günaydın masumdün bende yaptım lapa ama pek işe yaramadı çünkü extra şeyler yemiştim.hafta başından başlamayı düşünüyorum ben.
Günaydın kızlar bugün proteinin 3 günündeyim. Bitmesine çok seviniyorum çünkü canım ıspanak falan istiyor.Tartıda 69 gördüm sanki ama tartının pili bitmiş. Çok da emin değilim doğruluğuna. Zaten şu digital tartılara hastayım. Kendime sağlam eski bir tip baskül alacağım bulursam.
Dünkü menüme aynen uydum. Dışardaydım. Çok yürüdüğüm için evde yürümedim. Kendime parfüm, kozmetik ürünler falan aldım. Mutlu oldum.
Bugün:
sabah:kahve
öğle:2 yumurtalı omlet, az yağlı yoğurt
akşam: yulaf kepeğinden krep yapıp içine 1-2 salamla yemeyi planlıyorum.
bugün cuma çay demler içerim akşam.
Bu lapa olayı da benimde ilgimi çekti. Masumm sonuçlarını dört gözle bekliyorum. Ödem atıcı diyor hani ben protein yaptıktan sonra bu işe yarar mı bilmiyorum ama. hafta sonu karatay usulü beslenip, pazartesi bende lapa yapayım diyorum. Valla pirinci de bir özledim ki. 2.5 kilo pirinç alıyorum 6 ayda bitmiyor. Yani ailecek pilav yemeyi bırakmıştık.
Herkese sevgiler kaçamaksız günler...
denvır protein diyetinin rdındna lapa sakın yapma canım
lap kh oluyor ve verdikelirn geri gelir
yaaa o zaman ben karatayla devam ederim. ama karatayda kilo vermek çok yavaş oluyor. artık haftada bir gün protein günü yaparım.
semoş valla su içsem daha iyi olccak yarından itibaren napıyoruz su içiyoruz o halde :)
yeşil çay bendede çok etkili ya hemen fark ediyorum birde yeşil çay içtigimde
hiç cnm abur cubur filan istemiyorr..
poşet içmiyorum normalde ama yaseminlisi var çok begeniyorum arada onu alıyorum onun dışında demleme kullanıyorum :)
yemeklerden sonra içiyorum ben genelde semo :)
neyse efendim sizlere doyum olmaz ben kaçayım , eve gidip kahvemi içeyim uslu uslu :)
bugün aramızda kalsın var onu zileyecegim :) kahvenle beraberr
günaydın.... tost ve zeytin ile kahvaltmı yaptım öğlen dışarı çıkıcam kızımın doğum günü var 14 ünde tabak bardak süs vs.. alıcam gelince hafif bir şekilde günü kapatırım çünkü yarın tartı günü@Semo cum listeye yeni gelen kızları ekleyelim bence bu hafta bildirim yapsınlar zaten pazartesiden bu yana bizimle hepsi. bildirim yapmayanlarıda çıkaralım. @Valentinn cimde gelemedi bi türlü topiğin hareketlendiğini görse gelirdi kesin.
ya karatay iyi verdiriyor ama denvır neden öyle dşündün ki
ben yumurtasına katlanamadım karatyın
Canım kesinlikle haklısın sabah aşure peynir zeytin yemiştim akşam lapa yaptım havuç turp domates salatalık koydum bol acılıydı çocuklara meyve yedirirken bende yedim sabah gram oynamamıştı.normallde sadece lapa yiyodum ozaman işe yarıyodu pzt yapcam inş...günaydın zeyasım cnm lağpa yaparken aslın apek birşey yenilmiyor
ama bakıyorum artık insanlar et yogurt ne varsa yiyor ee oda pirinç pilavı yemiş gibi yapıyor
mesela ben sabah evde sebze yoktu sadece baharat atıp yedim
öglen ve akşamda domates salatalık dogruycam çıkıp alcma birazdan ,
limon sıkıcam birde sabahlinede imon sıktım
nasılb ir migdem varsaa yeidm valla hiç dırlanmadan
bende bugün yapayımda en azındna şişlikle insin yarına tartıda kıpırdama olsun diye düşündüm
belki ögleden sonraya 1 ekşi yeşil elma sıkıştırcmaokaar
yogurt peynir süt ürünleri asla yenmiyor zaten
Caanım masumunda dediği gibi proteinden sonra lapa yapma başka zaman beraber yaparız.beraber yapalım zeyas, ama nette birçok çeşit var dediğin gibi...ortak karar alalım şunla şunu yiyebiliriz falan diye.
Olur canım tabiki...günaydınlar:) kızlar benim evimde internetim yok kilo bildirimimi pzt sabah yapsam olmasmı
Kozlar birde s
Günaydin fistiklar,
valla ben baya baya alistim yumurta yemeye
Sabah: haslanmis yumurta ,kahve
Öylen:yine 2haslanmis yumurta düsünüyorum
Aksamda:yogurt ve greyfurtla bitiririm günü
Lapa nasildi kizlar..
1 cay bardagi pirinc 3 cay bardagi suda mi haslaniyordu? Siz nasil yapiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?