Haklısın tartı bir ben bir yarısır gibi oluyor böyle. .Cumartesiden cumartesiye ..Tutacagım kendimi:)Ne güzel ya. Tebrikler... Hergün Tartilma bence de.
DenycmBen de regliyim ..Bitki cayı iç sakinlesirsin canım..Bu arada tesekkur ederim..:)
Sisilm yanlış alıntılıyosun çünkü baştaki ve sondaki QUOTE yazılarını silmen lazım.Kizlar ben öylende kilomu eklemistim ama az önce baktim listede yok.
Evet ben de öyle dusunuyorum. .Bir haftada 4kilo gitti..74olmuşum bu sabah..Boyum 165 hedefim 58 ve sonradan benim de vermem zor olacak ama sizler sayesinde motive oldum:)Günaydın kilo veren herkesi tebrik ediyorum özellikle denvir seni.inan 68i görmene sevindim.önümüzdeki hafta 67 görürsün inş...
Kızlar ilk başlarda kilo çok hızlı gidiyor ama ideal kiloya yaklaştıkça çok zorluyor.
Yani başka sıkıntın yoksa ilaca hiç başlama. Bir süre öyle git. Metobalizma yavaş oluyor ama yavaş ta olsa veriyoruz kiloyu
Günaydın kilo veren herkesi tebrik ediyorum özellikle denvir seni.inan 68i görmene sevindim.önümüzdeki hafta 67 görürsün inş...
Kızlar ilk başlarda kilo çok hızlı gidiyor ama ideal kiloya yaklaştıkça çok zorluyor.
Sabah bir dilim ekmek omlet zeytin
Ara 3 form biskuvi
Oglen 4 kasik sebze yogurtlu
ve meyve
Aksam sehriye corba etli sebze.
Herkese kacamaksiz iyi aksamlar:)
Bende her gün tartılmayı moral bozucu buluyorum bundan sonra kendimi tutabilirsen cumartesiden cumartesiye tartılacagım. Öyle Saçma şeyler oluyor ki bir günde bir kilo almak için 7000 kalori almak gerekiyormuş.ama hepimiz Artı 1 -1.5 görmüşsündür tek günde. Şahsen tam kilo olmadığını bilsem de hoşuma gitmiyor. Moralimi bozuyor..
Bugün sabah:
2 dilim tam buğday ekmekli normal kahvaltı
Ara: Nescafé
Akşam:1 tabak yoğurtlu ıspanak, 2 Çatal Spagetti
Sütlü Nescafé
Bütün gün evi temizledim. Yerleri sildim falan derken vücut karbonhidrat istedi akşam. Bende verdim ama 45 dakika yürüyeceğim için ve saat 17.30 gibi yediğim için beni bozmaz inşallah.
Bundan sonra su ve beşi bir yerde çayımla geceyi bulurum.herkese iyi Akşamlar...
Sabah bir dilim ekmek omlet zeytin
Ara 3 form biskuvi
Oglen 4 kasik sebze yogurtlu
ve meyve
Aksam sehriye corba etli sebze.
Herkese kacamaksiz iyi aksamlar:)
Vay be hafta sonu cozutmayanlar Harikasıniz. Ben her pazartesi baştan alıyorum malesef.
="]Sisilm yanlış alıntılıyosun çünkü baştaki ve sondaki QUOTE yazılarını silmen lazım.
Anladim canimumarim simdie dogru yapabildim
Günaydınnn neredesin ki yağmur var istanbul yaz gibi muhtelrm bir hava varGunaydinnnnn
Simitli khvaltimi yptm
Yuruyorum hava yagmurlu cok guzel:))
Izmir\\\"denvir, post: 37694159, member: 193498"]Merhaba bugün dışardayım giremedim güncellemeye anca şimdi yapabiliyorum///
Bu yazıyıda sildinmi tamamdır sisilim olmuş
Günaydınnn neredesin ki yağmur var istanbul yaz gibi muhtelrm bir hava var
Burada da hava çok iyi benim temizlik günüm başka spor yok bugün. Iznik. ..Gunaydinnnnn
Simitli khvaltimi yptm
Yuruyorum hava yagmurlu cok guzel:))
Benimde temizlik günüm bugün halılarımı yıkatmıştım onlar gelcek gelmeden dip köşe bir temizliyim heryeri diyorum.. zaten 2 haftadır acayip hareketliyim spor yapcak dermanım kalmıyo ama bu hafta son önümüzdeki hafta başlarım yürüyüşlerime inş.Burada da hava çok iyi benim temizlik günüm başka spor yok bugün. Iznik. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?