Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlarr itiraf ediyorum ben biraz önce küçük bir kase aşure yedim arkadaşım yapmış kıramadım. akşam yemeği yemesemmiki artık

nesilll
çay bari içme papatya çayı filan iç onlar bulantı yapmıyor
yada biraz peynir at agzına kesiyor onlar
Tmm cnm, deniycem mutlaka.. basim cok agrio bugun.. ona cozumun varmi..
Acliktan galiba.. 1 saat daha dursam super olacak ama hala ne yiyceemi bilmiyorum..

kızlarr itiraf ediyorum ben biraz önce küçük bir kase aşure yedim arkadaşım yapmış kıramadım. akşam yemeği yemesemmiki artık
Bisey olmaz tatlim.. afiyet olsun.. :) saat 17 gibi atistir yine ufak biseyler..

anammmm
yılbaşında deşifre olmamak için haydi kızlar diyete :)))

kh az aldıgında göbek ve simitte gidiyor palin göbegin tek düşmanı protein ve yogurt cnm

palin valla bende bi aşure yakalsam affetmiycme acaip cnm çekiyor:)

Acliktan galiba.. 1 saat daha dursam super olacak ama hala ne yiyceemi bilmiyorum..

Bisey olmaz tatlim.. afiyet olsun.. :) saat 17 gibi atistir yine ufak biseyler..

o zaman pirinç lapamdan yiyim 4,30 5,00 gibi.

yoğurt yiyorum lapayla bol bol. proteinde yapacam inşallah.

aşure dağıtmıyorlarmı sizde binada fln. bizim binada arkadaş yapmış ben yedim valla. Allah kabul etsin. İnşallah sanada komşun fln getirir afiyetle yersin

ya dagıtıyorlardırda ben evde degilim ya cnm denk gelmiyor olabiirim..

palin palin palinnnnnn
lapa diyetinde yogurt yenmez cnm en fazla 1 kaşık

Lapa olayi tekrar ilgimi cekmeye basladi,
Tekrar denemek istiyorum.. ilk denemem husrandi.. yiyememistim..

niye yiyemedinnn neisl içine domates rendele salatalık dogra maydanoz bol limon bende haftaya iki gün yapıcam :)

ya dagıtıyorlardırda ben evde degilim ya cnm denk gelmiyor olabiirim..

palin palin palinnnnnn
lapa diyetinde yogurt yenmez cnm en fazla 1 kaşık

yaaaaaa arkadaşım yoğurttan bişi olmaz dedi. ama neyse ben bu şekilde de veriyorum. o zaman akşam yemeğinde koymayayım yoğurt.

bugün zaten amacımdan şaştım sabah kahvaltı kefir. öğlen yoğurtlu domatesli turşulu lapa, ikindi aşure, akşam sade lapaya domates katıyım öyleyse

Bende menümden bahsedeyim
Sabah aşure yemiştim 3 kaşık biraz peynir ve zeytin
Akşam pirinç lapası yaptım içine domates salatakık turp havuç ve bol pulbiber ekleyip yedim.
Bugün dışarı çıktım yürüyüş yaptım biraz sonrada koşu bandında bi yarım saat daha yürümeyi hedefliyorum. Uzun zamandır wc sıkıntım yoktu son iki gündür kendimi çok şşiş hissediorum az önce elma mrom çayı içtim birazdq olsa rahatlarım inş

nesil ama cidden çok aç bırakıyorsun kendini cnmm

olmaz arkadaşım lapayıda yolundan saptırdılar iyice
lapa dedigin yanına protein katmadan olur.. en fazla 1 ymk
senin lapa yoldan çıkmış gerçi bugün :)

kahvaltı 08:00
3 ymk lor (bimden almıştım teksüt yaglı çıktı)
1 dlm kızarmış ekmek
4 zeytin

öglen 12:30
cevizli tarçınlı yogurt
yeşil çay

akşam 17:00
3 kabak, 2 yumurta, 1 dlm peynirden yaptıgım kabak kavurma
ayran 1 kutu
yeşil çay

eve gidince kahve :)

Ohhh hanımlar asureler hava da uçuşmus, pogacalar falan ...galiba gerçek manada diyet yapan bir ben birde masum var gibi.
ben bugun sokaklardaydim 3 saat yürüdüm sanırım.acimdan öldüm. Yani sabah yazdıklarımdan bile az yedim. Canım neler çekti ama yok dedim arkadaşlara söz verdim.

teessüf ediyorum herkese.

ya aşureyee dayanmıyor insann denvır benimde canımı çektirdi bu yaramazlar

cnm ama ben pzt den bu yana 71 den 69,1 a düşmüşüm. aşure ödül olamasmı arkadaşın hatırını kıramadım. diyet aynen devam

göbeği eriten diyet önerilerin varsa ne olur yardım et bende hamiş moduna gircem artık. benim yanlar değil direkt başının dikine giden bir göbek

walla itiraz etmesem ciddi ciddi simit gardasligi kuruyodunuz hee masumla

datlim kendi capimda bildiklerimi aktarayim, bunlari duzenli yaptiginda göbek denilen o vucudumuzun en önde ta$idigimiz yag yiginini eritmekte pek bi faydali

* gunde 2 litre su, vucudun ödem tutmasini önler.
* yesil cay icmek, yag depolarini eritmekte faydali gunde 3tane; sabah oglen aksam!!! ve ödemi atar.
* hayvansal yaglari degilde, daha cok bitkisel yaglari kullan en guzel zeytinyagi, abartmamak sartiyla.
* bol protein yemek (karin yaglarini eritmekte faydali) haslanmis yumurta özellikle, az yagda sote tavuk, ton balik.
* gunde 30 dakika/ haftada 5defa hareket etmek, yuruyus degilde. evde airobik tarzi veya dans daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…