Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhaba Kızlar bugün itibarı ile aranıza döndüm ama sıkı diyete yarın başlıyorum bugun öğle kaçırdım görümcemler misafir olarak bize geldiler bundan dolayı burayı takip edemedim ve misafir olunca yemekler pastalar havada uçuştu dün gittiler bende bugun ev temizledim biraz . yarın tam anlamıyla başlıyorum hem diyet hem spor kararlıyım yılbaşına 6lı eksi rakamlarla gireceğim .... bu akşam spora başlaya bilirim çok tembelleştim aslında misafir vardı sürekli ayakta sürekli koşuşturmayla geçti tartıya çıkmaya korkuyorum cumartesi gününe kadar tartılmayacam cumartesi artık ne durumda olduğum ortaya çıkar ......

hoşgeldinbundan sonra misafir gelsede dikkat et cnm. yanlarında yiyormuş gibi yap sadece. bunu yaşam stili haline getirmemiz lazım. ben kendi doğum gümde bile öyle ince bir dilim yemiştimki geçen sene kağıt gibi desem yeridir. yani isteyince oluyor

woww süpersin baybi ay çok az yiyonn ne bilim ya ben olsamm açlık
modundfa dolaba yapışırdım yani ...

benim boş migdeye çay içinde acaip migdme bulanıyot nnesil sende olmuyormu
Ben arayi biulamiom, ya cok yiyorum ya da az.. bi iki gun sokliim kendimi bakalim.
Bulanmazmi.. ne bicim hemde.. sonra pisman olurum diye tuttum kendimi walla..
eneeemm -700 cok super nesil
hadi bakam yilbasinda seni 58 görmek istiyoruz
Bende cok istiom semocum yaa, 59 u bi gordum bi kybettim, daha da yakalayamadim..
Ya biberiye bence de odem atiyo, bikac kez denedim, memnundum. Sonra aktarim olmaz oyle sey dedi, almadim ben de bidaha.. kiraz sapi diyorlar odem icin ama sanki biberiye bana daha cok yariyor.. hatirlattigin iyi oldu.. tekrar denerim belki bende.. :)
Ayy adacim, hosgeldinde, nasil bekliycen cumartesiyi, catlrim ben senin yerinde olsam walla.. :) motivasyon tawan yapti, sende tam zamaninda yetistin yine.. :)

Evet motivasyon acayip tavan yaptı diyet havasındayım sankiiii )) inşallah bunu sürdürürüm ...

Bugün yürüyüşü de yaptim 1 saatte 6 km. Yürüdüm. Öncesinde yoğurt ve meyve takıldım. Akşam karnabahar ve yoğurt ile kapanacak belki 2 kaşık bulgur.
Ama kesinlikle ve kesinlikle 5 ten sonra sadece su ve çay. Insallah bugün başlıyorum. Zaten 3 gün sabretsem mide alışacak.

Haklısın canım ama misafirlerim yatılıydı ve sen yemeyince onlarda yemiyor mecbur eşlik etmek zorunda kalıyorsun ....

Neilcim tansiyon sorunun varsa aman dikkat. .Ben dün biraz halsiz düştüm tansiyon umu etkiledi ama sabah da kendimi tartıda eksilerde gördüm..Günde bir bardak yatmadan içsek bu kadar etki etmez sanırım..Denicem bugun bakalım:)

Olmamış nasıl yapıyorsunuz kızlar
Öğleyin meyve yiyeceğim doyana kadar...Akşam da karısık salata ve bir kase yogurtla 4bucuk da günü kapatacagım inşallah:)

Evet motivasyon acayip tavan yaptı diyet havasındayım sankiiii )) inşallah bunu sürdürürüm ...

Haklısın canım ama misafirlerim yatılıydı ve sen yemeyince onlarda yemiyor mecbur eşlik etmek zorunda kalıyorsun ....

nesilll
çay bari içme papatya çayı filan iç onlar bulantı yapmıyor
yada biraz peynir at agzına kesiyor onlar

selammmm
bugün niyetliyim.
karnım guruldamaya başladı bile...
akşama bir kase yayla çorbası ve salatayla günü kapatmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…