Pirinç lapası nasıl oluyor..Yanında baska bişi yok mu. .Ben de deneyeyim..Biberiye cay ı içtim ben tokk tutuyor hem yag yakıcı ama tansıyonumu yukselttı..vermem de bu cayy etkili oldu sanki muthiş ödem artırıyor şişlik gidiyor. ..[/QUOTE
cnm pirinci yağsız tuzsuz haşlayıp yoğurtla yiyorum ben. dün yanında bir küçük haşlama tavuk yemiştim. bugün de biraz turşu ile domatesle yedim. sabah ta yeniliyor lapa normalde ben bugün sadece kefir içtim sabah. çok ödeme attırıyor lapa dikkat edersen geride almıyorsun şiddetle tavsiye ederim
Merhaba Kızlar bugün itibarı ile aranıza döndüm ama sıkı diyete yarın başlıyorum bugun öğle kaçırdım görümcemler misafir olarak bize geldiler bundan dolayı burayı takip edemedim ve misafir olunca yemekler pastalar havada uçuştu dün gittiler bende bugun ev temizledim biraz . yarın tam anlamıyla başlıyorum hem diyet hem spor kararlıyım yılbaşına 6lı eksi rakamlarla gireceğim .... bu akşam spora başlaya bilirim çok tembelleştim aslında misafir vardı sürekli ayakta sürekli koşuşturmayla geçti tartıya çıkmaya korkuyorum cumartesi gününe kadar tartılmayacam cumartesi artık ne durumda olduğum ortaya çıkar ......
Ben arayi biulamiom, ya cok yiyorum ya da az.. bi iki gun sokliim kendimi bakalim.woww süpersin baybi ay çok az yiyonn ne bilim ya ben olsamm açlık
modundfa dolaba yapışırdım yani ...
benim boş migdeye çay içinde acaip migdme bulanıyot nnesil sende olmuyormu
Bende cok istiom semocum yaa, 59 u bi gordum bi kybettim, daha da yakalayamadim..eneeemm -700 cok super nesil
hadi bakam yilbasinda seni 58 görmek istiyoruz
Ya biberiye bence de odem atiyo, bikac kez denedim, memnundum. Sonra aktarim olmaz oyle sey dedi, almadim ben de bidaha.. kiraz sapi diyorlar odem icin ama sanki biberiye bana daha cok yariyor.. hatirlattigin iyi oldu.. tekrar denerim belki bende.. :)Pirinç lapası nasıl oluyor..Yanında baska bişi yok mu. .Ben de deneyeyim..Biberiye cay ı içtim ben tokk tutuyor hem yag yakıcı ama tansıyonumu yukselttı..vermem de bu cayy etkili oldu sanki muthiş ödem artırıyor şişlik gidiyor. ..
Ayy adacim, hosgeldinde, nasil bekliycen cumartesiyi, catlrim ben senin yerinde olsam walla.. :) motivasyon tawan yapti, sende tam zamaninda yetistin yine.. :)Merhaba Kızlar bugün itibarı ile aranıza döndüm ama sıkı diyete yarın başlıyorum bugun öğle kaçırdım görümcemler misafir olarak bize geldiler bundan dolayı burayı takip edemedim ve misafir olunca yemekler pastalar havada uçuştu dün gittiler bende bugun ev temizledim biraz . yarın tam anlamıyla başlıyorum hem diyet hem spor kararlıyım yılbaşına 6lı eksi rakamlarla gireceğim .... bu akşam spora başlaya bilirim çok tembelleştim aslında misafir vardı sürekli ayakta sürekli koşuşturmayla geçti tartıya çıkmaya korkuyorum cumartesi gününe kadar tartılmayacam cumartesi artık ne durumda olduğum ortaya çıkar ......
Ben arayi biulamiom, ya cok yiyorum ya da az.. bi iki gun sokliim kendimi bakalim.
Bulanmazmi.. ne bicim hemde.. sonra pisman olurum diye tuttum kendimi walla..
Bende cok istiom semocum yaa, 59 u bi gordum bi kybettim, daha da yakalayamadim..
Ya biberiye bence de odem atiyo, bikac kez denedim, memnundum. Sonra aktarim olmaz oyle sey dedi, almadim ben de bidaha.. kiraz sapi diyorlar odem icin ama sanki biberiye bana daha cok yariyor.. hatirlattigin iyi oldu.. tekrar denerim belki bende.. :)
Ayy adacim, hosgeldinde, nasil bekliycen cumartesiyi, catlrim ben senin yerinde olsam walla.. :) motivasyon tawan yapti, sende tam zamaninda yetistin yine.. :)
Haklısın canım ama misafirlerim yatılıydı ve sen yemeyince onlarda yemiyor mecbur eşlik etmek zorunda kalıyorsun ....hoşgeldinbundan sonra misafir gelsede dikkat et cnm. yanlarında yiyormuş gibi yap sadece. bunu yaşam stili haline getirmemiz lazım. ben kendi doğum gümde bile öyle ince bir dilim yemiştimki geçen sene kağıt gibi desem yeridir. yani isteyince oluyor
Olmamış nasıl yapıyorsunuz kızlarOldu mu çok lu alıntı
Olmamış nasıl yapıyorsunuz kızlar
Öğleyin meyve yiyeceğim doyana kadar...Akşam da karısık salata ve bir kase yogurtla 4bucuk da günü kapatacagım inşallah:)
günaydın çıtır kızlardün akşam evde eşimle çocuğum yemek yerken bende 3-4 adet tere yedim. yağsız tuzsuz. yarım ceviz yedim günü kapattım. yalnız akşamları çok erken uykum geliyor.12-1 olan uyku saatim kademeli olarak önce 11 e sonra 10 a kadar düştü.
iş yerinde ne et var ne de yumurta bugün yine pirinç lapası yapacağım. (çünkü tartıda güzel sonuç aldım)
eveettt şimdi bombamı patlatıyorum 71 ile başladığım kilom şu an 69,1
Merhaba Kızlar bugün itibarı ile aranıza döndüm ama sıkı diyete yarın başlıyorum bugun öğle kaçırdım görümcemler misafir olarak bize geldiler bundan dolayı burayı takip edemedim ve misafir olunca yemekler pastalar havada uçuştu dün gittiler bende bugun ev temizledim biraz . yarın tam anlamıyla başlıyorum hem diyet hem spor kararlıyım yılbaşına 6lı eksi rakamlarla gireceğim .... bu akşam spora başlaya bilirim çok tembelleştim aslında misafir vardı sürekli ayakta sürekli koşuşturmayla geçti tartıya çıkmaya korkuyorum cumartesi gününe kadar tartılmayacam cumartesi artık ne durumda olduğum ortaya çıkar ......
Evet motivasyon acayip tavan yaptı diyet havasındayım sankiiii)) inşallah bunu sürdürürüm ...
Haklısın canım ama misafirlerim yatılıydı ve sen yemeyince onlarda yemiyor mecbur eşlik etmek zorunda kalıyorsun ....
cnm bende aynı dertten muzdaripim. göbek kahrolası göbek. artık otobüste dolmuşta yer veriyorlar
benimde özellikle simit bölgem fena
MASUMMM
simit gardasligi kurma kimseyle aneemmmm, simiti yok et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?