iyi degilmis ADA demisti)

yaaa masummm, su icmeden olmazki minik kusum

uslu ol evde, yasak bir seyler yeme :)
yoksa hoca (denvir) yarin parmaklarini kirar

yok cnm evde yemek saatinde havuç tırrrtıklasam olurmu (kızlar bu arada benim epilepsim var üstüme gelmeyin bu kadar ecücük yiyim bişi mişi olur banaacıtasyon da yaparmışım

semoş valla su içsem daha iyi olccak yarından itibaren napıyoruz su içiyoruz o halde :)

yeşil çay bendede çok etkili ya hemen fark ediyorum birde yeşil çay içtigimde
hiç cnm abur cubur filan istemiyorr..

poşet içmiyorum normalde ama yaseminlisi var çok begeniyorum arada onu alıyorum onun dışında demleme kullanıyorum :)

yemeklerden sonra içiyorum ben genelde semo :)

neyse efendim sizlere doyum olmaz ben kaçayım , eve gidip kahvemi içeyim uslu uslu :)
bugün aramızda kalsın var onu zileyecegim :) kahvenle beraberr

yok cnm evde yemek saatinde havuç tırrrtıklasam olurmu (kızlar bu arada benim epilepsim var üstüme gelmeyin bu kadar ecücük yiyim bişi mişi olur banaacıtasyon da yaparmışım

olar tabi, havuc zararsiz
ameeen diyim heee iyi bak o zaman sen kendine.

canim su icitign zamanda oyle oluyo, canin abur cubur ve sekerli seyler cekmiyor. Hatta görsende bile canin cekmiyor.
hadi kac bakalim, bende kactim optum

Bende yeşil çayı bi sevemedim varsa yoksa siyah. Gingkolu ve limonlu olandan aldim da nadiren içiyorum.
Masumm sık yediğin cevizli tarçınlı yoğurt nasıl bişey. Hazır mı

Sabah pogaca yiyince aksama kadar gozum dondu.
Aksam da bi iki hamlem oldu
Kendime geldim durdum. Sekersiz cayIiciyorum simdi.
Ceza ver denvirrr
Cozutmaya rpey meyilli oldum arkadasimm

Akşam beş buçukta bitirdim bende yemeyi. Şimdi boş boş çay içiyorum. Ama hayret ki iştahsızim...

Kokomel ne guzel istahin yoksa.
Ben de 6.30dan sonra iyim. Yarim saat bi kriz oluyor bygunlerde.
Regliden diyorum ama.
Benu uyarin arkadaslar lutfenn

Hepinize iyi aksamlar kizlar. Hemen bugün yediklerimi yazimm
Kahvalti 8:00
2 haslanmis yumurta,sütlü sekerli kahve
öylen 12:00
1 tost,1 kahve
Arada 2 litre su ictim
Aksam öylenci calistigim icin biraz gec oldu.
Aksam18:30
1 kase ev yogurdu icine biraz müsli karistirdim,1 mandalina

Kizlar supersiniz... masallah... ben 2 haftadir ara vermisdim ama yediklerime genel olarak dikkat etmisdim 2 kilo vermisim coookkk mutluyum suanda 70 kiloyum. Hadi bakalim yarin tamamen basliyorum... birde emziriyorum ona odaklida beslenmeye calisiyorum...

günaydınnn kızlar :)

kim sormuştu cevzii yogurt? kokomel sendin sanırım cnm yok hazır degil
akşam eve gidişim geç oluyor getirdiigm yemegi akşam yemegi olarak yiyip öglen yogurt ve ceviz yiyorum
hazır pket cevizlerden aldım sıkılınca badem fındık alıcam çig olarak
tarçınla yiyorum tatlı istegimi kırıyorr. hemde tarçın zyaıflatıyorr

bu arada lapa lapa dediniz beynimi yediniz bende lapacıyım bugün

günaydın.... tost ve zeytin ile kahvaltmı yaptım öğlen dışarı çıkıcam kızımın doğum günü var 14 ünde tabak bardak süs vs.. alıcam gelince hafif bir şekilde günü kapatırım çünkü yarın tartı günü@Semo cum listeye yeni gelen kızları ekleyelim bence bu hafta bildirim yapsınlar zaten pazartesiden bu yana bizimle hepsi. bildirim yapmayanlarıda çıkaralım. Valentinn cimde gelemedi bi türlü topiğin hareketlendiğini görse gelirdi kesin.

günaydın masum dün bende yaptım lapa ama pek işe yaramadı çünkü extra şeyler yemiştim.hafta başından başlamayı düşünüyorum ben.

günaydın masum dün bende yaptım lapa ama pek işe yaramadı çünkü extra şeyler yemiştim.hafta başından başlamayı düşünüyorum ben.

günaydın zeyasım cnm lağpa yaparken aslın apek birşey yenilmiyor
ama bakıyorum artık insanlar et yogurt ne varsa yiyor ee oda pirinç pilavı yemiş gibi yapıyor
mesela ben sabah evde sebze yoktu sadece baharat atıp yedim
öglen ve akşamda domates salatalık dogruycam çıkıp alcma birazdan ,
limon sıkıcam birde sabahlinede imon sıktım
nasılb ir migdem varsaa yeidm valla hiç dırlanmadan
bende bugün yapayımda en azındna şişlikle insin yarına tartıda kıpırdama olsun diye düşündüm
belki ögleden sonraya 1 ekşi yeşil elma sıkıştırcmaokaar
yogurt peynir süt ürünleri asla yenmiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…