Protein diyetini yanlış yapiyoruz ve mide bulantisi kabızlık halsizlik yapiyor. Çok az meyve ve sebze yenmeli. Örnek bir menü var. Şöyle ki sabah yoğurt veya peynir ile bir porsiyon meyve. Öğlen 2 yumurta veya yağsız et tavuk balık ile sebze haşlanmış ya da salata olabilir. Akşam da aynı et türü ve bol sebze. Kolay değil ama acelesi olanlar için kurtarıcı olabilir.niyeeeeefazla yapınca kilo mu aldırıyor?
ya protein diyeti birgün yapiim dedim baş dönmem oldu. ya protein yapiim yada 5 günde 5 kilo diyetini yapcam artık son çare
Protein diyetini yanlış yapiyoruz ve mide bulantisi kabızlık halsizlik yapiyor. Çok az meyve ve sebze yenmeli. Örnek bir menü var. Şöyle ki sabah yoğurt veya peynir ile bir porsiyon meyve. Öğlen 2 yumurta veya yağsız et tavuk balık ile sebze haşlanmış ya da salata olabilir. Akşam da aynı et türü ve bol sebze. Kolay değil ama acelesi olanlar için kurtarıcı olabilir.
palin
protein diyetinde neler yemiştin sen önce yaptıgında?
yumurta yedim ben sadece
yokk artık e heralde başın döner palinnn
bak karbonhidrat diyeti diye bri topik var puanlama bile yaparsın ordan
puanlama?
Ne güzel gidiyorsun yani gidiyorsunuz hepiniz. Çok ozeniyorum. Ben hiç uyamiyorum çok iştahlıyim malesef...Iyi aksamlar kizlarr
Menum
Sabah ekmeksiz yumurta, peynir, zeytin.
Oglen otlu pide roka ve ayran.
Aksam acikmadim gunu 2de kapatmis bulunuyorum.
Yarin da ekmeksiz khv olur.
Pidenin acisi ciksin artik:)
Sagol arkadasim.Ne güzel gidiyorsun yani gidiyorsunuz hepiniz. Çok ozeniyorum. Ben hiç uyamiyorum çok iştahlıyim malesef...
Niye bu forumdayim ki anlamadım. Tek yaptığım hergün yürümek. Bu kadar...
Ne güzel gidiyorsun yani gidiyorsunuz hepiniz. Çok ozeniyorum. Ben hiç uyamiyorum çok iştahlıyim malesef...
Niye bu forumdayim ki anlamadım. Tek yaptığım hergün yürümek. Bu kadar...
Bozma bozma... Sonra çok mutsuz oluyoruz. Illa yapılıyor özel şeyler . Tadimlik alırsınBende bu aksam ayva marmelati yaptım. bahcedeki ayva ağacının mahsulleri ne zamandır beni bekliyordu. yarın asure yapacağım için fasulye buğday vs. haşladim. cuma günü annem ve kayınvalidem Istanbuldan geliyor. Yani temizlik yapmam gerek.cuma akşam yemeği için yarin birseyler yapmam gerekiyor. çok sevinçliyim ama yeme düzenim bozulur diye çok korkuyorum.
Galiba öyle haklısın. Sigarayı bırakmış olmamda etkiliyor. Bir ayı geçti ama yine de kafam çok dağınık ve iştahim açık. Acele etmiycem doğru diyosun Denvir.kokomel bir ara bende öyle idim içimden gelmiyordu. zihin olarak hazir olduğun zaman başlarsın en önemli olan bu.yürümen harika birşey.
Yani keyif alarak ve inanarak yapılmalı . Doğrusunu yapıyorsun. Yoksa olmuyor ki zatenSagol arkadasim.
Ama sen de iyisin.
Ben keyif alarak devam edersem sonuca ulasabilirim diyorum.
Aksam gercekten ac degildim sasirdim kendime. Zorla yemedim.
Su cay soda kahve bitki cayi ne varsa ictim. Vakit bulamamistim gunduz. Hala ac degilim sukur.
Yoksa tutamazdim kendimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?