Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Benn temizliklerimi dün bitirdim. .Bir haftadır kış temizliğiyle ugrastım..Normal spora dönerim bu hafta inşallah:)

AYyy tebrıkk ederim...ben de 74le kapattım bu haftayı:) daha tartılmayacagım inşallah cumartesi 73ü görürüm:)
Maşallah ilk haftaların olsa bile çok iyi verdin amarus valla bu hızla 73ü kesin görürüsün boyun ve hedefin kaçtı canım.

Ben de sade kahve icmeye alistim.
Ctesi iyiydi de pazar gece cok aciktim gece.
Kilo vermeyi engeller diye de endiselendim.
Kararlilik devam.
Oglen kuru faslye iki kasik pilav alirim belki yogurt az.
Aksam etli sebze.

Maşallah ilk haftaların olsa bile çok iyi verdin amarus valla bu hızla 73ü kesin görürüsün boyun ve hedefin kaçtı canım.
Boyum 165 hedefim 58
kemikliyim...Görüntümde herkes en fazla 5kilo ver deseler de artık 40beden degıl 38 beden gıymek istiyorum. ..Hedefim 58 ben biraz abarttım ideal kilom için 68 olmam yeterliymiş beden kitle endeksimi hesapladım da daha cocuk vs yok o yuzden bunun hamileliği var vermişken tam vereyim diyorum

Günaydın kızlar, herkesi bir umutlu, bir güzel gördüm sanki.
Haftaya böyle başlamak güzel.
Ben bugün diyetisyen listeme başlayacaktım ama akşamdan hazırlık yapmadığım için kahvaltı kahveye dönüştü. birebir uygulamak istediğim için bugün değil yarın başlayayım dedim. bugün tabi hafif yemeye devam.

bugün
sabah: 2 in 1 kahve
öğle: domatesli peynirli tost (tam buğday ekmeği), çay
ara: Türk kahvesi veya sütlü neskafe
akşam: tavuk sote ve bol salata
kahve, 5 i bir yerde çay.en az 1.5 lt su.

45-50 dakika yürürüm.

sabahları simit yiyebilmek ne güzel. yılbaşından sonra ideal kiloma gelince bende pazar kahvaltılarımda hep simit yiyeceğim.

18.den sonra bir şey yiyen çirkin olsun mu!!!

selam kızlar geçmişi hiç okuyamadım amma çene çalmışsınızzz
burdan sohbete devame deyim napaım fırsatım olurs aokurum :)

Olsunnn:)

Olsun denvirrr
Sabah istedigini yemek hem doyurucu, hem nefis korelticihem de yakimi kolay oluyor.
Aksam yemegikesmesi fe kolay oluyor.
Bi de buraya yazcm diye donemyrm sozumden:))

Gunaydin herkeslere, iyi haftalar..
Haftasonu abartmamakla beraber biraz kacirdim ben, biraz gec yedim aksam yemeklerimi..

Ev isi, yorgunluk, ptesi sendromu filan derken +1300 le basladim haftaya..

Acaba bende tartilmadan durabilirmiyim diye heyecan yaptim simdi.. sabah aksam tartiliyorum normalde.. bu hafta denesemmi acaba.. :)

Sabah aksam da cok degıl mı..Ben hergün tartılmaktann psikolojimi bozdum. ..Artık cumartesi günleri sadece..Gec olsunn saglıklı zayıflayalım en dogrusu bu..

kızlar haftada 1 gün tartılınnn

nesil sen çabuk şişiyorsun 13000 kilo degildir cnm ,
normalde çok az ve erken yediign için
hafta sonuda geç yiyorsun ve şişiyorsun

kızlar ben pirinç lapası yapınca gitti snaırım bu kadar kilo
her cuma lapa yapmayı planlıyorum :)

Bn de her cuma lapa yapıcam :)

nacizane bir fikir söylüycem çok az yiyorsun ve günü çok erken kapatıyorsun
hızla kilo verirsin ama pat diye duru kilo vermen az yediign için neyden kısacaksın durdugunda?
Haklısın benn cokk ıstahlıydım..Midem küçüldü canım bişey yemek istemiyor..Kasten yaptıgım bişey değil..Kilo duracak 65e geldiğimde cunku bu kılodan asagı ınemedim hiç..peki ne yiyeyim gün içinde kafam da durdu artık ornek listede yok elimde?

erken kapatma okadar günü
ne bileyimc eviz süt yogurt filan ekle akşam menünee
bakıyorum az yiyorsunn

kBu ac kalma olayina karsi oldugumu soylemustim.
Tik tutacak kolay sindirilecek besinlerle doymak onemli.
Mesela sebze tavuk et balik salata.
Baklagil
Sut urunleri gibi.
Yurumekte istahi kapatiyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…