- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Tmm cnm, deniycem mutlaka.. basim cok agrio bugun..nesilll
çay bari içme papatya çayı filan iç onlar bulantı yapmıyor
yada biraz peynir at agzına kesiyor onlar
Bisey olmaz tatlim.. afiyet olsun.. :) saat 17 gibi atistir yine ufak biseyler..kızlarr itiraf ediyorum ben biraz önce küçük bir kase aşure yedim arkadaşım yapmış kıramadım. akşam yemeği yemesemmiki artık
Tmm cnm, deniycem mutlaka.. basim cok agrio bugun..ona cozumun varmi..
Acliktan galiba.. 1 saat daha dursam super olacak ama hala ne yiyceemi bilmiyorum..
Bisey olmaz tatlim.. afiyet olsun.. :) saat 17 gibi atistir yine ufak biseyler..
anammmm
yılbaşında deşifre olmamak için haydi kızlar diyete :)))
kh az aldıgında göbek ve simitte gidiyor palin göbegin tek düşmanı protein ve yogurt cnm
palin valla bende bi aşure yakalsam affetmiycme acaip cnm çekiyor:)
Lapa olayi tekrar ilgimi cekmeye basladi,
Tekrar denemek istiyorum.. ilk denemem husrandi.. yiyememistim..
ya dagıtıyorlardırda ben evde degilim ya cnm denk gelmiyor olabiirim..
palin palin palinnnnnn
lapa diyetinde yogurt yenmez cnm en fazla 1 kaşık
Tmm cnm, deniycem mutlaka.. basim cok agrio bugun..ona cozumun varmi..
Acliktan galiba.. 1 saat daha dursam super olacak ama hala ne yiyceemi bilmiyorum..
Bisey olmaz tatlim.. afiyet olsun.. :) saat 17 gibi atistir yine ufak biseyler..
olmaz arkadaşım lapayıda yolundan saptırdılar iyiceyaaaaaaarkadaşım yoğurttan bişi olmaz dedi. ama neyse ben bu şekilde de veriyorum. o zaman akşam yemeğinde koymayayım yoğurt.
bugün zaten amacımdan şaştım sabah kahvaltı kefir. öğlen yoğurtlu domatesli turşulu lapa, ikindi aşure, akşam sade lapaya domates katıyım öyleyse
Ohhh hanımlar asureler hava da uçuşmus, pogacalar falan ...galiba gerçek manada diyet yapan bir ben birde masum var gibi.
ben bugun sokaklardaydim 3 saat yürüdüm sanırım.acimdan öldüm. Yani sabah yazdıklarımdan bile az yedim. Canım neler çekti ama yok dedim arkadaşlara söz verdim.
teessüf ediyorum herkese.
göbeği eriten diyet önerilerin varsa ne olur yardım etbende hamiş moduna gircem artık. benim yanlar değil direkt başının dikine giden bir göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?