Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın kızlar bugün proteinin 3 günündeyim. Bitmesine çok seviniyorum çünkü canım ıspanak falan istiyor.Tartıda 69 gördüm sanki ama tartının pili bitmiş. Çok da emin değilim doğruluğuna. Zaten şu digital tartılara hastayım. Kendime sağlam eski bir tip baskül alacağım bulursam.

Dünkü menüme aynen uydum. Dışardaydım. Çok yürüdüğüm için evde yürümedim. Kendime parfüm, kozmetik ürünler falan aldım. Mutlu oldum.

Bugün:
sabah:kahve
öğle:2 yumurtalı omlet, az yağlı yoğurt
akşam: yulaf kepeğinden krep yapıp içine 1-2 salamla yemeyi planlıyorum.
bugün cuma çay demler içerim akşam.

Bu lapa olayı da benimde ilgimi çekti. Masumm sonuçlarını dört gözle bekliyorum. Ödem atıcı diyor hani ben protein yaptıktan sonra bu işe yarar mı bilmiyorum ama. hafta sonu karatay usulü beslenip, pazartesi bende lapa yapayım diyorum. Valla pirinci de bir özledim ki. 2.5 kilo pirinç alıyorum 6 ayda bitmiyor. Yani ailecek pilav yemeyi bırakmıştık.

Herkese sevgiler kaçamaksız günler...

günaydın masum dün bende yaptım lapa ama pek işe yaramadı çünkü extra şeyler yemiştim.hafta başından başlamayı düşünüyorum ben.

beraber yapalım zeyas, ama nette birçok çeşit var dediğin gibi...ortak karar alalım şunla şunu yiyebiliriz falan diye.

Herkese gunaydinn oleyy listedeyizz yeni gelenler olarak.
Menum
Sabah iki dilim kepek ekmek, yumurta, peynir, zeytin.
Oglen kuru fasulye pilav olursa azcik yerim.
Aksam yogurt ve madimak

Herkese Günaydın. .Dün 4bucukta kapattım ama sabah kılom aynıydıFakat hafiflik hissediyorum sıkılasmıs da olabılırım...Bu gün de 4bucukta kapatırım...
Sabah Karatay kahvaltısı yaptım öğleye de taze fasulye ve Yogurt yerim...Aksam için de bol salatayla günü kapatırım..Ev temizliyoruz cam kapı tavan duvar sil boya derken halsizlik de yapıyor ama bugun 5.günüm olacak inşallah...

denvır protein diyetinin rdındna lapa sakın yapma canım
lap kh oluyor ve verdikelirn geri gelir

yaaa o zaman ben karatayla devam ederim. ama karatayda kilo vermek çok yavaş oluyor. artık haftada bir gün protein günü yaparım.

ya karatay iyi verdiriyor ama denvır neden öyle dşündün ki
ben yumurtasına katlanamadım karatyın

Gunaydin guzel sayfamizin guzel citir kizlari.. :)

Yarin listemiz kalabalik olcek.. :))

Ben de aksam 16:30 gibi nohutlu pilav yedim. Baska da bisey yemedim. Dun sabahki gibi net bir fark goremedim ama tartida..

Sabah 2 dilim kizarmis ekmek, yarim domates ve cok az peynir yedim.

Oglen mandalina, aksamda tarhana corbasi yemeyi dusunuyorum.

semo bende yaseminli var bir yıldır içemedim sevmedim ben sade takılıyorum. yaseminliyi sana yolluyorum

günaydınlar:) kızlar benim evimde internetim yok kilo bildirimimi pzt sabah yapsam olmasmı

ya karatay iyi verdiriyor ama denvır neden öyle dşündün ki
ben yumurtasına katlanamadım karatyın

çünkü dayana kadar yeme fikri benim cozutmama neden oluyor. ve ilk hafta ödemden dolayı gayet güzel verilirken sonraki haftalar artıya bile çıkılabiliyor. bence karatay gerçekten ideal kiloya ulaşılıp bunu korumak için çok çok ideal oluyor.

ben geçen sene diyetisyene gitmiştim ve gerçekten güzel listeler vermişti bana. pazartesi onun ilk haftasını mı yapsam diyorum. sonuçta benim için yazılmıştı ve ben yine bu kilolardaydım. (( yani bir senedir elde var sıfır....

Kozlar birde sakın akşam meyve yemeyin kilo vermeye en büyük engel yani enazından benim için öyle..
Canım kesinlikle haklısın sabah aşure peynir zeytin yemiştim akşam lapa yaptım havuç turp domates salatalık koydum bol acılıydı çocuklara meyve yedirirken bende yedim sabah gram oynamamıştı.normallde sadece lapa yiyodum ozaman işe yarıyodu pzt yapcam inş...
beraber yapalım zeyas, ama nette birçok çeşit var dediğin gibi...ortak karar alalım şunla şunu yiyebiliriz falan diye.
Caanım masumunda dediği gibi proteinden sonra lapa yapma başka zaman beraber yaparız.
günaydınlar:) kızlar benim evimde internetim yok kilo bildirimimi pzt sabah yapsam olmasmı
Olur canım tabiki...

Günaydin fistiklar,
valla ben baya baya alistim yumurta yemeye
Sabah: haslanmis yumurta ,kahve
Öylen:yine 2haslanmis yumurta düsünüyorum
Aksamda:yogurt ve greyfurtla bitiririm günü

meyve sebze sıkıntı degill zeyas lapada ama bend emeyvey çok tercih etmiyorum
bugün bi yeşil elma yiycemm çıkabilirsem, almak için tabi

Günaydin fistiklar,
valla ben baya baya alistim yumurta yemeye
Sabah: haslanmis yumurta ,kahve
Öylen:yine 2haslanmis yumurta düsünüyorum
Aksamda:yogurt ve greyfurtla bitiririm günü

aaaa bende yumurtacıyım bugün sabah 2haşlanmış yumurta siyah çayla öğlen ve akşam da sadece yumurta yemeyi planlıyorum.
yumurta gününde başka bişiler yendiğini bilmiyordum

Selam kızlar
Yarın tartı günü değil mi . Iki hafta önce tartilmistim . Merak ediyorum açıkçası. Başlangıç yarın olacak benim için.
Tuhaf bir sabah oldu. Simit ve bol peynirli bir kahvaltı. Sonra kahve ve bitter. Öğlen yogurt ve sebze...
Akşam da balık olacak galiba. Geçe kalırsa yemem. Dün akşam çok rahattim. Ne zamandır gelmeyen gurultular geldi Karnım dan. Oh be ...

Evet ZEyas çok haklı akşam meyve dahil hiçbir karbonhidrat içeriği yenmemelidir. Yoksa gitmez göbekler...

Lapa nasildi kizlar..

1 cay bardagi pirinc 3 cay bardagi suda mi haslaniyordu? Siz nasil yapiyosunuz?

Lapa nasildi kizlar..

1 cay bardagi pirinc 3 cay bardagi suda mi haslaniyordu? Siz nasil yapiyosunuz?

Evet canım aynı yazdığın gibi ama ben esmer bulgur tercih ediyorum pirinç yemiyorum...

bugun dikkat ettim yediklerime yarın cok umutlu değilim çünkü misafirleirmden dolayı çook yedim ama önemli değil çok azim geldi bana yarın kilo çok gözüksede verecem ben bu kiloları inşallah...

Sabah ,
1 yk tulum peynir
3 zeytin
maydanoz
salatalık
domates

öğle
1 tavuk baget
küçük kase yoğurt

akşam
2 tavuk baget
salata

akşam spor ve yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…